A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ágneseknek boldog névnapot! :)
Vendég

Csak röviden egyelőre:
Köszönöm a köszöntéseket! :lol: :lol:
.... és most falom tovább az apától kapott túrótortát :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Ági: persze diabetikus, és borzasztó rossz íze van, ugye? :wink: :lol: :lol:

Gyermekem két nap ette a Dodi által tegnap említett brokkoli-burgonya-tej kombinációt. A nehéz légzésből kifolyólag borzasztóan izzad. ÉS MOST AZ EGÉSZ GYEREKEMNEK BROKKOLISZAGA VAN!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Sillia: annyira édes Lóci, ahogyan táncol :P !!!!!

Hendegabi: hurrá-hurrá!!!!!Örülök, hogy jobban vagytok! Virág nagyon aranyos.

Ági: Nagyon Boldog Névnapot Neked!!!! Igyekszem képet is tenni!

Tímea: Örülök, hogy Tamara is jobban van már. Remélem a lakásügy minél előbb megoldódik, mert a vizes fal tényleg nem jó :? !! Mi új házban lakunk mégis vizesek a gerendák, ezáltal penészesek is. Hívtunk egy építésügyi szakértőt, mert a kivitelező nagyon nem akarja elismerni , hogy hibázott, állítólag a párazáró fólia rosszul lett feltéve és több helyen el lett szakítva , ja és ez egy ikerház, közben kiderült hogy a szomszédunk a fürdő vagy a wc szellőzőjét a tetőtérbe vezette ki :twisted: , ezért is vizesek a gerendáink, most mi is a megoldást keressük. 2 éves a ház és 5 évre van garanciánk, elvileg a kivitelezőnek ki kellene , hogy javítsa illetve a szomszédnak is orvosolni kéne a problémát.
marietta1982

Voltam a Tescoban vásárolni és volt 1900 Ft-ért overál, úgyhogy rövid úton megoldottam a problémát, vettem egy 6-9 hónaposat. Nem szép, de a célnak megfelel.

Nyuszi!
Gyere majd a hírekkel, hogy mi volt a dokinál!!

H.Gabi!
Virág nagyon édes azzal a kopi fejecskéjével! :D
Brokkoliszag: :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági!
Boldog névnapot! :wink:

Kép
katy76

Kép Kép
Kép
marietta1982

Domi is nagy csibész! :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Helló Domi, nagyot nőttél megint!!!! :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Csak beleolvastam,meg van vagy 1,5 oldal lemaradasom,majd igyekszek potolni!

Koszi a velunk egyutt orulest a valtozashoz!!!

Hirtelen....

Sillia;annyira orulok hogy jo kis otletet adtunk ezzel a hintaval.......szerintem ilyen orokmozgo babaknak nagyon hasznos bir lenni :wink: Loci olyan kis edes,meg csak a kepet lattam rola.....belejott mar???Hangi 2 nap utan szuperul raerzett a dologra!!!Eloszor pont ugyan ilyet probalt ki a teleles alatt,de azt a szerelme kapta kolcson,mi meg ezt,mert Hangi kisebb baba :lol:

Loislane:latom,nektek is tetszik!!!
Szoval Jolly Jumper a neve(amugy rugos hinta otthon),es ez is ajtofelfara akaszthato,de en azt leszereltem rola,mert itt szelesebbek az ajtofelfak,es nem tudtuk rogziteni....aztan vettunk jo nagy kampot,amit becsavartunk egy atjaroba,az etkezo es a nappali koze!
De itt is lehet kapni olyat is,mint amit Silliaek vettek....lehet hogy egy kis ugyesseggel megoldhato hogy atalakitsatok.....ja es meg allvanyos valtozatban is kaphato....

Most lepek,mert csak szopira ultem ide,megyek,mert lebombaztam a karacsonyfat :cry: :cry: :cry: szegeny,meg olyan szep volt...

Kép
Kép
ancsurti

Sillia;beszartam a rohogestol...baromi jo lett a video!!!!
Latom,raerzett az ugralasra!!!
(talan picit lejjebb rakhatjatok,hogy ne a labujhegyen tartsa magat(nehogy azt szokja meg,es ugy jobban is rugozik...ha elfarad,ugy is csak logni fog :wink: )

Kép
Kép
ancsurti

Marietta:Ezt tudom ajánlani,mi is ezen a rendszeren gondolkodunk:http://www.aereco.hu/
Jónak tűnik,csak pénzmag kéne.. :wink: Dominik nagy huncut,nagyon édi!

Hendegabi:Virág nagyon cukor!
Én imádom a brokkolit. :P :roll:

Jaj Lóci képét is meg akartam ám dicsérni!!! :wink:
Nagyon ügyi! :P

Remélem nem hagytam ki senkit,de a szókincsem már véges! :lol: :lol: :lol: Olyan aranyosak! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tamara nagyon belejött ebbe a hátról -hasra dologra!Már vissza is egyre többször fordul!Nekünk kompunk van,látszik h már erősödött a lába.Talán egy kis sikerélményt is ad neki.
Valamelyik nap beletettem,és az volt neki az első h odament a Tv állványhoz és levette a hifi távirányítóját!Már szerintem kinézte magának,mert nagyon tudta h hol van! :P :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ancsurti örülök h jól vagytok! :wink:

tímea83
Ajka

Sziasztok! :D

Katy: Petra nagyon ügyes! :shock: :lol: Overallt szerintem ne vegyél :D Nekünk is olyan van, ami picit nagy, de jól elvan benne :lol:
Most olvasom, hogy overallgondot letudtad :)

Sillia: én is ihletet kaptam a rugós hinátra.... járvány tört ki! :lol: :lol:

Szisz: nyami torta! :lol: :lol: Gyerekkoromban én is naaagy, szép tortát akartam, de enni sosem tudtam belőle sokat. Csak akkor kellett volna megint, amikor már elfogyott :roll: :lol:

Hgabi: hmm.... akkor a következőbe nekem is havit kellene talán feliratni.... :D
Gombok: :lol: :lol: Jó, hogy Vicus is javulóban van :lol:
A torta fujjj, csúnya és rosszízű :lol: :lol: :lol: Hogy ne is lássam, pusztítom :lol: :lol: Fogyókúra mai nappal engedéllyel felfüggesztve :lol: :lol:

Tike: Katával ma pont ugyanez történt :shock: :lol: Lasztijáért indult volna a játszószőnyegen, de csak távolodott :D Hédivel összebeszéltek :lol:

Timea: jó választás! :lol: Itt is bazi sok hó esett :roll:
Távirányító :lol: :lol: nálunk is veszélyben vannak... :roll: :lol:

Marietta: :shock: nálatok is vizesedik a fal? :roll: Meg kéne büntetni a kivitelezőt, vagy cserélni vele lakást, aztán éljen ő ott! :evil: De ha garanciában megcsinálja, az se rossz... :)
Domi még mindig nagyon szívtipró kispasi :lol: :lol:

Ancsurti: látod, megfertőzted az egész topicot! :lol: :lol: Én már mondtam apának, hogy Kata névnapjára ilyet akarok :lol:
Ő először azt hitte, tortára gondoltam / :roll: :) /, aztán mondtam, hogy nem torta. Ehető? Nem. Akkor nem jó az semmire...! :roll: :D Így barchobázott... :lol: :lol: Úgyhogy elárultam neki a megfejtést :D

Mai napunk: nem kezdődött túl jól, a délelőtti 1,5 órás alvás fél órásra sikeredett. Aztán jött a déli fél óra, ami a szobájában volt, nem séta közben, mert bazira esett a hó. Utána kaja, majd el dokinénihez. Ott a váróban minden ok, vigyorgás, ilyesmik. Amint bementünk és meglátta a dokinénit, nagyon elkezdett sírni- talán emlékezett rá, hogy a múltkor itt kapta a fájós szurikat. Úgyhogy végigbömbölte- sikította az egészet.
Eredmények:
súly: 7350 g
hossz: 70 cm :D
Kapott recetpet ekcémára, mert hiába kenegettem a lábát, nem múlt el a szárazsága, meg ismét a gyogyitári fürdetőt kell használnunk :roll: Nem szeretem, mert mindig csomós marad :roll:
Aztán hazajöttünk, és jött a védőnéni. Először őt se szerette :shock: Úgy látszik, most van az "idegenektől sírva fakadok" korszaka :roll: :)
Azután aludt másfél órát, de aztán azóta se akar :shock: Pedig fél 5 óta ébren van, most meg már fél 10 :shock:
Lassan azért megint ágyba dugom, hátha.... :D

Kép
agi125r

Hgabi!

Lilla: juhhuuu-juhuuu :lol: ! Barátnőm 29-re van kiírva Petrával, alig várom :D !
A brokkolis ötlet miatt bocsi :oops: , igazán írhattam volna vmi vaníliás, mezei virágos bébikaját éa akkor kitehetted volna Virágot az asztalra légfrissítőnek :mrgreen: :lol: :lol: :lol: .
Apropó, nagyon ügyesen ül :wink:

Kispocok!

Én azt hittem több bébikaját fogok bevetni...De mégsem.
Úgy terveztem, hogy ha megyünk valahová, akkor azt fog kapni, mégis inkább viszek itthonit. Ennek nincs különösebb oka, egyszerűen csak kétnaponta csinálom neki a kaját (tegnap lemértem, a brokkolis volt 3,5 perc, aztán kb. 10 percig fő magában :wink: .) Azt hittem lustább leszek ezen a téren, de tényleg annyira semmi az egész! Ráadásul én olyan szívesen válogatom neki a hozzávalókat :wink: . Meg nagyon jó érzés, hogy "főztem" a kisfiamnak, pedig én nem mostanában ismerkedem ezzel (5 éve főzök), de mégis ez egészen más :D !
Persze így is van időnként, hogy üvegeset kap, mert nekem semmi bajom vele, de egyértelműen jobb a friss, és még nekem se okoz gondot elkészíteni, sőt :wink: . Jaa, és a legnyomósabb érvem, hogy Botond sokkkkal szívesebben eszi a házi kaját, és nekem az öröme mindennél fontosabb :wink: . (bnőm kisfia viszont csak az üvegeset eszi meg :shock: ).

Sillia, Ancsurti, Agi125!

Bébiket megzaaaabáloooom :lol: :lol: :lol: .
Mutatom apának:
- Néééézd, mennyire jó fejek :D !
- Tényleg, de édesek, mennyire élvezik :lol: !
- Naaagyon! Veszünk mi is a Makikának :D :D :D ?
- Nem. Nem fúrom szét a falat. :|
- Pfffffff :evil: .
- Esetleg egy bébikomp :roll: ?

:lol: :lol: :lol:

Szóval most gondolkodom. De az van, hogy akinek volt, az az egekig magasztalja, viszont úgy hallottam aszakemberek nem javasolják.... De hát annyira élvezné, nem? :roll:

Boo!

"Jelentem, elértük a 8 kilót"
Mi még nem :shock: :lol: ! De 10 deka :wink: .

....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!
0-tól 24-ig számold össze hányszor eszik, az 1 nap. ha hajnali 1kor, akkor az is beleszámít az adott napba.

Sillia!
Beszarás ez a videó!!! Lóci a kis cuntry boy!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon illik ez a zene alá!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majdnem felkelt a gyerek úgy "nyerítettem" a röhögéstől. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági!
Boldog neved napját! :D :wink:

Marietta!
Domi is nagy nőcsábász lesz, ez a 2. képen nagyon látszik!

Timea!
Kivitelezővel, és a szomszéddal megcsináltatni, ha nem, beperelni őket! Nehogy már Tamara , és Ti lássátok kárát egy f**sz kivitelezőnek. Húú de pipa tudok lenni, amikor valaki kifizet egy rakás pénzt valamiért, ami idő előtt tönkre megy. Nekem is a 160e-s laptop bemondta az unalmast. Rajta volt mindenem, képek, videók Törpi születésétől kezdve :cry: Hétfőn megy szervízbe ismerőshöz, ha megcsinálni nem is, de legalább az adatokat lementi róla ha tudja.

Boo!
Fej mellett haladunk. Ma voltunk mérésen, de csak sújt mértek a piszkok!

6 hós adat: 8150 g !!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
szisz89

gyors bekukk, csak képeket néztem vissza és videókat, szuper édesek, főleg Lóci tánca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dodi nem kell mindegyiket fúrni!

http://www.e-bababolt.hu/jatekok/keszse ... gralo.html

f.nikici

de ezeket már az ülni tudó babáknak ajánlják, Dorkim még nem ül, de mi is szeretnénk majd ha már tud!:-)

f.nikici

Sillia, Ancsurti!
Köszi a választ :D Megpróbálok állványosat levadászni :D

Sillia!

Lóci videóján behaltam, nagyon édesen nyomja ő is :D

Minden jót Lányok, írjatok jóóó sokat!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Timea: brokkolit én is szeretem, csak azt nem, mikor a gyerek a feje búbjának is olyan szaga van!!!!

Dodi: inkább köszi a tippet, mert ugyan szaglik a gyerek, de nagyon könnyű volt etetni, mert nagyon izlett neki. :D Virágillatú kaja??????? Ja, értem már: virágot a Virágnak :lol:
Én is úgy tapasztaltam, hogy jobban szereti a házikosztot a Vicus.

f.Nikici: már régen nem írtál. Hogy vagytok? Dorkiról fotó?

Rólunk:
Nóci kezd köhögni. :? Nem vészes, remélem még kikúráljuk, nem lesz beteg.
Vicus: kicsit jobban van, szag elmúlóban :lol: . Mai menünk gesztenye lesz. Este már megkóstoltattam a sarkát vele, szerette.
(ja, és 329, nem 319, ahogy írtam, bocsi :oops: )
Én: fogínyem kicsit jobb, köszi a tippeket, maradtam a Corsodyl - nál, mindjárt a torkomat is öblögettem vele, mert kissé kapar..... remélem, ennyivel meg is úszom.
Amúgy ma vagy holnap este nagy családi kupaktanács..... a problémák nem kicsik. Na, de ezt nem akarom kiteregetni, mert bárki olvashat minket, úgyhogy ha lezajlott (nem a kupaktanács, hanem azt azt követő dolog, amiről végül is dönteni próbálunk), megosztom veletek, de addig szorítani nekünk, hogy jól jöjjünk ki ebből a dologból!!!!!!

Megyek, folytatom a napot.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi: vagyok én sokszor olvasok egy picit, de mindet bepótolni, és válaszolni nincs időm, mert éjjel mire idekerülök, már nagyon fáradt vagyok.
Lányoknak jobbulást!! Környezetünkben is mindenki beteg, ma már én is megkezdtem, kicsit taknyos vagyok már. :?
ÉÉÉSSS DRUKKKKKK+++++++++++++++++ a valamihez!!! :wink: :wink: :wink:

Képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

f.nikici

Sziasztok!

Köszi az infókat :wink: . Csak gyorsban....

Utánanéztem, és a rugós hintát kifejezetten javasolják a szakemberek, mert erősíti az alsó végtagokat, javítja az egyensúlyérzéket, segíti a mozgáskoordinációt...
Ezzel szemben a bébikompra nagyon vadul fújolnak, sőt betiltanák (mint több Nyugat-Európai orszagban) :shock: . Ennek pedig nem az az oka (amire én gondoltam volna), hogy a gerincének, vagy a lábának nem jó, hanem az, hogy túl korán készteti a gyereket függőleges irányú mozgásra, felgyorsítja a felegyenesedést, ami hosszú távon nagyon nem jó. Minden időszaknak megvannak a maga tanulási folyamatai, amiknek az átugrása később problémákat okozhat. Szóval ha idő előtt "járkál" a komppal, pedig még másznia, vagy ücsörögnie kéne, akkor ennek következményeként valószínűsíthető az instabil dominancia, intermodalitás, szerialitás, téri irány és viszony problémák, esetleg hangzó-, és betűtévesztések, amelyek összességében eredményezhetnek tanulási zavart.
Persze nekem egyből eszembe jutott, hogy nehogy már napi fél-fél óra kompozástól olyan nagy baja legyen, de azt írják erre, hogy a napi fél óra is gáz, mert megtetszik nekik az állás/járás, és idő előtt törekedni fognak az elsajátítására, és ez elvonja a figyemlüket a kúszásról/mászásról/ücsörgésről.
Ez amúgy nem csak a kompozásra vonatkozik, de minden olyan ketyerére, vagy "gyakorlatra", ami a babák függőleges irányú érdeklődését erősítik. Az persze más kérdés, hogy mit kezdjünk a gyerekkel, ha ő márpedig járni akar, hiszen lecsapni nem tudod :roll: :lol: . Ricsi 9 hónaposan tök egyedül járt, pár napig mászott csak, azt is hátrafelé :shock: :lol: . Viszont vlsz. ennek következtében kiskorában borzasztóan hadart, mert az agya is sokkal gyorsabban jár, nem csak a lába :lol: . Járatták logopédushoz, és nagyjából orvosolták a problémát, de a mai napig gyorsabban beszél az átlagnál. Persze alapvetően jó dolog is lehet, hogy gyosan jár az agya, mert könnyen tanul, viszont a tanulás soha életében nem kötötte le, minden suliját úgy végezte el, hogy csak az órán hallottakból tanult, ő otthon sose ült le. Ez azért nem túl nagy erény :roll: :lol: .

Szóval most még semmiképp nem javasolt, de elvileg 8-10 hós kortól nem gáz, csak arra a rövid időre meg minek venni sokezerért.... Ha van kölcsön, akkor raboljatok rá, ha nincs akkor ennyi :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nikici:Tündéri kiscsajod van! :wink: :D :D :D

Szisz:Összekevertél Mariettával!:wink: :lol: :lol: :lol:
Ők áznak a kivitelező miatt,mi csak "ala nature". :wink:

Dodi:Szerintem meg borzasztóan nagy a káosz ezekkel a teoriákkal kapcsolatban!Igazán kiadhatnának már egy egységes véleményt!
Tegnap volt a védőnő,és elpanaszkodta magát h lehet h elfogadják azt h a gyerek 6- 7 hónapos kora körül találkozzon liszttel,és így védett lesz az allergiától.
:roll: :?
Szerintem nagyon sok a találgatás,ez nagyon bosszant,mert én mint első gyerekes,azt se tudom néha mihez kapjak..

tímea83
Ajka

Tímea: nekem a második babám van, és én is tanácstalan vagyok sok mindenben.... igaz, eltelt közel 6 év.

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Jó lehetett korizni!Én gyerekkoromban korcsolyáztam utoljára.

Ági :BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Hendegabi:El is hiszem!Hiszen azóta már vagy huszonnyolcszor megváltozott minden!A baj csak az h az ilyesmivel nem törődnek,nem veszik észre h ez mekkora probléma.
Csak azt nézem ha az én védőnőm még nem ajánlja a hozzátáplálást,ugyanakkor ugyan ebben a városban levő barátnőm védőnője meg igen!Nekik ebben nincs felelősségük?
Ahogy észrevettem mindenki a saját nyakára elkezdi úgy ahogy tudja,vagy ahogy a szülők segítik tanácsokkal.
Én nem igazán értem h mi szükség van a védőnőkre???!!!
Így az egész úgy tűnik,mintha minden védőnő a saját belátása szerint döntene így,vagy úgy.Nem szakmai indítatásból.
Néha azon gondolkodom h milyen jó lenne egy olyan szervezet,ami átfogóan foglalkozna a gyermek,-és csecsemő neveléssel.De Á-tól Z-ig mindenre kiterjedően ám!
Nem így ahogy most történik.
Álmodj királylány! :oops: Gondolom ha létezik is ilyen az jó pénzért.

Ja a ház:szerintetek begolyóztunk?:Azon gondolkodunk h emeletesbe/társasházba költözünk vissza a városba..
Sajnos a levegő minősége szempontjából szinte mindegy.
Tőlünk nem messze megy a főút és egy szakaszát fizetőssé tették,ezen felbuzdulva a kamionosok felénk kerülnek. :evil:

tímea83
Ajka

Hendegabi!

++++++++++++++++++++++ :wink:

Tímea!

Anyuék is azon az állásponton vannak már, hogy 1 éves kor előtt találkozni kell a gluténnel. Mondjuk én még semmit sem adtam Botondnak, még nem volt nálunk szó róla. Viszont ahogy most belegondolok, a liszérzékenység is sajnos népbetegség lett napjainkban az előző generációkhoz képest. Hogy ez azért van-e, mert ők már 4-5 hónaposan kenyérhéjat rágcsáltak, vagy mert manapság minden televan egy csomó redvával azt nem tudom.... :?
De azt igen, hogy elvileg az ellen a bakteriális környezet ellen, amiben él a kisbaba, immunis lesz. (Lsd. "koszos" családok gyerekei mindig ellenállóbbak, rassztól függetlenül!). Szóval ha ebből indulok ki, akkor lehet ebben is valami.
Amúgy én pont emiatt az első kifőzésen kívül sose fertőtlenítettem semmit. Eleinte nem tettem gépbe a cuccait, most is ritkán mondjuk. Van egy külön szivacsa, és kész. Ruháit a mieinkkel mosom, és sose használtunk gyogyis fürdetőt....stb. Ezt tűnhet hanyagságnak, de részemről ez tényleg tudatos volt! És nem is volt soha semmi baja, sőt akkor se lett beteg mikor én az voltam (2*) is. Hogy emiatt, vagy egyszerűen jó fajta a gyerek, azt nem tudom :lol: .

...Megyek, nyekereg :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Jópofák ezek a hinták. :D :D :D :D De biztos jót tesz a mozgásfejlődésnek? :roll: :roll: :roll:

Alighanem azért nem tudják pontosan megmondani a védőnők a tutit, mert azon túl, hogy az eddig egységes szakmai álláspont mindig megdől a legutolsó kutatások eredményének tekintetében. Ráadásul még a gyerekek sem egyformák. :roll: Így marad a mindenkiahogygondoljaúgytegye. :?

Virágillatú Virág az asztalra:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.babazo.hu/szakertok/20100116-depresszio-szules-babyblues.html

Kép
Kép
200907?

Lois!
Jöhetsz ám többször is, és nem csak ZUGOLVASNI!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hendegabi!
+++++++++++++++++++++++++

Nikici!
Nagyon jók a képek!!

Timi!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Előfordul, ha többeteknél is előfordul ugyan az a probléma :oops: :oops: :oops: Bocsi!!!! :wink:

De az, hogy nálatok vizes a fal, az is valakinek a hibája, aki gondolom a kivitelező lehet :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: A lényeg, hogy egyikőtöknek sem tesz jót a vizes fal na! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Boo!
Ránézésre nálunk sem mondanád meg,hogy 8! kiló a gyerek 6 hósan!! mindjárt mutizok nudi fotót, alig vannak hurkái:D Nem gombóc, de nem is gebe!

Kép

Kép

Én szakközép iskolában tanultam meg jégkorizni, a portás mindíg jégpályát csinált a focipályából, és ott voltak a kori/tesiórák. Azokon a korizásokon kívül 1x voltam a műlyégen a ligetben, és slussz. Van itt battán egy tó, ami mindíg klasszul befagy, de arra meg nem merek rámenni :(

Dodi!
Én is mindent 1x főzök ki az elején, és slussz, ugyan úgy mint neked, külön szivaccsal mosom oszt kész. Mondjuk a ruháit én külön mosom, csak a sötét cuccokat mosom a mieinkkel, mert abból olyan kevés van, hogy még fél adag mosás sem jönne belőle össze.

Kép
szisz89

nyuszi81! :)

Mi volt a neurológusnál tegnap? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

dodi: igen, én is pont ezt mondtam, olvastam, hogy ülni tudó babáknak ajánlatos csak :D én is szeretnék majd Dorkinak, amint tud ügyesen ülni.

tímea köszi :wink: :D pont tegnap mértem le, 9090 gramm csak azt tudnám mitől hízik, mikor alig eszik valamicskét :shock: :?

boo: nem is lehet elfelejteni, olyan mint a biciklizés :lol: :lol: :lol: édes lehetett Zsiri :lol: :lol: Nem is késel le semmiről...vagyis késünk le...én is pontosan így olvastam, hogy megterhelő a gerincre, míg nem tud ülni.

tímea: még mindig nem javasolja a hozzátáplálást 6 hósan a védőnőd? :shock: akkor mikor kellene elkezdeni szerinte? :shock: Azért szerintem(pedig nem vagyok védőnő) egy 6 hós gyerek már csak kezdjen ismerkedni mással is a tejen kívül.Pont a múltkor láttam egy adást, olyan szülőkről, akik későn kezdték a hozzátáplálást, és nagyon lassan, 2 éves gyerekek még mindig nagy nehezen eszik meg csak (!!) a püréket, és még mindig a tej a favorit...semmi szilárd kaja :shock: ez meg már a másik véglet :?
Szerintem nem vagyok begolyózva. Mi most társasházban lakunk a belvárosban, de még is nagyon csendes helyen. De majd szeretnénk kertesbe költözni idővel.

dodi: szerintem is így van az immunrendszeres dolog. Én mondjuk sterilizálom a cumikat, mivel már 4 naposan szájpenésze lett :twisted: :twisted: azóta kiszoktam, napi 1x. de játékokat, mást azt nem.

Hozzátáplálás: még a múltkor akartam írni ezzel kapcsolatban, hogy szerintem házi-bolti megoldás is jó. :wink: Én van amit csak boltoit adok, pl. körte, mivel az életbe nem tudnám kiszedni belőle a magvakat. (vagy miket). Házi kajával sincs semmi bajom. Csak ha csináljátok ügyeljetek arra, hogy ne vízben főzve készítsétek el, ugyanis annak semi értelme, az összes vitamin kifő belőle, hiába az öröm, hogy hűfőztemagyereknek, mert egészségesnek éppen nem mondható, aki vitaminokra is fogyelni szeretne. Mindent sütőben készítsetek. :wink:

f.nikici

Dodi
én az elején lelkesen fertőtlenítettem minden nap, aztán szép lassan hanyag lettem, elfelejtettem, és már csak másnaponta, aztán három naponként feretőtlenítettem. Mostanság a heti 1 befigyel, de az sem izgat, ha elfelejtem :roll: Mostanra már életképesek, és megszokták a kinti létet. Nyilván a Müzlis foglalkozás után fertőtlenítős kézmosóval csutakolom le a kezét, nehogy vmi élősködőt összeszedjem, ami nem "belé" való :lol:
A mosogatáshoz nekünk is külön szivacsunk van az ő cumis cuccaihoz, nyilván nem a pörköltös mosogatólével fogom elmosni :lol:
Mosás: én az ő ruháit külön mosom a dreft+gabiöblítő kombinációval. A textilpelusait pedig végképp külön, mert azt 60 v 95 fokon nyomatom :wink:

Nálunk továbbra is verhetetlen favorit mindenféle címke a játékokon :roll: :twisted:

Szisz
mennyi a hossza Attinak? Zsiri most kb 71cm és 8 kg :roll: :lol:
és hát nekünk lényegesen hurkásabbak a sonkáink :oops: mindjárt lövök képet róluk :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
boo

szisz: köszi! :D Te kisfiad is nagyon édes! :D Dorki is 9 kiló, én mégsem látom annnyira kövérnek. De nem bánom, egy kisbaba legyen szépen husis, az az igazi baba :lol: :lol: :lol:

f.nikici

boo: Zsiri hosszabb mint Dorka :shock: :lol: :lol: Hogy behozta magát!:D Dorkának is naaaagy kedvencei a játékok címkéi, cipzárok, fakanalak, habverők, és egyéb konyha eszközök, távirányítók, telefonok, madzagok. :lol: :lol: :lol:
Még a múltkor kérdezni akartam, hogy a Dorkis álmodban nem tudom miért dominált a rózsaszín Dorkin, pedig nem is abban volt mikor láttad :lol: :lol: :lol: (vagyis én úgy emlékszem)

f.nikici

Dodi:ebben osztozom,szerintem sem kell ki hypózni a gyereket! :wink: :lol:

Szisz:Nem szemrehányás volt! :lol: :lol: :lol:
Ati szép nagy baba!

A dagi kisbabák véleményen osztozom,szerintem is úgy aranyosak.
Kivéve Tamit,mert ő rám hasonlít ezen a téren.Ő így is aranyos. :lol:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Meg mindig nincs idom vissza olvasni, csak gyors helyzet jelentesre jottem meg megnezni a kepeket.

Ancsurti:
Orulok, hogy javulo felben vagytok. Hangi nagyon jol nyomja a hintaban.

Sillia:
Loci nagyon edi. Olyan ugyesen tancol. Nagyon tetszik!!!

Boo:
Gratula a 8 kg-hoz

f.nikici:
Lanykad egyszeruen gyonyoru!

Marietta:
Domi tunderpofa kisfiu. Olyan kis huncut pofija van! :)

Hendegabi:
Gratula az uleshez! Gyogyuljatok meg hamar.

agi125r:
Jol becsomagoltatok Katat abba a vodorbe :lol: :lol: :lol:

Szisz:
Gyerekek aranyosak! Jol all Attinak a sapi! :lol:

Nyuszi:
Gratula az atfordulashoz. :D

Tike:
Hedi nagyon ugyes kis rak. Lottika is igy kozlekedik mar egy par hete. :lol:

Bocsika ha valakit kifelejtettem de nem olvastam vissza az elmaradt 18 oldalt. Majd ha haza megyunk megprobalom bepotolni.

Akkor par szo rolunk is.
Vasarnap megvolt a keresztelo. Nagyon szep volt, en el is erzekenyultem es a konnyeimmel kuzdottem. Lottika tovabbra is nagyon jol viseli a rokonok erdeklodeset.
Mar a masodik fogacskank is kibujt!
ES Lottika mar egyedul tud ulni percekig!!! Olyan edes, majd megzabalom. Neha azert meg eldol ,de nagyon amugy tok ugyes. Majd probalok kepeket is rakni de nem biztos hogy most sikerulni fog.
Vegre megoldodott az utlevel problemank is. Mivel nem ert vissza Washingtonbol a kislany utlevele igy ujat csinaltak neki es ma mar el is mentunk erte Pestre.

MAr elvonasi tuneteim vannak. Nagyon hianyoztok. Nem tudom, hogy kivel mi van. De hamarosan megyunk haza es ujra bekapcsolodok. Most sajna nincs idom olvasni... ezt is meg reggel kezdtem irni es most sikerult ujra ide ulni es befejezni. Ha minden igaz ma megyunk moziba Pestre. Megnezzuk az Avatart! Mar nagyon varom!!!

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Majd egyszer újrafogalmazom :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.22 16:30-kor.
Vendég

sillia! :)

"Mert a helyzet és a szükség úgy kívánta. "
Ez a kérdés: hogy mi a helyzet és mi a szükség. :roll: De ez tényleg csak egy belső monológ volt, ami kihallatszódott. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.22 16:26-kor.

Kép
Kép
200907?

Ezt is..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.22 16:30-kor.
Vendég

És ezt is. :(
Vendég

:shock: most én lemaradtam valamiről? :?: :oops:
(enyhén gyenge felfogású vagyok ma, ráadásul elegem is van a mai napból! Pedig még csak ezután jön a neheze.)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Tegnap megjártuk a neurológust,ma a védőnőt,úgyhogy Norka légyszi majd írd be a 6 hós adatainkat,köszike :lol: :
6960 g és 67 cm :lol:

A neurológus nagyon meg volt elégedve Lilivel,már a karján sincs letapadva az izom. Még a hátát kell egy kicsit erősíteni,de ennyi. Olyan édes volt Lili,evetkőztettem,na ő egyből bekapta a lábát röhögve -ez már nagyon tetszett a dokinak - és elkezdett ott is forogni meg nézelődni. Majd megzabáltam. Két hónap múlva még egyszer ránéz és utána elbúcsúzunk egymástól.

Boo! Korcsolyázás :lol: Idejét nem tudom mikor volt a lábamon kori,pedig én is nagyon jól tudok. Nem féltetek,hogy apát fellöki valaki? Gondolom a műjégen voltatok.

Nikici! Bár én vízben főzöm a Lilinek a kaját,de csak nagyon minimálisban,épphogy teszek csak bele és hagyom,hogy abban párolódjon. Szerintem azért így is marad benne még elég vitamin. :wink:

Ja! Amúgy annyira bírom,hogy a védőnő és a doki mást mondanak. Ma a védőnő azt mondta,hogy mostmár elhagyhatom a déli szopit nyugodtan,ezzel szemben a doki meg azt mondta,hogy az még odébb van. Mivel nem tudom,hogy most akkor mi a fenét csináljak,megyek a magam feje után és a déli szopi előtt kb fél -1 órával kap zöldséget és akkor szopizik utána,amennyi jólesik. Nekem még elég sok tejem van,úgyhogy amíg tudom,adom neki.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Gyorsban....

A rugos hintaban,amilyenbe mi is raktuk Hangit,ugyanolyan pozban van,mint a kenguruban,illetve a kendoben,annyi a kulonbseg,hogy leerhet a laba,es neha elrughatja magat......nem terheli meg jobban a gerincet,mint ezek a hordozo felesegek....
Tartja szorosdan az allithato beulo resz.....

Ezt gondoltam leirom.....

A bebikompban egyet ertek,legalabbis amiket olvastam rola....itt be vannak tiltva,persze ez nem jelent semmit.
Helyette vannak olyan beulok,mint a rugoshinta,csak van korulotte "kezelopult" van,amin rengeteg jatek.Ebben is tartva van a hata,nem lokheti magat,csak rugozhat a labacskajaval.....Ez nem fogja menesre kesztetni,de egy opcio,hogyha mar vegkepp nem lekotheto a figyelme...

Egyebkent Hangi rengeteget van a foldon,ez latszik is a mozgasan,fejlodesen...szerintem ezeknek a kutyuknek nem kell a bebisittert helyettesiteniuk,de lehetnek atmenetileg megoldasok....

Kép
Kép
ancsurti

Ugy rohanok,hogy csak na.......nagyon jok a kepek,akkorat nottek mar ezek a babok :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Kép
Kép
ancsurti

Szerintetek az éretlen banán egyenlő a vegyszer ízűvel? :evil: Mert én most majdnem olyat adtam Huginak. Még jó, hogy megkóstoltam előtte. :roll: :roll: :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

Bucus:Várom a képeket!Biztos nagyon szép volt!
Lotti nagyon ügyes,ha már olyan sokáig ül.
Tamara ha meglát valamit már dől is abba az irányba. :lol:

Nyuszi:Szerintem se hagyd a szopit!
Én olvastam h ebben az időben még bőven elég a tejci,persze azért ez is gyerekfüggő.Nekem is hiányzik.. :cry: Mondjuk az nem h lerágta már a végén állandóan. :roll:

Tamara már a komp előtt is folyton lépdelt,és ha háton van és megfogja a kezem nem ülésbe,hanem rögtön állásba húzza magát. :wink:

tímea83
Ajka

Boo!
Mi már 2 hónapja Dm-est használunk és semmi bajunk. Érzékeny a Zsiri popsi. :( Sok sok sok puszit küldök a gyógyulás érdekében! :wink:
[quote]m írta:egcsináltam a sonka fotókat, majd felteszem

Már váárom!! :twisted:

Kép
szisz89

Sziasztok

Nem volt kedvem jöni. Szemem megint totál bedagadt 3 helyen van árpa, tobrex kenőccsel kenem de nem sokat ér. Annyira unom már.

Képet viszont dobok, Nóra ma felállt:)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: :shock: :shock: :shock: nagggyon ugyes Nori!!!Ezt az ugyesseget :shock: :D :lol: ...es az a huncutvigyor az arcan,ahogy csucsul az agyon!!!Akkor mar nincsen megallas,semmi nincsen biztonsagban :wink:
Gondolom gyorsan letettetek a jarokat 8)
A szemed gyogyuljon gyorsan...mitol jon ez elo mindig???Nem lehet tudni???Fested magad idonkent???

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: