Halihó!
Na, végre megírtam a félévi beszámolómat, az értékeléseket. Holnap le kell adni.

Lassan meg kezdhetem a februári tervemet. Olyan érdekes, általában hosszabbnak szokott tűnni a január, most meg úgy elrepült...
Fleur! Örülök, hogy jobban vagy!!! Remélem hamarosan már mindkét gyerek angyalka lesz egész nap! Egyébként meg tényleg nem szégyen segítséget kérni. Élj vele! Én is mennék, ha közelebb lennél.
Emmának,
Rugónak jobbulást! Én is csodálkoztam ezeken a kirohanásokon. Bercó is minden betegség előtt olyan, hogy nem is ismerek rá. Na, meg is szoktam ijedni általában.
Heni, én is drukkolok a műtéthez. Jaj, nekem is kellene valamit kezdenem. Először is ugye fogyni kellene, aztán mejd látom tovább. Olyan csomók vannak a combomon, hogy mindig megijedek tőle. Szerintem én is örököltem anyukámtól, meg azt is hogy nagyon őszülök.
Édesek lehetnek ezek a fiúcskák!
Niki, jó tanulást Neked! Cukkancsok a manók.
Panndi, csak ámulok és bámulok. Emmához hasonlóan angyalképzős.
Viranka, hááát volt mit örökölnie Bálintnak. Csúúúcs, ahogyan rajzol. Nyugi!
Zdori, sajnálom. Ilyenek, pasiból vannak. Én már feladtam, hogy megértsem mit miért tesznek éppen akkor és úgy. Pedig szerintük, mármint csak az én Kedvesem nevében beszélhetek, mi nők vagyunk bonyolultak.
Hogy vannak a fiúk?? Dédinek is sok-sok +++++.
Irina, én is gondoltam ám Rád ma sokat! Sikerült???
Na, ennyi jutott az eszembe gyorsan.
Holnap mehetünk a kocsiért. 2002-es Nissan Micra.