A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noemi!

Jo lagzizast!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudod, a zenekar a legfontosabb!!!! (Ez az en tapasztalatom)

Henci!

Jo HSG-zest!

Tudod, sokan utana rogton lesznek babasak!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

OrsiKép
Akkor lehet, hogy érdemesebb lenne Pesten keresnem egy olyan helyet, ahol gyorsabban meg van, mint mindig ennyit várni, már így is elég sokat vártam. Keszthelyen nem végeznek ilyen vizsgálatot, hanem csak leveszik a vért és elküldik Egerszegre. Ha már úgy is Pesten tanulok, meg itt is lakunk a férjemmel, akkor jobban járok így, csak a dokim keszthelyi.

HenciKép
Miért csinálnak ennyi hormonvizsgálatot, nekem csak egyszer kellett vérvételre mennem.

Móni

Kép
móni23

NoémiKép
Mikorra tervezitek a lagzit? Szerintem is a zene a legfontosabb, a többi meg jön magától, a mi lagzink is most volt augusztusban és hajnali fél 6-ig táncoltunk, még a 84 éves nagypapám is. Az tényleg jó volt, hogy nem nagyhassal kellett táncolnom, de most már tényleg szeretnék én is zebracsíkos lenni.

Móni

Kép
móni23

MóniKép
Hát nekem is tágra nyíltak a szemeim, amikor megláttam a 4 beutalót. Gondolom, nyomon akarja követni a doki a progeszteron szint alakulását.

Henci
henci

AnnácskaKép (Madaran)

Ne légy szomorú. Csak azt tudom mondani neked, amit nemrég Zsunak, oly sokan szeretnénk már mi is lombikolni. Például én is! Kép
És inkább majd akkor sírj, ha ott a kezedben a zebrás teszt egy hónap múlva. Mi kb. akkor leszünk a 2. inszemináción. Mert azért ki nem hagyom, vártunk már így is eleget, lesz ami lesz. Ha baba lesz, hát legfeljebb toljuk az esküvőt még 2 évvel Kép Kép Kép ez már nem oszt, nem szoroz. Kép

Dodo drága, és Mónim, és Viki, olyan drágák vagytok! Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat. Nem is gondoltam volna, hogy ... jó ide jönni. Az a lényeg! Kép
A lagzit különben tavaszra tervezzük. De addig még tuti lesz legalább 1 vagy 2 inszem, és feb/mar körül pedig lombikot szeretnék. Még az esküvőnk miatt sem hagyok ki többet egy hónapot sem! Kicsit dilisnek érzem magam, úgyhogy inkább beszéljünk babás témáról, az jobban felvidít Kép

Móni, gratulálok a házasságotokhoz, írtó jó muri Kép és kívánom, hogy legalább olyan sok szeretetben és boldogságban éljetek, mint mi! Nászút????

Puszi Nektek!

Noémi
Vendég

Henci Kép
Ilyen vérvételről még nem hallottam, de biztosan ennek is van értelme. Nekem kicsit furcsa.
Elvileg jól számolod.
Az jó, ha ennyiszer nézi, mert 1 alkalom nem jó kiindulópont, mert ott akár laborhiba is lehet, és akkor nem használható a dolog, vagy nem biztos az eredmény.

Móni Kép
valószínűleg jobban járnál, mert a PCO kezeléséhez folyamatos felügyelet kell, ami ezek szerint Pesten jobban megoldható.

Anna Kép
Én megértem ezt a rossz hangulatot is. Minden lombikos átmegy rajta... én még sírtam is. Nem tudom, hogy mi miatt, csak úgy kibukik néha az emberből. Ilyenkor jobb kibeszélni magunkból a dolgot, mert akkor megkönnyebbülünk egy kicsit.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, akkor biztos mi is átmegyünk majd rajta.
Olyan jó, hogy itt vagy és mindig segítesz.
Anna, azért kitartást! Remélem felfestettem az angyalkát a falra, aki már most ott mosolyog, hogy csak kitartást, segít, hogy a lombik sikerüljön!

Noémi
Vendég

NoémiKép
Köszönöm a jókívánságokat. Nászúton Sopronban voltunk 1 hetet, de nagyon jó volt, sokat kirándultunk, túráztunk.

OrsiKép
Esetleg tudnál nekem ajánlani olyan korházat, vagy dokit itt Pesten, aki jó? Sokat írtatok itt a BMC-ről, ott esetleg ilyen problémákkal is foglalkoznak? Kell oda beutaló, vagy bárki bejelentkezhet? Különben azért mentem vissza a keszthelyi dokimhoz, mert régebben is ő műtött és nagyon meg voltam vele elégedve.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok Lanyok!

MinyuKép
Mi volt a dokinal??????Kép
Az adataim tokeletesek,a megjegyzesbe max a miss ab-ot lehetne beirni,de inkabb ne...

Mar tukon ulok...VAROM A HIIIIIIIIIIREKET!!

MandulaKép
Koszi a gratulatKép

Zsu!
Koszike,hogy figyeltel,hogy csikos legyek a tablazatbanKépUgye meg nem adtad fel???????Legysziiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Teljesen ketsegbe vagyok esve,aki tud,segitsen!!
Kezemben tartom a ver,es vizelet eredmenyemet,es van egy par csillagos eredmeny benne...Ez az elozo babanal is igy volt,akkor 2 het mulva ujra csinaltak,es akkor jo lett,de teljesen kivagyok,hogy mindig van valami,amin beparazokKépKépKép

Eloszor is az RH faktor meghatarozo lapon Ti tudjatok,mit jelent a scangel ellenanyag??Egyebkent ez negativ,gondolom ez joKép

A verkepem tokeletes,de a vizelet...

Leukocyta es Uubg pozitiv,ezek mik??

Ami magasabb a megadott intervallumnal: vorosvertest,feherversejt,bakterium(1000 helyett 1738),vese hamsejt,Se GGT.
Ezekbol Ti mit szurtok le??

Ami alacsonyabb: hugysav.

Progeszteront nem talalok,a betaHcg: 3553,ezt is megcsillagoztak.Mertekegyseget nem latom tisztan,de talan IU/L Ez eleg magas??

Elore is koszonom a segitseget!!Mar latom,hogy en vagyok itt a legparasabb noszemelyKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Móni Kép
Sajna én nem tudok segíteni, mert nekem semmi nőgyógyászati panaszom nem volt. Mi a párom miatt kerültünk azonnal lombikra.
A lányok talán tudnak segíteni.

Kriszta Kép
Levegő be, kifúj... Kép
Mindenki vérvételi papírján vannak csillagok, az enyém hemzseg tőle Kép
A HCGvel ne törődj, mert nem mutat semmi ilyenkor, mivel nem tudjuk, mikor volt a megtermékenyülés. Ha nincs progi, akkor nem tudjuk mennyi... na mindegy.
Az RH- az elég gyakori... semmi gond vele.
A vizelettel ne törődj, a vérkép fontosabb.

Szerintem ezzel semmi komoly gond nincsen. Vannak dolgok, amik nem esnek a tartományba, ezeknek utána kell járni.
Beszélj a dokiddal és ő a pontos értékek ismeretében meg fog tudni nyugtatni.

Szóval nyugi, ne aggódj!!! Nem lesz semmi gond.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Levego be...Kép
Koszonom.Az Rh-m +, "A" Rh+.Hanem a lap aljan van egy olyan,hogy Scangel ellenanyag,ez a negativ.

Pedig azt hittem,ez a Hcg tok szepKépKépUUUUUUUtaloooooooooom magam,hogy ennyit aggodok,egy oraja itt parazok,hogy hivjam a dokit vagy ne,de a multkor is eleg volt akkor mennem,amikor alapbol megbeszeltuk.Az most 20-an lesz,messze van meg...

Levego ki...

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Először is GRATULÁLOK a babásoknak!!!Kép

MinyuKép Klassz a táblicsku!Kép Köszi, hogy átvetted, és bocs a többiektől, hogy így eltűntem vele!Én ma a 8.cn-on vagyok, módosítsd légyszi!Kép

Lányok!Kép
Azért, mert kicsit hűtlen voltam, szabad még kérnem egy kis drukkot holnap-holnaputánra??Kép
Holnap reggel fekszem be a klinikára, holnapután lesz a HSG-m!
Gondoljatok rám, légyszilégyszilégyszi!!!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Hello csajok!

Muszáj írnom, szar hangulatban vagyok. Ma kiderült, hogy egy ismerősöm megint terhes. Azt hittem legalább ő nem fog beelőzni a 2.!! gyerekével. Őszintén, nem hittem, hogy ezek a dolgok még így ki tudnak akasztani.... Most megint olyan szomorú vagyok, ezt senki sem érti meg csak ti!

Az is kiderült, hogy a doki bepróbálkozna az inszemmel is, de én ebben egyáltalán nem hiszek és utálom, hogy hónapokat fogunk veszteni. Az andrológus véleményezte, hogy meg lehet próbálni (7!% ép spermiummal, ami a múltkori vizsgálaton csak 3% volt), sikertelenség esetén lehet a lombik. Hát köszi. Emiatt is kivagyok. Különben fáj az inszem? Csak őszintén lányok és abban a tudatban, hogy a HSG-n majdnem elájultam és qrvára fájt!

Anna! Hát a fentiek vannak. Már voltam tüdőszűrésen, EKG-n, vér, vizelet-ált. belgy. szakvéleményhez. Kell még AIDS, hepatitis, TSH meg még valami. Lassan haladunk. Neked már jó. Minden OK lesz hidd el!!! Jobban leszel nemsokára.
Az a fura, hogy eddig stramm csajnak tartottam magam, aki mindent simán kibír. Na a HSG után elbizonytalanodtam (megjegyzem egy sima vizsgálat is tud fájni). Nem tudom, lehet, hogy ezeket a hormonokat én ki sem fogom bírni???

Hát ez van. Zitus! Én drukkolok neked, az tuti. Van akinek nem fáj, legjobb ha a legrosszabbra készülsz és akkor csak kellemesen tudsz csalódni.
És éltessen, hogy a fájdalom elmúlik. Vigyél hálóinget, papucsot, betétet és valami jó drága nőcis magazint. Aznap megérdemled!!

Mindenkinek puszi:

Enigma
enigma

ZitaKép

SZORIIIIIIIIIIIIITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

LányokKép
Bocsánat, most értem csak ide mert sok volt a teendőm mivel holnap este utazunk haza két hétreKépKrisztaKép
Nem szabad ennyire felhúznod Magad a leleteiden. Bizz az orvosodban!!!!Kép Igy az egész terhességed egy rémálom lesz...nem érdemes elrontani ezt az egyébként is nagyon rövid időszakotKép
ZitaKép
Én is drukkolok NekedKép Ügyes légyKép
MóniKép
Szerintem érdemes lenne felhivnod a BMC-t és rákérdezni arra, hogy elvégzik-e ezeket a vizsgálatokat és ha igen, mennyi idő alattKép Mégsem kéne annyit utazgatnodKép
Drága EnigmaKép
Úgy érzem most Te szorulsz a legnagyobb támogatásra...Kép Nem szabad igy nekikeseredni, bár tudom milyen iszonyatosan nehéz... Mindannyiunk életében voltak ilyen gödrök, fel kell állni megrázni magunkat és lépni egy óriásit kifelé a kátyúbólKépKép Stramm Lány vagy, menni fog ez biztosKépKép Az andrológus javaslata meglep...Kérjétek ki más andrológus véleményét is vagy menjetek el tanácsadásra a Kaáliba vagy a BMC-be. A Kaáliban igaz fizetni kell érte, de talán megnyugodnál ha több szakvélemény is lenne a kezetekben...Kép

Puszi:Doris
doris

Enigma!Kép
A fájdalomtól nem félek egyáltalán! Sőt, ami meglepő, hogy az eredménytől sem!Kép
Fogok vérezni, hogy kell betét?
Újság hegyek elkészítve!Kép Halálra fogom unni magam...

KrisztaKép,DorisKép
Köszi Nektek is a drukkot!KépKép

Hétvégén - remélem jó hírekkel - jelentkezem!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita
Szorítok én is! Csak ügyesen, nyugodtan!

Enigma
Nagyon sajnálom, hogy ennyire magad alatt vagy. Próbáljon kis lelket önteni beléd, hogy itt mindenki megért, és drukkol neked, hogy rövid időn belül megoldódjanak a problémáid.

Móni
Én is gratulálok a lagzihoz.

Kriszta
Sokan szeretnénk ám már ilyen laboreredményt a kezünkben tartani!!! Ne izgulj, a doki biztos mondta volna, ha valamivel gond van, ő ehhez sokkal jobban ért. Szóval ne parázz, fel a fejjel!!!

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok Kép

Hát, tegnap kicsit (?) csalódottan jöttem el a dokitól, és nem is igazán az eredmény miatt, hanem a doki hozzáállása miatt Kép .
Megvizsgált, megtapintott, már akkor mondta, hogy ha baba van, akkor nagyon picike még. Az UH-n negyed órát kerestük, még végül találtunk valamit, ami talán egy picike babának mondható. Mondjuk a doki előre jelezte, hogy nem túl nagy felbontású a gépe, szóval ne várjak csodákat. Amig nem találtuk meg azt a gombostüfejnyi pontot, addig elmondta, hogy mivel pozitiv teszteket csináltam, de a méhben nem talál semmit, igy lehet, hogy méhen kivüli... No, hát én most abban az icike-picike kis pöttyben bizok, hogy talán ő a mi kis kincsünk, csak későn fogant.
És ezen kivül semmi nem történt, 2 hét mulva menjek vissza, ha baba, akkor már többet kell látnunk. Rákérdeztem a laborra, azt mondta, nem kell, majd a kövi alkalom után. Eddig mindig nagyon alapos volt a dokim, vagy legalábbis ugy éreztem, és mindenki, akinek ajánlottam, és hozzá jár azóta (legalább 3 emberke Kép) szintén igy tapasztalta.
Most üljek a popsimon 2 hétig és várjak? Tudok még valamit tenni??? Azon kivül persze, hogy beszélek hozzá, és elmondom, hogy mennyire örülünk neki, és maradjon velünk, mert tudom, hogy nagyon erős, csak még picurka.

Hát, ennyi törpént velünk. Mindjárt visszaolvasok, miket irtatok még délután.
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Zita Kép
Nagyon szoritok, gondolok rád!

Anna Kép
Szerintem fantasztikus, hogy igy is ennyi tartás van benned. Nekem is tanári végzettségem van, igy tudom, milyen nehéz bármilyen nyüggel bemenni és joképet vágni a tantestület elött. Nem tudom, hol tanitasz, de a sulikban, ahol én tanitottam ráadásul iszonyat széthuzás volt, mindenki turta a másikat. Na, mindegy. Az a fontos, hogy hidd el, van benned erő. Tudod, az ERŐ veed van, ifju Padavan Kép Kép

Enigma Kép
Jaj, hát csak ismételni tudom magam, ifju Padavan, szörnyü, hogy a forgatókönyv irok nem találtak ki másik szöveget is Kép
A lényeg: néhány hete én ugyanezt éreztem. A párom unokatesojáék jelentették be, hogy babát várnak, és én totál kikészültem. És az volt a rossz, hogy amiatt is haragudtam magamra, hogy ennek nem tudok öszintén örülni. Mert ugye ez egy örömteli, boldogságos esemény, csak én bögtem egy fél napot rajta. (szegény anyosomék meg nem tudták, miért vonulok félre a kisszobába...)
De fel kell állni! Nem szabad feladni, itt mindenki nagyon fog szoritani nektek!!! Ha ugy érzed, szerintem is kérjétek ki más androlous véleményét is. Ezt hol csináltattátok?

Na, jol van, eldugulok, ma amugy is "szófosós" hangulatom van (már megirtam két iszonyat hosszú e-mailt, ugyhogy fognak örülni a barátosnéim. A fönök meg csak hallgat, hogy mit "kalapálok" itt ilyen szorgalmasan Kép )

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

LányokKép

Olvasom, hogy Zita már a HSG előtti nap befekszik a klinikára. Mint ahogy már írtam, a dokim a jövő hónapra tervezi nekem ezt a vizsgálatot. Nekem azt mondta, hogy délelőtt bemegyek, megcsinálja, és utána már mehetek is haza, mivel ez egy ambuláns beavatkozás. Most hogy van ez? HSG és HSG között is van különbség?

Henci
henci

ZitaKép
örülök, hogy hallok rólad. Szorítok én is.

AnnaKép
sajnálom, hogy rossz a hangulatod, de meglátod néhány hét múlva, mikor már egy (vagy több) picur for Nektek integetni az UH-n csak mosolyogni fogsz az egészen (vagy sírni, de már a boldogságtól). Küldök Neked egy kis pozitív energiát.

MinyuKép
hát, nem tudom mit csinálnék a helyedben, lehet, hogy keresnék egy dokit, akinek nagyobb felbontású a UH-ja. A 2 hét egy kicsit soknak tűnik, próbálj hozzá elmenni a jövő héten. Légyszi javíts ki a táblázatban 18cn. Köszike

EnigmaKép
megértelek a sz@r hangulatod miatt, ez Velem is sokszor előfordul, nekem is minden ismerősöm most lett babás, tényleg nagyon rosszul esik. Ráadásul az anyósom múltkor megjegyezte, hogy ugye még nem akarunk gyereket, merthogy ő még nagyon fiatal nagymamának én meg anyának. Megjegyzem ő 19 éves volt, mikor a páromat szülte.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Henci Kép
Én reggel 10re mentem és 11kor már jöttem is haza. Nem tudom, Zitát miért fektetik be.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Mindig olvaslak benneteket, csak nem igen írok !
Neked milyen módszerrel csinálták a HSG-t ? Leírnád a tapasztalataidat ? A dokim nekem is azt mondta, hogy odamegyek, megnézi, és már mehetek is haza !
Előre is köszi !
Mindenkinek nagyon szorítok !!! Kép

Borsó
borsó

sziasztok!
Ma reggel megjött és kicsit kivagyok azaz nem tudom hogy mit érzek olyan semleges érzés,olyan mintha nem is lennék ott ahol vagyok,semmi nem érdekel.Most vezetek egy jót az minig helyrerak,délután megyek dokihoz gyógyszert iratni és rábeszélem,hogy csináljuk meg végre a laparoszkópiát vagy a HSG-t mert ez a várakozás,a semmit tudás már nem elég.
Majd jelentkezem,ha jobb paszban leszek.
Pá!
Vendég

Sziasztok!

ZitaKép
Nagyon szorítok, hidd el minden rendben lesz.

EnigmaKép
Fel a fejjel, az természetes, hogy kicsit roszzul érintenek minket az ilyen bejelentések, és valahogy jobban észre is vesszük őket. Én is úgy vettem észre, hogy amióta gyereket szeretnénk valahogy sokkal több terhes vagy babakocsiát toló anyuka jön velem szembe és mintha a környezetemben is jóval többen várnának gyereket. De szerintem csak jobban odafigyelünk az ilyen dolgokra. Szóval fel a fejjel, előbb utóbb mi is babások leszünk.

DorisKép
Ezt az eredményt még megvárom otthon, és majd ha tényleg annyi vizsgálatra lesz még szükség, akkor elmegyek a BMC-be, így azért egyszerűbb lesz.

MinyuKép
Ilyenkor még tényleg nagyon kicsik a babák és egy rosszabb uh-val valóban nem látni, de azért egy laborvizsgálatot tényleg megereszthetett volna a dokid. Nem baj az a lényeg, hogy te tudod, hogy ott van és ez a lényeg.

Móni

Kép
móni23

Borsó Kép
Nekem a röntgenes HSG-t csinálták. Ez úgy megy, hogy felhelyeznek egy katétert, amiben a kontransztanyag van, majd ebből a röntgenszobában benyomják az anyagot a petevezetékekbe a méhen keresztül, és röntgenfelvételeket csinálnak. Azokból látszik, hogy hova jutott el a folyadék.
Nekem kicsit fájt, de én kaptam előtte egy fájdalomcsillapítő/görcsoldó szurit. Az, hogy kinek mennyire fáj, nagyon egyéni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya Kép

Köszi az infot ! Most egy kicsit meg vagyok zavarodva, mert nekem úgy mondta a dokim, hogy valami "gázt" vezetnek be a méhen keresztűl, és elektromosan nézik, hogy sikeresen át ért e a petevezetéken. Állítólag 10 perc, és annyi a kellemetlenség benne, hogy a méhszájat egy kicsit lehúzzák, úgy mint amikor spirált helyeznek fel. Még csak barátkozom a gondolattal, nem szántam még rá magam Kép

Mégegyszer köszi !
Borsó
borsó

Sziasztok Lányok,
tudom, hogy még "ismeretlen" vagyok itt, de muszáj írnom Nektek.
Nagyon magam alatt vagyok. Itt bőgök, mint 1 hülye. Most jöttem a dokitól. Most sem sikerült a dolog. Pedig már 2féle bogyót is szedek, de ennek ellenére sehol semmi. Minden hónapban egyre nehezebben viselem a dolgot. Hisztérikus sírógörcsök jönnek rám, és semmit nem tudok tenni ellene. +ijedek magamtól. Kivagyok...
és az is kétségbeejt, hogy én sem tudok szívből örülni annak, ha vki bejelenti, hogy babát vár. a legjobb barátnőm babás bejelentése után, 1 álló napot bőgtem. utálatos dolog ez.

Zita, én úgy tudtam, hogy a HSG után szinte azonnal haza lehet menni, csak a lapar az, ami kórházi fekfést igényel.
sz
szuszi

Borsó Kép
Lehet, hogy van ilyen technika is. Én még nem hallottam róla. Akkor majd beszámolsz róla, hogy milyen volt.
De nem egy nagy vizsgálat, ne izgulj.

Zita Kép
Én is ismerek olyan dokit, aki befektet a HSG miatt is. Tehát ne aggódj!

Szuszi Kép
A párodat megnézték már??? Ha nála van a gond, akkor te szedhetsz annyi gyógyszert, amennyit csak tudsz, nem lesz belőle babó.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Minyu Kép
Végülis a dokid azt tette, ami tudott. Az, hogy nem küldött laborra fura, de van, aki nem küld azonnal, mert ilyen doki.
Ha nem volt jó az UHja és tényleg korai a terhességed, akkor nem csoda, hogy nem láttatok semmit. (Nem emlékszem, mikor volt az uts. mensid?)
Nem igazán tudsz mást tenni, mint kivárni a 2 hetet. Az elején bizony ez így megy.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
a párom ritka férfipéldány ebből a szempontból. a doki lekezelt vele a remek eredmények és mennyiség láttán. sajna a probléma nálam leledzik testileg, de mostmár talán lelkileg is, ez már tuti.
ez van.
sz
szuszi

CsajokKép

Ha a hormoneredményeim vagy a párom eredményei rosszak lesznek, akkor is megcsinálják nálam a HSG-t?

Henci
henci

Szuszi Kép
Azért ne úgy állj neki, hogy a probléma nálad van. Nagyon sok esetben a probléma oka nem ismert. Két teljesen egészséges embernek is lehet, hogy nem jön össze a dolog.
Úgy érzem a lelkednek is kellene egy kis támogatás, mert a reakcióidat túlzottnak érzem.

Lányok Kép Minden várakozónak leírom a mi kis történetünket... nem fordulatokkal teli, de szerintem lehet okulni belőle.
Mi a párommal 2 éve augusztusban házasodtunk össze. Akkor már előtte eldöntöttük, hogy jöhet a babó, így én májusban abbahagytam a fogigátlót, hogy meglegyen a 3 hónap szünet. Az esküvő után elmentünk a Családtervezési központba, ahol kiderült, hogy a páromnál gondok vannak. Bár a problémát ott nem tudták megoldani, de a diagnózis megvolt. A párom elkezdték kezelni többféle módon, de látványos javulást nem értek el.
Én lelkileg az elejét nagyon rosszul éltem meg. Azt hittem ez a babatéma is olyan, mint minden eddigi dolog az életemben. Elhatározom, teszek érte és megvalószul... de nem így volt, vagyis akkor még nem így láttam. Nálam a mélypont kb. a 6-7. próbálkozós hónapig tartott. Addig minden egyes ciklus végén kiborultam és minden egyes kismam ismerőstől szinte személyes sértésként éltem meg, hogy neki sikerült, míg nekünk még mindig nem. Valamikor a 7. hónap környékén jöttem rá arra, hogy ez így nem mehet tovább, mert ebben így tönkre lehet menni.
Elhatároztam, hogy állás után nézek (egyetemista voltam), és lefoglalom magam. Ennek meglett a hatása, az ezután eltelt 1 évre sokkal kevésbé emlékszem, mert nem ez volt a központi téma minden ciklusban.
Eldobtam a hőmérőt, nem próbáltam foglalkozni azzal, hogy hanyadik napon vagyok... ez lassan, de sikerült.
A párom folyamatosan kezelték, majd 2003.decben meglett a papír, hogy mehetünk lombikra, mert felesleges tovább várni. Innentől már pörögtek az események. Vérvételek, vizsgálatok, UH... majd március 15én egy kétcsíkos teszt.
Soha életemben nem láttam még ilyet Kép Kép Valahogy időbe telt míg felfogtam, hogy most tényleg sikerült... több hétbe. Azóta pedig itt rugdos ez a két kismanó a pocimban.

A történet lényege, hogy nem szabad hagyni hogy a babavárás határozza meg a mindennapi életünket, mert erre a párunkkal való kapcsolatunk is rámehet. Próbálni lazábban venni, és olyan dolgokat találni, amik lefoglalják az embert. Torna, munka, kreatívkodás... stb.
Nem mondom, hogy akkor nagyobb a siker aránya, mert nem lesz nagyobb, csak az ember érzi jobban magát tőle... és ez az ami igazán fontos!

Na, nem rabolom az időtöket.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Henci Kép
Persze, akkor is. Nekem a lombik előtt csinálták, mert azt mondta a dokim, hogy jó van van kép a méh állapotáról, és lombik szempontjából sem mindegy, hogy ha elzáródás van, az hol van.
A másik. A hormonokat gyógyszerrel lehet kezelni, míg egy elzáródott petevezetőt nem igazán. Így, ha elzáródás van, akkor lehet, hogy másfajta kezelés kell nektek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
lehet, hogy most túlzásokba esem (erre amúgy is képes vagyok Kép, de azért nálam nem ennyire 1xrű a képlet. magas prolaktin szintem van, erre szedegetem a bromot, volt több elzáródásom is, de azt +szűntették, most pedig kiderült, hogy a kiskatonák (az a rengeteg) mind hősi halált hal a cél előtt. ez 1 kicsit mindig minden mensi előtt eszembe jut és földhöz vág. persze tudom, hogy utána új hónap új esély, csak mégis...
de nem nyavajgok, a történeteitek erőt adnak Kép
szuszi

Lányok!

A vérvétel sajna elmaradt rajtam kívülálló okok miatt. Ma is produkáltam egy negatív tesztet. Felhívtam a dokit és mondta hogy hagyjam abba a gyogyit és 7 napon belül megjön. Én még abba se hagytam (mert ma reggel még bevettem) És de. elkezdtem barnázni. Mitől lehet? A vérzés elvileg addig nem jön meg amíg szedem a Duphastont. Nem tudom hogy meddig barnázgatok még, lehet hogy ez már a mensi kezdete? Amit még nem értek hogy a barnázás az progihiány jele. Hát én két hete tömöm magamba a progit. Érti ezt valaki?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

OrsiKép
Én pont ezért szeretek nektek írni, mert itt megbeszélhetem veletek a problémáimat, megértetetk és erőt adtok. A családban és a párommal egyáltalán nem központi téma a dolog pont ezért. Itt kiírom minden bánatom és így újra erősen tudok eléjük állni. Na és persze az is erőt ad, hogy én biztosan tudom és hiszem, hogy előbb utóbb úgy is összejön és akkor én leszek a legboldogabb a volágon.

Móni

Kép
móni23

Zsu Kép
Sajnálom Kép Nekem az ultro mellett is megjött, amikor meg akart jönni és Cat Kép is így volt vele. Nem mindenkinek tolja ki az utlro/duph a ciklusát.

Szuszi Kép
a "mese" nem a dolgok egyszerűségéről szólt, hanem arról, hogy meg kell próbálni nem ezt a középpontba tenni, mert az kihat arra, ahogy érzed magad, ahogy a párodhoz viszonyulsz, ahogy a szexet megélitek...stb.

Móni Kép
Mindenkinek össze fog jönni, vagy így vagy úgy, de megtalálja az ő kisbabáját. Ebben egészen biztos vagyok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Nem kell sajnálnod! Már megbírkóztam a dologgal(már amennyire lehet), csak nem értettem a dolgot! Azért aranyos vagy. Fölhívtam a doktor bácsim és azt mondta rögtön jöhet a következő! Szóval Október végén meglesz a következő beültetésem! Már alig várom!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu,
Jó, hogy pozitivan állsz hozzá, igy biztos sikerülni fog a következő. Nagyon szurkolok nektek Kép

Én jövő hétre beszéltem meg az orvosommal talit Kép Hátha már hamarabb elkezdhetünk próbálozni, bár elég rég óta fáj a bal oldalam és amikor terhes lettem egyből küldtek uh-ra mert azt hitte az orvos méhen kívüli terhes vagyok. A bal oldalam puhább?? és Bővebb??? nem tudom ez mit jelenthet.
Bár mostmár a pé-n túl vagyok tuti, így majd csak következő ciklusban lehet valami Kép
krinyoka

ZsuKép

a Duphastont én is szedem és tényleg nem jön meg tőle, a múlt hónapban kipróbáltam (mert volt egy érzésem, hogy igen ez most az és nem hagytam abba mikor kellet volna) és az utolsó szemeknél már jelentkezett a barnázás, a szervezetem jelzett, hogy itt a menzi ideje. Abbahagytam a szedését, a barna erősödött és végül 2 nappal később megjött. Bocsi a hosszú leíráséert.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Zsu, azért én még mindig hiszek. Milliószor elolvastam Cat írásait akkortájt, mikorra kiderült, hogy két babát is vár. Hátha... most neked is... Kép

Lányok, mi most elutazunk bő egy hétre, úgyhogy legközelebb csak 20-án leszek. Addig remélem sok-sok új csíkkal gazdagodik a táblázat. Zsu, érted szorítok most a legjobban Kép
(elnézést a többiektől, mindenki sorjábanKép )
Nem ígérem, hogy vissza fogok tudni olvasni mindent azonnal, de majd próbálkozom Kép

OrsiKép Mi is 2003. decemberében kerültünk a BMC-be. Kép Kár, hogy nem lombikkal kezdtük. És februárban leszünk 2 éves házasok Kép

VikiKép, sajnálom Kép. Azért csak fel a fejjel, nagyon jó ötlet a HSG. Fölöslegesen ne menj laparra, mert ha a HSG pozitív, úgyis megcsinálják. Ha nem, akkor meg ne "kaszaboltasd" össze magad feleslegesen. Kitartást, amit Orsi írt a hozzáállásról, ... szinte látom magam, ahogy a folyamatos rosszkedvem átalakult a mai pozitív gondolkodású boldog Noémi kedvére. Szuszi Kép Ráadásul a férjemmel olyan a kapcsolatom az utóbbi néhány hónapban, amilyen talán 6 éve volt, mikor megismerkedtünk. És a babatéma nem görcsös, hanem inkább várakozásokkal teli beszélgetéseket eredményez. Úgyhogy inkább csak írd ide minden gondolatod és haza pedig A NŐT vidd magadból, és azt a lányt, akibe beleszeretett a párod. Teli varázzsal, titokzatossággal, élettel, jókedvvel és mindennel ami rád jellemző. Hiszen ... és erre engem a barátnőm ébresztett rá egy kisebb "hiszti" után ... ki akar gyereket egy hisztis görcsös nőtől, aki semminek sem tud örülni?

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett, remélem segített.

Puszi nektek.
Ha tudok még ma, akkor benézek.

Noémi
Vendég

Sziasztok!

Nem tudok mindennap jönni, és őrület, hogy mekkora a termés. Mikor fogom én ezt mind elolvasni?! Kép

Megint a hőmmel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Most már hüvelyben mérem, tehát semmi "hiba" nem lehet benne, mégis elég furi. Vajon mi történt a 14. és a 21. nap között? Miért csak a 22. napon ment fel? Mikor volt a peteérés - ha egyáltalán volt? Elvileg holnap-holnapután-vagy azután "nem kellene" neki megjönni.

Végül több kérdés lett, tudtok valamit hozzászólni? Ime a görbe.

<!--attachment: hom2-106821.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.4**hom2%2exls --><center><pre>
Kép
hom2.xls (16.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Nagyon köszönöm, Pilinke
pilinke

Ennek így kell kinéznie?!
Akkor inkább ide írom listaformában.

01
pilinke

Sziasztok!Kép

Hazaengedtek, holnap reggel kell visszamennem!Kép
Azért kellett ma bemenni, mert ilyenkor csinálnak egy ún. "provokálást", ez azt jelenti, hogy rövidhullámmal melegítik a pocimat. Ez azért kell, hogyha vmi lappangó gyuladásom van, akkor ez belobbantja, és ebben az esetben nem lehet megcsinálni a HSG-t. A melegítés után 1 órával lázat kellett mérni, és vettek vért. Utána megkérdezték, hogy messze lakom-e, mert ha nem akkor hazamehetek!Kép
Holnap délelőtt lesz a vizsgálat, ami kb. 10 perc lesz, utánna kis pihenés után mehetek haza!Kép
Nekem a röntgenes HSG lesz, amit OrsiKép is írt!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Orsi Kép

Köszi a sikertörténeted leírását - olyan jó ilyesmit olvasni! Kép
Kellene egy ilyen táblázat is, az itt megfordult valaha rossz időket átélt lányokról, akiknek ilyen vagy olyan módszerrel vagy két módszer között egyszercsak sikerült!

Olyan jó érzés látni, hogy tényleg van remény. Ti vagytok az élő bizonyítékok erre!

Milena,
aki szintén élő bizonyíték szeretne lenni Kép
milena

Sziasztok!

AdriKép
KosziKépEppen ez az,a doki meg nem latta,mert csak 20-an kell hozza legkozelebb mennem.Messze van...

MinyuKép
Meg nem merek gratulalni,de csak a babona miattKépKulonben az elso szavam ez lett volna: G.........
Ne aggodj,tuti,hogy a pici babatok van ott,csak meg valoban picikeKép
Engem mindig rogton elkuld a dokim UHra,de van olyan ismerosom,aki eloszor 5hetesen volt,csak kezzel vizsgaltak,legkozelebb csak 3 het mulva ment es mar dobogott a pici sziveKép

Zsu!Kép
En Noemivel ertek egyet-meg mindig hiszek...KépDe orulok,hogy optimista vagyKépKépKépKép

VikiKép
SajnalomKépKépKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

LányokKép
Ne haragudjatok, hogy ma nem igazán tudtam aktiv lenni és segiteni mivel pakolunk. Éjszaka indulunk haza két hétre és mit mondjak...feje tetején az egész lakás no meg a két HuncutkaKépKép
ZsuKép
Drukkolok, de ne keseredj ha csak novemberben sikerül a dolog, fel a fejjelKépKép
NoémiKép
Jó pihenést NektekKép
ZitaKép
Drukkolok a HSG-hezKép
PilinkeKép
Talán a 16. napon lehetett pé-ed, mert utána már nem volt visszaesés, bár tény, hogy kicsit lassú az emelkedés. Majd meglátjuk, drukkolokKép

LányokKép Mindenkinek megy a drukk és vigyázzatok magatokra meg a PárotokraKépKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!
Noémi, Orsi, Anita Kép Kép Kép Köszi a biztatást, nagyon rendik vagytok.
Orsi Kép Hogy vagytok? Hiszen hamarosan szülni fogsz? Jól vagytok?
Minyu Kép Így van, vki már írta előttem, az a lényeg, hogy ott van vmi!!! Majd megnő Kép Gimiben tanítok, és bár a tantestület kiv. nagyon jó, a gyerekek előtt, meg a dekoncentráltság miatt esik nehezemre az egész. Már alig bírom néha, hgoy higgadtan kell viselkedni, amikor egészen máshol járok.
Zita Kép Ügyes vagy,mi az eredmény? Holnap tudod meg?
Enigma drága Kép Ne szomizz, Te is írd ki magadból mindig !
Henci Kép Nem lehetséges, hogy laparra mész, én két napig voltam ben tavaly, amikor az átjárhatóságit megcsinálták.
Doris Kép Kép Ti is vigyázzatok magatokra! Már alig várom, hogy nálunk is feje tetején álljon minden a lurkó(k) miatt.
Puszi mindenkinek. anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!

Szervusz kollega!
Én még nem is drukkoltam neked! Szégyellem magam!Kép De most bepótolom! Drukk-drukk! Tudom miről beszélsz! Amikor nálam is soron vannak a dolgok akkor baromira nem érdekel más csak hogy a picurok vajon ott vannak vagy sem!
Egy a vége ennek is: nagyon-nagyon sok szerencsét kívánok!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: