A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nő,de nincs férj.Nem csoda.
Párom is azt mondta,hogy a magáét huzogassa,csak nem ilyen finoman. Soha többé nem nyúlhat hozzá.

Marietta
Köszi az érdeklődést :) a program detto ,mint tegnap,de hamarosan megyek mösönö.

Akartam már kérdezni,szemészhez minden gyereket kell vinni? Ez amolyan kötelező jellegű,mint a csípőszűrés?
Vendég

Apropó!

Ármin elromlott....mármint napközben alig eszik, viszont eljön az este és, tegnap este 8-kor 240 ml, 22:30-kor szintén....és hajnal 4-kor bekakilt és hajnal 5-kor megint 240 lecsúszott! Azóta 9-kor 130ml (marha karcsú), 13-kor cékla, utána őszi desszertnek (hát nem volt valami éhes, direkt nem sűrítettem a céklát, hogy korábban megéhezzen.....most alszik kíváncsi vagyok! Éjjel többször sír (foga szerintünk...borzalmasan rág, folyik a nyála Drága Picikém, pedig nekem csak 8 hónaposan volt kint az első fog). Olyan, mintha az étkezés szempontjából felcserélte volna a nappalt az éjszakával. Pedig régebben nem volt így, este 8-tól aludt reggel 7-ig (biztos nem akar Hugit, ezért jól kifáraszt minket, hogy örüljünk, ha végre beájulunk az ágyba :roll: :oops: ). És most ugrott be, hogy amióta a borostyánt levettük a lábáról azóta kezdett el elromlani szépen fokozatosan...visszateszem, kíváncsi leszek...???

Tickerplayground.com
breki76

Conversano: oksa :lol: ! Úgy tudom nem kötelező, mi azért járunk, mert Domi korás volt és a korababáknak kötelező. Egy éves koráig járunk két - 3 havonta, utána elég egy évben egyszer. De az én szemem elég szar , így vinném amúgy is. Biztos ami biztos.
marietta1982

Tényleg! Ti odafigyeltek arra, hogy a különböző kajáknak milyen hatása van azok közül, amit aznap adtok? Teszem azt sikerül olyan menüt összedobni arra a napra, ami csupa olyanból áll, ami önmagukban is hasfogó például.

Kép
Kép
200907?

Ha valakinek van otthon ilyen függőszéke elfekvőben és eladná az jelezze! :)
http://picasaweb.google.hu/hed608/Marci?authkey=Gv1sRgCIyWzu2Tio-K6wE#5428833767216020498
Vendég

Sziasztok!
Gyors végigfutottam a termést tegnap délutántól:

Tike: szerencse, hogy ennyivel megúsztátok! Én eddig 2-szer zártam be a kulcsot a kocsimba, egyszer persze Nóci is benne volt, nem egészen 2 éves volt: kb 35 fok meleg, kocsi a tűző napon állt. Rajtam egy virágboltos segített, mivel hajszálnyira le volt engedve a vezetőülésnél az ablak, és ott egy dróttal addig piszkált, míg elpöckölte az elpöckölnivalót. :oops:

Másik esetben nagynéném, apám, Nóci +én álltuk körbe Szombathelyen locsogó esőben a kocsit. Egy közeli buszmegállóba húzódtunk be, míg Gábor nem hozta a pótkulcsot (munkahelyről elkéredzkedik, hazamegy Ostffyasszonyfára (20 km), onnan Szhely csúcsforgalomban (45-50 km). Messzebbre elmenni nem mertünk, mert attól féltem, ha más is meglátja, hogy a kocsiban a kulcs, feltörik.

Bond: előke ellen Vica is tiltakozik, pedig amíg csak látja, örül neki, de ha rá akarom tenni!!!! :shock:
Csernus: vmelyik nap láttam a tvben. Az a muki úgy néz ki, mint aki drogos és piás is egyben, ráadásul egy hete nem aludt.
Skorpió jellemzője: ne nevessetek, én még ebben is magamra ismertem, még ha nem is 100%-ban…. :oops:

Eltávozott anyuka: szegény ő, és szegény gyerekek. Én is megsirattam. :(

Conversano: ezermester apuka: :(
Mi újság a lovardás ismerősödékkel, akiknek a házuk lett oda?
Marci kukaca :x
Szemész: úgy tudom, nem kötelező, védőnéni, gyerekorvos javasolhatja, illetve te kérheted, ha problémásnak látod.
Videó: besz@rok! :lol: :lol:

Marietta: köszi a kérdésed: vagyunk. Lentebb részletezem.

Katy: Samunak további jobbulást. Teapa épségben hazahozta a kocsidat? :roll:

Dodi: továbbra is gratuláció a vizsgáidhoz. Gondolom a beadandód már a megfelelő helyen figyel. :roll:

Rólunk:

Tegnap este Nócim befulladt teljesen. Délután még a gyógyszer beadása előtt eléggé hallani lehetett a sípolását, aztán megkapta a gyógyszereit, és úgy tűnt, jól van. Aztán kb fél 9-kor már eléggé kapkodva szedte a levegőt, verte a víz, és teljesen koordinálatlanul mozgott (értsd: nekiment mindennek, levert dolgokat az asztalról). Vicust sikerült időben letennem, olvastam Nócinak egy mesét, hátha elalszik, de egyre jobban zihált. Kitártuk az ablakot a szobájában, de az sem használt, jól felöltözve kicsit kimentünk: az átmenetileg jó volt, de 8-10 perc után már azt mondta ég a torka (pedig sálat kötöttem a szája elé), furán köhögött, és meg akart fagyni. Így bementünk, és elővettük a ventolin pipát. Mondtam apának, készüljön, mert ha ez se hat, én hívom a mentőket!
De szerencsére szinte azonnal hatott, és sikerült az idő alatt elaltatnom (3 párnán, szinte ülve).
Reggel vittem vissza a dokihoz, elmeséltem mi volt. Megnézte, a jobb oldala már tisztult, de a bal még nagyon zörög. :shock:
Úgyhogy holnap vihetem megint.

Apa ma és holnap nem alszik itthon, a főnökei elutaztak, egyik kollégáját műtik, így a másik kollégával "elosztották" az éjszakákat. Remélem nem lesz roham, bár a fél utca riadóztatva van, ha menni kell ügyeletre: egyik szomszéd Vicushoz jön át, másik visz minket!
Basszus a kocsim meg második napja nem indult!

:x

Most megyek, megetetem a picurt, elcsúsztunk a kajálásokkal (igaz reggel és délben is rengeteget evett), így egy kaja kimaradt.

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi: Szegény Nócika :cry: :cry: :cry: . Remélem nem lesz semmi gond éjszaka!!! Nem lehet könnyű Nektek :( !
marietta1982

Hgabi

Ez nagyon durva!! Nem kellene valami más speckó dokihoz elvinni Nócit?
Hú,én már bepánikotam volna.Erős csaj vagy.

Lovas ismerős:
Kaptak egy csomó tárgy adományt meg pénzt. Vannak emberek,akik szerint elszállt velük a ló..
Az önkormányzat plusszban adott nekik még egy telket a sajátjuk mellett. Én inkább bölcs maradok.
Vendég

hendegabi! :)

Hogy tudnátok ettől végleg megszabadulni??? Ez nagyon durva!!!

conversano! :)

"bölcs maradok.": ennyire elszaladt...? :shock: :?:

Kép
Kép
200907?

Conversano: Pulmonológusnál voltunk vele, állandó gyógyszert szed. Ezért nincs gyakrabban rohama (ez tulajdonképpen egy asztmás roham).
És nem vagyok erős....:oops: idegességemben a hajam túrtam, tipródtam, és mondtam apának, hogy hívjunk dokit, vagy induljunk....persze úgy, hogy a gyerek ne hallja, nehogy megijedjen, ha sír még úgy sem kap levegőt.

Annyiból apának "könnyebb", hogy ő ugyanezen átment, egészen 17 éves koráig voltak rohamai, szanatóriumokban is volt. Így pontosan tudja, min megy át Nóci.
Állítólag majd elnövi.....

Ja, és tegnap a háziorvos ajánlotta a sópipát, jó esetben tünetmentessé teszi a gyereket folyamatos használattal, legalábbis azt olvastam róla. Neten 5-6 ezer körül találtam, ma megkérdeztem a gyógyszertárban: 10ezret mondott a patikus, úgyhogy megrendeltem. Remélem hamar használ. Csak azt tudnám, szeptember óta miért csak most jutott a doki eszébe?!
:evil:

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi!

Bízzunk a sópipában! Én nagyon szurkolok,hogy tünetmentes legyen,de legjobban azért,hogy végleg megszűnjön a fulladás.

Bond
Azt mondják,hogy igen..

Mondjátok meg nekem,hogy a fenébe lehet 2 foggal (ráadásul az a 2 fog is egymás mellett van) elharapni egy nyelvet??
Vendég

Conversano: Minek nekik még egy telek???? :shock:

Bond: kajakérdés: én inkább csak akkor figyelek a kaja milyennétesziakakit mivoltára, ha beszorul Vicus, vagy higakat kakil. Amúgy, ha nincs gond, adok akár répakrumplit, vacsira meg banánt. :roll:
Előke: Nócinál hasonlóan voltam: sok szép mintás előke.
Most: fehér, hogy hipózható legyen, lehetőleg nejlonos hátoldallal.
De Volt Nócinál is, csak az idő vasfoga megette, a műanyag előke. Már néztem a tescoban, 600 ft körül jár. Nyuszitól azt fogunk kérni.
:roll:
ilyen: http://www.forbaby.hu/index.php?productID=3269

Kép
Kép]
hendegabi

Nem tudom,minek nekik még 1 telek. Majd jól eladják a másikat és lesz még egy jócsomó pénzük.

Ilyen előkét vettem az ikeában.Tartozik hozzá egy pohár egy tányér és egy kanál asszem.Ja és bűnrondazöld.
Ehun e (595Ft)
Kép
Vendég

Bond

Az előbb kaptam egy pps-t,egy csomó vicces gyerek kép van benne,köztük ez is.
Nem hasonlít Hugira?
Kép
Vendég

conversano! :)

Ilyet mi is kaptunk. :)

Előke: nekem nem volt elég merev a közepe, behajlottak a béka szemek, így nem volt annyira zsebes.
Kanál: okés
Pohár: a talpa nekünk már lejött (leszedhető), a csőrikét gyereke válogatja, hogy mennyi szereti
Tányér: még nem próbáltuk

Kép
Kép
200907?

Na jó, vállalom: lebuktunk. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Na, ha már szóba került. Kispiskótával összedolgoztunk kicsit. A 6 hós adatok alapján Marci volt a legnagyobb, Hugi pedig a legkisebb (durván 10 illetve 5 kilók, a képek frissek) :

Kép Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.27 20:00-kor.

Kép
Kép
200907?

Nem a Bende?
Vendég

Mondom: Bende... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Hú, de ciki... :oops: :oops: :oops: :oops: Bocs kispiskóta, benéztem. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: Bár Marci és Bende között 3 kiló összvissz a különbség. :oops: :lol:

kispiskóta

Mert csak néztem.. :shock: Ej de megváltoztál fijjam! :lol:
Vendég

Csak kíváncsi voltam, hogy figyelsz-e. :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Én is ezt mondanám :lol:
Vendég

Sziasztok

Vagyok , olvaslak titeket, csak már írni nem volt kedvem.
Vagyis lett volna, csak most nagyon rá vagyok kattanva a Médium című sorozatra, és írás helyett inkább azt nézem.
Minden baba csoda szép, és minden babának , aki betöltötte a félévet illetve a 7. hónapot :shock: boldog hófordulót kívánok.

Boldog szülinapot Ancsurtinak és Kispiskótának :P .
Ancsurti szülinapján írtam nektek először, én voltam, aki bepofátlankodott a bulitokba :roll: :oops: .

Odettről rakok fel pár képet. Olyan nagy már :D :( , pedig még mindig alig hízik.

Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

hát ez jó sok lett bocsi

Kép
Kép
orsi777

H.Gabi!
Nagyon drukkolok, hogy nyugodt éjszakátok legyen!
A sóbarlang nem jó az asztmára? A környező városokban nincsen?
Apa épségben hazaért. :wink:

Tike!
Nem semmi sztori... Én szerintem betöretném az ablakot vagy valami csibésszel feltöretném a zárat. Még belegondolni is szörnyű...

Bond!
Én figyelek a kajákra. (ki gondolta volna rólam? :lol: :lol: :lol: ) Arra is figyelek, hogy lehetőség szerint választékosan egyen.

Tegnap adtam Petrának először gesztenyét. Igazán meg kellett küzdenem azért, hogy egy szem gesztenyéből pép legyen, ugyanis ilyen kevés adagot még a mini aprító se nagyon érzékel. Ma hasonlóan nehéz volt 2 szemmel. :roll: :roll:
Holnap már teljes adagot adok (6-7 szemet).
Egyébként nagyon ízlik neki. :D

Breki!
Te hol veszed a salátát? Azon a biopiacon nincs, ahová én járok. :roll:

Conversano!
A szemészet fakultatív. Én most jelentkeztem be a Madarászba, március 1-re kaptunk időpontot, mert Apa családjában volt örökölt szemtengelyferdülés, így inkább megnézetem Petrát.
A vizsgálat annyiból áll, hogy kb. 1 m-es távolságból bemérik a szemét valami speckó géppel. Hozzá sem érnek.

Nyuszi!
Én mindent több napig adok, egyre növelve az adagokat. Arra is figyelek, hogy az 1-2. nap hétköznapra essen, hogy ha gond van, akkor ne ügyeletre kelljen menni. Én általában egy héten csak egy új dolgot adok, mert aztán becsúszik a hétvége, és olyankor én inkább nem próbálkozom.

Kép
katy76

Orsi!
Odett cuki! :D

Kép
katy76

Még azt akartam kérdezni, hogy valaki sűrített már rizzsel?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

orsi777! :)

Erre nem találok szavakat! :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P

katy76! :)

Én is ma kóstoltattam gesztenyét Hugival. Szintén Maroni, szintén bio, de MASSZA. Nem is okozott gondot az a pár morzsányi! :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Örököltük a barátainktól a kádat, körbe néztem alul - oldalt, de nincs márka írva a kádra.

Talán ehhez hasonlít:
http://www.neobaby.hu/index.php?PHPSESS ... 81ae66e135

Mi is kinőttük az egyszerűbbet már. Tényleg szuper ez a kád, mert úgy van kialakítva, hogy nem csúszik bele a baba vízbe. Talán Gabi1-nél láttam még ilyet.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!
Végre elaludt a Nóci is, most fejek még, aztán alszom. Tegnap éjjel úgyse tudtam túl sokat. :?
Hála égnek már kezd "rotyogni" a Nóci, igaz, ezt is rossz hallgatni, de ez jó jel, hogy fel tudja köhögni a cuccost. :P
Ciki,vagy sem, kiszívattam porszívóval az ő orrát is. Anyuka szépen csellel megkérte, hogy had szívjam ki a te orrodat is, mert nézd meg, a húgod hogy sír, mutassuk meg neki, hogy ez nem is fáj.... :roll:

Sóbarlang: tavalyelőtt télen jártunk hetente 1-szer. Akkor 500 volt fejenként, egy utcabelivel mentünk, akkor volt 6 éves a kisfia, aki szintén elég beteges. Úgy az útiköltség is oszlott. Bár ahányszor mentünk, mindig valami történt (vagy hófúvás lett hazafelé, vagy olyan köd, hogy a kocsi elejét sem láttuk).

Szóval most nézegettem, 900-ért lenne (gondolom fél óra, mint régen). Ez kettőnknek 1800, és legalább heti 3 alkalmat javasolnak. +útiköltség. :? és megmondom, bár az tényleg csak heti 1 alkalom volt, de nem győzött meg. :oops:
Egyelőre marad a sópipa, amit már meg is rendeltem, illetve a párologtató vízébe is tettem egy kiskanálnyi sót. Mivel porcelán, baja nem lesz, csak gondolom nehéz lesz levakarni róla, ha kicsapódik.
Aztán még az is lehet, hogy a Nóci nyuszijától még sólámpát kérünk, állítólag az is jó, főleg a kicsi helyiségekben.

Orsi: Odett tényleg olyan, mint egy játékbaba. Micsoda fürtök! Elénekelheted neki, hogy: "Dús hajába tép a szél...." :D

Boo: én úgy tudom, hogy OKJ-s tanfolyamot több helyen indítanak ingyenesen, ha még nincs egy OKJ-s végzettséged sem (Atalanta jut eszembe hirtelen).
Viszont szerintem amire te gondolsz, a munkaügyi kp által támogatott (ingyenes) képzések, ami viszont csak a GYES alatt jár (azt is úgy tudom, ha mellette nem dolgozol, és csak a 3. éven).
De most felcsigáztál, úgyhogy utánanézek. :)

Kép
Kép]
hendegabi

Ági!
Laptop még a szerelőnél nyaral, egyenlőre semmi hír. Mivel "puszira" nézi át, ezért csak ha van szabadideje, akkor kukkolja meg.

Bond!
Tipp! A Rossmannban, van olyan előke készlet, ami hétfőtől vasárnapig van feliratozva. Fehér előke színes a széle, aranyos képek vannak rajta. Mindegyik különböző. Nnnna azt aztán fehérítheted! Minta, és szín benne marad én nem tudom hogy csinálják, de én szoktam hypozni, és nem fakult sem a keret, sem a kép. A háttér pedig hófehér, pedig a sütőtöktől kezdve minden volt már rajtuk, ja! és hozzá kell tegyem, örkölt, tehát már nem az első babát szolgálja ki tökéletesen. Ha gondolod lefényképezem minta képp.

Kép
szisz89

80 ml :shock:
megyek aludni. Jóccakát! :)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :D

Itt már 8 óta szakad a hó :roll: :D Nagy pelyhekben, jó sűrűn esik, lehet, hogy a mai séta csak a teraszig fog tartani... :)

Akkor az 555. oldaltól folyt. :

Gabi1: szemed nagyon sajnálom :( A 21. századi orvostudománynak kéne már ott tartani, hogy hamar meggyógyulhass!
Betojok, hogy Nóra már felállt! :shock: :lol: Nagyon ügyes :D Kata még a "kutyázásnál" tart, de amióta elkezdte, azóta hanyagolja a kúszást, inkább kutyázik meg úgy ugrál néha :lol: A felállás még odébb van nekünk- bár már így is lejjebb rakta apa az ágyát egy szinttel :D

Katy: én legelőször kifőzöm a cuccait, utána már csak néha- néha, ha eszembe jut. De a mellszívós dolgokat gyakran főzöm :D

Conversano: Stewie-s avatar :lol: Marcipán fürcsi közben táplálkozik :lol: :lol:

Ancsurti: szobabicaj :lol: Ügyes vagy, én max. 5 percig nyomatnám, aztán annyi.... :lol: Hajrá fogyásod! :lol:
Norkiliék jól vannak?
Utólag is boldog szülinapot! :lol:

Dodi: vizsgákhoz gratula!!! :lol: Hintás videot hol lehet megtekinteni? :lol:

Lidike: jó, hogy néha bekukkantasz! :D Fogadd őszinte részvétem! :( A srácok nagyon édik, és nagyon jól elvannak együtt :lol: :lol: A mesézős kép nagyon állat! :lol: :lol:

Norka: Jázmin gyönyörű! :lol: Meg nagy huncut is.... :lol:

Boo: amikor apa délutános, én egyedül fürdetek. Ha apa fürdet, ő is egyedül csinálja, mert nálunk a fürdőben a nagy kádban van a kis kád, és amilyen nagy a fürdő, ketten be se férnénk... :roll: Úgyhoy én vetkőztetek, apa megszerzi a fürösztenivalót, fürösz, én közben előkészülok: orrszívó, fülpiszka, krémek, rudi, apa meghozza a tiszta és jó illatú Katát, én öltöztetek, ilyesmik... az öltözést persze nem mindig értékeli, és apa meg gyorsan lelép, hogy ne kelljen a nyafit hallania :twisted: Igyekszem persze gyorsan intézni, de néha már alig várom, hogy túl legyünk rajta :roll: :lol:
PS: talán bejátszik az is, hogy a többi gyereknek már van, és hogy ne legyen ciki, neki is kell...

Nikici: brokkoli brrr... :lol: :lol: Vakarás nálunk is megy, minden nap igyekszem elcsípni, hogy egy- két körmöt le tudjak vágni, mert az ülőgarnitúrát is vakarja, lassan kikopik.... :roll: :D Meg engem is, de az már inkább karmolás a körmök mérete miatt :roll: :lol:

556 fog jönni... :D

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

Remélem, hogy mindenki otthon maradt! Mert az egy dolog, hogy esik a hó, de hideg is van.

boo!

Elsőre nekem is a betöröm a kocsi ablakot megoldás jutott ez eszembe, de van vele egy kis petit problem: hideg van, és nem kicsit. Az egy dolog, hogy nem tudsz meleget csinálni, de akkora huzat lesz, mint ide Szibéria. A gyerekek hátul, garantált a megfázás...

Ha kinőttétek a kiskádat, miért nem próbáljátok ki az együtt fürdést?

Kép
Kép
200907?

szisz89! :)

Köszi a tippet, de nálam már nem aktuális. :wink:
Egyrészt:
- mert nekem is van olyan előkém, aminek textil ugyan az eleje, de műanyag a háta. Azt fordítva szoktam a nyakába kötni, és az az utazós. :wink:
- A pelusok teljesen jól beváltak, arra kis időre amíg még használom őket jók lesznek.
- Manónak is van ilyen zsebes műanyag előkéje, és Huginak is veszünk majd.
Mindazonáltal lefényképezheted, hátha valaki kedvet kap hozzá! :wink: De tényleg jó tipp, köszi. Pláne, hogy már a második gyerkőcöt szolgálja. :shock: :D

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de szédülök a nagy olvasásban. :shock: :lol: :lol: :lol:
A (nem)termelés miatt most lenne időm, lehetőségem pótolni az 530-tól felhalmozódott 6-8 oldalt, de richtig nem jutok hozzá. :? :? :? :? :?

Láttam, hogy sillia bejelentkezett, más még annyit sem mondott, a talányomra,hogy bikkmakk, ezért ez most neki szól:
"A nickelodeon ötcentes mozi. Nevét a "nickel" (az ötcentes pénzérme elnevezése) és az "odeon" (görögül: színházterem) szavak összetételéből kapta.

Amerikában hozták létre az első nickelodeonokat 1905-ben, melyekben rövid 1-2 tekercses (kb. 10-20 perces) némafilmeket mutattak be. A nickelodeonok olcsóságuk miatt nagy népszerűségnek örvendtek az alacsonyabb iskolázottságú és szegényebb néprétegek között.

A nickelodeonok tulajdonosai között olyan későbbi fontos producerek találhatóak, mint Adolph Zukor és William Fox.

A hangosfilm terjedésével és az egyre hosszabb filmek térhódítása miatt a nickelodeonok elvesztették piacukat, átadva helyüket a mozinak."

Az apropója pedig ez volt:

http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100125-nezd-meg-alexei-alexeev-log-jam-cimu-animacios-rovidfilmjeit.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.28 13:24-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Orsi! Odett hihetelenül cuki,megzabálom. A pattanás még mindig nem múlt el rendesen,jól látom?

Boo! A Brendonban van hasonló kád,mint Orsiéknak,nekünk az van,tök jó,mert nem kell a gyereket fogni.
Kép

Katy! Te tényleg nagyon alapos vagy! Én megmondom őszintén a zöldséggel még nem vártam 3 napot :oops: ,amikor újat adtam,de szerencsére nem lett baj. Remélem nem is lesz :)

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szó esett a fertőtlenítésről és hasonlókról.
Én csak akkor főztem ki a kajás cuccokat, amikor megkaptuk. Utána csak elmostam egy külön szivaccsal, és jó idő elteltével főztem csak ki újra.
Van aki kifőz, vagy fertőtlenít, van aki nem. De amit mindenkinek ajánlok, hogy a játékokat is töröljétek át legalább akkor, amikor megkapjátok, még a könyveket is. Azokon is van annyi baci, hogy nem ennék róluk. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Katy!

Újpesti piacon van 3 biostand (nem mindig van persze minden). Én is így etettem Ármint, mint Te Petrát :D :D !

Orsi!

Végre jöttél! Nagyon aranyos Odett! Igen az lesz az a kád! Nekünk is ilyen van kékben

Boo!

Mi múlt pénteken vettünk egy 102cm-es piskótakádat, ha majd ül az jobb lesz, mert több lesz a helye, mivel ezekben a kádakban ott van az a pukli. Na most a fekvő rész fiúknak nem túl jó...heremegnyomás miatt, az ülő egy darabig jó, de ez 72cm. Piskótakádban első alkalommal úgy fektettük, hogy a füléig ért a víz....Ármin végigénekelte a fürdést (tuti, hogy magzati élménye volt)....nagyon édes volt...

Neonato

Kép

Tickerplayground.com
breki76

Nyuszi

Jól látod, pattanás már nincs, de egy kis piros pötty, még ott maradt a helyén. Elmúlhatna már igazán :(

Kép
Kép
orsi777

Breki

Szégyenlem, de elfelejtettem megkérdezni az ügyedet a főnökömtől. Bocsessz.
DE ma megtettem.
Várom a válaszát.
Állítólag a mi kádunkat az előző tulajdonosa, majd' két évés koráig használta és szerette, fiúcska volt.
Ármin hurkái :lol: :shock:

Kép
Kép
orsi777

Boo,
fülvédő-sztori :lol: :lol:
van képed róla, hogy nézel ki benne? Úgy megnézném :P
Munkaundor itt is játszik... amíg a cash flow szerint nem muszáj, nem akarok visszamenni!

Breki,
csavaros-láb :lol: :lol: még nem hallottam, de nagyon találó! Minó irtózatosan helyes pasi!!!!!! Nekünk is van ám csavarunk :wink:
Remélem, tegnap óta megjavult a gyermek!

Bond,
igen, Haagen-Dazs :!:
http://www.haagen-dazs.com/ a legeslegeslegtutibb fagyi amit valaha ettem. Buzi drága, de nagyon finom!!!! (régen nem lehetett itthon kapni, úgyhogy ha külföldön voltam, az volt az első, hogy csekkoltam, van-e (munka miatt sokat utaztam). Legközelebb Szlovákiában lehetett venni, aztán itthon a Delicatesse-ben, majd elkezdte a Tesco is forgalmazni :lol: :lol: ) Ez az egyetlen fagyizójuk Mo-on - szar a kiszolgálás, de a fagyi fincsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Köldökzsinór-előke: nálunk a nyaka körül volt, de az előkét szerintem csak azért rángatja le a nyakából, mert színes. Ha textilpelussal dolgozom, észre sem veszi :lol:
genya-asztro: stimmt.
link: ne kövezzetek meg, de én nem bírom az ilyeneket. Nagyon sajnálom a lányt és a családját, szörnyű és értelmetlen tragédia, de egy honlapon tarhálni? Nem tudom, ha én kerülnék hasonló helyzetbe, mit csinálnék, lehet hogy ezt, fogalmam sincs, de most úgy gondolom, ez hatásvadász és a lány emlékét kicsit bántó dolog. Biztos az is benne van, hogy sajna sok hasonló esetben az adományok nem is jutottak el oda, ahova szánták őket, és én személy szerint nem hiszek ezekben.

Conversano,
szomszéd :shock: :shock: szegények... sajnálom.
Marci-fütyi :x :x szadistabaromállatdoki!

Bond, Boo,
babalaptop és társai...
ez nekem az egyik elv-megdőlős sztorim: anno elhatároztam, hogy ilyen hülyeséget soha nem fogok venni a gyerekemnek, inkább fajáték, diafilm stb... aztán látva, mennyire imádja a mobilomat nézetetni, nyomkodni, már elkezdtem körbenézni játéktelefon ügyben, és a laptopot sem tartom már baromságnak :oops: :oops: :oops:

Katy,
jó hogy Samu ilyen hős-kutyu! :lol: :lol: :lol: :lol:

Napom jobb lett, köszi mindenkinek :lol: :lol: újabb programlemondásokból következő programátszervezések után tegnap voltam kozmetikusnál :D és ma remélem a hó ellenére a fodrászhoz is eljutok!
(ja, és tegnap nekem is megjött, most először :oops: :oops: - már el is felejtettem, hogy ilyen is van...)

Sillia,
én is voltam tegnap, csak olvastam, merthogy sűrű volt a napom: kozmetikus, aztán apukám jött unokázni, utána Nimród-szórakoztatás mert nyügi volt, aztán vendégünk volt este 10ig, majd bedőltem az ágyba...

Dodi,
édes a szumó-bébi :lol: :lol:

Tike,
én is az összetojom magam anyukák sorát gyarapítanám hasonló esetben... szegény Babuk, biztos para volt nekik is.

Hendegabi,
szegény Nóci. Annyira sajnálom... remélem, azóta jobban van. Drukk!
Hajrá sópipa!
Kismama-képzés: pont tegnap este dumáltunk erről itthon, és mondtam hogy annyira szívesen tanulnék még valamit!

Orsi,
Odett egyre gyönyörűbb!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,
hogytemennyirehülyevagy!!!!! komodói varánusz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vizuális típus lévén könnyesre röhögtem magam, de halkan, mert Törpi laza másfél órás procedúra után végre húzza a lóbőrt a szomszéd szobában, és csak lábujjhegyen merek nevetni :) :) :) :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fürdetés: nálunk is hasonló, csak Apáé a főszerep, én asszisztálok csak.
Időjárás: hát igen, bentről szép az ilyen szeles, mínuszos idő! Csak a forraltbor hiányzik, és egy kandalló...

Bond,
jó'vanna, bocs, dunsztomse volt a talányodró, na! Jó így?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Breki,
ez a fürdős kép beszarás édes!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond

Köszi. Na, látod, EZT sosem találtam volna ki pedig a guglit is bevetettem :oops:

Lócinak háromszor volt a nyakára tekeredve a köldökzsínór, emlékszem a szülésznő mondatára amikor meglátta:

"jaj, te meg mit csináltál magaddal, tee, szerencsefia.."

És ahogy odanéztem ott volt az a pici vékony ázott és gyűrött test és a nyakára tekeredve a zsinór. A szülésznő tekrte meg tekerte meg tekerte aztán kereszben a hátáról is és kiszabadult.
De nem volt lila és rögtön felsírt a kicsi tehát nem fuldoklott.

Az utolsó pillanatig monitoron voltam tehát valószínűleg a kibújás közbeni forgáskor tekeredett csak bele.

Ő is hevesen tiltakozik a partedli ellen de azt is rossz néven veszi ha a ruhát akarom áthúzni a fején.
Mondjuk Lóci mindent utál amihez pár másodpercig nyugodtan kéne maradni :?

Breki

Árminból szerintem modell lesz. Annyira szép!

Orsi

Odett már nem is kisbaba hanem kishölgy :)

Én nem főzögetek ki semmit, igaz nem cumisüvegezünk és nem is fejek.
Az új és a kapott dolgokat egy napra be szoktuk tenni a fagyasztóba.

Fürdés...nálunk ez sajnos nem olyan szórakoztató dolog. A fürdőszoba annyira pici hogy oda nem tudnám tenni a fürdőkádat.
Egyszer beletettük a zuhanytálcába a kiskádat, de Lóci még nem tud ülni és a derekam leszakadt amíg ott tartottam, és amikor kivettem sem nagyon tudtam hová tenni.
Így a fürdés még mindig a szobában zajlik, de mivel ott pacsálni nem tud szegény így csak a hamargyorsan mosakodás van.
Azért egy csomó vizet MINDIG sikerült kilocskolnia :evil:
Vendég

Sillia,
fürdéskor legalább megoldjátok a szoba párásítását is :lol: :lol:
bocs :oops: :oops:
azért nehéz lehet Sajtkukaclócival néha ...
annyira félelmetes, hogy már most mennyire kialakult a személyiségük, nem? És ha megszakadunk sem tudjuk őket megváltoztatni... mondjuk nem is kell szerintem, hanem megpróbálni mindenkiből kihozni azt, amiben a legügyesebb, legjobb.
(bocsi, hangosan gondolkodtam :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: