A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Vindo mizu?????????????????,

Emma sokkal joban van, kapott este levegőt és végig aludt 5 ig, aztántovább köztünk....viszont álmodott, beszélt forgolódott felsírt...kb 11 kor nyugodot meg..:-(

nekem rettenetően fáj a torkom, szerencsre csak iszonyat piros nem tüszős..:-)

alig bírok nyelni, taknyosodok..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, itt vagyok :roll:

A tegnap délután volt a csúcs, akkor közel 40 fokos láza volt, mire hazaértem. Nem ecsetelem, elég ramaty volt az állapota.
Dolgozni éjjel nem tudtam, de ma mintha jobb lenne valamivel.
Kap AB-t, az arcürege, a garatmandulája meg a torka van begyulladva.

Szóval nem annyira komoly a dolog, gondolom pár nap, aztán jobb lesz.

Holnap dolgozni kellene, de éjjel semmit nem tudtam haladni, G. viszont szabadnapos lesz, így a gyerekelhelyezés megoldott.

Mindenkinek minden jót, V.

Kép
vindolanda

Kaqk, jobbulast, kurald magad... :roll:

VINDO??????
Vendég

Vindo: :-( jobbulást a kis Rugónak!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, kozben megjottel.....szegeny Rugo...sok-sok gyogypuszi! :(
Vendég

Vindo!
Jaj, szegény Rugó! :(
Küldöm a gyógypuszikat!

Kép
gica1

Vegetáció betegen fórúval, csavarhúzóval, orrtörlővel és ricával Spongya Bob közben. Ja, és kicsit kinőtt harisnyában...

Ez a mai max. teljesítménye :roll:

Kép

Köszi, lányok!

Kép
vindolanda

Maggie, majd lesz kép az új autóról is? Milyen típus?

J9n

Kép
vindolanda

Vindo, azt hiszem, Maggie azt irta elozoleg, hogy Nissan Micra..

Jaj, szegeny vegetalo Rugo....van meg laza?
Vendég

Van, de most csak 38 körüli :wink:

Hú, nem olvastam

Kép
vindolanda

Erdekes, en is elsiklottam felette, csak aztan valaki irta, hogy tetszik neki ez a modell, es akkor visszaneztem :wink:
Jo akkor, ha megy le a laza...utalom, ha betegek a gyerekek, ugy tudom oket sajnalni.. :(

Egy ugynok kopogtatott az elobb, azt kerdezte, hogy akarok-e az elkovetkezo 3 honapban vegrendeletet csinalni.... :roll: Na, mondom, olyan oregnek nezek ki?

Ma nem megyunk sehova, itt is nagyon hideg van...nem vagyok egy paramami, de Alex 1 honapos massziv nathaja utan ovom a hidegtol...
Holnap ugyis Caterpillar klub, meg delutan jon hozzank egy masik anyuka, akinek a kislanyaval Alex fekudt a koraszulott osztalyon. Neki toxemia-ja volt, ezert kellett megszulnie 34. hetre. De o is jol volt, egyszerre engedtek haza Alex-szel. :D
Vendég

Tegnap csinaltam videot ahogy furodtek, csak Rania elkezdte nyakon onteni Alexet vodorszamra...en meg elkezdtem valami fortelmes hangon visitani.....ugyhogy inkabb nem teszem fel...amugy is utalom a hangomat a videokon... :roll: :lol:
Vendég

Niki küldtem püt nézd meg

pussza mindenkinek

KépKép
viranka

Hú csajok úgy megdicsértétek Lillát meg Danit, hogy én is belepirultam :ooops: :lol:
Köszönöm a gyerekek nevében is :)

Kolbiékkal minden rendben :)dolgozik, Máté okos,ovis nagyfiú, bár most nagyon visszafogott volt, mert a mi érkezésünk ébresztette fel.
Sok mindent mesélt, de nem tudom mit írhatok le belőle.......szóval Kolbi jelentkezz be kicsit és mesélj :)

Kaqk
De jó, h Emma egyedül szívja. Lilla fújja zsepibe ügyesen, de szerintem ez nem olyan hatékony mintha kiszívná. Szóval a magának szívással sztem jobban jártatok.

Tünde
Tök jó, h tudsz kicsit dolgozni.
A csajbuli is nagyon szuper arra már én is nagyon kiéheztem, de mindig történik vmi.

Képzeljétek azt álmodtam, h megint babát várok és UHon vagyunk :) pedig mostanában nem terveztem pocakosnak lenni....meg nem is nagyon van rá alkalom :?

Maggie
Jajj Bercó olyan helyes és teljesen megkomolyodott a kis arca. Olyan nagyfiús :) és az a focis szerelés :lol:

Niki
És be tudod nekem másolni a linket a cikkhez,amit a fütyiről olvastál. Bár dokinő azt mondta nincs vele tennivaló egyelőre
Babaklub :evil:
Cukik az együtt fürdős képek. Nálunk is van már együtt fürdés csak nálunk Lilla visít, mert Dani annyira pancsol, hogy mindig szembefröcsköli :lol:
Pedig azt a visítást meghallgatnám...pedig nem is téged locsoltak :lol: :lol: :lol:

Heni
Én nem mondtam soha, hogy nem imádja Danit :wink: őt szeretgeti,csak minket szokott büntetni :)

Regi
Zs-nek +++++++++++++++++

Kaqk
++++biztosan te is találsz állást hamarosan.
Torok :( jajj azt én most nagyon tudom milyen rossz.

Vera
Jajj ez a dög csinál nektek programot rendesen. Lilla is "imád" hajat mosni.

Vindo
Nem annyira komoly???? Hát szerintem elég szépen összeszedte....gyógyulást és puszit Rugónak!!
Jajj a kis elesett, egyem a szívét....

És képzeljétek mostanában Lilla "nem" szól, hogy pisilnie kell és menjünk, mert ő bilibe pisil :lol: igaz a pelustól még nem hajlandó megválni, de nem bánom :)

KépKép
KépKép
fleur

A másik videó:

Lilla és Dani reggel
http://picasaweb.google.hu/melindabalas ... 4383668610

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, nem olvastam semmit futyi-ugyben....csak hallottam ezt is-azt is....aztan megoldottam! :D
Azert sikitoztam, mert a felvetelt nem akartam abbahagyni, viszont Ranianak kiabaltam, hogy hagyja abba, persze annal inkabb csinalta...es amikor mar vagy haromszor telibe ontotte Alex fejet, ezt Mondta: Very good.... :D
Vendég

Sziasztok!

Dani, Lilla, Alex, Rania nagyo nszépek :)

Móni, gratulálok a kisfiúhoz :)

Betegeknek jobbulást!

Szegény Rugó elég kis elesettnek tűnik :(
Vendég

Niki, Zsófi is mindig öntözi Fruzsi, ők már nagyon régóta együtt fürdenek, szóval Fruzsi szerintem azt hiszi, csak így lehet fürdeni, hogy közben ömlik a víz az ember fejére :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Nagggyon edesek, Fleur! :lol: Lilla haja... :shock: :lol:
Vendég

De szepek ezek a kiscsajok! :D
Vendég

Sziasztok!

Móni Gratulálok a kukacoshoz. :D

Betegeknek jobbulást,és sok-sok gyógypuszi.

Nagyon jók a képek csodálatos minden gyerkőc. :D :D :D

Fleur!
Lilla és Dani édesek nagyon a videón. :D

Most ennyire futotta,most pakolok lassan kell mennünk K-t az oviba.
Este ha engednek írok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hat, felrakom, de nezzetek el nekem a hangomat! Vagy nemitsatok le.. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CHwp5QzKTBc
Vendég

Niki
nem is visítottál :) azt bírtam, h nem good :)
ja Lilla haja meg ilyen ébredés után :lol:

Panndi
Fruzsi ott harap??? :D
édesek és klassz Fruzsi nacija :lol: azt én is nagyon szerettem.

KépKép
KépKép
fleur

Dani amúgy nagyon kész van ma. szinte le sem bírom tenni és szörcsög meg csúnyán köhög :cry:

KépKép
KépKép
fleur

Megnéztem a videókat! Hát csodálatosak!
Rania és Alex tündéri, Lilla és Dani úgyszintén!
És Niki én nem halkítottam le, így is nagyon élveztem!
Fleur! Tüneményes az a két gyerkőc. Gratula Lilla bilizéséhez! Majd elhagyja a pelust is!

Vindo!
Szegény kis bágyadt Rugó. Remélem hamarosan a régi jövő-menő lesz!

Kép
gica1

Panndi!
A csajok is szuperek!

No és Maggie!
Nagyon házias fiad van! Nagyon aranyos!

Kép
gica1

Fleur: Nem harap, csak puszit ad :lol:

Tényleg, az a gatya Lilláé volt, el is felejtettem. Én is szeretem :)
Vendég

Áááá és gyermekem 4kor kidőlt
Én kántáltam a fülébe, hogy ne aludj el. Ő meg lecsukta a szemét és kész. Jajj mi lesz itt este....:?

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Móni, nagyon gratulálok! :) Én nagyon szeretek a fiaim anyukája lenni, remélem, neked is ilyen jó lesz! :)

Annyira jók a képek minden emberkéről, meg taliról! Teljesen odavagyok... Meg a Panndi-lányok! Meg a videók! Meg a tesós képek! Egy csomó ideig nézegettem őket. :) Niki, én is jót derültem a magyar-angol kutyulékon. :) Milyen nyelven beszléltek általában? Vagy hogy van ez nálatok? Fleur, nagyon kedvesek a képek is meg a videók is, nem is látszik, hogy gondok lennének. Remélem, már nem is olyan vészes!

Álláskeresőknek drukkolok!

Rugónak gyors jobbulást! Nem hiányzol most jobban neki, Vindo?

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, helyzetjelentés...

Rugónak egyre ritkábban megy fel a láza (olyan 6-7 óránként már csak), és éjszaka is csak egyszer, a láz miatt ébredt.
Viszont kialakult egy masszív gyógyszerundora. Vagy lefogjuk, és erőszakkal adjuk be neki (a lázcsillapítónál ezt az utat kell járni, csak rázza a fejét és tiltakozik), vagy teába keverem (ez meg az AB).

Az orrszívó-használat kész közelharc, bár a dolog nagyon izgatja. Talált a lakásban egy benzintölcsért, odaillesztette a porszívó végére, és beindította - majd az arcához tette :lol:

Dóri, alapból elég anyás gyerek. Hát, a keddi elválásunk elég csúnya volt, nagyon sírt. Tegnap este G. váltott, én meg felmentem (felszöktem) a galériába egy másfél órára készülni a mai órákra, akkor nem hiányoztam. Csak a vége felé esett le neki, hogy nem vagyok, onnan már hallgattam az aja, aja kiáltásokat. Ellenőrizte, hogy esetleg nem a wc-ben vagy a fürdőben tartózkodok-e, keresett :roll:
De aztán le is jöttem.

Folyadékot rendesen iszik, enni viszont nem túl sokat, de majd bepótolja.

Fleur, úgy gondoltam, hogy nem komoly, hogy amikor rohanva vittük a kórházba a kesudió miatt, mert villámgyorsan dagadtak a testrészei, az komoly volt :wink:
Szóval most nem volt kórház, tehát egy szimpla itthon kezelhető betegség.

A babák nagyon aranyosak. A csajok, Bercó, Rania és Alex, meg persze Lilla és Dani :P

Megyek is. Délelőtt jön G., én dolgozok, ő meg tartja a frontot itthon, este jövök haza csak.

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo!
Örülök,hogy jobban van Rugó. :D
A múlt héten nekem is birkóznom kellet a lányommal,
hogy a gyógyót bele tuszkoljam,folyt minden fele csak a szájába nem.

Niki!
Szuper a videón.Édesek a gyerekek :D

Na megyek öltöztetni a gyerkőcöket K-t várja az ovi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Rugónak meg a többi betegeskedőnek jobbulást!

Nem olvastam vissza,tegnap szülőire mentem,du. meg dolgoztam.

Ma meg megyünk délután ovilátogatásra Domival ˝kukucskálóba˝,már várja. Meg Beni is végre dicsekedhet az öcsével. :lol: Na majd meglátjuk mi lesz belőle...

Írtam oda is :arrow:
varga tünde

Jo reggelt! :D

Csak gyorsan, egy ora mulva indulunk Caterpillar klubba, es meg reggeliztetni kell a gyerekeket, meg el is kell keszulnunk. Elvittuk S-t dolgozni, alig volt benzin a kocsiba, azt irta ki, hogy 0 km-re eleg...ugy be voltam sz@rva, de elertunk a benzinkutra szerencsere....Jo lett volna a ket gyerekkel szakado esoben lerobbanni.... :?

Vindo, orulok, hogy jobban van Rugo! :D

Zdori, ti is alakultok? Hat, az a baj, hogy en mindig ilyen kutyulek nyelven beszelek, nem is csoda, hogy Rania keson kezd beszelni... :? :)
Mivel S. angol, igy ha o itthon van mindig angolul beszelunk, en persze beszelek magyarul a gyerekekhez, de mivel ezen kivul en is csak angolul beszelek, az agyam mar neheze birkozik meg a valtassal...ugyhogy keverek-nyelven beszelek...ilyeneket mondok Ranianak: gyere, megesszuk a dinner-t, meg ilyesmi... :? :lol:
Rania csak angolul beszel, (Mar amit beszel) de ert magyarul, akkor keresi elo a magyar tudasat, ha akar valamit, es az angolra nem reagalunk, akkor mondja magyarul.. :D Kis ravasz :D

Na, majd kesobb jovok, puszi!
Vendég

Tünde, jó kukucskálást! :)

Rugó de jó, hogy jobban! :) További jobbulást! Vindo, akkor ügyesen slisszoltál el! :) Jó napot! Kesudió: :shock: :shock: :shock: !

Karcsinak jó ovit! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Micsoda szuper képeket láttam :lol: :lol:
Bercó csodás kiscukrász :lol: Rania és Alex ahogy fürdik :lol: Panndi nagyon édes Zsófi meg Fruzsi :lol: látszik, hogy nagy az összhang :lol:
Elesett Rugónak gyógypuszik mennek :lol:
A videókat még nem volt időm megnézni :roll: igyekszem pótolni.

Ágica tesóddal mi újság?
és veled????

Köszi, hogy velünk örültök a kisfiúnak :lol: :lol: :lol:

Niki nagyon szépen köszönjük a ruhákat.
már alig várom, hogy találkozzunk :lol:
jó kis minitali lesz az tuti :lol: :lol:

Tündi úúgy örülök, hogy van munkád :lol:
látod, mondtam én, hogy lesz ezerszer jobb annál a melónál :wink:

Juba tessék már bejelentkezni!!!!!
Lassan meglesz at AFP eredményed is.
Mi újság veletek?

Kispocc jelentkezz be kérlek te is!

Niki így már mi is jártunk az autóval 8)
Z vitte előző nap és üres tankkal hozta vissza. Épp elgurultunk a benzinkútig :roll:

Viranka szerinted vegyek tetűírtót és lekezeljem vele cicus haját?

Heni mi újság pároddal?
Túl van a műtéten?
Mikor engedik haza?
Hogy boldogulsz egyedül a két gyerekkel?
Meddig lesz veletek otthon?

Nekem nagyon fáj a jobb csuklóm :? még tiniként eltőrtem és rosszul forrt össze. Hajnalban arra ébredtem, hogy kegyetlenül lüktet. Kellett bevennem fájdalomcsillapítót, de már kezd múlni a hatása :? Most be van fáslizva is. Remélem nem lesz tartós a fájdalom :roll:
Amúgy itt szakad a hó :lol: :lol: Cicus újjong. Már menne ki hóembert építeni. Mondtam neki, kicsit később.
A reggeli kintlétből még nem olvadtam ki teljesen.

:arrow: tűznézőbe

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

képek, videók szuperek!!!! :lol:

Emma ma, holna itthon marad, nem megy bölcsibe...nagyon taknyi még mindig, de szerencsére este van alvás :lol:

így ketten taknyolunk itthon...:-(

remélem 4 nap alatt meggyógyul...a kedve étvágya jó, iszik is sokat, pörög is...csak folyik az orra...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Nálunk is esik :)
varga tünde

itt nem, csak hideg van nagyon....-10fok

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk jobbulást nektek+++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsófi is tiszta takony :roll:
Vendég

Sziasztok,

Lali már itthon van, minden rendben lezajlott 8)

Heni
KépKép
heni81

Heni..akkor jó!

Panndi :?

Móni köszi :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már csak egy jegyem hiányzik, eddig egy négyesem van, a többi ötös. Na, ez az utolsó biztosan rosszabb lesz. :oops: :lol:
dmaggie

Na, akkor!

Jobbulást kívánok minden betegecskének! Jelentem én még mindig nem tökéletesen, most a változatosság kedvéért eléggé köhögök. Már több, mint egy hónapja tart. Közben Gergő is betaknyosodott. Próbálom kúrálni. Szegénykémnek hétvégén lenne egy tornája, mindig ilyenkorra jön ki rajta valamilyen nyavalya.

Fleur! Annyira szépek, hogy nem is találok rájuk szavakat. A video meg...

Niki, tényleg nem is visítottál. Érdekes volt Rania nevét hallani, nem gondoltam volna, hogy á hang van az elején. :oops: Alex mosolyától kész voltam. És igen, jól emlékeztél. :wink:

Na, jó kis kálvária kezdődött. Ugye hazahoztuk a kicsikét, erre másnap reggel nem indult. Vettünk új akkumulátort, de akkor sem akart elindulni, ma reggel behúzta apa a szerelőhöz, most csinálgatják az indítómotort. A Kedves azt mondja, hogy fel fogja hívni a kereskedést, aztán egy kicsit beszél a fejükkel. Pedig nagyon korrekteknek tűntek. Vagy csak én vagyok nagyon naív? :oops: :roll: Egyébként tényleg jó kis kocsi lesz, bár még állíttatni kell a gázpedálon, mert olyan erővel kell nyomni, hogy felért egy fittness bérlettel.
Ja, meg itthon derült ki, hogy néhány izzót is ki kell majd cserélni. Hogy erre miért nem figyeltek? :roll:
Meg a ötödikéig le is kell vizsgáztatni. Szóval nagy menet lesz, de utána, már alig várom, hogy vezethessem. Bár ebben a hóesésben nem szívesen indulnék el amúgy sem nyári gumikkal. :oops:

Na, most ennyit.
dmaggie

Heni, nagyon örülök. További gyógyulgatást akkor a férjecskédnek!

Zdori, jó volt újra olvasni.

Tünde, :lol:
dmaggie

mi hazaértünk elegem van tetűkből a jégzajlás miatt nem járó kompokból,hóból... :x
megyünk Apa elé aztán írok :)

KépKép
viranka

tegnap n11 körül hív Nagyi,papa nincs jól,mit szólék ha mennék visegrádra Bvel és ott aludnánk Ők meg hazajönnek.mondom oké,Papával megbeszélik.nem mertem elindulni boltba ,vcegyek e kaját v. pénzt vegyek fel.hívnak menjünk déli komppal Nagymaroson át :) pénzt megyünk felvenni,hazajöttünk összekészített cuccok bepakolás8persze papucsomat itthonhagytam) késve indulunk.elértük kompot-hű de fura érzés arra kocsival felmenni-,B. persze bealudt :) odaértünk szerencsére komptól nincs messze :) Nagyi kint vár,parkolunk bemegyünk,mindent megmutatnak rohannak :) M. le játszószobába,bt próbálom elaltatni kudarc :) gyors szőrtelenítés,M. feljön :) elmegyünk boltnba+papucsot venni :) haza irány pancsolni :) tök jó :) kölykök kiáznak hiszti h. felmegyünk szobába :) mesenézés relax :) indulás vacsizni :) ők túlvannak a kaján én még ennék agonizálnak h. mennének játszani :) kaja gyors megevése ,irány játszani :) alig bírom őket rávenni menjünk B. fáradt nagyon. felémegyünk fektetés m. 2percenként kérdi B. alszik már? elalszik tv bekapcs,B. felpattan.kicsit később beájul,M. is lefekszik- közben vakarja fejét megnézem tetűi vannak :evil: :evil: -mint kiderül a másik csoport ajtajára ki van írva tetűk vannak figyeljenek(nálunk miért nem lehetett kiírni megelőzés céljából :shock: ) ma hajnalban B. fel tápi majd visszaájulunk kelünk irány reggelizni,még1et pancsolni :) aztán összecsomagulunk indulunk,éljen esik hóóóóóóó :) Közben mondják nem jár a komp ,de arra megyünk nézzük meg nem megy.megyünk tahiba,5 perc miatt lekéssük :( óránként jár csak.indulunk tovább horány :) éljen jön komp kiköt mondják kb. 20 perc mert sok a jég motor forr :( pár perc múlva jön pasi nem mennek leáll mindenhol a komp ők az utsók :evil: :evil: :evil: nem vok ideg áhh dehogy :) B. hajtogatja megyünk hajóval,m. meg dumál folyamatosan.visszafordultunk Megyeri hídon keresztül jöttünk végül :) a csupán max. 3/4 órás utat sikerült több mint 2 órán át megtennünk :) b. felkel,hisztis pihenni szeretne :) visszalszik ágyában :) M. fejét lekezelem,csípi,mert pár helyen kivakarta nagyon :( de legalább lekezeltem :) még B. hátravan mert klóros víz elveszi hatását :( rettegek mi vár rám még ma :(

Móni!
igen kezeld le Grétát meg a többiek is biztos ami biztos

Panndi!
de édesek a lányok :)

:arrow:

KépKép
viranka

kérdem lányom,pizsamád hol van beraktad táskába? erre mondja nem a párna alá tette be :? net telefonszám,hívom őket megvan :) most már csak azt kell vhogy visszaszereznem :) nehogy vmi simán menjen :)

de szép az élet tadam tadam :)

KépKép
viranka

Helló, drága Lányok!

Bocs, csak gyorsan bejelentkezem: szóval nem azért nem jöttem, mert megbuktam a forgalmin (Móninak ezúton is puszi, mert sms-ekben vigasztalt engem ;-)), igazából letojom a bukást, hanem mert betegeskedünk, de közben dolgoztunk is, Ádi meg mostanra belázasodott, hogy a hetes náthával küzdésnek legyen valami látszatja is ugye. ;-) Eddig rondán köhögött és nagyon ment az orra, pár nap javulás, én *** meg vittem bölcsibe, mondván, láz nem volt, se hőemelkedés, egy kis köhörészés általános amúgy is a bölcsiben. Holnap azért inkább doki, nehogy lábon hordjon ki valami rémséget.

Sokat gondoltam a betegeskedőkre, mindenkinek jobbulást! A képeken meg csak olvadozni tudtam, továbbra is itt vannak a legszebb csemeték és anyukák az egész világon! :-)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: