sziasztok lányok!
én is vagyok ám, és én is szeretnék ám jó híreket hetek-hónapok múlva... (bekri)
Benivel tudom, hogy hüvelyi volt az uh, de nekem nem volt vele gondom! férjem csak a hasira jött be, mert a 18. heti, az már az volt!

nálam a méhlepény elől tapadt, és egy ideig, amíg nem kezdett el nőni, vagy nem tudom, eléggé s méhszáj környékén, de aztán szépen felmászott magasabbra, és nem volt semmi gondom, nem lettem veszélyeztetett!
tényleg, ha az ember vetélt már, akkor utána automatikusan veszélyeztetett lesz!?
sorozatok, nálunk a 24 a favorit. igazából férjem nem nagy tv fan, így inkább dvd-t nézünk, de nem sorozatosat. így is olyan kevés az időnk Beni mellett, meg, ha végre alszik már este, akkor mi is igyekszünk hamar feküdni. de a született feleségeket, ha úgy adódik megnézem! szeretem!
amúgy most itt vagyok a baross utcai mekiben... netezek. várom a vérvétel eredményét! szövettani leletet elhoztam! még nem beszéltem a dokival, de azt hiszem, hogy a méhen kívüliség van rajta megemlítve, hogy nem kizárható, mert nem volt a mintában chorionboholy... de majd kifaggatok!