Sziasztok!
Poci én is szivesen küldök neked havat

Ilyen szívdobogásom nekem is volt tegnap, elég ijszető, nem tudom mitől lehetett
Niki remélem jobban vagy, és csak valami futó gyomorrontásod volt!
Edi: ez a torta nagyon jól hangzik

Nem jó hír, hogy semmit nem ér a papír

:( Anyukád nem semmi, minden tiszteletem az övé
Bibar: esést sajnálom, vigyázz Magadra!
Táppénz: nekem is volt olyan ismerősöm, akinek több volt mint a fizuja, állítólag függ attól is, hogy mennyi egyéb juttatást kaptál az előző évben (prémium, 13. havi, nem tudom mi tartozhat méh ide)
Manorka: mi is ikrek vagyunk a párommal mindketten
Bébike: én méhlepényem is lent tapad most, a pereme kicsit rá is lóg a méhszájra. Azt mondta múlt héten a szonográfus, hogy ezzel most még nem kell foglalkozni, ahogy nő a méh feljebb fog húzódni. Mi már néha mondjuk Zalánnak a tesót, de hogy mennyiét ért belőle a maga 16 hónapjával azt nem tudom. Gratula a kisfiúhoz!
Mercy: igen az már valószinűleg a babóca!

Pónigolni én is szivesen vinném majd a fiamat!
Meme: UH előtti pánik nekem is ismerős. Nálam akkor csökkent ez jelentősen, amikor már rendesen mocorgott napközben. Bár akkor meg jött a most éppen miért nem mozog cimű pánik
Én közgazda vagyok, ezzel elég sok helyre tudtam jelentkezni, és viszonylag hamar is lett melóm. Most meg erősen gondolkozom, hogy mi az, amit hosszú távon lehetne itthonról vagy nem kötött 8 órában csinálni. Legszivesebben részmunka időben mennék vissza majd valamikor. Dehát az ugye nem nagyon van
Dodó: itt se takaritják az utakat, a járdákat pedig van amelyik ház tualaj igen, van amelyik nem. Még a nagyobb kerekű kocsinkat is alig tudtam eltolni a múltkor