Sziasztok
Vanilla, ezek tök jó értékek...
Á, ez a kismamákat előreveszünk dolog akkora kamu!
CSaütörtökön voltam a körzetinél, ott is ki van írva, csak azért mentem, hogy elindítsuk az "átjelentkezést". Már előre telefonáltam.
Nem is értem, a régi dokimnál a rendelés első és utolsó órája a "beeső" betegeké, a köztes időben időpontot ad. Így nincs várakozás a betegekkel zsúfolt rendelőben. Itt nincs ilyen, az 5*5 m es rendelőben voltak vagy 15-en... És nem mehettem előre, mert "én csak receptért" "én nagyon rosszul vagyok"...
Mivel nem ismertem még az asszisztenst sem, nem mertem pofátlankodni. Most is kell majd mennem vérvételes beutalóért, nem leszek szívbajos.
A laborban is elvileg előre vesznek, gyakorlatilag sorszámot kell tépni, és szarnak bele.
Az tuti, ha terhelésesre megyek, ott is csörtetni fogok, ha cukros-löttyös verziót kérik, és amúgy is kétszer böknek.
Á, röhej. Én amúgy nem szoktam türelmetlenkedni, de nem szeretek nyilvánvalóan beteg emberek között várakozni...
Szóval Dia, hajrá. Szabad orvosválasztás van, ha a másik megbízhatóbb, emberségesebb, esetleg szakmailag is jobb, akkor ne is várj...
A régi nőgyógyászom mondta egyszer (és most tisztelet a kivételnek, akinek vagy ismerősének nem inge, ne vegye magára) szóval egy lázas, fertőzéses helyzetben a régi dokim semmit nem adott, és lecseszett, hogy bevettem egy algot. Hívtam a nőgyógyászomat, hogy ez történt, de én nagyon szarul vagyok, azt mondta, azonnal menjek be az ÜGYELETRE, mondjam meg, hogy várandós vagyok, és a nőgyógyászom mondta, hogy Augmenbtint írassak fel...
És még hozzátette (na ezt akarom már kinyögni percek óta) hogy jónéhány háziorvos csak arra jó, hogy C vitamint írjon fel...
Hát, mondjuk én 3 éve voltam utoljára a körzetinél...