A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Reggelt!

Látom nyüzsögtök rendesen!!!! :lol:

Babák tündériek! És persze nagyon ügyesek. :wink:

Dávidnak küldök sok-sok altató puszit!

Kata
akkor jó napod volt tegnap... :P

Na,már nem is tudom,hogy mit olvastam az előző oldalon... :oops: :oops:

Úgy elaludtam a nyakam reggelre,hogy meg tudom mozdítani a fejem. :twisted: Baromi jó nézek ki igy lassított felévtelben...

Ja, babakötvény. Hívott az otp nőcis a múltkor a kötvény miatt. Én meg hülye azt hittem,hogy ki akarják hozni a kötvényt házhoz,mert ő mintha ezt mondta volna. Szóval egyeztettünk időpontot,hogy mikor jöjjenek. Hát jöttek is,aztán meg jó mérges lettem,hog ránk akar tukmálni minden szart. Még jó,hogy api is itthon volt. ki is osztotta finoman a nénit se perc alatt,hogy a babakötvényről volt szó,adják,aztán mehetnek. Erre közli a néni,hogy azt nem ők adják,majd küldi az államkincstár a papírt,hogy van és kész. Akkor meg mi a francnak jöttek?????? ja, csak pénzt akart beszedni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval azóta még hívtak 1x,de elhajtottam őket a jó büdös francba. Sajna szép szóval lassan semmit nem ér el az ember.

Mennem kell......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *dy* 2010.01.26 09:59-kor.

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Zsuzsi,nem hallottam róla, atyám.
Azért jó, hogy közülünk időben beért mindenki a kórházba.
Éna hétre rendeltem ilyen mátrai borzas cuccot,jókai bablevest,töltött gombafejeket, mára meg semmit, mert teganp későn kapcsoltam.
A magyaros borsófőzelék nekem is nagy kedvencem,még sárgaborsó meg zöldbab főzit is szoktam.
Én általában vegyesen rendelek, legyen egy nap hús, aztán vmi tésztaféle, főzelék.
Azért látom kaja terén is hasonló az ízlésünk csajok :lol:

Móni, komforszopi napközben nálunk sincs, 2 hete már nemcsak akkor ordít, ha a cicit kéri, hanem akkor is amikor már nem kéri.Apa ki is akadt rá hétvégén,mondta ennél rosszabb dolgod ne legyen fiam.:lol:
Édi bébi Dávidka nagyon, jó ez a kantáros ruci. :)

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Edian, én éppen ezért küldöm el őket a fenébe már a telefonban...
Ráadásul az egész család bankos-biztosítós nálunk.

lányok, ti vesztek majd bébikompot?Én most nézegetek, de lehet majd keresztelőre kérem meg a keresztszülőktől ajándékba.

k.

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!

Edina,eddig még nem vertek át,szerintem a tesz-vesz valahogy kötelezi a vásárlót is és az eladót is.És vannak értékelések a sok pozitív azért már jelent valamit.

Zsuzsi,belinkelek egy oldalát és onnan már látod.

http://www.teszvesz.hu/item887056087_fi ... manok.html

Kata,a hintát már várom,remélhetőleg 1 hét múlva jön :) Márk nagyon aranyos!!!!!
Mangora,Marci is édes!!
Ezek a fiúk!!!Nagyon pasisak!!!!Várjuk őket udvarolni.

Szilvi,olyan sok cucc nem jött a bcg oltásból hogy ráragadjon,és általában pancs után fakadt ki,így észre vettem és streil mullappal letörölgettem.

Zsófi már nagyon szépen tartja a buksit,ügyi4!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisztinaa 2010.01.26 10:49-kor.

Kép

Kép
krisztinaa

Móni,Dávidka is gyönyörű,kis macsó :D :D :D

Annyit beszéltetek a kajáról,hogy megyek is ebédelni :D

Kata,bébikompot én is szeretnék,már nézegetem és az autósülést is nézegetnem kell lassan :D
Ja,bébikompot találtam egy márkát a teszveszen,nézd meg,nekem nagyon bejön.
http://www.teszvesz.hu/item888107763_uj ... ioval.html
És az ára is elfogadható.

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, pont ezeket a kompokat néztem az előbb :lol:

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Zsuzsi
Szépen tartja magát Zsófi, Vince is hasonlóképp, néha ráadásul mintha nyújtott karral csinálná. Attól függ, mit akar látni. :)
Azért anyósék nem semmik! Lökj be egy egész csirkét a sütőbe és kész! Ne variáljanak már egy kismamával!

Edina
Babakötvénnyel mi is így jártunk, gyakorlatilag 2 percet beszélt a kötvényről, aztán áttért valami más befektetési formára, de azt csak 10 ezer Ft-tal lehet indítani, kevesebbel nem, stb. És utána mikor mondtuk, hogy nem akarunk ilyet, még ő volt felháborodva!
Menjenek a ...

Krisztina
Én is szoktam rendelni a teszveszről ( a babakocsink is onnan van,hibátlan!).
Nem félek azért, mert ha nem küldi, vagy nem olyat küld, ami meg volt beszélve ( hibás vagy ilyesmi), akkor te írhatsz negatív értékelést róla, utána a büdös életbe nem ad el semmit ott. Szóval nem nagyon rizikóznak ezzel szerintem. Eddig mindennel meg voltam elégedve azzal, amit rendeltem.

A mi bcg-nk sajnos nem látszik, biztosan meg kell ismételni majd. :cry:

Friday
Szánkózás! :D Bors biztosan élvezte!

Vince 6 kiló lett, igazi húsgombóc! :lol: Sajnos az összes 62 ruhát kinőtte.

Én most újabban egy étteremből rendelek kaját 750 Ft egy leves másodikkal, kiszállítással, dobozokkal együtt. 2 féle leves és 4 féle második van minden nap, amiből választani lehet. Van itt is teletál, demég nem próbáltam, bár most hogy mondjátok, lehet, hogy kipróbálom én is. :wink:

Ági
Részvétem a nagymama miatt. :(

Na, megint túl sokat írtam. :oops:

vick
Kép
Kép
ervick

Hahó!

Alig győztem visszaolvasni, közben pedig már ébredezik Bene...

Kata,
Mamám 77 éves volt, és már elég régóta gyengül és betegeskedik, az utóbbi hónapokban már ágyhoz volt kötve, szóval sajnos várható volt, hogy hamarosan elmegy. Nem volt vele olyan bensőséges kapcsolatom, messze is lakott és elég fura szerzet is volt világ életében, szóval inkább Apukám miatt szomorkodom, ő nagyon szerette.

A BCG nekünk is kifakadt, nekünk is csak annyit mondtak, ne érje víz, hogy ne ázzon ki, ill. tehetünk rá gézlapot. Még mindig látszik, ez az az oltás, aminek felnőtt korban is meglátszik a helye?

Hű, mennyi szép játék, csak ámulok és bámulok :) Projektoros körforgó, aztaaa, ilyet még nem is hallottam, de nagyon szuperül hangzik :) Ha tudom, hogy van ilyen, ilyet kérünk a keresztszülőktől, de azért amit vettek, én azt is nagyon szeretem, szép színes, persze az is a szokott altatódalt nyomja :)

Kata, én a bébikompot személy szerint nem annyira kedvelem, egyrészt mert el sem férne a lakásban, csak egy helyben tudna vele mozogni :D, másrészt mert állítólag a babák mozgásfejlődésére nem hat túl jól. Persze láttam már bébikompos gyereket, ugyanúgy megtanult járni és szemmel láthatóan az égvilágon semmi baja nincs, de ettől függetlenül valószínűleg én nem vennék.

Én kb.k kétnaponta szoktam főzni, mivel képtelenség két személyre főzni, így általában kitart két-három napig, de a harmadik nap már a fülem mögé sem kívánom :) A rendelésen gondolkodtam, ha Laci bácsi ennyire bevált mindenkinek, lehet kipróbálom én is :)
Írtátok a bab-borsó főzeléket: ti mertek ilyeneket enni? Tudom, hogy ez a puffasztós dolog nem biztos, hogy igaz, de én egyelőre még kerülöm, ha lehet, de ha betölti a 3 hónapot Bene, szép lassan elkezdem én is, mert nagggyon kívánom, egy frankfurti levesre már hetek óta csorgatom a nyálam... :}~
Egyszer ettem vegyes pároltzöldség köretet, amiben sok borsó volt, ill. egy másik alkalommal töltött káposztát (mire megettem, akkor jöttem rá, hogy mit is ettem, és lehet nem kellett volna :)) mintha a rá következő napokon Bene nyűgösebb lett volna, persze lehet, hogy vmi egész más miatt.

Friday, szánkózás, jaj de jó :) Mi is ki szoktunk járni egy Debrecen melletti "dombra" (az Alföldön már annak számít :lol: ), alapvetően nagyon szeretjük a téli sportokat, síelést és korcsolyázást is :)

Megyek, tényleg felébredt, szép napot!
Ági

KépKép
gigilina

A főzelékeket én is szeretem, csak vigyázok most, mert ugye elvileg puffaszthatnak... Én mindig egy hétre előre rendelek, így nem felejtem el. Hétfőre ált. nem szoktam, mert mindig marad vmi.

Komfortszopi nálunk éjjel sincs, egyszerűen ha nem kéri a cicit, akkor nem kéri. Mondta neki a párom is, hogy örülj neki, hogy ilyen közel kerülsz anyádhoz, ő is szeretne :-) Zsófi is visít, ha elég, én meg próbálom tömködni, hogy egyen még. Tegnap este is evett 8-kor, na, mondom 10-kor, akkor egyél lányom egy kicsit, hogy ne kelj fel éjjel, ha nem muszáj, hát nem akart enni :roll:

Krisztina, köszi, megnézem.
Jó étvágyat!

Bébikomp: talán nálunk is ez lesz a keresztelőajándék a húgomtól. Bár egyelőre azt sem tudom, hogy akarom-e, való-e 50m2-re?

Edina, ez bosszantó történet. Be nem engedem őket a lakásba, az tuti.

Dávid nagyon helyes :-) Micsoda arcokat vág! A kis zsivány, hajnali 3-kor társaságra vágyik, nem semmi.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ja, Móni, Dávid nagyon édes! Csak nem H&M-es a kertészgatyó? :) Nekünk is ilyen van, csak kékben (barnából nem volt méret) :):)
De végül ennek is örülök, mert olyan szépen kiemeli Bene kék szemét, tündér benne, majd teszek fel róla képet, ha otthon leszünk :)
Tényleg, a Ti babáitok szeme alakul már? Bene úgy fest, kék szemű lesz, folyamatosan világosodik neki :wink: Hát, ebben sem az anyjára ütött, sebaj, legalább a bal kezességemet örökölje :)

Babakötvény :evil: Mi nem is gondolkodtunk rajta igazából, érdemes kötni?

KépKép
gigilina

dede, HM:) Akkor vettem, amikor augusztusban találkoztunk Fleurrel, Katával, Renivel, Szilvivel és Zsuzsival:)
én kéket nem láttam sajnos.
monke

A babakötvényt nem kell kötni, alanyi jogon jár. Majd állambácsi odaadja 18 éves korában.Kb. 130 ezer lesz akkor benne, azt mondták.

vick
Kép
Kép
ervick

Vick,honnan rendelsz?

Kép

Kép
krisztinaa

Kriszti :Campus étterem http://www.campus-etterem.hu/

vick
Kép
Kép
ervick

Krisztina, megnéztem. Meg is rendelem innen a FP esőerdős játszószőnyeget, tényleg lényegesen olcsóbb mint a boltban. Köszi a linket!

Ági, a frankfurti levest én is kívánom :}~, de nem mertem megrendelni. Óvatosan eszegetek már "puffasztó" dolgokat, eddig még nem volt baj, kopp-kopp-kopp

Vince milyen szépen fejlődik! Vick, nem is írtad, hogy sikerült a farsang? Készült fotó?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vick,nézd meg én Blahánétól

http://www.menurendeles.hu/index.php?mod=ooo

Kép

Kép
krisztinaa

Reszkessetek pár oldalt visszaolvastam. Már ez is tök jó, látszik ám, hogy jobban vagyok igaz???!! :lol:

Látom játszó szőnyeg láz van :) én azt használom, amit Lillával. Anyukám készített egy patchwork szőnyeget. Most új elemként vettünk hozzá egy Fisher Price játszóhidat.
Szerintem nagyon klassz.

Zsófi és a kis hódoló nagyon édes :)

BKata
akkor jó, hogy neked van már mindenféle tapasztalatod és a hisztiseket meg a hogyan győztük le részt é különösen szívesen veszem. Mindenesetre a lányom is hasonló vérmérséklet mint a te nagyobbikad szóval egyszer akkor klassz kis csaj lesz :)
Én éjjel nem büfizetetek és nincs hatással rá. És mindig hason altatom mert háton nem szeret és nem is alszik jól. így meg kijön a büfi és a puki is.

Kata
Nem vagy semmi én nem mertem segítség nélkül gyerkőc mellett tanítvány bevállalni még német órát (én tanultam) is csak úgy, hogy párom itthon volt és ő felügyelte Lillát. Tuti, h mindig akkor volt valami nyűge mindig mikor én németeztem :)
Amúgy én Skype-on nyomtam :lol: mármint a tanulást.

Érzem én már hogy sok mini tali lesz itt tavasszal. Mangora mi is közel vagyunk egymáshoz, mármint kocsival :)

Valaki kipróbálta már ezt a gyogyótári krém összefőzést???

Ezt a mocorgás, nyöszögés dolgot Dani is csinálja és mindig hajnalban a hajnali szopi után. Én meg nem tudok tőle aludni, mert állandóan nézegetem. Közben ő meg békésen alszik. A lányom meg visít meg dumál álmában arra is kelek. Párom meg néha semmire...hát ez mennyire nem fair...

Judit
XX ker az melyik?? Én is azért kérdezem mint Mangora, mert úgy sejtem kocsival te is közel.

Móni
Legyél büszke. És amúgy lehet a köv baba kisebb lesz. Pl ha lány lesz :)
A szörcsögés anyatejtől is lehet, de hát ez már késői vélemény kedden kérdezted...

Kata
Ringató ebben nem biztos, h kell hallgatni rá :) Lilla 4 hónapos volt mikor elkezdtünk vele járni és már akkor nagyon élvezte.

Zsuzsi
Mi már jó régóta 3mas pelust hordunk. És igen nekünk is volt ilyen baj a 0-3, 3-6 hós ruhákkal.
Ezen a "régi" életen én is gondolkoztam a minap...és fura, de lassacskán már nem is tudom milyen volt..már lassan 3 éve itthon vagyok. Nem is gondoltam, h így lesz, mert az elején még 1 év után vissza akartam menni dolgozni. Aztán ez szépen tolódott és a végén szültem még 1et.
Azért a pörgés, az emberek, nem csak babás téma és a szellemi agytorna nagyon hiányzik néha.

Ruhák: én nem merek nyári-tavaszi ruhákat most venni, mert nem gondoltam volna, hogy lassan 74es ruhákat fog hordani Dani 10 hetesen.

Enikő
Bátor nagyon cuki. Nem értem miért nem engedted Annának a macskát farkánál fogva cipelni???!! :evil: :lol:

Kriszti
Annáról ismét cuki képek :)
Sajnálom ezt a szopi sztrájkot, remélem elmúlik és nem jön vissza többet. Jobb már a helyzet, az emésztés volt a gondja tényleg?
Evés Dani 100-120 ml körül eszik egy evésre. Persze ezt csak azóta tudom mióta pótolni kell :(. Szóval jó étvágya van a csajszidnak :)
Kacat ajándék :(. Fúú ha megkérdezte milyen pelus és mást vitt az gáz egy kicsit.

Mangora
Fényképész tesó érdekel engem :)

Én néha attól vagyok ki, hogy következetes szülőnek tartom magam és ha valami nem akkor nem és mégis hisztizik :( és néha sikerül magát úgy belelovalnia, h nem nyugszik meg csak sok sok idő múlva.
Pedig tudja,h úgy se kapja meg csak max. a zuhanyt.

Kapucnis felsőt nem nagyon adok rá, olyan okok miatt amit Kriszti te írtál.

Móni
Kösz a cumis bemásolást. Vekerdy.

Ezek a váratlanul beállító védőnők :? a miénk szerencsére ilyet nem csinál.

Bene és Gréta is nagyon édesek.

Vick
Sajnálom, h Eszter is ilyen rosszul volt és lemaradt még a farsangról is :(
Én is szoktam vele orvososat játszani és érdekes olyankor nem sír, sőt előtte elmondtam neki, h mit csinál majd a doktornéni. És mikor hazajött ő is elmesélte és azt mondta ügyes volt nem sírt :? én meg már úgy örültem, aztán párom felvilágosított, h mi volt.

Reni
Örülök, h lassan rendeződtök és kiegyensúlyozottabbak vagytok. A naháttemégcumizol-tól én is megőrültem. Nekünk most a nekedmégpelenkádvan kezdődik :evil:
Igen a pihenéssel nekem is az a bajom, h hogyan. Férjem dolgozik (sztem még így is többet tud segíteni,mint az átlag), anyósom Kméten, anyuék Egerben. De amúgy is anyuék még nagyon aktív életet élnek, dolgoznak, ott van öcsém is, szóval ők el vannak foglalva.
Anyós meg, ha el is jönne az nem feltétlenül lenne nekem segítség...Lillát meg nem szívesen vinném most hozzá...most nincsenek jóban. A múltkor mikor itt volt Lilla nem akart hozzá szólni, sőt el is küldte (persze ő is megtette a magáét azért, h ez a helyzet kialakuljon, de az egy másik sztori)
Apa meg igen nagyon nyűgös. Ő szeret elvonulni magának, béke és nyugalom és most az nincs meg.

Levegő nálunk is nagyon száraz fűtés időben. Teregetéssel próbálom megoldani, de az nem elég. Én lapradiátorra még nem találtam jó párologtatót. Az akasztós semmit nem ér.

Zsuzsi
Zsófi is jól megnőtt :)

Móni
De jó is az ilyen gondoskodó öccs :) kár hogy az enyém még kicsi ehhez :)

Kata
Még jó, h nem 55 e volt. :( és igen tényleg nagyon kemény a víz errefelé. Nekünk is tiszta vízkő minden.
A szemeden herpesz az azért nagyon durva lehet :( Nekem is nagyon régóta előjön, de ennyi sok még sosem volt.
Márknak a farkas nagyon testhezálló :lol:

Mangora
Igen messze :(. Nagyi :evil: nem lehet egyszerű +1 gyerek, ráadásul második dac korszakban.

Hűű és már a 100. oldalt is elértük :lol:

Tszilvi
Alvás: bekuckósítani plédbe próbáltad már? Úgy begöngyölni, h a kezeit ne tudja mozgatni. Danit is mindig felébresztik ezek a kézmozgási reflexek.
Vagy hason altatni. Nekünk igazából ez jött be. Mindenhogy máshogy nyugtalanul alszik.

Ági
Jól hangzik ez a recept :) jajj de nem szabad megsütni, mert akkor elfogy :)
Mama :(

A tesco-s bodyk rucik szerintem is jók és jó az áruk.

Áááá csajok higgyétek el ez még nem hiszti.....az egészen más :evil:

Huszilvi :(
Billegtetés közben olvass minket és írj pár sort.

Kaja rendelés én is szoktam Cityfood és Gastroyal. De anyu azt mondta a múltkor abban is van tartósítószer...:( jobb lenne ha főznék amikor csak tudok.
El vagyok keseredve, mert nekem sokat segít. Persze nem olyan mint a friss kaja....de legalább erre nincs gondom.

Zsuzsi
Jéézus anyósodék :( (mellesleg az enyém is ezt csinálja....a csirke mellet nem szereti az túl száraz, lehetőleg rántott legyen mert az a kedvence, semmi paradicsomos....hal sem...és ne tudd meg. Nem sorolom....de nekem is mindig gyomorgörcsös, hogy most éppen mi nem fog neki tetszeni)
Amúgy rántott husi, rántott gombával vagy rántott sajttal. Vagy figyi írok neked egy tök egyszerű husis receptet. Ez nagyon különleges ízű és könnyű megcsinálni:
Cigányszelet
(4személyre)
10 dkg füstölt szalonna
1-1 piros és zöld húsú paprika (piros is elég kaliforniai)
1 vöröshagyma
20 dkg csiperkegomba (sima konzerv vagy üveges gomba tökéletes)
2 savanyú ubi
4 szelet sertéshús (én csirkéből vagy pulykából szoktam)
1 evőkanál vaj
1 evőkanál paradicsomvelő
2,5 dl fehérbor
húsleveskocka az ízesítéshez

A szalonnát kis kockára vágjuk, a paprikát csíkokra. A hagymát durvára aprítjuk. A gombát felszeleteljük, az ubit kis kockára vágjuk.
Vajban a hússzeletek mindkét oldalát megsütjük majd kivesszük és félretesszük őket.
A szalonnát a paprikával, hagymával és a gombával serpenyőbe tesszük (jó nagy teflon edényt használok hozzá) és 8-10 percig együtt pároljuk. Ezután hozzáadjuk az ubit és a paradicsomvelőt.
Felöntjük borral és húsleveskockával ízesítjük és kissé összeforraljuk. Beletesszük a húst és rövid ideig állni hagyjuk benne.

Köret lehet:rizs vagy krumplipüré

No??

Dy
Nagyon klassz a játszószőnyeg

Zsuzsi
Koszmó. A sampont hagyd rajta állni és aztán sűrű fogú fésűvel fésülgesd át neki. Szépen felszedi. Vagy olajozd be a fejét, tegyél rá kis sapit, hagyd állni és utána fésülgesd át a sűrű fésűvel. A vakarászás kell, mert másképpen soha nem múlik el.
De ügyi Zsófi :lol:
Te honnan rendelsz???
Amúgy mikor az embernek gyereke lesz rögtön fogékonyabb lesz mások gyerekeire is :)

Marci is nagyon édes. :) Dani is inkább az ujját szokta próbálgatni. :) Tegnap neki is sikerült.

Móni
Jajj sajnálom a korán kelést.
Nagyon jók a képek. Édes Dávid :) főleg az apucis kép cuki :)

Bocs csajok, de szerintem bébikompot neeeee....másszon amíg másznia kell, mert fejlődnie kell az agy jobb és bal féltekének ez által. Nem jó, h túl hamar arra ösztönözzük, h álljon és járjon.

Biztosítási ügynök: minket az a csaj keres, aki a Lillánál is volt itt. Én meghallgatom, hátha Daninak legalább ezt a bkötvényt tudjuk. Lilla mikor született nyitottunk befektetést, most ez sajnos már nem megy. Azaz még egy már nem megy.
Amúgy sztem ez a csaj tök normális. Ha aztán felhívod, h nem érdekel a dolog nem zaklat többet. anno is így volt.
Bkötvényhez még annyi, h kötni nem kell, de hozzá fizethetsz évi max. 120 e forintot a gyerkőcnek.

KépKép
KépKép
fleur

És én már lényegesen jobban :lol: a torkom szinte már nem is érzem és a herpeszek is szépen gyógyulgatnak.
Lilla meg este már nem is köhögött, napközben is csak kicsit, így ment ma CSANA-ba.
Dani épp alszik, így kicsit nyugi van végre :)

KépKép
KépKép
fleur

Köszi Kriszti
Úgy látom hasonló módon működik. Szimpatikus!

vick
Kép
Kép
ervick

Ági
Te debreceni vagy?

vick
Kép
Kép
ervick

Csajok nem is írtam,vettünk egy másik laptopot és rossz,most visszsa kell küldeni.Az előzővel is így jártunk :(

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Móni, az utóbbi napokban Marci is újra hajnali kelős lett, cserébe este is későn fekszik :) és napközben jó nagyokat alszik :D:D:D
Nálunk este és hajnalban is én vagyok az ügyeletes, mert van hogy párom fel sem ébred arra, hogy felsír :) Ma reggel is megkérdezte, mikor fél 7-kor kezdtünk kajálni. hogy most kelt fel először vagy voltunk fent hajnalban is? :shock: Hát, mondom igen, fél 4-kor is voltunk fent! Szerencsére Marci visszaalszik, de az már nekem nem ugyanolyan pihenés, mert közben kel párom, kel nagyi (szöszmötölésére mindig felkelek sajna :( ) úgyhogy jó nyűgős vagyok délelőtt és ma is csak most jutottam oda, hogy reggelizzem :) Persze Marci megint alszik.

Játékra nálunk Marcit most leginkább a saját keze érdekli. Hosszú percekig tudja forgatni a kis öklét és figyeli! Olyan édes ilyenkor. Amúgy most evés után kb 20 percet így elvan, azután elfárad, jön a nyűglődés, akkor lefektetem hasra és kb 5-10 perc alatt elalszik, persze közben sírdogál, de meg kell tanuljon egyedül is aludni. Este meg hajnalban így is rajtam alszik el!

Oldás helye nálunk is be van gennyesedve, de nem fakadt ki még! Jó hogy mondjátok hogy ne érje víz, ha kifakad! Szilvi, kenni mivel kell, mit mondott a védőnéni?

Köldöksérvet sajnálom! Marcinak is van, direkt rákérdeztem a sebésztől, hogy a ragtapasz segít-e, de azt mondta ebben a korban már fölösleges, azt újszülötteknél érdemes csak, ott még visszahúzódhat. Erre azt montda, hogy 2-3 éves koráig még visszahúzódhat, ha nem, akkor ezt is műteni kell, de ez nem veszélyes, mert nem tud kizáródni (ellenben a lágyéksérvvel). Szóval mi nem tapaszoljuk, azt csak a bőrét cincálná szét :(

Fleur, örülök hogy jobban vagytok és írtál! Most nézem tényleg, hogy ti is Mikósiak vagytok! Minitali hajrá! De nekünk csak a műtét után jó!

Amúgy a műtétet tényleg jobb ilyen kis korban, mert nem emlékszik rá és hamarabb is felépül. Doki azt mondta, hogy kb 1 hét a lábadozás utána!

Játszószőnyegre én is csak mindig kevés játékot rakok fel, azokat is variálom! Tépőzáras akasztók vannak rajta, úgyhogy bármilyen másik játékot rá lehet akasztani!

FP játékok tényleg jók, én a macit még nem hallgattam, mert a gépem le van némítva :lol:

Friday! Síelés miatt irígy!!!! Már mondtam páromnak, hogy én is szeretnék elmenni márciusban valahova! Amíg ő vigyáz Marcira, addig én síelek! Nagy síelő vagyok, 6 éves korom óta minden évben voltam .Nehogy már ezt az éves ki kelljen hagyni :D:D:D Párom meg nem síel! Na, majd meglátjuk mi lesz belőle, mert ő nem lelkesedik az ötletért :D

Ja, még azt szerettem volna kérdezni, hogy nálatok mindenki gyerkőce már "beszél", gagyog? Mert Marci csak nagyon ritkán, akkor is keveset! Inkább csak akkor ad ki hangot, ha nyűgös és álmos kezd lenni! Remélem ez azért lesz még más is :D

Fejkiemelést mi is gyakoroljuk! Már egész jól megy Marcinak is, de csak pár másodpercig tudja még megtartani csak! De ha ölben van úgy már nagyon tudja tartani a fejét, csak kinyomni nem tudja magát hason (a keze gyenge még szerintem)!

Ági, részvétem nagyid miatt :(

Na, most ennyire emlékszem, bocsi ha valamire nem reagáltam!

Megyek, levágom Marci körmét amíg alszik :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Fleur, szuper, hogy javulnak a dolgok!!! Patchwork takaróra nagyon irigy vagyok :)
A koszmót mi is fürdés előtti olajozással, majd fürdés után törölközős dörzsöléssel el tudtuk tüntetni eddig.
Mi az a CSANA? Bocsi, ha volt már róla szó :oops:
A recept istenien hangzik!

Köszönöm a babakötvényes infokat!

Vick, igen, lélekben örökké, de 4 éve már Pesten élek, nekem suli a páromnak meg munka miatt. De a szülésig gyakorlatilag szinte minden hétvégét itthon töltöttünk, és ha Bene nagyobb lesz, akkor is tuti sokat fogunk jönni, mindkét nagyszülő-pár itt lakik.

Kriszti, laptop :evil:

Kata, öltözködés ismerős, én is alig várom, hogy végre néha normális ruhába bújhassak :):)
Márk és Marci is nagyon édes :)

Zsuzsi, az éjszakai evéses részt én is elkérhetném, ha beszkenneled?

(Mini)talikra én is szívesen mennék, ha lehet :)

Mangora, Bene szokott gagyarászni, jókedvében, ha beszélünk hozzá, szinte válaszolgat, naponta 2-3-szor vannak ilyen 10-20 percek, zabálnivalóan édes, szerintem Marci is tuti nemsokára elkezdi!
Nekem is úgy tűnik, hogy nem karból nyomja ki magát most még, hanem inkább a hátizmával emeli a fejét.
Tegnap beszéltük itthon, hogy ki kellene próbálni mi meddig bírnánk azt, amit Bene a hátán csinál: keze-lába levegőben össze-visszajár, csapkod, rúgkapál megállás nélkül :lol: Tuti nem bírnánk ilyen sokáig :lol:
Én is álmában vágom a körmét Benének, máskor esélytelennek tűnt a próbálkozás :)

Tegnap ajánlottak nekem egy könyvet (Deákné Bancsó Katalin: Anya, taníts engem!) , ma a párom be is szerzi, kiváncsi vagyok, milyen, állítólag korra lebontva ötleteket ad a foglalkoztatáshoz, milyen korban mit lehet már játszani, remélem lesznek benne hasznos ötletek :) Ha tényleg olyan jó, jelzem, hátha nektek is tetszene :)

KépKép
gigilina

Ági, a barátnőm kisfiának a szeme a 6-8 hét környékén barna lett. Más tapasztalatom nincs.

Zsófié már nem olyan sötétkék mint volt, de kék és remélem, az is marad :lol:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Fleur:) király, hogy jobban vagy!!! A Skype-os nyelvtanulás nagyon jól hangzik.

Én eddig nem is tudtam, mi a bébikomp. A kislakásban való mozgással meg csak az a gond, hogy itt bizony vannak kábelek, bútorok, minden bőven.
Tehát lehet, hogy egy kis lakást nehezebb bababiztossá tenni, mint egy nagyobbat.

Koszmóról jutott eszembe, hogy Zsuzsi, kérdezted, ugye? (csak zombi vagyok megint:)
Vettünk végül Babe sampont mi is, az vitte le. Olajozás használ, de egy koszmó lement, kettő jött helyette. Szóval nem elég hatékony.

Megyek ebédelni, Laci bácsi a "séfek séfje" már vár:)

Nektek is jó étvágyat:)
M
monke

nem sikerült a körömvágás, felébredt és reklamál...

Mangora

Kép
mangora

Koszmó:Nálunk az olajozás és a Babe sampon használ egyszerre.Na és persze szopi közbe szoktam lekapargatni,ha itt ott marad egy kicsi.

Vick,holnapra a Campustól rendelek,kipróbálom :D

Anna nagyon sokat beszélget és van mikor értelmes szó is elhagyja a száját.Volt már anya,apa,kutya,el :D :D :D Ilyenkor mindig nagyon büszke vagyok :D

Kép

Kép
krisztinaa

Fleur! Éljen, újra a régi vagy! A memóriád (jegyzetelésed) tökéletes!
A receptet köszönöm, lementettem! Istenien hangzik. :}~
Én is a Teletáltól rendelek. Sokat kipróbáltam, nem ez a legolcsóbb, de ez még mindig ízlett.
Szoktam úgy is, hogy levest+főételt rendelek és az két napra elegendő.
Skype-s nyelvtanulás: milyen leleményes vagy!
Remélem, lassan egyenesbe jöttök!

Mangora, kitartást, egyre többet fog beszélni. Zsófival már egész jól el lehet kommunikálni, a telefonba is beleszól vagy elvigyorodik, ha odatartom és hallja, hogy valaki beszél.
Kezdetben nekünk is 10-15 perces turnusok voltak reggel és este, most már bármikor.

Meggyőztetek, befektetek én is ebbe a samponba.

Látod Móni, mindig tanul az ember. Fleur írása elgondolkodtatott, lehet, hogy nem kell erőltetni a járást, másszon csak, küzdjön. Már csak pont egy bébikomp hiányzik nekünk egyébként a lakásba. :wink:
Csak nem függönyt látok az ablakon? Vagy ott eddig is volt, csak a konyhában hiányzott?

Ági, nekem megvan ez a könyv. Újszülöttekre egy oldal vonatkozik, majd 3 havonta 2 oldal kb., igazából később lesz majd hasznos, szerintem. Persze, elküldöm neked is az írást, megírod priviben az e-mail címedet?
Persze hogy Ti is jöhettek a talira. Hozzátok mi esik közel?

Tavasszal, ha már nem ezzel a hülye nagy mózessel közlekedünk, én bevállalom a tömegközlekedést.

Krsizti, laptop :evil:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hú, én is alig várom a "mózesmentes" időszakot - kb. hány hónapos kortól lehet?
Igen, Zsuzsi, lett azóta függönyünk:)

Mangora, Dávid is aránylag "szűkszavú", biztos csak a lányok csacsognak össze-vissza.

De remélem én is, hogy majd többet fog gagyogni, imádom olyankor (jellemzően reggel hatkor, a pelenkázón nyomja).
monke

Néhány kép Lilláról és Daniról :) :lol: a játszószőnyeg és játszóhíd is látszik

Finom a liszt :)
Kép

játszanak
Kép

Dani
Kép

Egy szép pillanat
Kép

Álmos Lilla
Kép

Lilla és a hőember (így szokta mondani)
Kép

Anya és Lilla
Kép

A hóesésben libikókázik és énekel
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Küldök egy hódító mosolyt:)

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Fleur,nagyon szépek!!Lilla gyönyörű kis csaj és Dani :) ....igazi fiú!

Kép

Kép
krisztinaa

Egyelőre bénázok, de szerelmes csacsogóst sikerült már feltöltenem:
http://picasaweb.google.hu/melindabalas ... 9574942114

Na megyek mert üvölt a lányom, mert apa nem hozza fel a lépcsőn.

KépKép
KépKép
fleur

Móni, szerintem olyan 5 hónapos kortól talán már. De majd a tapasztaltabbak megmondják.

Fleur, nagyon helyesek a gyerekek, a videot is meghallgattam, Dani imádnivaló, micsodáa dumája van. Csiklandós is esetleg? Azok a göndör fürtök :lol:

Anna ma is bűbájos :-)

Nagyon szépek a játszószőnyegek. Kriszti, a tietek milyen fajtájú?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Babyfun márkája van,de már szinte teljesen lecseréltem rajta a játékokat :)

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Megint itt. Sajnos a farsangról nem készültek képek, mert mire Haniért mentem már át voltak öltöztetve. :(

Baba ültetve a kocsiban akkor, ha tud ülni, vagy már majdnem.5-6 hónap kb., kinek hogy. Az én lányaim másztak 5 hónaposan, de ülni csak 8 hónaposan tudtak. :shock:
Én sem vagyok a komp híve,állítólag nem segíti a járást, sőt!

Fleur
Gyönyörű gyerekekid vannak, büszke lehetsz rájuk! És a játszószőnyeg csudaszép!
A pelenkáról meg nem télen szokatja le az ember a gyereket. Majd leszokik nyáron! A lányok nekem 2 nap alatt átszoktak bilire. Persze néha néha bepisiltek, de legtöbbször nem. Csak az elején rohanni kell velük,mert nem tudják tartani, aztán ahogy telnek a hetek úgy tudják tovább és tovább tartogatni.

Kriszti
Újabb sztárfotó a menyasszonyunkról! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Vick, hány hónapos kortól lehet beletenni úgy a kocsiba a babát, hogy nem vízsintesen, de végülis fekszik benne?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Na pár percre tudok csak jönni mert pancsi lesz mindjárt mert apa megy el focizini!!

Köszönöm a sok sok infót a bcg oltásról,nagyon megnyugodtam h akkor másnak is van ilyen és ez jó!!!

Mangora sima krémet mondott , de csak akkor kell krémezni ha be is dunsztolod neki, de mi tegnap megprobáltuk kb két percig maradt a karján így feladtuk majd kifakad!!! :D

Zsuzsi, vadászhús , pulykahusiból van ,

Hozzávalok
1 kg pulykahús
1 poréhagyma
3 db hagyma
trapista sajt
6 dl tejszín
2 doboz gomba
1 zacskó gombakrémlevespor
1 zacskó vadas alap por
30 dkg kolozsvári szalonna

Ebből egy jó nagy tepsire való lesz és laktató!

Husit csikokra vágni, vegeta, só bors megszórni, állni hagyni !Majd kevés olajon megpiritjuk és a tepsi aljára teríteni, befedjük szeletelt trapista sajttal, erre kerül a karikára vágott poréhagyma, gomba, vöröshagyma . A szalonnát csikokra vágjuk és kisütjük ezt tesszük a sajt tetejére!
A szószokat vizzel simára keverjük, hozzáadjuk a tejszint és meglolcsoluk vele a husit majd ha kihült alufóliával letakarjuk és beteszük a hütőbe egy napig és lefedve kislángon két órát kb sütjük , majd leszedjük a fóliát és hagyjuk megsülni , krumplipürével tálaljuk ! Isteni fini és jó vendégváró sőt még előre is meg lehet csinálni ! GYors előkészíteni , fini nagyon mi imádjuk!

Mini taliba én is benne vagyok!!

Máténak nagyon bejön a pörgő forgó de csak az ami a járokán van azt nagyon élvezi úgy jár keze lába hogy majd el repül !! Fel is vettem videora nagyon édi més még hangokat is ad, főleg akkor ha már nem pörög és nem zenél höööhöö ilyeneket mond!! Pelenkázón általában jó kedvü ott is gagyog, mosolyog ezerrel főleg mikor énekelek neki mert ekkor szoktunk tornázni is!! De ha hason van akkor úgy teszem a pelenkázón h lássa a bordürt mert sok állat van rajta és elnézegeti !!! De dumál nekik!!! Nagyon édi !! de ő is csak 10.20 perceket van el egy egy helyen, kiságy, jároka, pihiszék, kézbe, sírás !!!

NA MENNEM KELL ! Majd még megprobálok jönni,!!

puszika

Sz

MÁté napközben max 3 órát alszik összesen de szerenécser éjjel alszik egész jól!!

KOmpot én se fogok venni neki sztem is nem jó de ezt mindenki maga dönti el h vesz e !!!

Én mindennap fözök kivéve mikor marad két napra, mert a párom visz mindennap ebédet!!

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Őrült időhiányban szenvedek. Ne harizzatok, hogy ritkábban tudok csak jönni, igyekszek legalább olvasni. Nem tudom mi van a lyánnyal, de 3 napja megy a sírás-rívás. Napközben csak szundikál 5 perceket, egyébként sír, sikítozik. Ráadásul ma olyan nagyot kakilt, hogy fürdethettem. Nem vagyok finnyás, de nem sok hiányzott, hogy kiadjam a reggelim mire kimostam a gyereket és a ruhát!!! A body, a rugi, de még a hordozó is, éppen pihizett...

Ági boldog névnapot utólag is. Sajnálom a nagyidat. Őszinte részvétem!

Vincének is sok puszi névnapja alkalmából!

Bébikomp: ne értsétek félre, de rossz a tapasztalatom. Első lányom alacsony leányka. 7 hónaposan már állt. Vettünk neki, de csak a lábujja éret a talajt. Imádta, száguldott a lakásban. 10 hónaposan már magától szaladt biztonsággal. Viszont még ma is lábujjhegyen jár, ha mezitláb v vékonytalpú cipőben van. Így tanult meg járni és rögzült. De bizti vannak jó tapasztalatok is.

Voltam ma az oviban, szintfelmérés-eredményeket beszéltük. Ott legalább csöndben volt a csaj. Majd' egy órát.

Csodásak a bébik! És nagyon ügyik is. Én is szívesen nézegetem őket, nagyon sokat fejlődtek, érdemes néha visszalapozni!

Lilla de drága. Gyönyörű a szeme és a haja. Mindig szerettem volna kékszemű porontyot, de barna és zöld jutott. Szerintem Míra is zöld lesz. (Haja meg lehet nem is lesz!)

Megyek, mert legkisebbem nyafog, a nagyoknak meg beígértem a palacsintát. Valami meleg ehetőt is kell főznöm mire a ház ura hazaér.

Nőjetek nagyra:

Kati
bfkata

Sziasztok!

megjöttem. Reggel írtam,hogy fáj a nyakam. a végén meg úgy begyulladt az egész hátam is,hogy alig bírok létezni a fájdalomtól. Még Grétát is nehezemre esik megemelni. :shock:

Főzés
én is főzök,általában minden nap,de van hogy marad előző napról,akkor csak másnap főzök.

bcg
nekem nem is mondta akkor a védőnő.hogy nem érheti víz amikor kifakad... :roll: De nem lett semmi baja. Szépen meglátszik a helye.

Fleur
örülök,.hogy jól vagy! Tündériek a gyerkőcök. És a legjobban Lilla göndör fürtjei tetszenek! :wink:

Kriszti
Anna megint nagyon csini! :wink:

koszmó szerencsére még minket messzire elkerült.

Na,már megint nem tudom,hogy mit olvastam. :oops: :oops: Fleur becsületre méltó memóriád van,hogy hozzá tudsz szólni mindig mindenhez! :wink:

Mennem kell,mert Gréta óhajt.... :P

Jó éjt mindenkinek! És sírás mentes éjszakát! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hahó!

Fleur, Lilla egyszerűen gyönyörű, azok a szemek és fürtök... ilyen kislányt szeretnék én is, majd mondd el, hogy hoztátok össze :wink: :wink: :wink:

Dani és Anna-baba és édesek!

Zsuzsi, közben a párom megvette a könyvet, és mi is felfedeztük, hogy csak másfél oldal tartozik ide, de alapvetően jó a tematikája, szerintem hasznos jószág lesz később is :)
Küldtem privit, de nem tudom, elment-e, vmi furát írt ki, ha igen, akkor viszont lehet kétszer is :)

Mi a X. kerületben lakunk, közel a Kőbánya-Kispesti metróvéghez, szóval BKV is játszik, de az majd csak ha már szebb idők lesznek. De kocsival is bármerre el tudunk menni, a férjem nem azzal jár dolgozni. Juj de jó lenne vmit majd összehozni :)

Dy, nyakfájás, sajnálom :cry: Remélem gyorsan elmúlik!!!

Kati, köszönöm :) Zöld szemek, az olyan gyönyörű és ritka, nálunk senkinek nincs a családban sajnos, irigy vagyok érte :) De egyébként teljesen mindegy igazából, milyen színű lesz, mert mind gyönyörű, főleg az ember saját gyerekéé a legszebb, bármilyen is legyen :):)
Kaki :? Nekem a hányásszagot volt fura tapasztalni egy mélyebbről jövő bukás után :shock:

Kb. erre gondoltam, hogy amiatt tartok én is a komptól, amit Fleur, Vick és Kati is írt.

Boldog névnapot Vincének is tényleg, így utólag!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én néha azt sem tudom, milyen nap van... :)

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm szépen Vince nevében is! Az az igazság, hogy én a napján elfelejtettem, Ricsi meg dolgozott és úgy hívott fel, hogy felköszönti Vincét. Akkor esett le, hogy tényleg! Pedig a naptárba is be volt írva. :oops: Én sem tudom a napokat.

Edina
Egyik nap én is így jártam, a lapockámtól a gerinc mellett végig a tarkómig fájt, fordulni balra egyáltalán, jobbra kicsit tudtam, lefelé semmit.
Aztán valahogy kialudtam és másnapra enyhült sokat.Remélem neked is jobb már!

bfkata
Sajnálom a sírdogálást! Az időhiányt meg ismerem. Vincére már nincs mit adnom, úgyhogy megyek is vasalni gyorsan, míg alszik. A mosatlan tányérok hegyekben, de ma mindennek a végére akarok járni, mire menni kell a csajokért.

Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Fleur, örülök, hogy jobban vagy!Képek gyönyörűek!Lillus szemei magukért beszélnek!Beszélő Dani video is szuper!Remélem jövő hétre meggyógyulsz és végre tudunk talizni,hm?
Nagyon szép a játszószőnyegetek!
Nekünk olyan van, mint Enikőéknek.

Ági, akkor sajnálom apukádat!Az unoka legalább kárpótolja.
Én is csak azon veszem észre magama, hogy hetek múlnak el tök gyorsan.

BfKati, jó hogy megint jöttél.A kompról amit írtál, és én is olvasgattam, hát meggyőző volt...És még a lakásban közlekedős elképzelés hozzá, egyik legjobb barátnőm férjét idézve "nem gyerekkompatibilis" a lakásunk.
zöld szemek:D

Kaki szag.igen büdi tud lenni, van hogy ki kell szellőztetni a szobát néha már egy-egy puki után is akár.Tök vicces.Ilyen kicsi emberkékből hogy jöhet ilyen illatfelhő :lol:

Edina, nem semmi ez a nyakfájás.Nem kaptál esetleg huzatot?Mert ha sima elfekvés, akkor elég dúrva.
remélem ma már jobb.

Mangora, tuti beindul a beszélőkéje.Nálunk is 2-3 napszak van amikor rázendít és mondja a magáét Márk.

Zsuzsi,nekünk nem kellet koszmó elleni sampon se.Az első naptól kezdve olajozom a fejcit is, fürdéskor gyógyszertári mosakodóval mossuk a Márk haját és fürci után megdörzsöljük textílpelussal, majd átkeféljük.

Krisztina, azt hiszem lassan felkerekedünk és elindulunk hozzátok
:lol:
Csak férjen be ennyi udvarló!
Hintás képet majd kérünk.

Móni, én is akartam írni, hogy szép a függöny.ez a nappalitok?

Képzeljétek, tegnap este óta Márk nagyon magasra emeli már a kis fejét és úgy tartja.Kicsit elérzékenyültem, olyan kis ügyes, meglett a gyakorlás eredménye.
Majd hozok róla képet.
Ja, nekünk is van néhány videónk, fürcis, öltöztetős, gagyorászós még nincs.

Mentem hajat mosni,

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Babakaki:Nagyon szeretem az illatát,de csak akkor mikor minden rendben és szép sárga is.Ha van valami gond,egyből megváltozik a színe és az illata.

Nagyon hideg van,szerintem ma nem megyünk ki.Este úgy is ki kell mozdulni,mert van egy kis dolgunk.

Van egy csaj aki szülés utáni masszást csinál házhoz jön,az ország egész területén,egyébként debreceni.Már felvettem vele a kapcsit,csak az árat nem hajlandó elárulni,így meg nem kell.
Nekem a vállaim fájnak a fekve szopitól.

Kép

Kép
krisztinaa

Jó reggelt!
Hát-, nyak- és vállfájósoknak jobbulást kívánok:( valószínűleg a szoptatástól meg a gyerek cipelésétől fáj, jól hangzik a masszázs nagyon.

Kata, az a kisszobánk (két szobánk van, egyelőre ebben élünk hármasban). Hosszú távon gyerekszoba lesz.

Gratula Márknak! Én nagyon gyakoroltatom Dávidot, de nem igazán emelgeti még (csak ha a vállamon/hasamon van).

Kriszti, itt nálunk - 7 fok van és ragyogó napsütés. Ma kell mennünk dokihoz, direkt megkérdeztem, hogy kivihetem-e a gyereket, azt mondta, igen, jót tesz neki a levegő (és krémezzem be az arcát).

Dávid ma is felébredt hajnalban, de visszaaludt reggel 7-ig, hálistennek.

Valaki nem "minitalizna" velünk is?:)
XVI. ker., Örs vezér terére tudunk kijutni, vagy Kistarcsára:)
De csak tavasszal, én se vágok neki szívesen a BKV-nak a mózessel.

Visszatérve a komfortszopi stb. témához:
Mielőtt megszületett Dávidka, én szentül megfogadtam, hogy hű de engedékeny anya leszek, csünghet a baba rajtam, ameddig csak akar, alhat az ágyunkban, ehet, amikor csak akar, hordozókendő stb...

A valóság: nem szeret velünk aludni, nem szereti a hordozókendőt (még), és nemhogy nem komfortszopizik, de még attól is dühödten ordít, ha olyankor rakom mellre, amikor nem akar (néha félreértem szegényt).

Hát így jártam:)

Ráadásul még hangyák is lettek a lakásunkban, rémes:( két verziót ismerek az elűzésükre - Chemotox és fokhagyma. Ez utóbbi úgy tűnik, maximum a vámpírokat űzi el, a hangyák maradtak.

Nincs valamilyen bevált módszeretek?

Szép napot,
Pusz
M
monke

Ezt az arckrémezést nem vágom.Akkor krémezed be mikor kiviszed?Én reggel szoktam,meg mikor bejövünk levegőzésből.Eddig úgy gondoltam hogy ha akkor kencézem be akkor az ráfagy,vagy hideg vagy jobba kicsípi.Na ,akkor mikor?????

Kép

Kép
krisztinaa

Ilyen hidegben szerintem mi se megyünk ki, este úgyis el kell ugorni tescoba, ha megjön apa.

Krisztina, te is fekve szoptatsz?Szopipárna nálunk 2 hétig volt használatban.viszont én is mindenütt el vagyok gémberedve.

Móni, a gyakorlatban minden más,tényleg.De talán így is van rendjén,hogy pihentebben alszik Dávidka a saját kis helyén.
Ja,meg ti is.
Lehe tkapni ilyen kisműanyag mini házikó szerűséget, amibe bemásznak a hangyák és elcipelik a cuccot belőle,nevét nem tudom.szerintem ne chemotox-ozz a baba mellett, mégiscsak bekerül a levegőbe.
Dm-ben,rossmannban van ilyen cucc.
Padlóra lerakod és kész.
Ja, és ez a megoldás ugyebár csak addg működik, amíg a gyerkőcök nem másznak és mennek.:lol:

látom mindenki be van már sózva egy kis taliért és kimozdulásért otthonról.

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Krisztina, kb. fél órával a kimenetel előtt krémezz és bejövetel után is kb. így.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Vincének utólag is nagyon boldog névnapot! (A naptárban én is láttam, csak azt nem tudom, hogy mikor, meg hogy hányadika is van...)

Kata, gyógyszertári fürdetőt közvetlenül rákened a hajára az olaj után? Na, a kis kék hajkefét meg még fel sem avattuk.

Móni, az alsó vagy fels szomszéd Chemotoxot fújt szét a múlt héten, az egész lakásban érződött egy teljes napon át. Már attól féltem, hogy megmérgezi Zsófit. Ötletem nincs.
Veled bármikor szívesen minitalizok :-) Majd megnézem, még az is lehet, hogy van vmi közvetlen járat a kerületeink között, hátul.
Első lépésnek tökéletes, ha ahasadon szépen tartja fejét.
Reméljük, akkor megunta Dávidka a hajnali kelést. Mikor aludt el este?

Edina, jobban vagy?

Masszázs rám is rámférne, nekem mindenem fáj.

Mi 9-ig aludtunk, azt sem tudtam, hogy merre hány méter, amikor felébredtem. Persze előtte voltam ébren többször.

A vadászos recepteket nagyon köszönöm Fleur és Szilvi, lementem őket és ha nem is most, de meg fogom őket csinálni, becsület szóra :-)

Kimostam a hétvégén vásárolt új ruhákat, van mit vasalnom, csak kedvem nincs.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata, Te is fekve szoptatsz?
A szopipárnára én szoktam feküdni szopizás közben. Ülve hiába próbáltam Zsófi és magam közé szuszakolni, nem sikerült.
Csak nagy ritkán szoptatok ülve a kanapén, de muszáj gyakorolni, az orvosi rendelőben pl. mégsem fekhetek le, ha úgy alakul.

Móni, igen, akartam mondani, ember tervez, gyerek végez :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: