Sziasztok!
Húúú, mennyit írtatok! Most végeztem az olvasással. Mindjárt jön a párom haza, gyorsan jelentkezem azért.
Kata, nagyon sajnálom ami a szemeddel van, én sem hallottam még ilyenről, de jó, hogy már gyógyul. Az aranyérre meg nincs szó, hogy milyen "kellemetlen". Mielőbbi gyógyulást!
Toldiszilvi nagyon helyes Máté. Én nem vakuzok fényképezésnél, a gép automatára van állítva, és ad alapfényt fotózáskor. Narancsos, nem kellemetlen a babának. Örülök, hogy sikerült nyélbe ütni a hűtőcserét. Reméljük, hosszúéletű lesz!
Zsuzsi drukkoltam a hétvégén anyós-találkához. Jó, hogy túlvagytok rajta. Még válogatnak is!!!
A hasonfekvés Mírának sem megy. Sajna össze-vissza eszik, és valahányszor megfordítom, mindig bukja ki a kaját. Bár pont ma ért kellemes meglepetés, kiemelte magát egész magasra, hogy a mosógép mögé lásson. (ott vetkőztetem fürdéshez) Eddig ő is csak a farát ringatta, szedi magaalá a lábait, feneke égnek és evickél előrre.
Hát Vick, nem unatkozol, az biztos. Jó a gyerekekkel, de nagyon hiányozhat a párod. Nagyon klassz lett Hanga frizurája, sokkal nagylányosabb!
Fleur, nagyon édi a lyányod a fotókon. Imádni való az apró fogaival, ahogy a kamerába vigyorog! Remélem Míra is hajasodni fog, sajna göndörre kevés a remény!
Reni rend

Az enyémek már nagy lovak, de a szobájuk mindig olyan, mintha tájfun söpört volna végig. Háromhavonta kiborulok, mert a kupi nem ragad meg a küszöbükön, hanem a lakás minden szegletébe eljut. Mindig csak 1-2 helyiségben van rend, soha nem érek a végére. Ha veszekszek, összeszedik magukat pár napra, de utána... És én tűrök és pakolok!
Ha most nem is eszik meg a fagyasztott tejet, érdemes azért spájzolni, mert hozzáetetéskor a főzelékeket jobb azzal főzni, nem tápszerrel. A lányom 3 hós korától kapott főzeléket, a fiam 7. A lányom imádott enni, a fiam 6 hósan sugárban hányt az almától, krumplitól, nem bírta a gyomra. Így halasztottunk 7 hóra. És láss csodát, a lányom szervezete, mint a vas, a 2,5 évig anyatejes fiam meg állandóan beteg!
Fogzás-alvás: Van akinél észre sem venni a fogak bújását. Fiacskám 8 hónapos korában kezdte, addig újszülött korától átaludta az éjszakát. Onnantól zaklatott volt az éjjelünk.
Átfordulás: arra emlékszem, hogy a testük fordult, a kezük nem, így eleinte az alászorult a testnek, segítségért vinnyogtak. De aztán megtanulták a fortélyt maguktól.
Judit, sajnálom a papád.

De boldog szülinapot. Melyik nap volt a születésed napja pontosan? Bizti átsuhantam rajta. Én 30-ai vagyok. A hó nekem esett! Imádom! De szívesen osztozok rajta veled!
Gátseb:

Az első kettő meg sem kottyant. De a 3. kiszúrt velem rendesen! Azóta is szenvedek! Így jár, aki csak elpotyogtatja. Nem ért oda a doki, a szülésznő vágott, és a folyosóról húztak be egy dokit a varrásra. Jó, mi!!! Így kell orvos nélkül szülni. A fogadott nagyműtéten volt, az emeleten meg egyet sem találtak!!!
Megyek, mert megjött a Kedves! Körbeugrálom!
Legyen szép éjszakátok!
Kati