A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Ááá, esélytelen.Sajnos.Nem fér el sehol, ezek nagyok.Egyedül a mosó+szárítógépnek lenne esélye, de nem hiszem, hogy sikerülne meggyőznöm a férjem, hogy cseréljük le a tava0ly vett gépet. Pedig a 35nm-es erkélytelen lakásunk már így is elkezdett télen penészedni a sok szárítástól.Arról nem is beszélve, hogy hely se lesz hol szárítani.Na még jövő télig megálmodjuk.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Emi, aranyos vagy :D , sajnos még nem tudjuk! Bárcsak igazad lenne :wink:

Edi, nagggyon jót mosolyogtam a rózsás lovagon :lol: :lol: :lol: ! Tündéri!
A 10 hónapos terhességről én már kb.10 éve tudok :D , azóta van egy kismama öröknaptáram, tudjátok az a kerek, körbeforgatható, és megmutatja hol tartasz a terhességedben, és éppen milyen vizsgálatok esedékesek. Szóval ez 10 hónapra van osztva (orvosi szempontok miatt) az utolsó mensitől, és valójában a köznyelvben használt 9 hónap az első elmaradt mensitől indul. De tényleg vicces :D !

Mi pont múlt szombaton vettünk egy új (nagyobb és korszerűbb) mosogatógépet a Media Markt-ban, mert 22-23-án „ÁFA-mentes” akció volt náluk a nagy háztartási gépekre. Szóval 25% azért nem semmi! Ráment szinte az egész szombatunk, körbejártuk az összes Médiát (nem volt egyforma a készlet, és az ár sem!), de végül is megérte, úgyhogy már én is „élvezkedem” újra :D , mert a régi (10 éves) gépünk már 3 éve sajnos rossz is volt, valószínűleg megviselte a 3 költözésünk…
Szárítógépünk nekünk nincs, de anyósomék istenítik! Tényleg nem rossz dolog az sem!

Anikó

Kép
mamaki73

pocak!
Nagyon szorítok! Majd írd meg, hogy sikerült!

Nekem se mosó, se szárítógépem nincs a lakásban! :) van az alaksorban egy mosoda.....amire négy órás intervallumokra lehet feliratkozni (egy héten általában csak egyszer kerül ránk a sor, de bőven elég). Hisz olyankor 4 órán keresztül 3 mosó és 3 szárító gépet használhatok. És más nem tud olyankor oda bemenni.

d.dodó

háát, nekem 54 nm2-en van egy mosó-szárítógépem, meg egy mini mosógépem....heti 1szer vagy 24 órán át megy mind1ik, és imádom őket.

...szólni fogok az Uh-os dokinak, hogy ne tessen megmondani, ki lakozik ott benn...ha netéán beterpeszt, és nem dugja el amije van, hát így jártam:)...de én megbeszéltem vele, hogy nem terpeszt majd:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok!!:)

Megjöttem:) Kész a gyerekszoba fal. Az egyik legalábbis:)
Kép

Emi: a héten én is gondoltam rá, hogy elkezdek ágyneműt, meg huzatot, fejvédőt csinálni a gyereknek. De sajna még sosem csináltam, ugyhogy nem tudom hogy álljak neki! Tudsz nekem segíteni, ha szépen megkérlek?? Te mivel töltötted meg?

Barbuss: Ugy tudom, hogy az üd.-csekket ugy tudod meghosszabbítani, hogy be kell fizetni a 10%-át, és akkor meghosszabbítják egy évvel. Azt hiszem így megy, legalábbis barátok így mesélték.

Bibar!!! Mennek a drukkok a puncihoz!:) Még fél óra és indultok! :) Kitartás!!!:)

Poci: vagyok, csak a gyerekszoba kissé lefoglalt. Eddig minden lim- lom ott volt elraktározva, de most végre rákényszerültünk, hogy a fölös cuccokat kidobjuk. Már lassan egy hete (kisebb-nagyobb megszakítássokkal) elbarikádoztam magam a gyerekszobába. Apának már a töke tele a pakolással...de hát ez van! Egyszer meg kell csinálni. Aztán inkább most, mint nagy pocakkal. Végre a falat is befejeztem, úgy örülök! Holnap kezdem a micimackósat:) Legalább nem csak meresztem a seggem egész nap:) Fel a létrára, le a létráról...aztán ha elfáradok, vagy babó sztrájkol, akkor pihi kicsit...de nagyon élvezem. Olyan rég nem csináltam semmi kreatívat...most végre ismét kiélhetem magam:) Aztán majd ha nagy lesz a pocak, befejezem a goblein-jeim, hogy be tudjam keretezni, és feltenni babó szobájába:) Jaaa! És most, hogy kész a fal, holnap valószínű, hogy felállítjuk a babóca ágyát is:) Már kezd egész gyerek szoba kinézete lenni:)
Mi a helyzet a túróval?? :) Ma nem csinálsz pizzát? Köbüki postán küldhetnél kicsit:)

Valaki kérdezte a táblát...(bocsi, az agyam szita, nem tudom, hogy ki volt) Felteszem megint, ellenőrzés céljából is...szóljatok, ha valami változott. Bocsi, ha már megtettétek, de terhes vagyok:) :D Nem kell mondanom hogy mennyi minden jut eszembe....NULLA!!! SEMMI:) Van, hogy beszélgetünk apával már vagy 10 perce valamiről, aztán utána megkérdezem, hogy miről is volt szó???:D Mindig mondja: Az agyad lecsúszott a gyerekbe...:) Hát lehet, mert hogy a fejembe nincs, az tuti.
Ti nem lettetek olyan kis debilek?? Én igen. Már 3 helyen égettem meg magam 2 nap alatt, van vagy 5 lila foltom, mert mindig valamihez odaverem a lábam, kezem, stb. Állítólag, ha terhesen megüti magát, vagy megsérül a kismama, akkor ott a gyereken lesz egy pigmentfolt....lassan a gyerek csak egy nagy pigment-folt lesz, ha így folytatom.:)

Na! akkor most befogom kicsit.:) Meg elfelejtettem, hogy mit akartam még írni!:( :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jaaa....na erről beszélek! A táblát közben elfelejtettem:)

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Cuki lett a fal nagyon :D:D:D

Bibar
Juhuuuu mááár csak 30perc és láthatod.... huuu de fogunk várni :D:D:D
Vendég

Meme: nagyon kis ügyi vagy!! És látom, hogy lesz egy K - mint Kristófod és lesz egy N - mint Noémid :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dodo: megcsinaltam a turot. Szerintem eleg nagy a langja a gazomnak, vartam, hogy majd osszeugrik, korulotte meg olyan atlatszo savo marad de nem igy tortent. A vegen egy ora melegites utan, szerintem az alja mar forrt, legalabb jol hokezelt lett, leszurtem a harisanyaba, meg jol kinyomkodtam, igazi magyaros turo lett. Aztan amikor a cukrot hozzaadtam , meg egy nagyon pici edes joghurtot meg a zselatint folyos lett az egesz massza, nem olyan, mint amibol formazi lehet, nem tudom miert :( , hiszen alig van benne folyekony cucc. Most az egesz massza csucsul a fagyasztoban, hogy annyira keplekeny legyen, hogy megformazzam..nekem jobb a bolti rudiiiiiiiii :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , ezzel annyi baj van, hogy itt miert nincs.....na majd megaltom mi sul ki a vegen, es beszamolok. Ja meg szerintem sok cukkert tettem bele, eleg edes lett.

Meme: nagyon szep lett a falad, gratula, milyen ugyes vagy. Pizzat most nem csinalok, majd talan megint a het vegen. Babocad hogy van, bokdosi mar a pocakod?

Mercy: nem semmi, hogy meglepit akarsz, huu en ki sem birnam.
pocaklako

Meme nagyon cuki lett a fal!!!
Bibar!!Drukk-drukk-drukk++++++++++++++++

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

meme!
Szupi lett a fal! Nagyon ügyes vagy!

Be lehet még kerülni a tábliba?? :oops:

d.dodó

pocak!
Remélem azért a végére valami jó lesz belőle.

d.dodó

Bibar: már ott vagy és nézitek a nunust pont :) Drukkkkkkkkkkk!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Köszi a faldicséreteket:)

Poci: Néha mindtha böködne a babó, de még mindig nem tudom, hogy ő e, vagy csak beképzelem. Bár elkésve nem vagyok. még csak a 17. héten járok.:)

Dodo: Persze, fel lehet. Küld a táblán szereplő adatokat priviben, és felraklak téged is.

Bibar már gyönyörködik:) De jóóóó neki!!:) Én is én is!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: varunk nagyon a hirekkel!!! :D :D :D

Dodo: a vegen azt csinaltam, hogy mivel nagyon folyik meg mindig, kitettem pici kockaformakba, jegkockasba, es ugy fagyasztom be, ezt formazni nem lehet mert folyik, nem tudom miert . Kulonben ket liter tejbol lett egy marek turo es slussz.

Meme: biztos, hogy a kicsi bokodi a hasad. :D :D :D :D
pocaklako

Juhuuu Bibar, most már tudja ki van odabenn :D:D:D:D annyira kíváncsi vagyok, bár tutira biztos vagyok benne, hogy kislány van odabenn :D:D:D
Vendég

jujjj, én is olyan kivi vok kinek mi lapul pocijában....és pont ezért nem akarom tudni enyémbabót :twisted:

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy
Én már alig várom a holnapot... alig várom, hogy feküdjek már le, mert akkor tudom, hogy mindjárt holnap van.... Teljesen izgatott vagyok :D
Vendég

Huuu Edi, holnap ilyenkor mar tuti biztos lesz a kicsi Boti.
Kozben dobok egy pocakfotot, nem lett tul jo a minosege, nem tudom miert, de a lenyeg latszik
Kép 18+3
pocaklako

Edike: én meg tutira biztos vagyok, hogy herceget cipelsz a pocóban, így nyugiiiiiiiiiiiiii! :wink:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Poci: édes gömbid van!! Jó régen mutiztál képet. És széééép!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

pocak!
Hú de kevés túró lett akkor!!
Csini pocak!

Én is kíváncsian várom már bibart!!

d.dodó

Koszi csajszik, hat olyan kisfius kis csucsos, de nagyon orulok neki igy is. A mano sokszor rugizik naponta igy folyamatos olvadozasban vagyok..

Dodo: igen ; keves lett belole nagyon. Meg egy kerdes, amikor Te melegited az aludt tejet, neked milyen meleg amikor osszeugrik, pl. a kezed elbirja azt a meleget? Mert ha tul meleg volt, legkozelebb a sutoben csinalom.

:wink: :wink: :wink:
pocaklako

Pocak
naaa, ez aztán a szép poci.... Típikus Riccardo-s pocakod van :lol: :lol: :lol:
Igen, holnap ilyenkor már tutira tudni fogom... :P

Manorka
Úgy legyen... :D Ahogy közeledik az időpont, jönnek a kis sárgalepkék és suttogják a fülembe, hogy na jójó, de mivan ha láááány :D:D:D
Teljesen pörgök, hogy fogok így aludni :lol: :lol: :lol:

Bibar
Lassan jössz remélem :wink:
Vendég

pocak!
Mivel azért több mint egy órát melegszik, ugyanugy forró....még a lábas is!! Tűzforró.

d.dodó

Délután nekem is görcsölt a hasam, meg iszonyat viszketett is...tuti nől.

d.dodó

Edi: ilyen csúcsos pocival???? Na, azt én neeeem hiszem! Most már aztán tényleg nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, de csak azért hogy azt tudjam mondani, "na látod?????" :lol: :wink:
És különben is, virágot nem cipel, ha lányzó. Láttam ma, hogy is vót az a kezdet kezdetén! :)
Hányra mész egyébként? (biztosan írtad már, de tudod... hormon agy :D )

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Csak gyors bekukk hátha van már Bibar :D
Nálunk Apa ma edzeni ment, Emma épp fürdik :)

Edi, Te hányra mész holnap?

Poci! Jó nagyot nőtt a pocakod a legutóbbi kép óta :o

Meme! Szuepr lett a fal :) Kiszúrtam én is a kezdőbetűket :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Poci, szép a pocid!!!!!! :lol: :lol:
Hú én is várom már Bibart nagyon!!!!!
Addig is elmegyek fürödni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Manorka
najóóóó ez igaz... :lol: :lol: Született Úriember lesz :P
17:00-ra megyek :D:D:D
Vendég

Na, Manorka egyre jár az agyunk :D

Apropó szárítógép. Aki használja: tényleg gyűrődik benne a ruha? Vagy mi a titok, hogy ne kelljen vasalni?? Tudjátok, én nem szoktam :oops: és szeretném is megtartani ezt a jó szokásomat :lol:
Ill. van vmi spéci dolog, amire mindenképpen érdemes figyelni a választáskor? Nagyon megemeli a villanyszámlát? (néztem, hogy még az A energiaosztályosak is 3x annyit fogyasztanak mint egy mosógép :roll:)
Niki, egyébként nálunk is csak egymáson fér el majd a kettő (már ha beruházunk...) :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

megjöttem,minden oké volt,mozgott,mosolygott,korának megfelelő pont :wink: :wink: :wink:

jaj még mit is akartam irni????.................................ja azt hogy KISLÁÁÁÁÁNY :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
én olyan de olyan boldog vagyok hogy azt nem tudom elmondani :wink: :wink:

fotó nem lett éles mert végig a méhlepénybe volt befúrodva az arca,de holnap megpróbálom felrakni :wink: :wink:

integetett egy csomót,nagyon cuki volt,jól megnyomizta a nő a pocakot hátha kijön a lepényből de nem akart :lol: :lol:

vissza most nem tudok olvasni de igérem pótolom,megyünk pancsiztatni és tejci :wink: :wink:

Edi
most rajtad a világ szeme :lol: :lol: :lol: :lol:

köszönöm a drukkokat,hatottak és imááááádlak titeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja még holnapra kérek drukkot mert a genetika eredménye holnap lesz meg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

bibar

Bibar
MEGMONDTAAAAM 8) 8) 8) Szuper ez a kristálygömb....
Örülöööök, hurrá hurrááááááááá huráááááááááá Jipijupijéééééééééé

Mára megvolt a pink :D:D:D:D

Holnapra jöhet nekem a kék :D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 19:50-kor.
Vendég

ÉLJEN!!!!! :P Mondjuk tudtuk előre :wink: :lol:
Naaaaaagy gratula!!!! És a genetikával is minden rendben lesz :wink:
De jó de jó!!! :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bibar....annyira orulok, de szuper, ez pont jo sorrend Olika utan egy pici lany....nagyon nagyon boldog vagyok, es persze holnapra mennek meg a drukkok!!!!!

Mar megint nem tudom...ne haragudj kislanyt vagy kisfiut ereztel?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Úgy látom ezen a topikon minden úgy megy mint a kívánságműsorban :lol: Lehet ide jönni kívánni :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbi
Na igen... visszajárók leszünk, majd ha nem alszanak a manőseggűek, vagy több tejci kell a cicibe :D:D:D:D Bár most már úgy is visszajárók leszünk, kívánság nélkül is :D:D:D :wink:
Vendég

Bibar
Tökéletes genetikája lesz a kis ribizlinek nyugi :D:D:D Ezt is láttam a gömbömben :P
Vendég

Na Edi, akkor ide figyi: a tablica szerint, most a pinkyk tobbsegben vannak, huzzunk bele, Anyus....csak keket prudukalhatsz, de hat azt is fogsz, igy legalabb egyenlitunk :D :D :D :D :D :D
pocaklako

Pocak
óóóó rajtam nem múlik, kéket produkálok tuti :D Botikámmal jól meg is beszélem ma este, hogy jóóól domborítsa ki micsoda pasi már most :D:D:D:D
Hajrá KÉKEK :P 8) :lol: :P
Vendég

BIBAR!
ÉLJEN, HURRÁ! NAGY GRATULA.

d.dodó

Pocak
kislányra vágytam :lol: :lol:

Edi
imádom a kristályodat :lol: :lol: :lol: hajrá holnap kukac :wink: :wink:

Barbus
itt tényleg az van amire vágysz,ez egy csoda topik :lol: :lol: :lol:

jaj lányok nem birok magammal,férjem már kivan hogy megint ideültem :lol: :lol: de annyira fel vagyok dobva és olyan jó megosztani veletek :lol: :lol:

bibar

Bibar!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök Nektek!!!!!!! Biztos a genetika is rendben lesz!!!
Holnapra megy a drukk Edi!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++
Jajj még két hét.Totál felcsigázódtam. Annyira jó volna már tutira tudni. :) Na jó éjt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én is a kékeket akarom erősíteni!!!!

d.dodó

Bibar: szuper...akkor eddig tenyleg itt minden a legjobban alakul, Edi holnap Te pedig majd a kekeddel betoppansz....jo ez a kristalygomb :D :D :D :D
pocaklako

Ja ,még azt szerettem volna kérdezni, hogy akiknek szárítógépük van, vagy esetleg mosó-szárítógép, az csontszárazra szárít.Szóval utána lehet elpakolni? Képzeljétek, Dani meggyőzhetőnek tűnik. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köszönöm lányok :D Jól jön majd az a drukk... bár ahogy a tendenciát nézem, mindenkinek olyan nemű babája lesz amilyenre vágyott.... Saját magam nem nézem meg a kristálygömben, de a drukkokat kösziiiii :D Botikának jól jön :D:D:D:D
Vendég

No, megyek lefekszem... trécselek még a fiammal :D:D:D:D

Jó éjt lányok :D

Bibar
Nagyon örülök Nektek :D:D :lol:
Vendég

Niki!
Nálunk van a gépen egy olyan program, ha nem száradt meg a ruha, ujraindul magától, és addig megy mig száraz nem lesz.....sőt, lemegyek, forrón kiszedem, megsimítgatom a kezemmel, és hajtom....amióta itt lakunk, soha nem vasaltam még.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: