Sziasztok!
Húúú de belehúztatok!
Navared!
Nekem igaz, hogy ez a 3.lombikom, de "csak" a 2.stimum, mert a 2.lombik fagyis volt, de nekem ugyanez a protokoll volt az első is, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.
De én is úgy tudom, hogy nem bizti, hogy megjön a deca miatt.
A sorrend rendben ahogy írtad, szuri, UH, vv, punkció, ET, baba a pocakban. csakis így legyen!!!!!
Kubu!
Kösszke, a vonalzó nekem is marhára tetszik

Meg az avatarod is, a kis kócoska Marcival
Mostmár igen, magamtól kelek, de muszályból amúgy a meló miatt, meg páromat is hordom dolgozni, szerencsére őt csak minden 3.napon, de másnap meg érte kell mennem
Jajj a hóesést ne is mondd, már a faxom televan vele, monnyon le a hó, ésjöjjön végre a tavasz, mert így a gólyák se érnek ide!!!!!!
Marianna!
Hajrá babakukucs, én sem hagynám ki semmi pénzért!!! Gyere mesélj, hogy van a trónörökös!!!!
Muzsikám, kisZTm!
Ez csodálatos hír!!!!! Inkább legyen 3 tuti, minthogy leszívtak volna 10 et amiből 3 az érett, nem? Akkor ezek szerint szép egészségesek a gyerekek, már csak az anyukájukra várnak
Nem tudom miből gondoltam a Puregont nálad, mindegy, megoldódott. A 300 NE ben, kereken 400 jött ki nekem!!!!!
[quote="muzsi"]S írta:muzsiziasztok!!
Dmimi, szép kis álom a martinis szülés!!!George is ott volt?
Hát ez curva jó, még most is röhögök
Janka!
Üdv itt, szerintem tök jó helyre kerültél!
Az egész intézet tök profi , segítőkészek. Zeke dr aszem a centrumvezető helyettes orvos, ő is nagyon jó doki.
A stílusa, bár én nem ismerem, csak hallottam, elég mogorva, de pont most mondta valaki, hogy épp hozzá került, mert nem volt a dokija, és kellemesen csalódott benne.Mert végtelenül kedves volt.
Végülis nem jópofizni járunk oda!!!! A dolgát mindenki érti, és tudja 110 % osan!!! Ne izgulj, jó kezekbe leszel nála!!!
Mielőbbi pocinövesztést neked is!!!!