Breki!
Botond 14. vagy 16. napon fogant (inkább az előbbi)

. Én is úgy tudom, hogy pár nappal ovuláció előtt a kislányra nagyobb az esély, aznap, és a következő pár napban pedig a kisfiúra. Az XX kromoszómák ugyanis lassabbak, de tovább élnek, így mire a petesejt odaér a méhbe, a csajszik tettre készen várakoznak, a pasik viszont kidőlnek

. Viszont az XY kromoszómák gyorsabbak, így ha már a petesejt a méhben van, a kispasik előbb érnek célba, mint a lustibb csajok

. Ez persze csak általánosítás, de tény!
Ami viszont a Czeizel szerint is 90%-ban működik az a kémhatás:
Kislányhoz szex előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ajánlott. Kicsit furán hangzik, de nyilván nem lehet káros, ha szakemberek ajánlják.
Ezt is többektől hallottam, hogy működött, és végülis nálunk is, mert én minden szeretkezés előtt lúgos kémhatású "szappannal" kiölblítem a hüvelyem, és fiúnk lett. Szóval mostantól ecetben fürdök majd

.
Ha ennek ellenére is fiú, annak baromira úgy kellett lennie

. De én most totál úgy vagyok vele, hogy tényleg mindegy, pedig én mindig nagyon vágytam egy kislányra, de egy ilyen álomfiú mellett már nem vagyok ennyire céltudatos

.
Ja, és tessék gyertyázni

!!!!! Én első alkalommal is csináltam, és bejött! Azóta több embernek javasoltam, és esküszöm neked, hogy akik csinálták, azoknak összejött a baba

! Nem muszáj konkrétan gyertyában állni utána, de a csípődet mindenképpen emeld meg minimum 10 percre

! Hajráhajrá

!
Sztem érdemes regisztárlni a ciklus.hu-n. Én ott tartom számon a mensziket, és van fiú-lány nézet a fentiek alapján

. Tök jó kis oldal sztem.
Lányok!
Nem tudom, ki hogyan áll, de én fogytam már 2 kilót, apa 5-öt

(ő is fogyózik, meg az EVO-fórum nagy része

). Csak teljes kiörlésű, vagy rozsos barna toastkenyeret eszünk (azzal könnyű számolni). Azt is csak pirítva, inkább reggelire, felvágottal, sajttal, sok zöldséggel (esküszöm nagyon fincsi

). Csak vizet iszunk, de azt rengeteget. A köret rizs, vegyes saláta vagy durumtészta (semmi különbséget nem érzünk ízre

), nem eszünk prézlis dolgokat, édesség: műzliszelet, joghurt, diabetikus csoki (de kevés!). És a mennyiség is nagyon fontos pl. max. 3 piritott toast kenyeret eszem, pedig abból bírok burkolni

! De én abszolút nem éhezem

! Apa fél adag főételt eszik az eddigihez képest, pedig a látszat ellenére, ő sose evett annyira sokat. Ja, és lehetőség szerint eszünk levest, mert eltelít

. Hát, most ezek mennek, majd meglátjuk....