A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, a félkövér gombhoz hozzá sem nyúltam, aztán tessék. :roll:

Kép
Kép
irina

Jaj, hát a nagyon-nagy hírre meg nem is reagálom (szégyellem magam...):
Mónikám, szívből gratulálok a kispasihoz!!!!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui: Heni, priviben írd meg pls a címeteket, hogy a Vuk-ot elpostázhassam!

Kép
Kép
irina

csajok nem hiszitek el....ma átmentünk a bnőmékhez. Du Lilla nem akart hazajönni. Mondtuk viccből, h miért itt alszol? Erre Lilla, h igen. Mivel közel laknak bevállaltuk poénból, hogy hazajövünk és megyünk érte fürdés után, mert úgysem alszik el. ....hát a lányom alszik a bnőméknél :? :roll: :shock: :lol:
Az anyai szívem kicsit nehezen viseli, h nem is hiányolt, de örülök is neki :)

KépKép
KépKép
fleur

Óóóó, Fleur, nőnek ezek a csemeték... De akkor volt egy kis nyugi Danival csak. :)

Maggie, örülök neked, hajrá az utolsó jegyhez!!! Köszi a kedvességed! :)

Irina, jobbulást nektek! Sajnálom a vizsgád, de majd legközelebb! Mikor lesz legközelebb?

Viranka, sajnálom a tetvészést... Remélem, hamar pusztulnak!!!

Jó éjt, megyek fejni. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Reggelt!

Fleur azta :)

Betegeknek jobbulást!

Tetű :x

Annyira hideg van nem akarózok kimenni.....

Szép:

Kép
varga tünde

szerencsére a 4kor elalvós napon este nem volt nagyon gáz 5kor felkeltettem, de fél 10 kor aludt már.

Zdori
de "nagyon" vészes :) boszitopik :wink:
Igen volt egy kis nyugi este.

Vindo
Örülök, h Rugó jobban van. Gyógyszer bevétel :( jajj de nagyon ismerős, nálunk is ez van.

Móni
Puszi a csuklódra. Jajj ebből a hóból ti mit alkottatok? Nekünk nem sikerült hóember összekovácsolni.

Emmának, Zsófinak is gyógyulást

De sok most a taknyos gyerek ....:( gondolom ez a hol meleg hol hideg....

Maggie
Fúú de ügyes vagy...gyerekek mellett...:)
Kocsi húú én de mérges lettem volna, ha ilyen történik velem :( a köhögést meg sajnálom..

Vera
Azért ez a nap nem semmi volt.

Irina
Forgalmi, betegség :(

Szóval én azért egész este feszült voltam kicsit, mert számomra annyira hihetetlen, h ennyire simán menjen minden, de mégis. :) Átaludta az éjszakát. 6kor kelt egyszer és aztán még fél 8ig visszaaludt :lol:
Ilyet :shock: :lol: Bocs de teljesen le vagyok döbbenve :).
Dani szegény még mindig szörcsög :( és ahogy folyik vissza a cucc attól köhög. Most Stodal szirupot adok neki. meg orrspray és szívás.
Dokinőhöz nem is megyek most úgyse mond semmit. Csak ha 1 hétig nem javul.
De amúgy nagyon kegyes volt hozzám. Fél 5kor kelt 1x, aztán fél 8kor. :lol: és még filmet is néztünk tegnap.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt :)

Fleur, most először aludt máshol Lilla?
Vendég

Jo reggelt! :D

Nem volt tul jo ejszakank...Igaz, hogy mindketto aludt mar este 6-kor, de sokszor felsirtak, felvaltva... :? Igy en nem sokat aludtam. Ma suru napunk lesz, varosba kell mennunk vasarolni par dolgot, aztan baratnom kislanyanak a szulinapjara megyunk, aztan Lilaert az iskolaba, itt lesz hetvegen. Este meg S. valami hazibuliba akar menni, jon anyosom vigyazni a gyerekekre. Hat, lehet bevetem a Red Bullt.. :lol:

Fleur! De ugyes Lilla! En mar megfigyeltem, hogy mi parazzuk csak tul a dolgokat, a gyerkocok nagyon kis lazak! :D
Ez a natha-szeruseg nagyon gyakori babaknal...nem sokat lehet tenni vele.. :(

Betegeknek gyogypuszik!!

Maggie, gratulalok! Ugyes vagy! :D

Vera, esemenyekben gazdag napod volt! Tegnap ratalaltam, mit kuldok B-nak. Talaltam Bob, a mester-bol valo figuras tesztat. Organikus rizslisztbol, es kukoricalisztbol van. Nincs benne tojas sem. Vettem Ranianak is :D Ilyen epitkezo-jarmuvek a teszta formaja. Na, ezt jol megaszontam! :? :lol:

Irina, draga, ne keseredj el, nagyon sokan jarnak igy! :( Csak ki akarnak csikarni tobb penzt az emberektol a pot-oradijakkal.. Legkozelebb sikerul! :wink: Adikanak jobbulast!

Vindo, hogy vagytok :?:

:arrow: Reggeli
Vendég

Sziasztok, jövök, amíg tudok :roll:

A mai éjjel már jó volt, Rugó nem lázasodott be, így én is tudtam aludni 7-8 órát egyhuzamban 8)
Láza most sincs. Sőt, este ki is izzadt, amire még nem volt példa, mióta beteg lett - lehet, le sem ment neki eddig a láza teljesen (mivel üvölt a lázméréskor is, nem erőltetem, csak ha vészhelyzet van).
A gyógyszert este viszont tiltakozás nélkül bevette.
Az orra is kevésbé folyik, gondolom, a nagyján túl is vagyunk. Köhög meg hörög még.

Irina, sajnálom, mind a két dolgot.

Fleur, Lilla igazi nagylány.

Itt meg jön egy Rugóóó

Kép
vindolanda

Niki, Te hogy csinálod, hogy már hatkor alszanak a gyerekeid? Nappal semmit sem alszanak?
Vendég

Akartam még írni, hogy a múltkor Rugó megfogott egy Túró Rudit, de nem akarta megenni. Gondolom megszerette nagyon, mert amikor a addig fogdosta, hogy félbetört, rettenetes sírásban tört ki. Hozta nekem, hogy rakjam össze. Vigasztalhatatlan volt :shock:

Fleur, milyen filmet néztetek meg?

Kép
vindolanda

Szisztok,

Betegeskedőnek jobbulást.
Robesz is kicsit taknyos, de már jobb, a hétfőn még volt napköziben, kedd, szerda, csüt. itthon tartottam, de ma farsang van, így hát bement, mert nagyon izgatott volt:)

Móni, gratula

Fleur, Lilla de jó fej

Rólunk: tegnap voltam uh, ctg, minden ok 3150 g, jövő hét még 2x ctg, aztán meglátjuk, méhszáj puhul, de még zárt.
Lehet, ha megindul, nem lesz császár, jó lenne.

Na lépek is, kihasználom és pihenek

Kép
Kép
nektarin

Nektarin húha, mindjárt itt az idő!!!! azta hogy el telt....akkor én egy február 12-re tippelnék!

Rugó és a túrórudi.. :? :lol:

Irina :?

Fleur az igen, Lilla micsoda nagylány....egyik szemed sírt a másik meg nevetett gondolom... :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

huh azóta sem írt senk..:-(
mi ebéden túl, alvás van

du-án angol, aztán rokonlátogatás :-) megyünk keresztszüleimhez...:-) szupi lesz

na itt is esett hó, most meg a nap is kisütött..:-)

Ha nem taknyos akkor hétvégén kimegyünk szánkózni..ha lesz még a hóból.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Tegnap írtam egy csomót, aztán elszállt, és nem volt kedvem újra írkálni... :oops:

Irina!
Sajnálom, h Ádi beteg, emellett tényleg eltörpül az, ha nem jött össze a vizsga. Majd legközelebb!!!!

Móni!
Csuklód, hogy van? Kened valamivel?

Fleur!
Ez igen! Lilla nem semmi leányzó! Nagyon ügyes!
Daninak jobbulást!

Vindo!
Túrórudis Rugó! Hát igen, nehéz megmagyarázni nekik, h van, amit Anya sem tud...
Nézitek még Mézga Aladárt? Pár napja kezdtük, de tetszik nekik. :wink:
És a lényeg, örülök, h gyógyulófélben a gyerkőc!

Viranka!
Jó kis utatok volt! :evil:

Niki!
Azért van abban valami jó is, ha 6-kor kidőlnek a gyerekek! :wink:
Jó bulizást estére! :)

Puszi

Kép
gica1

Nektarin!
Szorítok a természetes szülésért!!!

Kaqk!
Kellemes délutánt! :)

Kép
gica1

Sziasztok!

Fleur elhiszem, hogy meglepődtetek :roll:
abban biztos vagyok, hogy ha ezt a kérdést most anyósodnál teszed fel neki, tuti fogja a ruháját, cipőjét és indul ki az ajtón :wink:
Daninak jobbulást.
Ma jártunk felétek, csak itthon hagytam a mobilom.

Viranka kalandos kirándulásotok volt :D
én csak mosolyogtam mikor olvastam, ha velem történik tuti örjöngök 8)

Heni örülök, hogy minden rendben ment :D

Maggie
én nem szerelőhöz vittem volna az autót, hanem vissza ahol vettem :roll:
csináltassák meg ők.
fotót majd kérünk :D

Nektarin drukk a síma szülésért+++++++++++++++++++++++

Minden betegeskedőnek jobbulást :D

Ágica mi van veled?

Nekem a kezem még mindig elég gáz. Ráadásul tegnap elcsúsztam és naná, hogy a jobb kezemre estem :twisted: be van fáslizva.
Kenni nem merem semmivel, nehogy ártson Pötikének :roll:

Vindo de jó, hogy jobban van Rugó :D
túrórudi :lol: :lol:
cica kezében max 2 percet van, és akkor azt jelenti, hogy nagyon lassan eszi :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ma délután cica maratoni alvást rendezett.
Egész héten elég drasztikusan aludt. Hol igen, hol nem. Hajnalban meg nagyon korán kelt.
Na ma délután 4:15 percet aludt :shock:
és még bírta volna csak felébresztettem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

eltűnt cicusom vonalzója :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na pótoltam :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tényleg, Maggie, azért ez az autós dolog elég gáz :roll:
Remélem, hamar rendeződik a dolog :wink:

Móni, szegény kezed :(

Gica, szokta nézni, de az elejét nem szereti, amíg nem megy benne a Guliverkli :wink:

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi
Nem. De eddig olyan még nem volt, h magától kérte és ott is maradt volna.

Vindo
Örülök, h Rugo jobban van.
Nicsak ki beszél 2 :lol: P találta ki :) de jó volt. Csak ott bőgtem rajta :lol: a hormonok.

Eszti
++++ jajj de izgalmas mindjárt szülsz :) és szép méretei vannak :)

Móni
Na fene :) de amúgy én Danival sokat voltal el, mert voltam kozmetikusnál meg a cégnél papírozni.
Flector tapasz mehet...de kérdezd meg patikában.

Ma sem édes kis tündér a lányom :) karattyol és csak akkor akad ki, ha azért kicsit sztem is jogos :)
Remélem most már így marad minden :)

KépKép
KépKép
fleur

Móni
Hát igen lehet anyósnál nem lett volna ilyen lelkes :)
De Bogival imádják egymást. Tegnap azt mondja:
Bogi az én barátom :lol: :lol: olyan édes volt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok

Móni: Olvaslak csak tudod ez a válaszolás nem megy mindig... :D szóval tesóm túl van rajta minden oké volt teljesen egészséges belüről igy csak egy lyukat csinált a doki a köldökénél :roll: Én is jól vagyok csak bekövetkezik amit már sejtettem június első hetében be kell megint feküdnöm kezelésekre,de aludni itthon alszom :wink: Legalább annyira nem lesz ez gáz igy kibírom :roll:

Vera: Tehát akkor a Míra a "vírusgazda".Neked megint jól össze szaladtak a dolgok :roll: :)

Fleur: De jó hogy ilyen csupa "rossz"híreket hozol Lilláról :D

Vindo: Jobbulást Rugónak!!Remélem azóta már jobban
van :roll:

Kaqk: Nektek is jobbulást Emmácskával!

Képzeljétek két napja nem sír Petra mikor bemegy a bölcsibe a szája azért még görbül de besétál egy kis segítséggel önnállóan.Már ez is haladás nálunk eddig úgy szedték le rólam :roll:

Irina: De jó olvasni rólatok :) az kevésbé hogy Ádi beteg.A vizsga meg úgyis sikerülni fog.Mondom én akinek gőze sincs a vezetésről :lol: de navigálni az nagyon tudok úgye Vera? :lol:

Panndi: :D Gyönyörűek a csajok!! :D

Mesi: Rég olvastam felőletek :lol:

Azt nem is meséltem hogy jövőhét pénteken lesz a farsang és Petra katicabogár lesz :lol: Nyílt itt egy jelmez kölcsönző és béreltünk neki ruhát(mivel a varráshoz analfa vagyok)remélem tetszeni fog neki. :roll: Bár már csak nagyobb méretben volt mert az ő méretét már valaki kikölcsönözte :roll: remélem nem egy bölcsis társa :D Meg arra gondoltam veszek pici marcipán figurákat amik egy kis dobozba vannak és megkínál vele mindenkit :roll:

Kép

Kép
agica1126

jah a marcipán figurák mini katicabogarak :D

Kép

Kép
agica1126

Bocsi csajok,megint eltűntem...

Én annyit járok orvoshoz,a héten négyszer :?
Elegem van mááááár!!
És még hol a vége?
Móni!Édes vagy,hogy hiányolsz,ma lett meg az AFP és a doki azt minden ok,kérhetem az időpontot a 18 hetet uh-ra!
És hatalmas Gratula a FIADHOZ!! :D
Én is olyan kíváncsi vagyok már!

Betegeskedőknek jobbulást!
És mindenkinek millió puszi!!

juba0

Juba: De jó ezek nagyon jó hírek. :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Úgy volt, ma munka helyett filmet nézünk éjjel, de Gábor kidőlt, így marad a munka :wink: :shock: :roll:

Juba, már hiányoltunk, és nagyon kíváncsiak vagyunk a baba nemére is lassan :!:
Az AFP az jó :D

Ágica, igen, ma nem kellett lázcsillapító sem, és Rugó étvágya is visszatért, konkrétan növesztett egy pókpocakot estére :roll: Nem evett vagy négy napja, elég vékonyka lett...

Majd fotózd le Petrát a katica-ruhában :D

Én is varrási analfabéta vagyok. A zoknistoppolásnál és gombvarrásnál nem vagyok többre képes 8) :lol:

LÉpek akkor dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Erős kezdés 8)

Kép
vindolanda

Vindo: Kb én is ezekre a képességekre vagyok képes varrás ügyileg :lol: Szívesen lefotóznám de rossz a gépünk hol sötét hol világos képeket gyárt :? De ez csak ilyen bölcsin belül lesz szülők nélkül sajnos :?

Mi is megbeszéltük hogy filmet nézünk de Peti szintén kidőlt :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ezek a férfiak nem bírják a strapát :roll:

G. tegnap este fél nyolckor a nappali szőnyegén dőlt ki a kandalló előtt, tízkor bevánszorgott az ágyba ruhástól, hajnalban pizsamába öltözött, reggel pedig felkelt :roll:

Kép
vindolanda

Pedig megnéztem volna a kis katicát :D

Kép
vindolanda

Vindo:Gábor kicsit fáradt lehetett :lol: én tuti nem vettem volna át a pizsamám :lol: Bár személy szerint én nem tudok este lefeküdni anélkül h nem fürdök :oops: Van aki persze reggel ejti ezt meg de én valahogy ragadósnak érzem magam :lol: Petinek is szoktam mondani mikor este lefekszik fürdés nélkül hogy hogy bírja ki?de szerinte csak én lihegem túl :lol:

Kép

Kép
agica1126

Csütörtökön hozzuk el a jelmezt.Majd ráadom és megpróbálom lefényképezni bár rossz a gépünk.Hol sötét hol tök világos képeket csinál :evil:

Kép

Kép
agica1126

Megnézzük mi homályosan is :wink:

Ha majd menned kell a kórházba, hány órakor mész reggel és hogy jössz este?
És ki bébiszitterkedik addig?

Kép
vindolanda

Ja, Gábor is reggel zuhanyzik inkább, én meg olyan vagyok, mint Te.

A legvadabb buli után is lezuhanyoztam általában, még ha alig álltam a lábamon, akkor is. Persze ha volt zuhanyzó :roll: :wink:
Én is olyan ragadós vagyok :roll:

Ja, meg száraz a bőröm, és be kell kennem magam minden alkalommal testápolóval, és ha erre gyorsan felöltözök, akkor beleragadok a tiszta ruhámba és vörös a fejem is :roll:

Kép
vindolanda

Dettó ez vagyok én is ha reggel értem is haza bárhonnan is egyből fürdés még csukott szemmel is :D

Ha jól emlékszem a múltkor úgy volt hogy reggel mentem 8-ra és délután 3-4 felé jöttem haza.Addig meg bölcsibe lesz de én igy tudom vinni az apja meg megy érte remélhetőleg ha nem ő akkor a nagymamám tud segíteni.Mondjuk ha Petra beteg mindig ő vigyáz rá :)

Kép

Kép
agica1126

Akkor megoldható a dolog :wink:

Szegény Te. Milyen vizsgálatok lesznek majd? Fájni fognak?

Kép
vindolanda

Magamban maradtam :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Jah semmi extra képzelj el egy csizmát ami a combodig felér és ez ilyen levegős izével pumpálják mint a vérnyomásmérő csak ezt 20 percen keresztül felváltva 20-20 perc a két lábam.Rohadt unalmas :? Meg jön egy gyógytornász aki masszírozza a lábam hogy kiürüljön a víz meg valami tornára is kell mennem mert azt a múltkor lekéstem :lol: De Vindo vannak ott olyan nők vagyis asszonyok hogy rosszul lettem mikor láttam a lábukat mikor átkötözték igen csak elrettentő volt :shock: De állítólag a doki szerint most már a nyirok valamim sem működik jól meg lett visszerem :shock: soha nem volt!

Kép

Kép
agica1126

itt vagyok :wink:

Kép

Kép
agica1126

Azt mondja nekem a doki szokott futni? Mondom nem max a kilányom után erre hát ne tegye.Szokott bicajozni?mondom nem jó azt se csinálja.Erre szokott úszni? mondom nyáron max jó azt se csinálja :shock: Nem kérdeztem rá hogy akkor mit csinálhatnék? :roll: De megint elmondta hogy jobb nem lesz tabletta ezt nem gyógyítja.Csak fáslizzam ahogy tanították.Mondom oké majd fáslizom.....

Kép

Kép
agica1126

kilányom=kislányom

Kép

Kép
agica1126

A lábmasszázs nem olyan rossz :mrgreen:
Hát, kórházakban érdekes dolgokat lát az ember :roll:

Gábor, mikor Sibenikben feküdt, egy szobába került a volt budapesti jugoszláv nagykövettel, aki egy nagyon katonás jelenség volt, bár már szegénynek nem volt sok hátra. Tudott magyarul még, mindig mentolos cukrot adott neki. De megállás nélkül dohányzott. A tüdőosztályon :shock:

Meg volt egy ember, aki egy festékes vödörrel sétálgatott egész nap a kórházban fel s alá, és amit úgy ítélt meg, hogy szükséges, azt fehérre festette (minden csiszolás, tisztítás nélkül) :roll: Jött-ment mindig :roll:

Kép
vindolanda

Lehet a festékes eltévedt és "másik"osztályról sétált át :lol:

Dohányzott a tüdőosztályon :shock: :shock:

Kép

Kép
agica1126

Ágica, nincs mese, végig kell pihengetni az egész életedet :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Jó is lenne Vindo és ha még ezért fizetne is valaki :D

Kép