Szilvi72!
hipp, hipp, hurrá!!!!!!
Kiki micsoda jóképű gyerek. Kár, hogy nem vagyok 20 évvel fiatalabb.
Beze!
Apa pénteken este 9 körül kapcsolta be a gépet, s akkor nézte meg a leveleit. Hát, csodálkozott egyet, kérdi, ez igaz? miért nem mondtam el eddig? hogy bírtam ki, eddig? Szóval boldog volt.
Évi!
Köszönöm, és sajnálom, hogy neked megjött. Hamarosan te is babás leszel. Hát azért ne semmi, hogy 3 bölcsibe is be kell íratni, hogy valahová felvegyék.
Angie!
Jól vagyok kismamitárs.
Gitka!
Jól olvasom, hogy még mindig fejsz? Fejéssel lehet fent tartani a tejtermelést. Próbáld meg, hogy tegyél rá meleg vizes borogatást, s hagyd abba a fejést, s a tejtermelődés is leáll. Vagy szeretnéd még tejjel etetni???
Pimpa!
Köszönöm kérdésed, egyenlőre jól vagyok. Néha érzek hányingert. De eddig én a 7. hét környékén szoktam szarabbul lenni. Akkor napi 2 róka beköszöntött.
Sucer!
Akkor lesz egy fütykösötök is.
Én nem magándokihoz járok, hanem a kórházba, így nem kell időpontot kérnem. Ő keddenként rendel, 11 órától. De általában 13 óra előtt nem szokott ott lenni. Ezért én is csak fél 3-3 körül megyek.
Franci!
Én erről a PCO-ról, itt hallottam először.
Hát csajok, ti micsoda paraméterekkel rendelkeztek.
Én 10 éve voltam 65 kg, a 155 cm-hez, most is olyan szeretnék lenni.
Leventénél 6,5 kg-ot híztam, Rékánál 2 kg-ot. Most is próbálom majd ezt tartani. 5 kg-nál többet NEM.
Ma mikor jöttünk el az oviből, szegény kislány egy zsepit tartott a fejénél, mert szegénynek felrepedt. Az óvónő kérdezte tőle, hogy mit csinált? Hát nem neki kellett volna figyelni rá? Szegény anyja, ha meglátja.

együtt
együtt
Réka

csúszok anya...