Kriszta
Laptop

mekkora bosszúság az ilyen.
Szerintem vagy pulcsi vagy kardigán is elég lenne és attól függ milyen meleg az overál lehet a harisnyát is elhagyhatod, de azt nem biztos.
Mangora
Persze, h csak a műtét után és ha már Marci rendbe jött.
Ági
CSANA=Családi Napközi...persze, hogy nem tudod még. Nem is kell.

majd ha a gyerkőc 2 éves lesz.
Még jó, hogy a 2 szülőpáros legalább 1 helyen lakik. Nekünk állandóan 2 felé kell szakadni és az anyósomnál még a nagymamák is jó messze laknak és senki nem beszél a másikkal így nekünk kell menni külön mindenhova
Hát mondjam vagy mutassam hogyan hoztuk össze
Anya taníts engem! Nekem is megvan...de nemrég elektronikus formában is megkaptam, ha valakit érdekel.
Még nem néztem kicsikre mi van benne 1 éves kor után vannak benne hasznos dolgok, de én pl. 2 éves kora körül vettem meg és visszanéztem és ösztönből is olyanokat játszottam vele, amit javasoltak. De azért vannak benne tök jó dolgok.
Szem Danié is kék és nálunk nagy valószínűséggel kék is marad, mert én is kék párom is kék.
Mózes mentesség. Attól függ milyen a babakocsi. Ültetni csak akkor lehet, ha már tud ülni. A 150 fokig dönthetőben 6 hónapos kortól lehet beletenni pl.
Zsuzsi
Igen kicsit csikis. A hajammal szoktam csikizni és már előre vigyorog még oda se értem hozzá

nagyon édes ilyenkor.
Vick
Jó hogy mondod a pelust

Lilla a héten kezdte tök magától, hogy bár pelusba van, szól hogy pisilni kell bilibe és pisil bele

:) olyan büszke vagyok rá. Pelus száraz.
Köszi a dicséretet, játszószőnyeg meg anyukám érdeme. Ő készítette még Lillának.
Szilvi
Akkor kérjük a videót

fel tudod tenni valahova?
BKata
3 gyerek mellett sztem mindenki megérti

és Mírának tuti lesz haja. Ezt figyeld Lilla egy évesen:
http://picasaweb.google.hu/melindabalas ... 8362909570
Hát itt sem sok haja volt, de korábban még kevesebb

tiszta kopi volt. Egy évesen kezdett nőni haja. Persze az is benne volt, hogy tiszta szőke volt és nem is nagyon látszott, de nem is nagyon volt. Most meg
Már megbeszéltem a nagy szakállúval ott fenn hogy idén télre már semmi
Dy
Hogy van a nyakad?
Memória
Az nincs, csak jegyzetelek

ha már nekiülök olvasni, mert sokszor fel kell állnom mellőle és mindig lementegetem és mikor kész elküldöm
Vince boldog névnapot nagyon utólag
Kata
Már oké vagyok

Dani most kicsit köhécsel...remélem jövő hétre az is elmúlik. Nyomom belé a Stodal szirupot, meg Sterimar és szívjuk az orrát.
Aranyér? Doki??
Herpesz

kellett nekem írni......
Móni
Hangyákkal mi a helyzet?
Dehogynem szedjél Ca-Mg táplálékkiegészítőt. Én is azt szedek.
Kíváncsian várom hogy ízlik a husi

mi nagyon szeretjük
Reni
Szét az nagyon megy mostanában, de rá tudom bírni (kop kop kop) az összepakolásra is. Természetesen segít. Addig ált. nem kezdünk új játékba míg össze nem pakolt.
De szépségesek a lányok. Tényleg mehet ősztől?? De jó. Hogy sikerült??
Komfort szopi: nálunk van

Dani imád szopizni
Toldiszilvi
Vízkő: WC tisztító Pursue amway termék nagyon királyul lehozza sikálni sem kell és környezetbarát.
Libero 2es kell nektek? Nekünk lehet maradt megnézzem?
Nem vasalok csak ha muszáj, mert arra már nem marad idő.
Nekünk azt mondták egyelőre semmit ne csináljak a fütyivel.
Hajhullás
Normális ilyenkor kihullik az ami terhesség alatt nem a hormonok miatt.
Enikő
Tej

hurrá
Aztaa Bátor nagyon ügyes erős kisbaba

a legközelebbi képen már járni fog???
Vick
Rólatok is nagyon jók a képek

Apa távol
Az anya nem szeretlek nem a nevelés rosszasága.....csak néha dühösek ránk és így fejezik ki. Nálunk anya innen van. Lilla így tudja kifejezni mikor mérges, dühös ránk.
Ingázás 3 évig

ez gáz. És se Eger se Debrecen nem itt van

én egri vagyok amúgy.
Zsuzsi
Szorítok mára remélem anyósékkal minden ok lesz és ízlik nekik a vacsi is.
Nálunk is mindig feszültség van, ha jön anyósom.....de már annyi mindenkitől hallom, h szerintem természetes. Én csak remélni tudom, h nem ilyen anyós leszek, h a menyem görcsben lesz mielőtt érkezem.
Fleur szelet

igen sűrített paradicsom
Tavaszt én is...nagyon...és gyorsan...
Móni
Delta igeeen

jjajj a kedvencem volt kiskoromban

azt mindig meg kellett néznem
Nyugi Dani sem alussza át...akkor velem beszélsz ugye???
Patikus

nem röhöghetek hangosan, mert Dani alszik
Fagyasztott tej
Én az elején raktam el, de nem olyan az íze mint a frissnek és ugye az anyatej állaga is változik időről időre. Dani eddig még egyszer sem fogadta el amit kiolvasztottunk, viszont a tápszert meg igen.
Hát elgondolkodtam érdemes e szenvedni a fejéssel.
Huszilvi
Dani szinte uígy eszik

pedig neki nincs súly lemaradása
Nem tudom kinek írtam kine nem de ismét minden baba nagyon édes.