A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nyuszi!
Igen be lehet szerezni ezeket nagyobb bevásárlóközpontokban is, de egyszerűbb ha letöltöd, vagy letölteted valakivel. Ja?! és a letöltés olcsóbb is.

Dodi!
+++++++++++ a barátnődnek, és Gratula a vizsgákhoz!! :wink:

Kép
szisz89

Sziasztok! :)

hendegabi!

Mi az, hogy szegény Hugi!? Szegény ÉN! Ő nem bukott olyan nagyott, de az bőven elég volt ahhoz, hogy a fele a pofámon kössön ki, ráadásul még útálom is. :x :x :x :lol: :lol: :lol:

conversano!

Mindig röhögök a szmájliaidon. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nyuszi81!

Ezeket a meséket most is adják a különböző csatornákon. Minimaxon például egymás után 3 Magyar népmeséket is nyomatnak. De megy a Bob és bobek is. Duna TV-n Varázsceruza.
Jó szórakozást a rögzítésükhöz! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici!
Vigyázz magadra!!!!!

ancsurti!

Miért törölte magát norkili? :( :( :( :(

Fürdetés.
Mi sem könyebb: együtt fürdünk. 8) 8) :wink: :lol: :lol:

(Én magammal csesztem ki kb. 1 hete. Na, ha addig nem tudtam volna, akkor most pontosan tudom, hogy hol van a derekam. Meg a farkcsontom. Meg a keresztcsontom. Én hülye. :x )

Kép
Kép
200907?

Köszi Bond a tippet,meg fogom nézni :lol:

Azt hiszem Boo reklamált múltkor a képekért,úgyhogy akkor dobok fel újakat Liliről: :lol: Kép Sütőtök evés után:)))

Kép Tornázom:)))

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok csajok!

Nagyon szepen koszonjuk a koszonteseket :wink: :lol: :lol: :lol: !
Hat ma Hangit megkerdeztem,szeretne-e fiatalabb anyukat....es hosszasan magyarazott babanyelven :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Katy,Nyuszi:nektek is Boldog 6. illetve 7.honapot Kivanunk!!!

Csajok vigyazzatok am magatokra...Nikici,Bond!!!

Nem tudok most erdemben reagalni,mert sok a dolgom,es tervezunk egy sushi-etterem latogatast is,ezert nekem osszekene kapnom gyerekemet,magamat,raadasul ma kostolunk eloszor edesburgonyat.....
De igyekszek jonni!!!

Hgabi,Sillia:remelem ma szep napotok lesz/van!!!!

Bond;tegnap este neztunk egy filmet,es Te jutottal az eszembe :lol: ...biztos tetszene,ajanlom:
http://clubgen.net/komfortos-mennyorszag/

Na rohanok! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Csak extra nagyvonalakban :oops: !

Gabi: Aztamindenit, nagyon ügyes Nóra :P !!!

Nyuszi: Hurrrááááááááá, szuper, hogy Lilivel minden rendben van :D !!

Lidike: őszinte részvéten. A fiúk nagyon édesek, tesós képet imádom!!

Conservano: Marci nagyon jóképű fiúcska :P . Boldog féléves szülenapot neki!!

Norka: Jázmin gyönyörű szép kislány :P , és annyira illik rá a Jázmin név.

Boo: korcsolyára: irigy-irigy. Fürdetés nálunk is Apával történik és mindig úszik a fürdő, fürcsi után.

Ancsurti: Hanginak boldog féléves szülinapot!, Neked meg nagyok sok boldogságot születésnapod alkalmából :D !!

Katy: Petrának boldog 7. hónapot :P .
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2010.01.24 20:09-kor.
marietta1982

Ancsurti!

Nagyon Boldogságos Szülinapot!!!!! (Bolond lenne Hangi fiatalabb anyukát akarni!!!!)Te vagy pont a Neki való, ezért is választott Téged!!!

Nyuszi!

Gyönyörű Lili!!! A második képen repül!!!! Apa is szokta a magasba reptetni Gézengúz!

Dodi!

Persze, mindenki arra hallgat, akiben bízik. Nekem ilyen a védőnőm, meg jó pár szakkönyv! Eddig be is jöttek a dolgok (bár a lottó 5-ös is így bejönne!!!). Meg a Barátnőm, akinek pontosan 2 évvel van nagyobb Kisfia, mint Ármin és nagyon szépen, boldogságban nevelik és Ő tudom, hogy mindennek utánanéz, nagyon alapos (kicsit túlságosan is, de nekem bejön). A Kisfiú nagyon jó fej, vagány, de szófogadó Kisfiú, aki talán eddig 2x volt megfázva, szóval nagyon jó tanácsai vannak Neki is!

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti!
Boldog születésnapot kívánok!

Tök durva, egy évvel ezelőtt partizánkodott egész éjjel Ancsurti, Boo és Bond. Emlékszem, hogy Ancsurtinak akkor volt a szülinapja (asszem, hogy 23-ról 24-re virradó éjjel volt) :wink:

Köszi a hozzátáplálással kapcsolatos válaszokat! Egyébként tök durva, ahány táblázat, annyiféle verzió, de tényleg! :evil: :evil:

Bond!
Meggyet sajnos nem tettem el, de csak azért, mert 6 hónapnál tovább nem jó tárolni a fagyasztott gyümölcsöt, és meggyet a szüléseink körül lehetett volna eltenni, tehát pont letelt volna a 6 hónap a hozzátápi kezdete előtt.
De lehet kapni fagyasztottat, azt vettem. :wink:

Dodi!
Megy a drukk a barátnődnek!

Nikici!
Anyósod hogy van?

Nyuszi!
Lili is gyönyörűséges kislány! És ő is mekkorát nőtt! Boldog hónap fordulót neki is! :wink:

Mi ma itt alszunk Anyunál, mert holnap korán reggel vinnem kell Samut a műtétre, és nem akartam reggel jönni, mert tök macerás átcuccolni.
Tiszta ideg vagyok a kutya miatt, a szívem szakad meg érte. :cry: :cry: :cry:

Kép
katy76

Sziasztok
Köszi lányok. Közben eszembe jutott hogy van egy szemész ismerősöm akivel még táncolni jártunk annó, és ő szeméász, írtam neki iwiwen, és írta hogy menjek el hozzá, és megnézi a szememet. Sajna nem sok változás van azóta sem.

Vérzés, az elmúlt ahogy a második szem norcolutot is beszedtem, de már le is telt a 10 nap szombaton, ma már nem vettem be, így a héten már megint megfog jönni. Már előre készülök hogy mennyi lesz.

Nóra amióta megtanult állni azóta állandóan áll, viszont nagyon kell rá figyelni mert azt viszont nem tudja hogy hogy kell leülnie így elég sokszor koppan a feje amikor már nem bírja tartani magát és elfárad. Szegénykém akkor ordít. Na de ennyi nem volt elég neki, most már a gyors-kúszásnál tart és tegnap elkezdte a mászást is gyakorolni, de az még lassan megy neki. Mondtam is apának, hogy hamarosan meg kell vennünk a lépcsőhöz lentre és fentre is a kiskaput, nehogy leessen. A másik meg hogy tegnap először integetett a papájának, azt hittem elájulok amikor megláttam, kár hogy ne volt nálam a fényképező és nem tudtam lefotózni. hihetetlen hogy mennyire fejlődik, tuti hogy számít hogy itt vannak a nagy tesók.

Norka Jázmin nagyon szép.

Ancsurti Hanga is gyönyörű, neked meg boldog születésnapot kívánok.

Fürdetés: általában apával fürdetek, de ha még sem akkor is van segítségem mert a két nagy simán tudja már fogni ha esetleg kell. Nóra mondjuk már amióta ül azóta elég nehezen akar lefeküdni.

Katy: nekem eszik már spenótot, zöldborsót, zöldbabot, répát, karalábét, cukkinit, tököt, sütőtököt, gesztenyét, brokkolit, krumplit, pulyka és csirkemellet, alma, banán, barack, meggy, áfonya, szilva, körte. Salátát is evett már. Nekem a doki azt mondta hogy a spenótot is eheti, de hetente egyszer.

Hgabi Vicusnak jobbulást. Nóra is taknyos egy kicsit, nyűgös is, szerintem megint a foga miatt.

Nyuszi nagyon édes Lili ahogy eszik

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szisz: mi szoktunk onnan rendeli elég sokszor. pontosan mire vagy kíváncsi? Posta hozza a csomagodat. Kártyával fizetsz, amit bankban kell nyitnod külön erre a célra, majd rákérdezek apától pontosan, ha szeretnéd.

nyuszi: szerintem dvd-n meg lehet venni nagyobb műszaki áruházakban pl., de jobban jársz ha letöltöd. Csodaszép Lili!!!!

boo: elhiszem...dorkili is sokkal kövérebb képeken. Mikor meglátják élőben azt mondják, jé, nem is dagi. :lol: :lol: :lol: de kép még mindig sehol. :twisted: :twisted: :twisted: jómingyáááá :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

dodi: Dorki is kapott már körtét is, brokkolit is, én is úgy tudom, hogy már lehet. Én is a gyümölcsökkel kezdtem, és szerencsére nálunk sincs baj a zöldségevéssel, sem a husievéssel. :D Székletével már annál inkább. :? Délután gyümölcsökben olyat adok, ami székletlágyító, de mégsem segít Neki sokszor megkínlódik. :?
Kriszta barátnőddel mi újság??? Megvan már a baba? Én is izgulok, helyettetek is. :lol: :lol: :lol: Csodálatos és nehézkes várakozás ez egy szülés előtt álló párnak/anyának. :wink: Kifordult szám nekem nem volt, igaz Dorkili még nem is készülődött kifelé, amikor megcsászároztak. :roll:

Bond: próbálok. :? DE! bagoly mondja verébnek ezek szerint? :twisted: :lol: :lol: :lol:

katy: köszi a kérdésedet! Holnap lesz egy hete, hogy kapta a kemót, és nagyon rosszul volt még ma is, már egy hete csak hány, nem eszik és alig iszik...holnap megy a következőre...háááát nem tudom, hogy megkapja-e vagy sem, vagy ha megkapja, akkor hogyan fogja ezt bírni a szervezete...igaz "csak" kettőt kap, de neki ez is pont elegendő. :cry: Utána egy évig tablettákat fog kapni, ami egy kísérlet még, de ő is lehet, hogy benne lesz. azaz két ember van egy kísérleti gyógyszer kipróbálására (molekuláris), mindketten fognak gyógyszert kapni, de csak egyikben lesz a tényleges hatóanyag...szóval most drukkolunk, hogy megkapja, csak az a gáz, ha megkapja, akkor sem szólnak Neki...de bízunk benne, hogy végre felépül!!!
Lemaradtam. :oops: Mi a baja a kutyusnak, miért műtik???Szegényke, drukk Neki!!

gabi: remélem a szemedre végre találnak valami hatásos gyógymódot! Vérzés :D
Csak ámulok, és bámulok, hogy milyen okos és ügyes Nóra :shock: :shock: :shock: szerintem is sokat számít a nagytesók jelenléte. :wink: S milyen sokmindent eszik már. :D :D Jobbulást a náthából Nórának!

Mi ma anyuméknál voltunk (ahogyan írtam), este fél 8-kor értünk haza, 8 körül fürdetés, és 9-kor aludt el Dorkili, de olyan kis édes: aludt, amikor hazaértünk, és amikor kinyitotta a szemét a nappaliban találta magát, olyan nagyot sikított örömében, hogy még én is majdnem megijedtem. :lol: :lol: :lol: Azt hittem, hogy megzabálom! :D Anyuméknál jól viselkedett, élvezte, hogy mindig jön valaki (anyum, keresztanyja, dédi, nagyapa, vagy mi), és csak Vele foglalkozik. Csak aludni nem nagyon akart, egyszer aludt fél órát meg egyszer egyet, ezeket is nagy nehezen, és csak kint ill. kézben sikerült elaltatni, csak észrevette, hogy nem otthon vagyunk. Pedig járunk anyumékhoz, csak nem sűrűn, 2 hetente általában.De, most úgy néz ki, hogy megyünk kedden is, Baján megy ki a céges meló miatt, mi is megyünk Vele. Én meg több, mint valószínű, hogy holnap a lábammal dokihoz.... :? :? :? :cry: :cry: :cry:

f.nikici

Gabi: boldog hófordulót holnapra Nórának!!! :wink:

f.nikici

Dodi: bocsánat, elfelejtettem tegnap gratulálni. Szóval most: nagyon ügyes vagy, gratulálok a vizsgáidhoz!!!!
Barátnődnek megy a drukk. :)

Nyuszi: mesefilmek: a legtöbbet kiadják dvd-n. Nócinak van Dr. Bubója is, Vizipók, Kisvakondból egy csomó, pom-pom, magyar népmesék……
Látom, Lilinek is van tokácskája :D Nagyon édesen vigyorog. :D
Bond: még mindig jobb, mintha a szádba hányt volna….. mint amire már volt is példa valakinél :D
………..hát, kérem, a gyereknevelés az ilyenekkel is jár! :lol: azért az sem volt semmi, mikor kb 6 hónapos terhes voltam, és a Nóci hányt. Tartottam a fejét a wc fölött, aztán mikor félrehajolt, utánaküldtem én is …… :roll:
Katy: Samukának jobbulást, reméljük minden rendben lesz vele. +++

f.Nikici: vigyázz magadra. Voltál dokinál????

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!
Lili csodaszép! :wink: :lol: IMÁDOM!!!...és nagyon ügyesen repül, miközben te tornázol! :D

Nikici!
Anyósodnak kitartás! Biztos minden rendben lesz!
Dorki nagyon édes lehetett amikor feltűnt neki, hogy végre otthon van.
:lol:
Majd írd meg mit mondott a doki a lábadra!Remélem nem részleges szalagszakadás. :shock:

Gabi1!
Jázmin nálunk tegnap integetett először a nagypapának, majd a barátoknak! Annyira örültem neki! Már egy ideje gyakoroljuk, és tegnap végre össze jött egy intés. Kíváncsi vagyok mikor jön majd bele. :shock: :roll: :lol: :lol:
Ja! és tud már tapsolni a tenyeremben. Mert ugye sokszor csak úgy céltalanul kalimpált a kezével, és akkor oda tettem a tenyerem, megmutattam neki a tapsi-tapsit, majd rájött, hogy ez milyen szuper. Azóta ha mutatom a tenyerem és mondom, hogy mit csináljon, akkor beletapsol. Tényleg rohamosan fejlődnek ezek a bébik. :lol:

Katy! Samunak drukkolok! Várjuk a fejleményeket!

Ancsurti!
Milyen volt a sushi-étteremben? Én a nászúton kóstoltam meg először a sushit, de nagyon rosszul lettem tőle. Akkor már 5 hetes terhes voltam és eléggé érzékeny az ízekre és szagokra.Nem tudom mikor fogom legközelebb megkóstolni. :roll:

Nekünk sűrű hetünk lesz, mert minden napra be van tervezve valami. Barátnőmnek ma van a szülinapja és szeretném meglepni.
Holnap megyünk kontrollra Jázmin lábfejével, aztán még a bőrgyógyászhoz is be kell néznünk, mert Jázmin arca pöttyös, de ez nem olyan pötty, mint múltkor, hanem érdes az arca, nekem meg van egy-két kétes eredetű anyajegyem. :oops:
Szerda- csüt. meló, péntek pihi.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjünk a dícséreteket :lol:

Norka,Gabi! De édesek lehettek a lányok,amikor integettek!! Én is már "tanítom" Lilinek,meg tapsolni is,azt nagyon élvezi,remélem hamar rákap az integetésre,mert olyankor(is) annyira édesek!!
Norka! Nekünk a dokinő felírt egy krémet az arcára,akkor kell bekenni,amikor kiviszem őt,egyelőre elég jónak tűnik. Neki is elég érdes volt.

Ja! Lili is kúszik már,megzabálom. A baj csak az,hogy hátrafelé még nem tud,így amikor eléri a járókában a céleszközt :lol: ,akkor jön a sírás :lol:

Sushi! Én nagyon szeretem,gyakran járunk a Wasabiba is,de azért itthon mégsem olyan igazi,mint amit Hawaii-on ettünk :oops:

Katy! Remélem Samuval minden rendben lesz,majd írd meg mi van vele!!

Dodi! Barátnődnél még semmi?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ancsurti,
utólag is sok boldogságot,
Hanginak pedig boldog félévességet :lol: :lol: :lol:

Hendegabi,
megoldódott már amihez drukkoltunk?????
Vicusnak mostmáraztán gyógyulás!!!!

Bucus,
jó hírekhez gratula! Fogacska, útlevél, ülés :shock: :shock:

Nyuszi,
neurológus hurrá :!: :!: (mármint nem ő, hanemhogy minden okés Lilivel)
Lili de gyönyörűséges :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Boo,
hurkafotók?

Gabi,
remélem, szemészismerős végre tud segíteni... már nagyon unhatod....

Dodi,
gratula a vizsgákhoz - mondjuk tőleg nem is vártunk mást :wink: :wink:
hintásképetkérüüüüüüüüüüünk :lol: :lol:
Barátnődéknél helyzet?

Lidike,
az a mesézős kép mindent visz! Annyira édesek, még a lábuk is pont ugyanúgy van!!!!! :D :D :D
Sok erőt kívánok a történések feldolgozásához.

Norka,
címkebűvölés :lol: :lol: ez nálunk is hosszú percekig nyerő! (az a könyv, amit Ancsurti ír, hogy telistele van cimkékkel akkora de akkora ötlet!!!)

Fürdetés: nálunk ez fiús program, Apa kiváltsága, hogy kicsit kettesben legyenek csak ők, pasik (de azért be szoktam ám menni gyönyörködni :wink: ) én mondjuk egyedül meg sem tudnám fürdetni, mert nem tudom megtartani a Törpit a derekam miatt :twisted: :twisted: :twisted:

Fertőtlenítés: elején minden kaja után a cumisüveget, most már csak pár naponta, ha eszembe jut - mondjuk nem is nagyon használjuk már, csak a mellszívó miatt csinálom .

Integetések, tapsi-tapsi
:shock: :shock: :shock:
valami műsorszámmal(műsörszámot írtam először...) nekünk is elő kellene rukkolni ezek szerint :oops: na, majd edzésbe veszem Törpit

KépKép

KépKép
kispocok13

Húúúúúúú, nálunk a 7vége igazi "családosra" sikeredett, bár hoztuk a formánkat:

Apa pénteken bulizott, úgyhogy én próbáltam szombat délelőtt lábujjhegyen közlekedni, és Nimródot is hasonlóra biztatni hogy Apa kialudja magát (mondjuk baromi ideges is voltam, merthogyugye hétvége van, legyenmár a családjával ahelyett hogy másnaposan fetreng... nade mind1). Ez sikerült is, annyira, hogy 3 körül elindultunk itthonról hogy milyenszépazidő menjünk Állatkertbe sétálni.... mire odaértünk, már be sem lehetett menni, ugyanis 4ig van nyitva :cry: :cry:
szóval kicsi séta a Ligetben, aztán Aréna-ban intézkedés, kajavásárlás. (persze a bevásárlólista itthon maradt, úgyhogy a felét sem sikerült megoldani annak, amit akartam venni)
Tegnap meg háztartást vezettem: mosás, főzés, sütisütés, épphogycsak nem takarítottam is :shock: :shock: :shock: pedig alapjában véve nem vagyok egy konyhatündér, de néha jólesik a sürgés-forgás. (találtam egy baromi egyszerű és finom túrós süti receptet, muszáj volt megcsinálni és isteni lett, most majszoltam el belőle az ebéd utáni nasit - szinte színtiszta túróóóóóóóóó :oops: :oops: )

Ja, és sikeresen debütált nálunk a sütőtök (és én csináltam ám), szerencsére nem úgy végeztem mint Bond :lol: :lol: :lol: - és, látjátok a két fogacskát? ez az első fogas-kacagós képünk :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

és ha már szó volt a fürdésről - nálunk ez így nézett ki tegnap este: Kép Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Mostténylegeltűntavonalzómvagycsakénvagyokvakegér :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

Mi ez a tumultus ma itt????
:roll: :lol:

Kispocok: hááááááááát, nem is tudom. Szerintem nem vagyunk előbbre, mint pár napja, bár apuka szerint jó úton haladunk. Vszínű az elkövetkezendő hetek eldöntik, hogy mi lesz. Kicsit pipa is vagyok rá, mert nem mindegy, hogy hogy alakul (alakítjuk) az életünk.

Amúgy köszi mindenkinek a drukkokat.
:)

Kép
Kép]
hendegabi

Kispocok!
Én se látom a vonalzód! :wink:

Helyzetjelentés:
Samut leadtam a dokinak reggel. Szegénykém annyira félt, hogy elfelejtett sírni is. :( Fél 4-re megyek érte, majd akkor elmondja a doki, hogy mit talált.

Ma egy különösen szar napja van Apának... Képzeljétek el, hogy még péntek este Bécsben defektet kapott, egész hétvégén gumi-ügyben járkált. Tegnap végre felkerültek az új gumik, autó menetkész volt ma reggelre.
Ma Győrbe kellett volna mennie, erre Tatabánya környékén lerobbant az autója. Valami ékszíj tárcsa probléma van + még az aksija is feladta. 3 órát ült a kocsiban (fűtés nélkül, merthogy az aksi lemerült), mire odaért a trailer.
Végre elindultak, erre fél óra múlva újra hív, hogy képzeljem el, az autópályán beléjük szaladt egy Opel. :shock: :shock: :shock: Csak úgy. :shock: :shock:
Úgyhogy most a rendőröket várják. Mondtam neki, hogy úgy vigyázzon most már magára, mint a hímes tojásra, mert ez k@rvára nem az ő napja.

Kép
katy76

Vonalzód megvan! :)
Nimród aranyos, sajna nekem elég régi a monitorom, fogicákat nem igazán látom a maszatka között....

Virág lányom az imént dörgölt be 200 ml sárgarépa-krumpli-pipihusi keveréket. megivott rá egy kevés édesköményteát (tegnap-ma azt kapja, mert nehezen pukizott, fájt a pocak). Most megkínálom még cicivel és megyünk pihenni.

Kép
Kép]
hendegabi

Kispocok!
Nimród cukipofa!! :wink:

H.Gabi!
Lehet, hogy a Te monitorod régi, de Te legalább látod Kispocok vonalzóját! :lol: :lol: :lol: Én még mindig nem látom. :roll: :roll:

Kép
katy76

Most csak egy kérdés Nyuszihoz!!!

Esetleg meg tudnád adni a krém nevét amit Lili arcára használtok? Receptre működik? Mert most apukámmal abba maradtunk, hogy a nyálzás miatt lehet kipattogva az arca, mert sehol máshol nem pöttyös, csak ahol nyál érheti. Így arra gondoltam, hogy a hidrophil-es krémmel kenegetem neki és meglátjuk javul-e. Ugyhogy még nem megyünk bőrgyógyászhoz.

Köszi a segítséget! :lol:
Vendég

Katy: hát, ez tényleg nem apa napja! Úristen, szerencse, hogy nem lett bajuk.
Milyen böngészőt használtok? Mert amíg explorerrel interneteztem, gyakran volt nekem is, hogy nem mutatott mindent. Most a Mozilla van beállítva, általában jobb.

Szegény Samuka. :( Jobbulást neki.!!!!!!

Lényeg majdnem lemaradt: Vicust el tudtam altatni az ágyon fekve!!!!!!!
Kb 20 perc nyüglődés volt, de azóta húzza a lóbőrt! :D Remélem, lassan megszokjuk, és nem kell a fenekét rázogatni, hogy végre elaludjon! :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Fel is ébredt. Fél órát aludt. :?
Na, nem baj, ez is jobb, mint a semmi, meg az 5 perc.
:)

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi 1!
Jobbulást!

Hgabi!
Majd lakul ez az alvás!

Nyuszi!
Látod, hogy Lili hogy belehúzott, Neki most jött el az az idő, hogy hirtelen mindent fog csinálni! Mondtam én, hogy nincs semmi!!!

Katy!
Nem semmi napja van Párodnak :evil: ! Jobb folytatást!!!!!

Lányok!

Kíváncsi lennék, hogy Ti tudjátok, hogy mikor fogant a Baba? Egyszer mintha lett volna már ez téma (Dodi Te is tudod ugye jól emlékszem??) Szóval az ovuláció előtt, vagy után, vagy pont aznap??? Érdekes lenne megnézni a statisztikát!

Én biztosra tudom, hogy az ovuláció utáni nap (15.nap) fogant Ármin 2008.10.21-én. :)

Tickerplayground.com
breki76

Katy,
remélem, Samu a lehető legkevesebb macerával megússza a dolgot!
Tiedapa... nem semmi, :twisted: :twisted: ezek után valami nagy szerencsének muszáj jönnie :!: :!:

HGabi,
akkor drukk folyt :wink:
Öreg monitor, nem vén monitor, még a vonalzót is odavarázsolja :lol: :lol: :lol: :lol: (nálam is Mozilla, mégsincs vonalzóm)
A betermelt kajamennyiség alapján Vicus a gyógyulás útján van :wink: :wink: :wink: :wink: és reméljük az alvás is egyre jobban megy majd :wink:
Én most kezdtem el parázni, hogy mi lesz a napközbeni alvásunkkal: Most hiperszuper, 2ésfél órát alszik, kb 11 és 12 között álmosodik el valamikor, attól függően, mikor kelt reggel. Cicin alszik el, és úgy kell kicsempésznem magam a szájából és a szobából(franciaágyon alszik napközben).
Viszont, mivel már egyre többet forog, parázok hogy leesik, tehát a kiságyban kellene szunyálnia, ráadásul ha a déli szopit elhagyjuk (amit ugye muszáj egy idő után), hogyan fog elaludni? Fenékrisza nem játszik, mert ugye nem tudom cipelni, max fél percig, meg nem is akarom hogy hozzászokjon.
Lehet hogy már most kellene szoktatni a magától elalváshoz napközben is... (este tök jól megy, kopp-kopp-kopp)

Breki,
a fogantatás napját saccperkábé tudom, de arra már nem emlékszem, hogy az ovulációhoz képest ez hol volt :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép
Kép
200907?

Ancsurti Sok Boldogságot!!!!!!!!!! Én is januári vagyok!

Katy, Samunak drukk a felépüléshez!!!! Hát Teapának tényleg nem ez a legszerencsésebb napja. A trailer viszonylag hamar odaért. Enyéámapa novemberben apósommal Szegedet épphogy elhagyva az autópályán várt rájuk kb. 5 órát!!!!

Kispocok, Nimród nagggyon laza fürcsi közben! :lol: :lol: :lol: Én kátom a fogicákat!!!! A vonalzódat nem, pedig én is Mozillát használok!

Nyuszi Lilli szépséges!!!

Gabi, mikor mész szemészhez?

Breki, fogalmam sincs napra pontosan, mikor fogant Bende. Te honnan tudod?

kispiskóta

szerintetek, ha én ma turmixoltam össze banánt őszibarackkal, az lefedve, hűtőben tárolva ehető lesz a baba számára holnap is???

Vettem 2 db őszibarackot, és nagyon finom, 1 Nócié (bedörgölte), 1 Vicáé. Vica fintorgott rá, ezért bekevertem banánnal. Nekem nagyon izlik, és a Vicus is ette, de kb fele megmaradt.

Katy: mizujs s kutyuval?

Breki: fogantatás: szerintem pont középidőpontban, október 14-15-én. Nem tudom, honnan veszem, ez olyan megérzés. Attól függetlenül, én nem voltam benne biztos, hogy megfogant, mint ahogy páran írtátok.

Bond: azért még nem ilyen izgalmas egy fürdetésünk, de bizony Nócit is elég elrángatni a fürdőig, utána meg kiszállítani onnan, és végre ágybadugni, elaltatni.

Kép
Kép]
hendegabi

Kispiskóta,
igen, enyémfiam ilyen lazán kéjenc fotómodell pózban nyomja a fürcsit mindíg :lol: olyan mint valami uraság, aki hagyja a szolganépnek hogy megfürdesse. :lol: :lol:

(gyakran a feje mellett van a keze, már pocakban is mindíg ezt csinálta, sőt szülés előtt pár nappal a doki amikor megvizsgált, mondta is hogy érzett egy kezecskét a buksi mellett...hát be is paráztam rendesen, aztán ettől függetlenül császár lett)

KépKép

KépKép
kispocok13

hendegabi: nem voltam, reggelre már nem fájt, mire kijött ébredés után, és leültem az asztalhoz, akkor jöttem rá, hogy jééé nem fáj a térdem. Egészen addig, míg 40(!!) lépcsőt nem kellet megmásznom az Állam Kincstárnál, ahol végül kiderült, hogy rossz helyre mentem, de megérte. :twisted: :twisted: :twisted: Szóval most ismét érzem a térdem, de már közel sem olyan vészes, a Fastum gél csak segít, bár regel elfelejtettem bekenni, na sebaj majd este.

norka: köszi a drukkokat anyósom részére. Nem voltam dokinál, de ez nem ínszalag, max. porc probléma, vagy húzódás. Jó sűrű hetetek lesz. :shock: Nekem is mennem kellene bőrgyógyázhoz egy-két kétes eredetű anyajeggyel, terhesség alatt átváltoztak, és azóta sem vissza, azt hittem amiatt változtak, doki azt mondta...de most sem alakultak vissza, bár nem is tudom, hogy kellett volna-e visszaalakulniuk?! Krém neve: Lipobase repair. Szerintem csodaszer! :wink:

nyuszi: hogy beindult Lili a mozgásban, látod nincs semmi probléma.:) Dorkili meg a járókában nem kúszik, most meg már sehol sem.:twisted:

kispocok: akkor ti sem unatkoztatok a hétvégén. :wink: Vonalzódat én sem látom...és a kismanód, csodaszép!! Nekem nagyon tetszenek a bébik két foggal, Dorkának is úúúgy szeretem az ilyen vigyorait, meg tudnám zabálni. :D

katy: Teapa napja. :shock: :shock: :? :? Szegényke, tuti, hogy tele lehetett/van Neki a ... :?

breki: Nekem 14. napon úgy emlékszem:)

f.nikici

A vonalzót a gépen nem látom, a telefonról meg igen...
Nem értem!

Hgabi,
szerintem simán jó a turmix holnap is!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Nagyon helyeske Nimród :)

Breki!

November 1 :)

Voltunk ma 6hós mérésen
73cm és 8900gr
Vendég

kispocok Drokimnak is így volt a keze a pocakon belül :wink: Pont van is egy uh- kép erről a pózról. :wink: Úgyhoyg tuti, hogy Nimród is onnan "hozta" :lol:

hendegabi: szerintem nyugodtan odaadhatod, semmi baja nem lesz a hűtőben, ha jól lezárod. :wink:

Bond: fürdős - sztori :lol: :lol: :lol:

f.nikici

kispocok most már én is látom a vonalzódat. :wink:

Dorkim fél 6-kor elaludt, még szunyál, remélem azért 9-kor ágyba tudom majd tenni :lol: :lol: Én ma megjártam a "gyes-körutat" tgyás elutasítva, bíróságra úgy döntöttem nem megyünk.már annyira elegem van, 7 hós és még egy fillért sem kaptam, és most kiderült, hogy a gyest sem kapom meg csak 2 hóra visszamenőleg, szóval már nem húzzuk a tgyást, mivel utána aztán még est sem kapunk. :twisted: Így is már elestünk kb. 200eFt-tól, többtől már nem akarok. :twisted: A gyes összege meg semmi, na mindegy, kajára elég lesz.Olyan mérges vagyok, emiatt fizettünk egy rahedli pénzt a TB-nek :twisted:

f.nikici

f.nikici

Sziasztok!

Kispocok: nagyon helyes Nimród :P ! Én hol látom a vonalzódat, hol nem :shock: :roll:

Katy: Teapa szegényke :cry: :cry: !

Bond: fürdetős sztori :lol: :lol:

Nikici: már úgyis tudod mi a véleményem a Tgyás ügyről :twisted: :twisted:.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2010.01.25 20:32-kor.
marietta1982

Sziasztok!

Koszonom szepen a koszonteseket!Biza emlekszem a tavalyi ejszakai partyra itt Boo-val es Bond anyaval :wink: :lol: :lol:
De jo is volt.....iden latszik,mar pihire kell szanni minden percet ejjel :roll: 8) a manok miatt!!!

Isteni volt tegnap a sushi-bar!!!Imadom,en nem tudok betelni vele :oops: Itt teljesen elerheto aron van,nem ugy mint otthon :x
En varandosan is faltam,persze ugyelve hogy ne nyershalas legyen.
Hangit is vittuk persze :lol: ,egeszen jol birta,kozben o is szopizott picit :lol: megjott az etvagya gyeroknek!!!De nem tudtunk csak 1 oracskat maradni,mert kimaradt egy alvasa delutan,igy nyugizett a vegen...na majd megyunk maskor is,hagy szokja!

Ma megjartuk a dokit is,szurikat megkapta :? ,es mereckedes is volt.Jelenleg 7780gr,na a hosszat nem tudom,majd en megmerem,mert 61cmt :shock: mert a csajszi...ez nagyon nem valos adat,mivel mar multkor is 65 cm volt,es boven kinotte a ruhait....
Izlik Kismakinak az edeskrumpli :lol: :lol: :lol:

Kerdes:aki lefagyasztott picike adagokat jegkockatartoba,az hogyan melegiti fel???
(muszaj volt eltennem,mert megfoztem 3 picike darabot,mert ugye egyhez nem jo a mixer...a tobbi a fagyoba ment,es amig eppenhogy eszik valamit,addig kapja ezt...)

Ja hoztam kepet a "cimkes konyvecskerol":
Kép Kép

Folyt.kov.....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :)

f.nikici!

Mihamarabb gyógyuljatok meg mindannyian! :!: :!: :!: :( (Egyébként milyen viszonyban vagy az anyósoddal?)

Nem baj, ha ezt a programajánlatot kihagyom? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

ancsurti!

Nekem is eszembe jutott a tavalyi pizsama party. :lol: Pár év múlva ugyanez lesz, csak akkor a feküggyámáleneinternetezzéholnapiskolavan című csatakiáltás fog elhangzani. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
A szusi is eszembe jutott: "Minden évben oda mennek ezek?" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi tényleg együtt fürdünk. Két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtuk a kiskádat. :roll:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Ha valaki még használná a borostyánláncot, és nem tudná, hogy hogyan kell feltölteni :wink: :idea: :

http://gyogyitokovek.5mp.eu/web.php?a=gyogyitokovek

Kép
Kép
200907?

Gabi:Remelem az ismeros szemdoki tud megoldast!!!
Nori nagyon edes lehet,hogy egyfolytaban gyakorolni szeretne az uj tudomanyait :lol: :lol: :lol: !Nem lehet egyszeru most neked,de hamar rajon biztosan hogyan oldja meg serules nelkul a leulest!
Integetes: :lol: Bodogsagos 7.honapot!!!

Nikici:anyosodnak mennek a drukkok!
Hazaerkezes: :lol: Hangi is nagyon kurjongat,mikor hazaerunk valahonnan! :wink:
Labad gyogyuljon!

Hgabi:nalunk volt "szajba hanyas"...brrr....
Nocival egyutt hanyas :lol: :lol: :lol: bocsi,de nevettem,ahogyan lemoziztam!Neked biztosan kevesbe volt vicces!
Nekem Hangi nem fogadja el a teat....pedig probaltam mar anizst,kamillat,citromfuvet :roll: :roll:
Altatas: :?
Nekunk vegre jol megy a napkozbeni szunya(kopp-kopp-kopp)
Az ejszakaival kell valamit tennem...drasztikusan nem kap cicit,mert most mar vagy 4x-5x keri ejjel...en meg mar hulla vagyok...hetvegen elkezdem leszoktatni,max.1-2 maradhat :evil: De hogy apaval mi lesz aheten,hogy fog igy dolgozni :roll: :roll: :roll:

Norka:integetes:ugyes Jazmin!Tapsit mi is gyakoroljuk :wink:
Kitartast a hosszu,mozgalmas hethez!!!

Nyuszi:Lili nagyon helyes kiscsajszi!!!Gratula a kuszashoz!Latod,megy ez :wink: !
Hangi nagyon nem szereti az arc kenest.Amint a kezembe veszem a tubust,mar dorzsoli az arcat/szemet,hogy o azt nem akarja :lol:
De persze anya gonosz es megteszi!Nekunk is most kicsipte a hideg,hiaba kentem.....de gyogyitgatjuk!

Kispocok:Koszi!
Hetvege: :? :) :lol: :lol: :lol:
Sutotokhoz gratula!Edes pofa Nimrod,azok a fogacskak :lol: :lol:
Nagggyon laza a srac a kadban :lol: :lol: :lol:
En sem latom a vonalzodat!
Nekem az ejszaki musorok miatt paras a napkezdes....mivel alig alszunk,ezert az ebredes eltolodik,mert reggelre a csocson beszunyal mellettem,igy en is :oops: Szoval igy hogy elkezdtunk eszegetni mast is,be kellene allnunk mar a koraibb reggelire,es a tizoraira,mert ez igy mar nem mehet tovabb.Eddig 5tol reggelig cicin van,azutan 11 kor cici,majd 14kor,aztan rizspep,majd cici 18kor,vacsi 21 korul...aztan ejfel utan kezdodik az orulet....valamit tennem kell,de nem visszaaltathato ejjel cici nelkul :roll: :roll:

Katy:Samu++++++++++
Teapa napja: :roll: :roll: Vigyazzon magara most mar!!!

Breki:Hangi oktober 14,illetve 16.an foganhatott,ovulacio elott par nappal :lol: direktbe igy "inteztuk"mert azt olvastam,igy talan nagyobb esely van arra hogy kiscsaj legyen :roll: :roll: hat nem tudom,de bejott!!!

Kispiskota:Koszi!Akkor Neked is Boldogsagos Szuletesnapot Kivanok!(januar hanyadika?)
Egyebkent en ugy utalom hogy januari vagyok...ilyenkor kimozdulni...brrr...meg szerencse hogy itt most "meleg" van,nincsen ho....de amugy :roll: es kulonben is a leglassabb honap a januar :x
szajpenesz elmult???

Bond:este meglesem a blogot a furdetesrol...
Mizu van veletek???Alig jossz...

Conversano:boldog felevesseget!!!

Nikici;gyes :evil:

Hangi felebredt,lenyomott egy 1,5 orat,de annyira nyugos szegenykem....buzi oltasok :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

Norka!

Nem tudom mi a neve a krémnek,mert ki kellett kevertetni,de holnap jön a doktornő úgyis,megkèrdezem tőle. De a Sudokrem-et nem próbàltad,elvileg az is jó rá :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Olvasni voltam,de írni nem volt időm!

Gabi1:Jobbulást!Nagyon ügyes leányzód van! :wink: :D

Csak gyorsan még magunkról,mert ma nem sokat alszik Tami.
Felkelt. :shock: :? :wink: :lol:
Majd talán később!Jók legyetek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Mai nap folytatása:
Sajnos mégis sérült Apa kocsija is a traileren, mert a hülye barom opeles kb. 150-el belesüvített a trailer seggébe, felmászott rá és így megsérül Apa autójának a bal futóműve. :evil: :evil: :evil:
Most mondhatja le a munkáit, erre a hétre biztos.
Csodával határos módon az opeles sem sérült meg. Elaludt a volánnál és a csattanásra ébredt. Apáék meg azt hitték először, hogy egy kamion ment beléjük, akkora volt a lökés. Tényleg tiszta szerencse, hogy ép bőrrel megúszta mindenki.

Köszönöm a drukkokat! :wink:
Samucikám tűrhetően van, nagyon boldog volt, mikor mentem érte. Teljes keresztszalag-szakadás volt a térdében (tavaly a másikban csak részleges volt). Most kék kötést kapott (tavaly zöld volt). :D
A körülményekhez képest jól viseli, evett is picit már. Bessikém egész nap hányt meg f@sott az idegtől, nem tudta, hogy hol van a kis társa. :( Most meg nem tágít mellőle. :wink:

Ancsurti!
Én bele szoktam tenni egy bögrébe, és azt vízgőzbe teszem, úgy melegítem meg. De ha be akarod keverni valami mással (pl. s.répa), akkor elég, ha kiolvasztod és a meleg zöldséget hozzákevered.

Breki!
Én sajnos azt sem tudom, hogy hol foganhatott Petra, nem hogy mikor! Éppen költözködés alatt voltunk, ott és akkor csináltuk, amikor volt rá kis idő. Ráadásul közben még egy hosszú hétvégét is eltöltöttünk Egerben. Szóval se az időt ,sem pedig a helyet nem tudom. :lol: :lol:

Nikici!
Én emlékszem arra az uh képre és a pici kori képre is! :D

H.Gabi!
Én is Firefoxot használok, de még mindig nem látom Kispocok vonalzóját. :wink:

Kép
katy76

Vendég

Bond:tavaly nem japan kajaldaban voltunk,hanem kinaiban,de ott is van sushi :lol: :lol: bevallom,elek-halok a tengeri herkentyukert,halakert az azsiai kajakert.....szoval lehet jovore is hasonlo lesz..... :wink:
Most hogy fogyozok,hetente vagy 4x eszek halat :oops: ...de itthon csak az apro garnelat keszitem el,mast muszaj vagyok etteremben enni...szerencsere itt ezekbol nincs hiany,elegge multikulti kanada.
Kerdezted Norkilit a multkor,miert lepett ki...azt mondta,nem akart olyan lenni,hogy csak nagyon ritkan tud irni,es masokra nem bir reagalni,mert nincsen ideje mostanaban olvasgatni...en hiaba mondtam hogy ez nem baj,csak neha jojjon.... :cry:

Irigy vagyok az egyutt furdesert.....Makec nem hajlando a nagykadban furdeni...bar regen probaltuk mar,de az uvoltesbe fulladt....remelem,ha majd ul rendesen,akkor bejon majd neki....kaptunk szuper furdeto karikat,veszek neki par vizi jatekot,igy talan mar meggyozheto lesz :wink:

Norka:en homeos koromvirag kremmel kenegetem,illetve neha sudokremmel....

Katy:sajnalom az autotokat,de meg szerencse hogy igy megusztak apaek!!!
Samunak jobbulast,anyumek cicajanak is ez volt regebben....
Koszi a valaszt a melegitesre,en is igy csinaltam :oops: ,csak kivancsi voltam,masok hogyan...annyira aprocska adag ez meg :)

Kép
Kép
ancsurti

katy76! :)

Mondd, hogy csak Mr. Bean-t néztetek! Ezt nem hiszem el! :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Samunak gyógycsontot küldök. :wink:

ancsurti! :)

Norkilinak üzenem, hogy lütyő, és jöjjön csak bátran. :wink:

Ez a fürdetőshajkúrászós sztori nálunk Manó lefektetésben realizálódik. Mert olyankor kell építeni, színezni, de ha mégis az ágyban fekszik, akkor a minimum a keresztben való fekvés. :?

Kép
Kép
200907?

Ja! Amúgy nálunk minden okés :) . Olyanannyira, hogy nemigazán van miről írnom. :roll: Továbbá itt sincs nagy forgalom mostanában, de ha mégis leülnék kicsit, akkor Manó rögtön ott terem a monitor mellett, amit nem kéne levernie, tehát én vagyok az aki abba hagyja amit elkezdett... :? :?

Kép
Kép
200907?

Ááááááááááááááá!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Írtam egy csomót és véletlenül bezártam az oldalt! :x Ekkora bénát!

A lényeg:
Köszönjük a krémekkel kapcsolatos segítségeket! Sudocrémet kiprób.
Találkoztam egy ismerőssel, aki bőrgyógyász, szerdára megbeszéltünk egy találkát.

Ancsurti!
Könyvecske SZUPER!!! Nekünk is kell!! :lol:

Nikici!
Lábadra vigyázz! És a bőrgyógyászhoz is tessék elmenni a kétes eredetű anyajegyek miatt!
Samunak gyógyulás!

Katy!
Tiedapa pihenjen otthon egész héten! Kemény volt a mai nap! :shock:

Breki!
Jázmin október 1-jén fogant, 4 nappal a mensi vége után :shock: :lol: :lol:

Kispocok!
Nimród nagyon édes ahogy fürdik!!! :wink: :D :D

Bond!
Én nem bírom Brad-et. :oops: :roll:

SILLIA, BOO??? :roll: :roll:
Vendég

Timi:bocsi hogy nem jottem vissza msn-re...lefagyott a szemet :evil: ,aztan mire vissza birtam varazsolni,mar dolog volt :oops: (a webkamera szarakszik mindig,anyuval ugy szoktunk beszelni....)
Tami nyugoske???Fogzik???
Kitartast!!!

Makim is ma nyuglodott,de alvas es szopi utan visszaallt a rend 8) ....nemsokara megyunk setalni!!!Olyan kis edesen magyaraz,rosszalkodik....megint megtalalta a laptop zsinorjat....elkapta,huzta...mondom nem szabad...vigyorog....kiveszem a kezebeol,megint nyulna erte huncut vigyorral...mondom nemszabad!....es lam,arrebb ment!!! :lol: :lol: :lol:
Tegnap en hulye nem vittem neki jatekot az etterembe....apaja adott neki egy papirfecnit....jol elaztatta nyallal,mire apja el akarta venni tole....azt a hisztit amit levagott :shock: :shock: :shock: Kezdodik!!!
Aztan evopalcikaval eltereltem a figyelmet :wink: :lol:

szulinaposok: Kép
evopalcikazas: Kép
hisztikriszti: Kép

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: