Sziasztok csajok!
Ugy szaladnak a napok....csak zugolvasni birok,reagalni mar nem igazan
Ezert sajnos csak magunkrol irok,de talan ha majd jobban mennek mar a napok,akkor sikerul becsatlakozom.
Hangi nagyon jokislany,vegre semmi rosszat nem mondhatok rola

.
A napirendunk ugylatszik tetszik neki,igazabol nekem kell belejonnom meg

.Egyenlore az orat lesem mindig,es azon kapom magamat,hogy megint etetes van

nehezen szokom meg,hogy eddig mindig csak cici volt,most meg pacsmagolhatok neki.Nagyon jo az emesztese is szerencsere,bar ma a 2.garniturat kakilta ossze delutan 2ig
Es rendesen budosodik a vegtermek

Meg egyenlore sikerul kiszedni a ruhaibol a foltokat,eves kozben nem is kerul ra,es nem is bukik semmit vissza,de valahogy nyakon szarja magat mindig,pedig most csereltunk pelust,Huggiesra valtottunk...eleinte szuper volt,szeretem nagyon,de most hogy mar van rendes allaga a cuccnak,valahogy kijon ebbol is

na sebaj,megoldjuk!(bocsi hogy ilyen hosszan taglalom ezt a temat...)
Szoval...most 10kor kap rizspepet cicivel,azutan jatszas es alvas van(cicin alszik el,ez egy bonusz csocs,abbol,amibol evett elotte)...alszik kakimano 1-1,5 orat,majd 2 fele jon a fozelek cicivel(nalunk meg csak edesburgi,de nemsoka jon a repa

)aztan nyomas setalni,ami majd 2-2,5 ora(kocsiban alvas kb.20-40 perc).Hazaerven jatek van,aztan egy kis rizspep megint cicivel,es jatek tovabb,mert keptelenseg elaltatni

7 ora fele mar azert van egy pici kinja,szenved,tekereg,semmi nem az igazi,de hat ez legyen a legnagyobb bajunk

,majd 8kor furcsi,es 1/2 9 korul jon a vacsora...cicin bealvas,majd at az agyikoba!
Az ejszakakat probalgatjuk javitani,apa jon szegenykem es probalja visszaaltatni,mert nekem nem megy,tolem varja a cicit

de 3 fele azert megkapja

,majd megint apa jon,vegul reggel 1/2 7 fele megint en....cicivel alszunk meg picit
Tehat alakulunk.Amig jatszik/alszik,en fozok,mosok,takaritok,stb....vegre azert kezd eleg priman menni ez,es sokszor eleg ha lat amikor a konyhaban vagyok,de persze a kozos jatekot en is jobban szeretem....Egesznap dalocskakat hallgatunk,en eneklek neki,imadja nagyon!Egy szavam sem lehet most mar!
Szerdan voltunk a babas-mamas foglalkozason!Egy a bokkeno,eppen alvasidoben kell elindulnunk,es szegenykem nem sokat aludt,de igazan jol birta!!!Kb.8 anyuka volt+a babaik,akik 3 es 8 honap kozottiek....enekles volt,ami nekem kisse necces volt,mert ugyan megkaptam a dalszoveget,de azt is figyelni,a dallamot is,azt is hogy miket csinalnak kozben a babakkal,es meg Hangival is eljatszani...neztunk filmet a babak fejlodeserol,ettunk-ittunk,ismerkedtunk,bemutatkoztunk,meseltunk gyermekeinkrol.
Jo lesz ez,en elveztem,Hangi is az elso 3 perc utan mar bazsevalt,magyarazott,baratkozott,a szaja be sem allt,nyalta a habtapit

Es nagy sikert aratott,hogy ilyen nagyszaju

Kivancsi leszek a folytatasra....
Annyi mindent szerettem volna meg irni....de elfelejtettem
Gratula a fogakhoz!
Bucus:nyugi,helyre alltok nemsokara!
Breki:Armin nem semmi abban a zsarus poloban

!!!
Hgabi:szegeny Noci++++
Meglepi:nyaron sokszor hozott pasikam napraforgot,mert az a kedvenc viragom!Ilyenkor ezert nem kapok....de megszokott lepni kulonfele halakkal,mert azt is imadom

mas nem jut most az eszembe....
Sillia:Hangi is egy kis sajtkukac...kapalozik,csapdos,tekereg,oltoztetni/pelenkazni neha egy remalom,de kezdem megszokni....
Lebucskazott az agyrol egyik nap
En ugy megijedtem,de persze igyekeztem mosolyogni,babusgatni....egy szempillantas alatt tortent....raadasul nincsen csak max.60cm hely az agyunk es az o agya kozott,tehat meg ott is alltam mellette....kivettem az agyabol,letettem a mi agyunkra,merolegesen.....en eppen kikapcsoltam a parasitot,es a takarojat akartam osszehajtani....mikor erzem hogy csuszik lefele...ket hirtelen fordulattal mar le is pottyant...en a labammal felfogtam a zuhanast,de a buksi az koppant kicsit

Szerencsere en jobban megremultem mint o....es semmi baj nem lett,de most mar biztosan tudom,hogy a merolegesbol is egy szempillantas alatt le tud az agy kozeperol porogni!
nekunk is be kell szereznunk egy nekivalo laptopot
anya lanya