Sziasztik,
csak kuyafuttában jövök, a délelőttöm elment a kazánszerelőre való figyelés miatt, hála a jó égnek csak savazni kellet az amúgy 1 éves kazánt és nem lyukadt ki a hőcserélő egység, ami újabb 55 e Ft lett volna savazás 15 e Ftja mellé.
Ja, ha bevízkövesedik az amúgy még garanciális készülék az már nem garancia keretén belül javítandó, hogy az a jó.....
Vick, örülök hogy Eszter jobban van, nagyon kemény menet lehetett a tegnapi nap, sajnálom.Nagyon ügyes anyuka vagy!
Reni, lányok féltékenykedése

Viszont apa ne legyen morci, 3 csodaszép nő van mellette
Ruhakupacos védőnőlátogatás megjelent előttem vizuálisan!
Új hajról fénykép?
Zsuzsi, Zsófi egy súlycsoportban van Márkkal!Szépen gyarapodtok ti is!hogy alakulnak most az esték?
Nálunk is a felsők még nagyok, de a 62-es nacik simán jók.
Röhej, de van olyan kétrészesünk ami elvileg new born 50-es méret és a felsőjébe most nőttünk bele.
Edina,sokat fáj a fejed mostanában, biztos az idő, szegény.Mit főztél?
ToldiSzilvi, tejcihez gratula!Milyen hűtőtök lesz most végül?
Móni, nutella
Dávidnak lett hőemelkedése tegnap?Én este 37,5-öt mértem és tök lagymatag volt a gyerek, de egy fél óra múlva 37 lett majd 36,9 ami az alaphője, viszont egész éjjel szaladgáltam nézni az alvó gyerekem homlokát,ilyen parát legközelebb nem csinálok magamnak, megfogadtam,inkább én is a Vick féle módszert alkalmazom majd.
Fleurról tudtam, csak elfelejtettem megírni!Szegénykém, remélem a mai nap már jobb volt.Ráadásul ma meg Lillus is otthon volt és Peti dolgozott,mi?
Krisztina, nyugi, mi is úszunk a párában, megőrülök már.És minden nap mosni kell legalább egy adagot.Szellőztetni meg nem lehet állandóan.
A mi védőnőnk eddig szerencsére mindig telefonált mielőtt jött.
Viszont gyerekorvos téma:Fleur és sokan mások ajánlották a gyerekorvost akihez járunk, de én nem vagyok elragadtatva tőle.Egy kedves szava, mosolya sincs a gyerekemhez.Mindkét védőnő tündéri a körzetben,a dokinő meg fapofa.Szeretném ha egy kedves, aranyos doktornénink lenne, a jövőre nézva ha majd vmikor betegek leszünk .
Szerintetek?
Hú, Márk most félórás szopi, 2 cici kiszívása után megevett még 120 ml tápszert, leeszi a hajam a gyerek.
puszi,
Kata