Rencsike! Azért ezt már nem hagynám szó nélkül! Én is a nyuodtabb tipusok közé tartozom, de ha egyszer ne adj' Isten téged, meg Domikát támad meg??? Vagy a hülye kutyája??? Ezektől a részeg disznóktól bármi kitellik!!! Remélem a párod már jobban van!
Domika nagyon édes, én csak ezeket a képeket láttam róla egy ideje! Sokat változott, és nagyon láttszik, hogy fiú baba és még milyen helyes fiú!!!
Chilike! Hát azért nem olyan hosszú a hajam, csak váll alá ér, azt is majdnem mindig összefogva hordom, mert mndenbe belelóg. (Kaja, arcom). Sújod miat nem hiszem, hogy Dévai kiakad, elvégre a 35. hten lépted túl a megadott határt... Akit le fog nyelni keresztbe, az én leszek!!!
Légyszi, a priviben megválaszolt császáros kérdéseket tedd fel ide is (legalábbis a publikus részt), mert engem is érdekel!
Moncsiga! Nem hittem én, hogy viccelsz, csak nem emlékeztem hogyan maradt. De azóta tegnap megvettük mi is, most még itt figyel a hűtőbe. Az a baj, hogy én húznám még, de max. egy hetet húzhatom, mert két hét kell, hogy kialakuljon a védettség (ha kialakul...
Miciona! Én nagyon drukkolok, hogy mindhárom 8-as jól végződjön!!!
Hanyatka! Hát tudod, már kezdem átérezni, hogy mit érezhetsz, hogy még mindig nem jön ki Patrika!! Már olyan régóta várjuk itt mind, hogy kibújjon, lassan mág én is megzakkanok, hát még te szegénykém! De nézzük inkább a jó oldalát megzakkanás helyett: Kaptál még egy pár napot, ogy érezhesd milyen jó is az amikor odabenn mocorog, fészkelődik-helyezkedik! Ha megszületik akkor ezt már úgysem tudod vissza hozni.