Sziasztok!
Aranyosak vagytok,
Kislibus:
Kérdeztem én Apánkat, hogy Ő vállalná e a műtétetet, de mondta, hogy ő már csak a szüléseket vállalja, nincs rá kapacitása, amit nagyon megtudok érteni. Ennyiben maradtunk.
De közben kiderítettem, hogy háziorvos erre nem tud beutalót adni, oda megyek holnap személyesen ozt majd meglátjuk. Laparoszkópia lesz, valószinűleg, ami nem olyan nagy ügy, utána néztem.
miciona: Lehet, hogy a Te miómád iciri-piciri, azért nem foglalkozik vele, különben folyton mondaná. Az enyém 30x28mmes. És folyamatos növésben van.
Nem sokára kezdesz.....nagyon drukkolok Neked!
Zsuzska: jó, hogy csak a géped kapott vírust. Türelem, tudom én, hogy milyen nehéz ez . Azért van itt 3hét, mert Dévisz a biztosra megy, tutit akar, ha késöbb kezdödött a beágyazódás akkor is legyen esélye a kis embrikének ott maradni!
Apánk nagyon szívén viseli a sorsunkat, amikor mondtam, hogy nem sikerült, még töprengve ült az asztalánál, nézegette a papirjaimat és látszott rajta, "hogy kattog az agya", milyen megoldás jöhet szóba még. Ha azt mondja nekem, hogy ott helyben megműt, egy percig nem tiltakoztam volna, mert biztos kezekben tudtam volna magam. Nagyon fontos, hogy megbízzunk az orvosunkban, és amit mond azt szentírásnak tekintsük.
Nagyon drukkolok Neked, hogy pozítivat tesztelj, UHán meg ott legyen a petezsák. Jaj de gyönyörű szó: petezsák.
muki: Neked is ugyanez: egy pozítiv teszt, aztán Uhán egy-két gyönyörű: petezsák.
Julcsikám, pihengess csak....lazíts és aludj ha bírsz, ne emészd magad!