A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Jó ez a közjegyzői igazolás-dolog :shock: Nekem csak házassági anyakönyvi kivonatot kellene kérném... Ritus, kérték tőled a kórházban a 300 napnál nem régebbit?

yuyu79

Na most már esik valami :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Mi itthon ragadtunk, kb. 15 centi esett eddig, ez már nekem annyira nem jön be... :roll:

Mecsi, köszi, nekünk magától hátracsúszott kb. 2 hete, írtam is, hogy mekkora megkönnyebbülés. Bár Levi csak vigyorgott és azóta akkora fütyivadász lett, hogy durva nagyon. Folyamatosan macerálná, még peluson keresztül is...

Boni, megkaptad a mailt????

Fujisok, senki többet harmadszor???

Szisz, mi a kertből sem tudunk kiállni, szóval sztem a hétfő esélytelen. :cry:

Snkiky, a házon kívűlt én is mg akartam nézni, de nálunk visszajátszható...akik látták, nem volt benne szó gyed/gyes-ről?

Na, mentem főzöcskézni, meg takarítani. Péter mindenképp át akar ma menni Bfokra, fel a hegyre, komolyan nem értem, sztem egyedül indul majd el. Itt tényleg katasztrófa ami van és nem tisztítják a főutat sem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, amiket írtál a fuji gépről, úgy rémlik, a miénknél is így van...

yuyu79

boni, köszi:) azért ez vicces... ezt minek találták ki...? kérdem én, ha házasságban élek, az garancia arra, hogy a férjemtől van a gyerek? Na mindegy... bonyolítják...., meg persze az is pénzbe kerül....
boni, örülök, hogy jobban vagy!

apró, mi van a fujisokkal? lemaradtam:)

Verám értem én, és én sem akartam macerálni, csak ha már így alakult legalább nincs vele gond, remélem később sem lesz;) és a gyerkőc is szó nélkül tűri a tisztogatást:)

du. megyünk le szánkózni, most kaptunk egy szánkót a szomszéd bácsitól, így megyünk, leteszteljük, csak addi kéne még aludni is egyet:)

na megyek altatni;)

sniky

Szép napot mindenkinek!

Itt is megérkezett a hó, bár még nincs 10 cm,de hála Istenek folyamatosan esik. Köszönjük :lol:
Mecsi: Angol alatt Attila vigyáz Almára és általában ezeken a napokon ő is fekteti. Így mertem csak bevállalni, hogy tudtam biztosan lesz vigyázó. A tavaszig legalábbis biztos,aztán majd meglátjuk. :roll:
Apa és Alma kidőltek(alszanak). De. szánkóztunk Almával amíg apa fát hasogatott most pedig megyek behordani.
Yuyu: ez a babzsákos akkor nem rugalmas anyagból van?
Aproo: a képeket megvárom amíg felteszed, csak rákérdeztem,de amúgy Attila tényleg nem mondta. Milyen volt a lézerszínház? Miért nem csaptok családi napot,ha már ilyen nagy a hó? Beszéld rá a Petit,úgy sincs gyakran ilyen,ti is folyton jöttök mentek, ha nem ügyel éppen és nincsenek vendégek.
Cs-andi: Jobbulást nektek is.Amúgy nem lehet,hogy azért is letél ennyire rosszul, mert túl jól sikerült a diétád?
Barbi:hajrá játék bazár és múlj el gyorsan hányinger :lol:
Sisi: Kár, hogy az ország másik végén laktok hozzánk képest :cry: A zsömléid neked kemény héjjuak lettek,mert nekem igen és hiába takartam le őket nem puhultak vissza.
Na most már tényleg mentem fáthordani, mielött fel kel kiscsaládom. Ja és tegnap sütöttem kígyórétest almásat,túrósat és meggyes-mákosat. Receptet felteszem a receptoldalra. Nagyon egyszerü és gyorsan megvan.
feluca
Mezőszemere

Köszi a kukis hsz-eket, szerencsére éjjel nem volt már gond reggel 9ig csicsiztünk de mindenki :) de aztán jött a reggeli ivászat ,pisi és jött a sírás is. Bekenni kész küzdelem volt , most vettünk a zsírosabb körömvirág krémet meg kamillát, védőnéni azt mondta fürdésnél lógassuk bele neki egy kicsit kamilla teába. Ráadásul az a baj hogy most reggel mikor néztem nem is jött fel teljesen mert az egyik oldala még nem engedett el és így nem is tudom neki kitakarítani rendesen. De én nem fogom abajgatni neki majd úgyis dokinéni ránéz valamikor .

Voltunk ma auchanba , hát elég gagyi eresztés részemről, nekem nem tetszett semmi kivéve a csajos adidas cipőt. A siesták nem harántemelősek ennyiért viszont akkor sztem drágák.
Akkora hó van itt pesten lassan 25cm tuti ha nem több és még mindig esik.

Julcsi én is Anettől vettem az erszényt! Csak a színét bántam meg magamból indultam ki így elég csajos lett :shock: :lol:

EGy kép az ablakunkból a kocsinál látni hogy a kerék eléggé takarva van már :shock:
Kép

Feluca tök rendi apa hogy így vigyáz Almára amíg tanulsz. Nálunk ez eddig nem ment, apa lustaságából sajnos. De most elvittem az edzőterembe ahova szeretnék menni és megmondtam neki ha azt akarja hogy csini legyek bevállalja a gyereket és kész!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, milyen jó kis ultimátumot adtál apának:))) jót mosolyogtam rajta:) szegény Áron, majd csak javul a helyzet, Barnusnak nem fájt egyáltalán, még amikor a dokinéni hátrahúzta és picit be is repedt, akkor sem szólt egy szót se. Mindenesetre kenegesd neki és akkor biztos gyorsan rendbejön.

feluca, jól hangzik ez a reci, meg is lesem, ha feltetted;)

Barnus most aludt el apával együtt, beveszem magam egy kicsit a kádba lazítani;)

sniky

Mi is jól aludtunk most, Eni este 9-től reggel fél 9-ig :D Szóval nem olyan vészes most a náthája, de azért párszor ki kellett neki porszívózni... nagyon utálja még mindig :roll:

Feluca, hajrá angol, Mecsi hajrá edzés :D Ez az erszény nem rugalmas, nekem az egyik oldala pamut vászon, kék mintás, a másik meg bézs színű lenvászon... Én még nem bántam meg a színét, csak tartok tőle hogy nagy lesz egy kicsit, de majd meglátjuk, ha baba lesz benne... Mondjuk lehet hogy így tudom majd több ruhában is használni... Enit csak fél percre sikerült beleültetnem, ő nincs ehhez hozzászokva...

yuyu79

Eni is alszik.. és itt is esik már a hó... mi lesz így a hétfővel??

yuyu79

Aproo!Nálunk is kockás a kép léptetésnél a másik probléma nálunk eddig nem jelentkezett.
Niki!Mindenképp kuki függő a dolog.Barnusnál gondolom jobb volt a helyzet mint Mikunál.Bár neki is nagyon szépen javul:)
l.veronika

Julcsi szerintem ha a mostani cicimérethez nézed úgy biztos jó lesz egy darabig..és később lesz téli erszényed :lol:

nekem hétfőn hozzák a játszóházhoz többet is és így felpróbálhatom :lol:

http://www.borameitai.gportal.hu/gindex.php?pg=30539363

az enyém ami most lett az 64 cm átmérőjű. nekem szűk kicsit ha valakit érdekel 1000-1500 Fért forintért az övé lehet. rugalmas anyagú, bézs színű . olyan, mint a baba közelben oldalon van. ha Zsigát beleteszem vágja vállam :roll:
Vendég

Aproo még 2 napja de arra válaszoltam.. nem ment át? :roll: azóta nem kaptam :roll:
Vendég

Hahó!

Megcsináltam 20 emberre a baconos magyaros tarját, szóval nekivágunk a délutánnak. Mindent bepakolok, ha elakadnánk, majd fűtünk és viszek kakaót, iszit Levinek. :oops:

Luca, apa nagyon ritkán látja az unokatesóit, ezért ragaszkodik a kocsiba-üléshez ma, én annyira nem. :oops: :roll:

Boni, újraküldtem. :-)

Sniky, tegnap kérdeztem pár dolgot a fuji gépekről.

Vera, Julcsi, köszi nagyon.
Közben ma kinn is használtuk és nem volt sárga a kukucska, tehát tényleg a tompa fény miatt lehet. Amúgy eddig nagyon bejövős. Már van egy csomó kép, remélem lesz időm majd tölteni és feltenni.

NA, megyek én is zuhizni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aproo vigyázzatok! jó utat !

Szisz remélem a disznó mind elfogy :wink:
Vendég

Sziszka, nekem a hétfő jó, hacsak nem lesz olyan havazás, mint ma :) itt már olvad a hó. De ha szeretnéd, akkor áttehetjük a jövő hétre is, mert szerdán úgyis találkozunk, mi is megyünk játszóházba.
Zsófi, kell jelentkezni vagy jelezni nekik előre, hogy hányan leszünk?
Vendég

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában:
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

Csenge nálatok már olvad? :shock: nálunk nagyon nagy a hó! majd én is teszek képet!
Vendég

Sziasztok!

A Buli nagyon jól sikerült, malac, csúnya, de isteni finom volt, majd teszek fel képet is. A gyerekek fél 11-ig bírták :shock: :shock: Igaz, MÁlna a kádban majdnem elaludt ülve :)

Alma, nekem a zsemlék ropogósak, de nem voltak kemények, kb. fél órát szoktam 180 fokon, és folyamatosan nézem, ja és én 70:30 arányban barna lisztből csinálom (a barna a 70) de gondolom ez a lényegen nem változtat....

Csenge, nekem mindegy, bár az idő kicsit rövid, a hó meg kicsit sok, itt délután kezdett el havazni, most kb. 10 cm esett, de esik még. Ha eltolnánk, akkor azért lenne jó, mert lenne időm egyeztetni, Adrival, Dadomival, Binyekkel esetleg...Julcsi szerintem rugalmas...

Na lépek, kicsit ki vagyok purcanva, hosszú, de szuper nem volt....

Apró, remélem veletek is minden rendben!

Csandi, neked akartam még írni, hogy mi tavaly ilyenkor estünk át egy Kalici víruson, de két nap alatt átment a családon, remélem nektek is csak erről van szó, és nem Rotáról...hogy vagytok?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Malacos képek a picasán, a január vége felé:

http://picasaweb.google.hu/farmer72/2010Januar#

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Újra itt végre megint!

:D

Először is nagy gratula Ritusnak a pici Zalán úrfihoz! Nagyon édes a kis manó, és tök jó, hogy Zorka máris ennyire szereti! Hogy bírta Zorka a távollétedet?

Pocakosok, vigyázzatok magatokra nagyon, sok a kórság mostanság!

Mi már egy hete hazaértünk a síelésből, minden szupi volt, kivéve, hogy az apartmanunkból a másik csemete DÁvid benyalt valami vírust, mert utolsó két nap csorgott az orra rendesen, amit persze RÉka is elkapott, majd szép sorban mi is. Mint kiderült, rajtunk kívül még 2 család betegedett le a hazautazás utáni 1-2 napban, szóval tuti nem egyszerű nátháról van szó.
Rékánál csak a szokásos náthás tünetek, orrfolyás, köhögés, hazérkezéskor Dunakeszin aludtunk ismerősöknél még egyet, aznap éjjel 3x hányt, szóval nem volt semmi menet. Következő napon szépen rajtunk is jöttek a tünetek Apjával. Én meg RÉpa már kifelé megyünk belőle, apja amúgy férfimód haldoklik a náthától, és non-stop orrcseppezik, mert nem bírja hogy ba van dugulva az orra. :lol: Szegényt ma még egy fosi is meglepte, pedig beton gyomra van. Eddig csak vmi kajára szavaztunk, de most már gyanús, hogy vmi vírus az is, mert több ismerősömtől hallok ugyanilyen híreket. Remélem mi a fosisvírust megússzuk (mondjuk mi azt tavaly februárban lehet, hogy letudtuk Répával, mikor apósomtól elkaptuk)...
Rékának még szippantgatunk nózit, osáig jutottunk, hogy megy a porszívóhoz, ha csorog az orra, vagy úgy érzi szippantani kell, és már a befújást is tűri összeszorított foggal. A kis Hős :lol: Most még néha köhécsel, kapja a köptetőt, remélem rendbejön hamar.

A hétre volt sok minden, egy fürdőszobányi szennyes (asszem 12 adag), de anyum többször volt nálunk, így kicsit könnyebb dolgom volt.
Pénteken apjával felautóztunk Bp-re ügyezni házépítés kapcsán, meg autót leadni, és úgy volt, hogy hazaérünk fektetésre. Persze minden elhúzódott, úgyhogy anyum és apum sikeresen megejtette az első anya-apa nélküli fürdést-fektetést. Szerencsére zökkenőmentesen. Igaz jól kifárasztották a Tücsit, és f11-volt mire ágybakerült, de a lényeg hogy sikerrel zárult az este. Ja, és Rékánál amúgy is Papaimádat van, úgyhogy sztem ez is segített.
Mi meg végre haladtunk, megrendeltük a fürdőszobabútortm zuhanytálcát, kádat, wc-t, tükröt, ilyeneket.

Most meg Szegeden vagyunk, ebéd után indultunk, holnap megyünk vissza. Törpit kicsit későn kezdtük fektetni, a tegnapi meg a mai sztem összeadódott, úgyhogy volt nagy üvöltés, de most jót alszik...

Nem tudtam teljesen visszaolvasni, megírnátok, hogy mikor milyen talik vannak alakulóban? HÁtha sikerül végre vmelyikre eljutnunk (persze csak ha már mindketten kimászunk a betegségből)..
Jöő héten vmikor fel kell menjek RÉpával BP-re, bölcsinézőbe, tehát bármi lehet. Azt sejtem, hogy szerda játszóházazás lesz...

BAbazsákok: ezeket most hogy tűrik a lurkók? MÁrmint ha eddig nem volt kendőzve? Van valakinek tapasztalat? SIma kendőt én is vettem anno, de csak keveset használtuk RÉkával, inkább kenguruztunk, amikor már lehetett. De csak ültetve kötöttem akkor is. Ezek a babazsákok fektetetéshez is jók? Már ketteskére gondolva....

NA pusz, megyek ágybadöntöm magam, remélem most már megint sűrűbben bekukkantok!

panna1

Szisz! Jók a fotók!

Nálunk kisvakond mánia van....

panna1

Szisz jó nagy malac volt! :lol: Málnus nagyon szép hajat növesztett!

Panna a babazsák az újszülött kortól használható! az,hogy eltűri e Répa.. igazából ha akármilyen hordozóeszközt használtál az csakis pozitívum :lol: ZSiga bírja..

egy a baj,hogy nem lehet állítani nagyságot,tehát a nagykabátos időszakra tuti nem jó az.,amit általában használsz. :roll: erre talán a karikás kendő a jó . Nekem MT bejött nagyon, de az csak 3 hós kortól.. meg amit Aproo linkelt be..

remélem meggyógyultok szerdáig :lol: kisvakond nekünk is kedvenc,meg Fülesmackó, Ho ho ho horgász,MIckey egér játszótere, Micimackó és a Thomas ujabban meg a Bob mester és a Mio MAo a JimJam en :lol: tubbiek továbbra sem
:roll:

Aproo hazaértetek?
Vendég

Sziszka, nekem egy héttel később hétfőn is jó lenne. Legyen akkor az az időpont?
Itt már tényleg olvad, de azért még elég nagy a hó és ahogy néztem az előrejelzést elég hideg lesz, így gondolom egy darabig megmarad.
Vendég

Csenge, akkor tegyük át 8.-ára, és összeszervezem az ittenieket :)
Eddig aludtunk :D

most megyek eltakarítani a romokat!

Tali:

február 8.-án Tolnán, mindenkit szívesen látunk, akinek van kedve és ideje eljönni :)

<
sziszka78
Tolna

OK, akkor tervezzük be a 8-át. Remélem nem jön közbe semmi :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi, köszi, megvagyunk!
Nagyon meglepő volt a tegnap este, mert a múltkori 5 cm havazáskor ugye ott ragadtam anyósoméknál, annyira nem takarították az utakat, most meg a 25 centi ellenére totál tiszták voltak az utak. Persze Petiék utcájába nem lehetett bemenni, mert boka fölötti hó volt, és egy nyomvonal, de amikor próbálkoztunk, majdnem elakadtunk, de nem volt vészes, mert kb. 30 métert kellett menni a kapuig. :-)
Szóval most le a kalappal, ha mindig ilyen flottul menne a hóeltakarítás... :)
És a kaja is mind elfogyott, nagy sikerem volt a husival.
:lol:

Mi megpróbáljuk a szerdai védőnénit picit előbbre tenni és akkor talán eljutunk játszóházazni, úgy szeretném!
De a febr. 8 nem jó, mert akkor megyek afp-re, azt meg ugye nem lehet tolni. Sajnálom Sziszka, remélem azért máskor majd összejön!

Panna, jó lehetett a telelés, de a vírus nem. Javulgassatok!
És szuper, hogy már a fürdit rendelitek. Mikor tervezitek a költözést végleg?

Julcsi, ha jól emlékszem, akkor Ti nagyon pici lakásban laktok és nálatok is esedékes volt a költözés? Megtörtént már és lemaradtam volna róla? Vagy eltoltátok későbbre?

Hozzánk ma érkezett meg a szél, olyan csúnya idő van kinn. Pedig jó lenne kicsit hosszabban havazni. Most mondjuk kinn vannak a fiúk, de sztem nem sokáig fogják bírni.

Anna, jaj , ha tudtam volna, hogy az AEK-ben ingyenes ez a kombinált vérvétel.... :cry: :cry: Levinél nálunk is az volt, de megszüntették most.
Viszont azt nem értem, hogy nekünk ugyanígy hívták, de simán a 16. héten vették le a vért hozzá. Neked csak egyszeri vérvétel volt így is, vagy lesz mégegy?
Megtennéd, hogy megkérdezed, meddig lehet ezt levenni, illetve csinálnak-e olyat is ott benn, ami jobb, mint az afp, több markert néznek és a 16. héten veszik le? Mert ha igen, akkor lehet, hogy Péterem el tudná intézni, hogy beszaladhassak megcsináltatni. Mert most nálunk ugye sima afp, ami vacak, mert ha rossz eredményt ad, azonnal amniot ajánlanak. Sógornőmnek a 4 gyerekből 3nál pocsék lett az eredménye, és a 4. gyereknél egyenesen kijelentették, hogy annyira car, hogy kb. 90%, hogy beteg a gyerek. Persze mind a 4 makk egészséges, és kell a fenének most a csomó betegség, barihimlő gyanú és egyebek mellé még egy ilyen hercehurca is....szóval megtennéd, hogy megérdeklődöd a dokidnál? Előre is kösziiiii!

Ja, és amit már vagy10x akartam írni: ketten is felajánlottatok nagy dobozt, csak nem reagáltam. :oops: :oops: amiért ezer bocsi. Szóval igen, kellene és megköszönném, ha eltennétek. Megmondom mire kell, csak a méretarány kedvéért. Szóval van egy régi hifink, ami már kicsit nyekliknyaklik, de kidobni nem akarjuk, mert egy pár része még tökéletes. Ez a legrégibb típusú, olyan 50x50 cm, plusz két nagy hangfal (kb. ugyanakkora, csak nem annyira széles), meg egy lemezlejátszó. Na, ezeket szeretnénk, egyenlőre pihenőpályára tenni, mert a gyerekszobában így felszabadulna egy nagy komód egész teteje és minden hely aranyat ér most! :wink:

Uh, jó hosszú lettem, megyek meglocsolgatom a husit.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo jó lenne ha át tudnátok tenni...és jönnétek játszani

sajnos nekünk olyan nagy nincs :cry: most amit kaptunk a gyereküléshez, az is hibádzik
Vendég

Aproo, jól emlékszel, de sajnos nem jött össze a költözés, talán majd valamikor nyáron :( Hamarosan átrendezzük a lakást, hogy elférjenek a nappaliban a kistesó cuccai is :wink: :roll:

Sziszka, akkor jegyeztem a 8-át... laborba kell majd mennem akkoriban, de szerintem jó lesz az kedden is :wink:

yuyu79

Látom, mindenki élvezi a havat! :wink:
Levi ma kétszer is volt kinn és emiatt 3 órát aludt délután. Végre egy tökéletes családi punnyogós nap. Pont beszéltük Petivel, hogy bő két hónapja nem volt ilyen, mint ma. No ügyelet, reggel 9ig alvás, gyors kajakészítés, havazás, délben bő 3 óra szunya, nekünk is másfél, minden alvás után családi hancúr a nagyágyban...na, szóval a TÖKÉLETES NAP!!! :lol: :lol: :lol:

Julcsi, sajnálom, hogy nem jött össze, de valahol talán jobb hogy nem pocakosan hajtod meg magad. Meg, ha új lakás, festés, tudod, az a picúrnak sem jó, hiába a nagy szellőztetés. És van már kiszemelt lakás/ház?

Boni, újraküldtem, ez most átment? Nem akarjuk egy dobozba az egészet, szóval sztem a szék doboza tutter lenne, ha még megvan. :roll: :wink:

Megyek gyorsan vmi csodát építeni Lecsóval.

Ja, ma délután kelés után 30 percet sikoltozva rohangált fel/le, totál bekattant, de nagyon édes volt, aztán kishifi, max. hangerő és bebújt apa púlóvere alá. Akkor le kellett halkítanunk, és újra tánci, majd fel max.hangerőre és újra elbújás. Még jó, hogy nincsenek közvetlen szomszédaink. :roll:

Szisz, az a malacka nagyon fincsa lehetett!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, örülök a végre tökéletes napotoknak, már nagyon rátok fért;)) megkerestem a fujis kérdésedet, én semmi ilyet nem tapasztaltam az enyémmel...

Szisz, ez a malacos buli;))) nagyon jó lehetett:)

én most végeztem a palacsintasütéssel, abból legalább evett Barnus 4 falatot. Pár napja nagyon szenvedünk a kajával, nem nagyon akar enni, csak 6-7 falatot mindenből, már azon gondolkoztam, hogy nekiállok turmixolni megint, de egyelőre még próbálkozom. Újabb próbát tettem a Mildibé 3-as banános tápival is, az sem jön be neki:((( már nem tudom mit csináljak, lassan másfél hete nem ivott tejcsit, se tápszert..... a 100%-os narancslé bezzeg csúszik....

sniky

Sziasztok!

Sajnos en sem vagyok jol, azert is nem jottem par napja...Nagyon faj az alhasam,akarhogy fekszem vagy ulok. :( Szerda este jott egy kis rozsaszin folyas, amitol teljesen megijedtem - ugyhogy bementunk a korhazba, de szerencsere mindent rendbe talaltak, meg masnap a doki is. Azt mondta, probaljak tobbet pihenni. Azota sokat fekszem - de tegnap este megint jott ez a rozsaszines folyas. :( Remelem minden rendben lesz - a 14. heten azert ilyeneknek mar nem kellene lennie...Valakinek volt ilyen korabban? Hasfajasra nincs valami homeopatias szer? A magneziumot szedem, de igazan nem sokat hasznal.

Egyenlore most nem nagyon maszkalunk, ha szerdara jobban leszek, megprobalunk elmenni a jatszohazba. Niki, lehet, hogy a talit igy inkabb toljuk meg egy kicsit - nem merem Laurat tul sokat cipelni, lehet, hogy az is megartott.

Ritus - nagyon helyes Zalan baba es szepek egyutt igy a gyerekek! :) MAjd gyere a beszamolokkal, amikor tudsz.

Csandi, remelem jobban vagy te is! Vigyazz nagyon magatokra!

Boni - engem esetleg erdekelne a hordozo - ha vegre tudunk majd talalkozni.

Nem tudjatok hol lehetne olcsobb autosulest venni? Anyu autojaba szeretnenk egyet, mert most tobbet viszi Laurat - de oda nem akarunk ilyen 50-60e Ft-osat venni.

Itt is jo nagy ho van amugy, a kertben a tujak mar alig latszanak ki.

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sniky, megvan már hogy miért csinálta és nincs gond, de köszike!
Barnusnak jönnek a fogai, vagy csak úgy sztrájkol?

Mazska, görcsölni nekem is görcsöl, meg keményedik az alhasam, azért mert a 12-14.héten veszi át az egyik hormontól a másik a feladatokat, vagy vmi ilyesmi, meg most kezd el nagyon nőni a picúr, szóval az magában normális. A rózsaszínezés is lehet az. Nekem amikor majdnem be kellett feküdnöm annyira szar lett a 32. héten, akkor megnerot-ra váltott a dokim, ez is magnézium, csak sokkal koncentráltabb. Próbáld ki, én most is azt szedem, nem a magneb6ot. De persze azért kérdezz rá előtte a dokidnál és jobbulást!
Sztem vaterán, teszveszen nézz körül gyerekülés ügyben, baromi jók vannak.

Ja, és már akartam kérdezni, mert többen emlegettétek, hogy nem szabad emelnetek. Ezt külön azért mondta a doki, mert veszélyeztetett terhesek vagytok, vagy miért?
Jó jó persze 30 kilókat nem, de hogy a nagyobb picúrt sem?
Mert elvileg engem veszélyeztetett kategóriába sorolnak a szeptemberi babunk miatt, de mégsem mondta senki, meg meg sem tudnám csinálni, mert Levi nagyon kívánja sokszor.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barnusnak még egy rágófoga van útban kifelé, a jobb alsó, valószínű amiatt lehet, vagy a megfázástól.... remélem pár nap és elmúlik, holnap turmixolom az ebédjét, majd meglátjuk, úgy megeszi-e? Mert az üvegeseket szinte szó nélkül elfogadja, eddig a darabossal sem volt gond az utóbbi időben.

Emelgetés: szerintem ez csak egy általános vélemény, hogy nem jó, ha ilyenkor az ember emelget, legalábbis nekem a doki nem mondta, a védőnő ellenben igen. Ha el lehet kerülni én sem emelek, na de a bolti vásárlás tartalma sem megy fel magától az emeletre és Barnust is néha fel kell vinnem, ha épp nincs kedve lépcsőzni, na meg az utóbbi időben sokat fel is kéreti magát;) ez van... altatni is sokszor ringatva altatjuk, mert máshogy nem megy, ha szerencsém van 5 perc alatt bealszik, ha nincs, kell 1 óra is amíg elringatódik a kedvenc zenéjére...

sniky

Mazska, jobbulást neked és pihenj, amennyit tudsz, a randit pedig majd megbeszéljük;) a lényeg, hogy jól legyél;) azért remélem szerdán találkozunk;)

sniky

Aproo, koszi - utana nezek ennek a magnerot-nak. Emeles - a rozsaszinezesnel mondta a doki, hogy ne emelgessek - most hetvegen kivitelezheto volt, de hetkozbe nalunk se megoldhato. Amikor nem muszaly allo helyzetbol, akkor megprobalom ulve olbe venni, atolelgetni.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, nagyon vigyázz magatokra!

Apró, éljen a családi pihi :) Ránk is nagoyn rénk férne :)

Málnus egyre jobban utálja a havat, nem hajlandó felhúzni a meleg a kesztyűt, a vékonyat is csak ideig óráig, és mivel fézik a keze, rövid időn belül nyafog, hogy nem jó :( :( :( Most meg sem próbáltuk már kivinni .

<
sziszka78
Tolna

Dia Nagyon Boldog Születésnapot!

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sniky: A receptet feltettem, én csak ajánlani tudom, mert tényleg nagyon finom.
Alma is keveset eszik mostanság, mondhatni szinte semmit, csak inna egész nap. Szerintem is a foga miatt van, mert neki most jött ki 2 rágó és a szemfogak is készülődnek.

Alma nagyon szereti a havat, főleg gyalogolni benne, ma pl. még szánkózni sem akart. Ő is utál öltözködni, meg a kesztyűt is, de ennek ellenére is szívesen van kinn.
Itt vagy 30cm hó esett, de az udvarunkról csak úgy lehet kiállni autóval, ha elösször ellapátoljuk a havat. Ma ugyan végig ment egy kis hókotró a falun, de a mi utcánkat kifelejtették :cry: .

Mazska : Philippino ülést már lehet 18 ezerért is kapni. Mi Almának Giraffe club ülést vettünk és az is csak 26ezer volt.

Sziszka: a malac tényleg marha jól nézett ki. Én már nagyon régóta készülök egy ilyenre. majd,ha nyáron megépül a kemencénk akkor talán majd malacot is sütünk majd benne.
A kenyér receptedet pedig kifogom próbálni. Én sima lisztből csinéltam, amúgy meg kenyérlisztből szoktam, de most nem volt itthon.

Mesefilmek! Almát nem nagyon kötik le a filmek, még a meséksem, amit én egyáltalán nem bánok. A Vándormadarak c. filmet viszont kifejezetten szereti. kb. 20p amit egyhuzamban meg tud nézni belölle. Egyszer betettem neki és azóta néha kéri.

Aproo: Te a rugalmas kendőt hol vetted és mennyiért?

Boni: A 64 méret az megeggyezik a babzsákos oldalon lévő táblázat L méretével? Vagy a csípő és a váll közötti távolságnak kell annyinak lenni? Mert én megvenném tőled, de elösször lemérem, hogy nekem mennyi.
feluca
Mezőszemere

sziasztok!

7végén nem nagyon volt időm jönni, mert szülinapoztunk mind a két nap... jó volt, jókat ettünk

Mazska, nekem ez a rózsaszínes folyásom a szülés előtt volt, mikor elkezdett távozni a nyákdugó, de nálad ilyesmi nem lehet, szóval próbálj sokat pihenni, ha lehet, anyukád esetleg 7köznap segíthetne, persze, ha ráér! jó lenne, ha most minél többet foglalkozhatnál magaddal!!! vigyázz magadra!

Sziszka, nagyon klassz lehetett a party, bár én ettől a malackától annyira nem vagyok oda... :( nem tudom. biztos finom, de én még sosem kóstoltam így a malacot, és valahogy nem is vonz! :)

Aproo, azért örülök, hogy kiszabadultatok a hó fogságából. nálunk is volt izgalom, de mindkét nap simán eljutottunk Bp-re. pl. Gellérthegy, meg Gazdagrét... mind a kettő hegyen, dombon van! :) ott azért akkora vész nem volt, csak itthonról kijutni volt kihívás! :)

Luca, örülök, hogy írtál! jó hallani rólatok, majd a recit is megnézem! meg alig várom a fotókat Almáról!

Dia, nagyon boldog születésnapot!!!

Andi, remélem, hogy jobban vagy, és hamar felerősödsz! Csengi is hasmenős-hányós volt!? :(

jobbulást minden betegeskedőnek!!!

Niki, remélem, Ti már meg is gyógyultatok, na meg Boni is! ;) szerdán játszó!!! tessék összeszedni magatokat!

Niki, Barnusnak jobbulást! remélem, hogy a pürésített kajcsi jobban csúszik majd!

Julcsi, nagyon jók a füredi képeitek! melyik szálloda ez!? mi is nagy Füredesek vagyunk, nagyon régóta nyaralunk ott. imádjuk! idén is oda tervezzük!

na, megyek, mert a gyerekem az asztal alatt játszik a fa fűzős gyöngyökkel... nehogy bekapjon egyet! :S

szép napot!

akkor a szerdát vegyétek fixre! 10-től 13-ig Csereperdő Játszóház! címet még majd újból feldobom, csak most úgyis elmerülne a feledésbe! :)

sophie27

ÉN FIXRE VETTEM!!!!! MEGYÜNK!!!!

a reggeli irományom eltűnt :roll:
Vendég

Csajok, jövök majd, ha sikerül Levit lenyomni, de csak gyorsban:
Nektek megjött a gyed? Mert most már komolyan kezdek berágni....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sophie27- Szia! Almárol igyekszem mihamarabb képeket tenni, nem felejtettem el. Sajnálom, hogy nem maradt meg az első baba. Mikor ment el?
Megkaptad még december elején küldtem át emailben a sütésnélküli receptes könyvet?

Aproo-Nekem 15-e elött sosem érkezik meg a gyed,vagy te még az előző haviról beszélsz?

Sziszka-Egy csokis kenyér receptjét is felteszem, mert az is nagyon finom. :lol:

Itt csodaszép idővan. Ragyogó napsütés és még a havat is eltakarították az utcánkból :lol: .Almával másfél órát sétáltunk kinn,és most aludt be egy 3/4 órája. Gyorsan megyek és felteszem az ebédet amíg alszik.
feluca
Mezőszemere

Feluca olyan jó kis receptjeid vannak :lol:

erszényt Mazska is jelezte hogy kérné ..ha neki mégsem kell, és neked jó a méret akkor a tiéd lehet

egyébként én is fel tudom venni benne Zsigával, de nekem szűk..szóval ha neked a mért érték kisebb,mint 64 akkor jó lehet

MAzska remélem minden rendben lesz! a magnezi citrici is nagyon jó, meg néha 1 dl vörösbor.. illetve amikor LAura alszik te is pihenj!

ZSófi mi már jol vagyunk kopkopkop
Vendég

halihó!

Boni, okés! :) tök jó lesz talizni!!!

remélem, hogy sokan leszünk!

sophie27

Sziasztok, vagyunk mi is;)

Barnus már jól van, szeritnem csak a fogától csoroghatott a nózija és az étvágya is szuper eddig, már ami a mai napot illeti:)

nekem még folyik picit az orrom, de már nem vészes, a torkom pedig egyáltalán nem fáj és nem is köhögök, szóval szerdáig rendbe jövünk, remélem;) szóval Zsófi, ott a helyünk:))

dia, neked nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Mazska, pihenj minél többet!

Apró, nekem a gyed kb. 6-7.-e körül szokott megérkezni, a családi pótlék pedig picit hamarabb.

feluca, köszi a receptet:)

Ma 11-kor elvitték a babakocsinkat, Barnussal mindketten megsirattuk, kicsi butám biztos érezte, hogy meg kell tőle váljon, mert tegnap egész nap benne kellett üljön és tologattuk a szobában:( na de szerdán este megyünk az újért, már alig várom, csk egy Graco hordozót szeretnék hozzá még vadászni júliusig ugyanabban a színben. Újonnan néztem, brutál: 40e körül van talppal együtt.:( Egy pár napja volt a vaterán 10e-ért, persze csak most bukkantam rá:(( na mindegy, még van időm:)

na most megyek palacsintát sütni:)

sniky

Szuper ez a mai nap, már találtam is egy ugyanolyan színű Graco hordozót, 10e-ét a teszveszen;)))) ez az én napom:))

sniky

Sziasztok!

Én is vagyok, csak kicsit hosszú volt a hétvége nyüzsgés szempontjából, és rövid pihenés szempontjából, ki vagyok purcanva, és már most látom, hogy erre a hétre minden napra lesz valami program :)

Mazska, nekem sem volt ilyen, próbálj nagyon sokat pihenni!

A szerda nekünk is tuti eddig, remélem már nem is változtat rajta a bank, mi szerintem fél 11 körül érkezünk....előbb nem hiszem.

Luca, köszi a receptet! Mindjárt megnézem!

Zsófi, egyébként a férjem sem nagy húsevő, neki sem igazán jött be a malac, szóval nem te vagy az egyetlen :) Ízre egyébként nagyon finom, és szuperül átsült, a belseje is jó fűszeres volt, szóval ronda de finom :D

Csandi, hogy vagytok????

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dia, neked pedig mi is nagyon Boldog születésnapot kívánunk!!!

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: