Aniko20, akkor most mar gyere surubben, ha otthon vagy! A kapott kisruhak kozott nincsen veletlenul ujszulottre vagy 1-2 honapos babara valo kiscipo? Szeretnek horgolni egy parat ujszulottre, egy masikat meg egy 2 honapos babara, de fogalmam sincs mekkora az ilyen piciknek a laba. A Lolli kinott cuccai fenn vannak a padlason es nehez lenne megtalalni. Ha veletlenul nektek van, lemerned nekem?
Anyko, Lolli taknyos meg kohog, de nem veszes. Remelem nem is lesz rosszabb. Nyomjuk bele a vitaminokat es a Manuka mezet. Egyenlore az ejszakakat is ataludta, ugyhogy remenykedem, hogy most hamar fel fog epulni. Csak most megint csinnyan kell bannunk a tejjel, mert ilyenkor azt nem birja. Eppen napkozben elmegy, csak este kell vigyaznom, hogy ne egyen, igyon semmi tejtermeket, mert akkor felebred ejjel es visszakoszon a vacsora.
Amugy apank tegnap raallt a merlegre es 80 kilo, ugyhogy szerencsere nem hizik vissza. Mar nincsen dietan, de azert nagyon figyel, hogy mit eszik. Illetve nem o figyeli, hanem en.
Gondolkoztam a farsangon. Ismered a cupcake-et? Itt az nagyon nepszeru gyerekek koreben. Olyan, mint a muffin, csak kisebb. A tetejere ugyan cukormazat csinalnak (de bele akkor tehetsz kevesebb cukrot) es hangulatosan lehet disziteni. Foleg a szinessege vonzza a gyerekeket. Ha nem cukormazzal szeretned bevonni, akkor lehet csokival is es megszorhatod olyan szines cukorkakkal, mint amivel en szortam a tortat. Csak nem tudom, hogy van-e hozzad tepsid, mert ehhez olyan muffinsuto tepsiszeruseg kell, meg ki kell belelni cupcake papirral. Mikor lesz a farsang? Ha csak ez a belelos papirod hianyozna, ha nem keso, azt tudnek kuldeni. Fogalmam sincs, hogy otthon van-e ilyen, mert otthon sose csinaltam ilyet.
Ha viszont nem nagyon akarsz pepecselni vele, akkor eppen a zabos sutimet is megcsinalhatod, az nagyon hamar kesz.
Vegul folyekony szinezot hasznaltam a rozsaszinhez. Nem szeretem a mesterseges cuccokat, de mivel a tortat nem kellett szineznem, csak a tornyokat, gondoltam azt ugyse eszi meg senki, ugyhogy minegy. Eppen eheto volt, csak eppen nem termeszetes szinezekkel keszult. Ha viszont az egesz tortat kellett volna szineznem, akkor meggybefott levet hasznaltam volna. A multkor sutottem puncskockakat es annak a tetejera mazat azzal szineztem es szep rozsaszin lett.
Ugye, hogy ez a Peppa Pig torta lenne a legegyszerubb, ha mesefigurasat csinalok? En talan meg a ruhajat is megcsinalnam, hogy nagyobb legyen a torta, mivel szulokkel egyutt kb. 30-an leszunk. En meg nem vagyok hive az angol vendeglatasnak, ok ugyanis a felnotteknek nem adnak a tortabol, csak a gyerekeknek. Nekem ez annyira furcsa, hogy meghivom a szuloket is es oket meg nem kinalom meg?!
Egyebkent ma magyarazott Lolli nagyon Peppa Pigrol, ugyhogy szerintem a Peppa Pig-es torta is nyero lenne nala.
Voltunk ma zeneoviban. Nagyon jol erezte magat Lolli. Szepen be is kapcsolodott, dobolt, enekelt, stb.
Mondta is a tanarneni, hogy nagyon ugyenes eltalalja a ritmust, mindenkeppen jarassuk majd valami hangszerre, amikor mar nagyobb.
Tegnap itthon olyan ugyesen dobolt egy dalt, hogy siman fel lehetett ismerni a ritmusrol, hogy melyiket dobolja.
Aniko20. nagyon izgi igy a vegefele, amikor mar a ruhakat pakolgatja az ember. Megvettetek mar nagyjabol mindent? Babakocsi, autosules, kisagy, stb.?
Puszi:
Olive