A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Bizony, formakenyer itt a neve, az amit te toastnak hivsz szerintem, teljesen szabvany negyszok alaku egyenmeretu szeletek. es ebbol van a hej nelkuli verzio is, ami erzekelhetoen dragabb is mint a hejas :D:D:D talalekony nepek ezek itt :D:D:D

asszem el tudom kepzelni azt amit irsz, jonak tunik az is nagyon.

luna6

Nem az az ingás megoldás, hanem valami olyan elven alapul, hogy a férfiak vére 4 havonta a nőké 3 havonta cserélődik ki. Meg kellett adni az én, a férjem születési dátumát meg a fogantatás dátumát.
Ingával még anno 2 lányt jósoltak összesen.NEm jött be, mert egy fiút már produkáltunk. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Ez érdekelne ez a kiszámolás....de akkor pontosan nem emlékszel rá??

d.dodó

Nem mert nem mutatta meg, csak számolt, én meg adtam meg az adatokat.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Bár én tuti nem tudom a fogantatás pontos dátumát!!
Tényleg, a kínai meg a spanyol naptárakat nézted már??

d.dodó

Sziasztok Csajok!

Memeee: GRATU! Szuper, hogy minden rendben. Kis Riszamanó :) Buli van odabent :D

Bibar: annyira édesek vagyok Olivérrel!!! Szépen gömbölyödtök, nemsokára tuti érdezni fogod!!!

Poci: gratu a 18-hoz!

Mi is megvagyunk, érezni még nem érzünk, de türelemmel várunk (néha nagyon nehéz). Nekem 2 hét múlva lesz AFP-m. Szóval 4 hét a genetikai UH-ig (de messze, jájj). Lehet addig én is elmék 4D-re.

Basszus, nekem esténként olyan szinten folyik a nyálam, hogy az már természetellenes. Tök mindegy mit eszek, meg nem áll, özönvíz.
Ezt leszámítva minden OK, próbálok nem zabálni. Néha azért egy-egy Túrórudesz eltűnik :)

Friss tejről én is úgy vélekedek, m Bibar és Edi. Nekem a bóti izlik a legjobban.

Maki: várunk a hírekkel!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Halihó:)

Na feltápászkodtam:) Igaz, nem aludtam, csak pihiztem, de olyan jó volt.:)

Köszi mindenkinek a gratulákat:)

Csajok. az nem gáz, hogy én pontosan a 21. hétet töltöm, amikor megyek genetikai UH-ra??Azt olvastam, hogy a 18-20. hét között végzik...lehet a doki elszámolt valamit???? Most legalább van megint min stresszeljek...Már úúúúúúgy hiányzott...:( Lehet hogy csalok, és 3 hét múlva hívom fel, hogy kukkoljuk meg a babót:) Sztetek? Mit csináljak??

Fóka: Azt nem tudtam, hogy most már nem mérik..:)Pedig én annyira kíííváncsi vagyok, hogy hány cm-t nőtt...:)

Csajok..2-3 nap alatt akkorát nő a pocakom, hogy csak na!! Ha fekszem, már rendesen kidorodik:) Annyira élvezem, hogy érzem a pocakom:)
Ma! Azt mondja az UH-doki, mikor bementem: Hány hetes babát rejt az a nagy pocak?? Erre mondom neki: Nem a gyerek nagy, csak a körítés:) Röhögött:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki
én kiváncsi vagyok mi volt a melóhelyen :wink: na meg arra is hogy fiad lesz e :wink: :wink: drukkolok azért egy punishoz :wink:

Mamaki
naaa?mikor irsz,olyan kivi vagyok :lol: :lol:

Csipet
köszi :lol: :lol: nyáladzás ismerős,brutál tud lenni :wink: :wink: menj csak el 4d-re,nagyon messze van még a 4 hét :lol: :lol: :lol:

Edi
hazaért már a dolgozók gyönygye?? :lol: :lol:

bibar

Meme
szerintem nem gáz,egy hetet simán rá lehet hagyni,ne izgulj :lol: :lol: még csak most nyugodtál meg és jön a következő :wink: pocakképet nem dobsz?persze ha idegesit iktass közbe majd egyet attól megnyugszol :lol: :lol:

bibar

Bibar!
Csütörtök hamar itt van! már csak 3-at kell aludni:) Dejóó dejóóó...irigy vagyok, mint a fene! Ugy mennék én is 4d-re...de valahogy kiokoskodom, hogy ne kelljen mindig 4 hetet várni...annyit nem bírok kiiiii!!!!

Én szeretem a tehéntejet. De inkább csak aludttejnek. Azt sajna nnem lehet csinálni boltiból. Vagy igen?? Nekem volt már, hogy keserű lett. Apa akkor szereti a legjobban, amikor még meleg. Mármnt tehét meleg. Én azt nem szeretem, mert annyira nagyon frissen érzem rajta a tehén szagát...vagy csak beképzelem?? Na mindegy. Mi is itthon doboz alakú tőgyből isszuk a tejet:)

Edi? Poci? merre jártok??

Poci! Ma valami új szerzemény az ebay-ről?? Én szeretem mikor vásárolsz! :)

Edi: Postás nem hozott semmit??:)

Csipetnyusza: én is nyáladzok, mint a fene! És olyan a szám reggelre, mint a cseréptető..Meg a torkom.

Nektek nme dugul be az orrotok? Nekem fáj belül. Mindig tele lesz cucccal, és mire kifújom, vérzik kicsit. Aztán besebesedik. Éjjel megint tele lesz, megint kifújom...mégnagyobb lesz a seb...már alig tudom fújni, mert besz@rok, ugy fáj...:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
nekem is dugul,éjszaka olyan vagyok a férjem szerint mint egy örvös medve,ugy horkolok :lol: :lol: ha nem vagyok terhes nőies vagyok :P :P szerintem nyugodtan iktass be egy 4d te is,olyan nehéz várni :oops: :oops:

bibar

Bibar:
dobnék, de nincs fotómasinánk, a telóval meg elég nyamvadt lesz a kép. De igyekszem majd valamit kitalálni. Bár az az igazság, hogy annyira még nme nagy a babapocak, hogy képen látszon. Eltakarja az "eredeti" csak az nem a babó, hanem zsírocska :D De amint felülkerekedik a hájacskán a gyerek, rögtön dobok pocak fotót:) Addigra beszerzek egy fényképezőt:)
Tudom, hogy mindent túlaggódom, de biztosra akarok menni:) Majd kiderül, hogy meddig bírom babakukkolás nélkül:) de sztem nem sokáig.. :D :D
Szóval szerinted nem gáz a +1hét....hmmm. lehet igazad van. na majd még meglátom, hogyhogyan legyen:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
én biztos vagyok benne hogy nem gáz,az én orvosom nem tart be semmi ilyet és megkérdeztem multkor és akkor mondta ne aggódjak :wink: :wink: tudják ők mit csinálnak :wink: de én is ilyen túlaggódos vagyok mint te :P jó lenne egy itthoni uh gép ugye?? :lol: :lol: kukkolhatnánk,bár az sem lenne jó :oops: :oops: na majd ha megszületnek kukkolhatjuk őket éjjel nappal :lol: :lol:

bibar

Én is feltöltök 1 pocakos fotót. Ma készült...nem lett a legjobb.
És Pocaklako kedvéért lefényképeztem 2 babarucit, amit még korábban vettem a kislányunknak...illetve csak ezeket vettem. :)
Elcsábultam! :lol:
Az első babaruci narancssárga...

Kép

Kép

Kép

Emi

email4
Budapest

Hú de bezabáltam körözöttből! És Lizym is megevett egy nagy karéjjal. Nyamm....

email!
Nagyon édi kis rucik! És tényleg lányos a pocid....Lizyvel nekem is ilyen volt.

d.dodó

:)
köszönöm Dodó.

Emi

email4
Budapest

Hűűű, de szeretem a kőrözöttet! :)
Ha már a vacsinál tartunk...mi tárkonyos ragulevest ettünk, és lecsót. :)
Fini volt!

Emi

Emi

email4
Budapest

email!
Az is nagyon fincsi vacsi! Én is imádom a körözöttet, és rájöttem, hogy ezer éve nem ettem! Szívem szerint még mindig ennék az íze miatt.....de dugig vagyok...meg nem akarok rosszullenni.

d.dodó

Meme, szerintem ne aggodj, en 23+3 napos leszek amikor genetikaira megyek. Hidd el tudjak az orvosok, hogy mikor kell menni. Ma nem shoppingoltam semmit, mar igyekszem tavolt tartani magam..meg igazabol rad vartam, hogy akkor futyi vagy punci :D :D :D :D

Bibar: el sem tudod kepzelni mekkorat nevettem a horkolason, ugyanis tegnap ejszaka pont ebbol volt az afferunk itthon. Ugyanis, csakugy, mint Te koran alszok el, a ferjem pedig mellettem nezi a tv-t, fulhallgatoval, hogy engem ne zavarjon. Tegnap a legedesebb almombol ebresztett fel ilyen szoveggel, hogy nem hagyom ot tv-zni, ugyanis ugy horkolok, hogy fulhallgatoval sem hallja a tv-t. Verig sertodtem persze, ugyanis szemenszedett hazugsagnak tartottam, egeszen addig amig le nem irtad, ugyhogy szerbusz Bibar, ezek szerint valoban igaz volt. Valaki mas horkolos? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amugy tovabbra is allitom, hogy eltulozta :evil: :evil: :evil: :evil:

Emi: nagyon aranyosak a kisrucik, es tenyleg mennyire mas egy kislanyos pocak, mint egy kisfius..
pocaklako

Bibar (meg mas is akit erdekel persze :)) igertem eredmenyt. 18 ora utanra mondtak, 18.01-kor megvolt mar :) Nos az utod az amnio szerint (genetikailag legalabb is) hibatlan gyartmany, es hat egen... nos nem a meglepetesek embere, amit eddig mutatott az ugy is van, vagyis tuti fiu :D:D
Ezek utan ven fejjel kenytelen vagyok ama elmeletemet revidialni, hogy a 12 heti ultrahangon megallapitott 98% pasisag az lottozas es esetleg kamu :) Eddig en minden UHn lattam a 'lenyeget' hat az a lenyeg az valoban AZ a lenyeg :)
(joeg... pasi :D:D)

luna6

Luna, nagyon jo, hogy minden rendben van a kispasival, orulok nektek :D :D :D Tenyleg Te nem erzed meg, hogy a kisfiad bokodi a hasad?
pocaklako

Luna
hurrá :lol: :lol: :lol: jaj de jó,nagyon örülök és nagyon gratulálok a kis tököshöz :lol: :lol: :lol: de jóóó neked,már tudod végre :wink: :wink:

Pocak
na ezen én is jót rötyögtem :lol: :lol: :lol: Olivérnél is horkoltam rendesen,nem egyszer keltett fel az uram ,sőőőt a végén külön aludtunk hogy tudjon pihenni :lol: :lol: ugyhogy készitsd az urad fel :lol: :lol: :lol:

Emi
jaj de cuki pocakod van :lol: :lol: nagyon csini,jó vékony vagy :lol: :lol: a ruhákat meg megzabáááálom :wink: :wink: én is én is ilyeneket akarok :lol: :lol: :lol: hú a tárkonyos ragulevest megkivántam,holnap lehet hogy főzök is :wink: hol vetted a rucikat?

Dodo
körözöttet is szeretem :lol: :lol:

jó éjt lányok,nekem mennem kell fürcsi és társai :wink: :wink: holnap én leszek az első megint,vagy nem? :lol: :lol: :lol:

bibar

Poci: Ari vagy hogy vártál rám a vásárlással, de sajna nem tudtunk meg többet a kuki-punci ügyeben, mint eddig.:(

Én horkolni nem horkolok, csak dugulok :( Meg nózifájok:( Ma meg boxmeccs van egész délután:) Már sztem nem csak a manóseggét riszálja:) Néha egészen úgy érzem, mintha beletaposnának az beleim közé:) Nagyon szeretném, ha tényleg a babó lenne. Eddig konkrétan nem éreztem, de valahogy mégis. Nem tudom leírni. Érzem hogy mozog, de nem érzek szárnycsapásokat, sem pezsgést vagy bugyborékolást. Csak lrzem, hogy más, mint amugy...értitek mit akarok?? Vagy lehet hogynem is a babó?? :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

koszi mindenkinek!

de Judit, neha bokdos meg szerintem mar csuklik is :) De meg nem annyira eroteljes, hogy mindig tuti fixre biztos legyek benne, hogy o az. A lepkezes ebben a kanyarban valahogy kimaradt meg a bugyborgas is. Most egybol ilyen nyomakodast ereztem meg ezt a csuklos dolgot... de lesz ez meg sokkkkkal eroteljesebb is amikor mar egyertelmu lesz minden megmozdulasa :)

luna6

luna!
Gratula a jó eredményhez is, meg a kispasihoz is!

d.dodó

Luna! Gratula a tököshöz!!De jó hogy tudod!!:)

Poci: Amikor bököd Ricci, kívülről is érzed, vagy csak bentről?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Luna: gratu a kisfiadoz!!! Örülök, hogy minden okés!!

Emi: édesek a rucikák és a pocód is szépen gömbölyödik!

Poci: horkolásról én is tudnék mesélni, bár még eme tulajdonságom nem ütötte fel a fejét most, de Nórinál kb. úgy félidősen kezdtem. Szóval még nálam is beindulhat bőven. Én nem ébredtem fel rá, párom pedig azt állította, nem zavarja. Alapból én sem horkolok, csak babásan :)

Meme: szerintem sem gáz 1 hét, de nem tudsz rákérdezni nála? És akkor nem kell emiatt aggódnod.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme: egyenlore csak belulrol, van hogy alszik en meg felebresztem, a kezem a hasamra teszem, es akkor jelez rogton. Erzem, hogy mikor merre vandorol a pocakban, mert mindig mashol rug. Persze meg nagyon finoman...imadom mar most..ezt a kis szamocat.
Na megyek lanyok en is, elteszem magam, hiszen holnap ugyis jovok koran.

Edi: merre jarsz?

Jo ejszakat mindenkinek!! :D :D :D
pocaklako

Jaj Manorka, akkor megnyugtatom a parom, hogy nem egy kamionsofor alszik ejszakankent mellette. Szerintetek ez mitol lehet?

Ja es meg egy: valaki nem "gazosodik" estere kozuletek? :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Jó éjt poci! Én is követem a példád!:)

Éjjel valahogy nem sikerült csicsikálni :( Jó éjt csajok!

Mamaki! Eredmény?? :) Reggel első lesz hogy megkukkantom, hogy írtál e!:)

Edi eltűntél az éterben???

Pápá!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Maki: gyere ám a hírekkel!
Még később benézek, hátha írtál.

Jó éjt a korán fekvő és kelőknek! :D
Én sajna mindig olyan későn kerülök ágyba :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Helló hellóóó

Itt vagyok máááár :D:D:D Ma 6-ig voltunk benn, aztán jöttem haza, pancsi és itt is vagyok :D

Luna
juhéééj, hát akkor óriási gratula a kis tököshöz:D:D:D Persze szuper, hogy rendben van minden...

Bibar
most esett le a kőőőagyamnak, hogy hamarosan uh-nélül is megtudod, hogy kislány van odabenn:D:D:D Természetesen minden rendben lesz vele genetikailag, ez nem is kérdés :D:D:D:D

Meme
Szerintem sem gáz az az 1 hét plussz... és ne aggódj megint valamin :D:D:D:D Inkább beszélj a kis seggrázóssal, hogy fűzze be apukáját, hogy menjetek 4D-re és mutizza kis meg milye van:D:D

Emi
Szép pocak... :D Nem hinném, hogy kukit nőveszt az a kislány:D:D:D
Vendég

Poci: kamionsofőr :lol:
A gázosodás természetes, mert ilyenkor másképpen megy az emésztés. Én spec. össze-vissza, de szerencsére nem annyira kellemetlenül.
Szegény pasik, mi? Gázosodó, horkoló, szőrösödő kismamák... :lol: De hát ilyen az élet, ez a velejárója ám. :roll:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Dobok én is két poci fotót. Tegnapi kép, betöltött 16.hét. :) Apa megörökítette.

Szerintetek lányos vagy fiús pocak? Lánykámmal sokkal gömbölyűbb volt, valahogy oldalról indult, bár az tény, hogy kisebb volt ennyi idősen. De most meg inkább előrefelé nő. És hát elvileg lánykát láttak.

Kép 16.hét vége

Kép 16.hét vége

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Pocak
Nálam is szokott gázosodás lenni, nem vészesen de szokott.... Ez többnyire attól van, hogy ahogy nőnek odabenn, nyomják a bélrendszert stb stb....
Sebaj, előbb utóbb ennek is vége, és akkor tipp topp lesz újra mindenki... :D:D
Vendég

Manorka
széééép pocakod van... Szerintem nem csúcsos, inkább olyan szép kerek, de annyira nem értek hozzá :D:D:D
Ha nálam Boti van, akkor erre is élő példa leszek, hogy pociformából nem lehet megmondani milyen a baba. Bálinttal csúcsos pocim volt, igazi fiús... Most cunis pocakom van, egészen oldalról jön, és ha minden tuti, akkor Boti van odabenn :D:D:D:D
Vendég

Na megyek én is, elteszem magam holnapra, mert munkaaaa van:S

Jó éjt lányok...
Vendég

Bibar: A kisrucikat a Tesco-ban vettem, úgyhogy Cherokee value. :)
Most leárazás volt, és kb. 300-400 Ft volt darabja.
Voltak még nagyon szép darabok, és el is csábultam volna...de a férjem nem engedte az órákig tartó válogatást...már-már kezdett elborulni. :)
De szerintem megértitek az őrületem! :D
Hogy vékony lennék?
167 cm/ 66 kg babásan...

Luna: Gratula a kis tököshöz.

Manoka: A pocakod még talány számomra. :) Nem tudom eldönteni, hogy csúcsos, vagy gömbölyű... :?:
A férjem most itt ül mellettem, és szerinte kisfiús a pocid! :)

Jó éjt kismamik, hiszen az én pizsim is fellőtték! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Na, én is ideértem! Lizy elaltatva! De szerencsére ma mielőtt fürdettünk, még volt időm nekem is lezuhanyozni, igy már alvára készen vagyok én is! Lassan megyek is még olvasgatni egy kicsit, aztán alvás, mert holnap 8:20-ra kell mennem a suliba.

Manorka!
Szerintem lányos a poci. Ha fiusabb lenne, szerintem inkább köldök alatt kezdene domborodni (mint nekem :lol: ).
Bár pocak alakból tényleg nem mindig lehet következtetni.

edwig!
Te is tegyél majd pociképet!

gázosodás: szerintem tök normális, mert tökre "vándorolnak" most a belek...hisz kell a mely a manócskáknak.

d.dodó

Luna, gratulálok a kis kukishoz!!!!!! És hogy minden rendben ahhoz is!!!!!!
Poci, de igen. Sajna, ez kb a végéig megmarad.
De jó dolgokat éreztek lányok!!!!!!
Sikerült megszereznem az angol cuccot, úgyhogy ma már el is kezdtem!!!! :lol: Lehet semmire sem fogok menni vele, mert ez a nyelvtan főleg, én meg érteni nem értek és beszélni nem beszélek. De 10 év kihagyás után, lehet ez is segít valamennyit.
Na mentem vasalok tovább. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: sajnálom, hogy rossz érzés volt bent lenni a melóhelyeden, meg a fejfájást is! Hajrá angol tanulás, minden elismerésem, hogy van rá energiád!

Luna: héj nélküli kenyér nálam tuti nem játszana, imádom a kenyér ropogós héját! Gratula a "hibátlan gyártmányú fiú utódhoz" :D:D:D:D

Meme: a doki biztos tudja miért a 21 hétre hivott vissza. Meg addigra simán lehet, hogy beindul az intenzivebb mozgás, akkor azért már én pl nyugodtabb voltam UH nélkül is. Szerintem ilyenkor már azért nem mérnek hosszt, mert attól függően, hogy fekszik cm-kel más lehet.
Orrom nekem nem dugul, viszont mostmár néha vérzik.

Emi: helyes pocakod van, és aranyosak a ruhácskák!

Poci: én néha gázosodom, de inkább még mindig csak szimplán puffadok. :?

Manorka: helyes a pocid. Én a lányos-fiús megitéléshez béna vagyok általában, de ez a pocak nem tűnik csúcsosnak.

Hoztam én is egy pocak fotót :)
Kép

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Tényleg, Maki én is várlak a hirekkel!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Fóka aranyos a pocakod!!!!!
A spanyol naptárat nem ismerem. Leírná valaki.A kínai szerint fiunk lesz megint. Rikinél bejött.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja és Emi, nagyon cukik a kisruhák!!!!!
Na megyek, kicsit még tanulok, amíg hazaér életem edzésről.
Jó éjt!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köszi a pocó hozzászólásokat. :) Igen, tudom, hogy csupán formából nem lehet megmondani a nemét, de mivel mi a családban lányokkal vagyunk körülvéve, így fiúpocakot igazából eddig még közelről nem is láttam élőben.

Fóki: Neked is szép a pocid. Jajj, de jó kis vékony vagy!

Maki: sajnos már nem tudlak megvárni a hírekkel, de holnap mindenképpen az lesz az első, hogy megnézlek!

Jó éjt Lányok!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

fokamoka!
Csini poci! Szerintem lányos! ;)

d.dodó

ez a spanyol (de szerintem még innen linkelte valaki....legalábbis a babaneten olvastam róla.....) A függőleges oldalon az anyuka életkora...és felül hogy melyik hónapban fogant a baba....rózsaszín lány, kék kocka fiu.

http://mujer.terra.es/muj/articulo/html/mu29995.htm

d.dodó

Jó reggelt :lol: :lol: mondtam hogy én leszek az első,Olivér 6 kor kelt :twisted: :twisted: :twisted:

Manorka
szép a pocakod,én nem tudom lányos e :roll: :roll:

Emi
hogy én ilyen akciókról lecsúszok mindig...mondjuk ugy sem mertem volna venni amig nem tudom ki lakik bennt :wink: :wink:

Fóka
neked is csini a pocakod :lol: :lol:

Edi
ja igen,jövö héten már 100%ra megmondják ki van bennt,ugyhogy ha most nem is látszik majd,amit kétlek,akkor is megtudom :wink: :wink: de ha nem látok fütyit csütörtökön reménykedni kezdek :wink: :wink:

Maki
ejnye-bejnye,hol vagy??hol vannak a hirek??várunk nagyon :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!

Bibar!
Hát megelőztél?? :lol:
Lizy sem volt hajlandó tovább aludni...de most sajna éjjel is ébredt vagy 2-szer.

És sajna megint hányingerrel keltem! De ma hamar jobb lett.

8:20-tól 2-ig suliban vagyok ma..... kedvem sincs kimenni ebbe a -14 fokba! :?

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: