A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

olyan jó nektek babásoknak.................
Vendég

szia nekem a 4 héten volt 5,6 mmm a petezzákKép) Azóta már 2 hét eltelt Kép Mit mondott a doki hány hetes vagy??
Nagyon nagy gratula vigyázz magatokraKép)

Kép

Kép
edinka

Orsi,Viki Zsu!-KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!!!Kép

OrsiKép
Utolso mensi aug 5.Jol szamoltam??Szerinted is 4+4??

VikiKép
Igen,minden tunet van,kiveve hanyinger.Van: surun pisilek,szedules,allandoan almos vagyok,szagerzekenyseg,szurkal a hasam alja...A doki szerint ezek jo tunetek.

TE IS LESZEL BABAS!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!Kép
A profeta szoljon beloled!!!!KépKépNeked megvannak meg a tunetek??

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Edinka!

4-5 hetesnek mondta.Elobb engem kerdezett,gondolom,mert a multkor tudtam a fogantatas napjat,de most nemKép

Olvastam a masik topikban,hogy csutortokon mesz dokihoz-ez szuper!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kép
Vendég

Érzel már valamit mármint tüneteket?
Mellfeszülés , has fájás, émelygés stb.....
Remélem most már meg nyugodtál?
Mikor kell legközelebb menned?
Tényleg 1 hét lehet köztünkKép))

Kép

Kép
edinka

Viki!

En nem nagyon ertek hozza,de azt tudom,hogy az elso + teszt utan meg mertem a homet kb 3 napig,mindig 37 folott volt,de ingadozott...SZORIIIIIIITOOOOOOOOOK!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Edinka!

Igen,19:37kor irtamKépKépDe a mellfeszulest kihagytam,az is jellemzo.
Most megnyugodtam,olyan jo!!KépKépPersze tudom,hogy mindig fogok vmin idegeskedni,most azon kezdek el ragodni,hogy remelem nem kaptam el Anyosek macskajatol a toxoplazmatKépKépKépKépHolnap ezt is nezik a veremben.

2 het mulva,20-an megyek ujra.

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Viki!!!
Nekem is a teszt utánn 37 fok fölött volt!!
A tüneteid szerintem nagyon jókKép)
Teszteltél már???

Kép

Kép
edinka

Kriszta Kép
Tökéletesen számoltad Kép A toxo miatt ne aggódj! Nem kell a terhesség alatt sem túlzottan óvatoskoni. A vérvételből úgyis kiderül, hogy elkaptad-e már valaha. Ha egyszer átestél rajta, akkor már nem tudsz még egyszer megfertőződni. Tehát most az lenne a jobb, ha pozitív ellenanyag teszt eredményed lenne.
Egyébként nekünk 22 évig volt cicánk, és én mégis negatív vagyok... szóval az, hogy van-e cica, nem jelent sokat!

Viki Kép
Ez a görbe nekem kicsit "gyanús"! Drukkolok!!!! Az a második ugrás a 23. nap környékén. Mikor volt a tüszőrepid? Azt nem tudod?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
tüszőrepi most a 12-13.napra saccolom,UH nem volt sajnos.De most egyre jobban görcsölök szerintem reggel már jelentkezik is......Majd jöv. hónap lesz az én hónapom.
Tesztelni nem akarok,ugyis kiderül 1-2 napon belül minden.
Vendég

Viki Kép
Ne is tesztelj! Várj még vele. A görcsölés lehet a babától is, ez elég kétes tünet.
Drukkolok!!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Azert aggodom,mert pont az elmult 5-6 hetben macskaztam minden hetvegen...es most elolvastam a toxo topikot es van,aki azt irja,hogy ha +, el is vetelhet az emberKépSzornyu egy termeszetem van,hogy mindug agyalok valaminKép
Kriszta,aki mar tutiratudjahogy4+4Kép

VikiKép
En csak azert csinaltam tesztet a 26. napon,mert biztos voltam benne,hogy meg fog jonni,annyira gorcsoltem-szoval NE ADD FEL!!!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Köszönöm lányok a biztatást,én lennék a legboldogabb,persze utánatok, avilágon,ha nem jönne meg,de tudjátok női megérzés.Én ma vagyok 26.napon
Vendég

Kriszta Kép
Valamit azért nem olvastál el figyelmesen. Szóval ha most pozitív lesz, az azt jelenti, hogy átestél rajta, de lesz ott még egy infó is, hogy friss-e a fertőzés vagy nem. Ha meglesz a lelet, akkor a doki úgyis elmondja.
Ne aggódj! Nekünk még a lombikkor is megvolt a cicánk, és nem kaptam el.
Tudod én azt mondom, ha 24 év alatt nem kaptam el, akkor olyan kicsi az esély, hogy pont ebben a 9 hónapban kapjam el.
De előre felesleges aggódni!!!! Ezt próbáld meg megtanulni, mert különben végigizgulod az egész terhességet, és ez nem jó! A babókának nyugodt, kiegyensúlyozott mama kell, akkor lesz ő is nyugodt és kiegyensúlyozott.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Koszonom a sok-sok infot!!Hat nagyon varom,hogy meglegyen az eredmeny.Azt hiszem,azt mondta a dokim,hogy az hozza fog menni,igy 2 het mulva tudom meg.

Igen,nagyon fontos lenne megtanulnom elore nem aggodni,de szerintem ez a miss ab miatt van...akkor nem aggodtam soha,megis baj lett...

De mar nem szamit,hisz itt van Prucsok!!!!!!!!!!!KépKépKépLeirhatatlan az erzes,hogy tudom,hogy bennem van:-)))))

Megyek,hianyol AzuramKépAzt mondja babanet-fuggo lettem-nem tudom,mirol beszel...

Szep almokat mindenkinek!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

MeaKép
Szerintem négy hónap még nem hosszú időKépEgészséges párokra is egy évet mondanakKépDrukkolokKép
KrinyokaKép
Nekem is 3 hónap várakozást tanácsoltak anno.Érdemes pihentetned a szervezetedKép
VikimiKép
Van akinek a menzi elött néhány nappal esni kezd a hője de van akinek csak aznap. Eltérő.DrukkolokKép
KrisztaKép
Remélem most már megnyugodtálKép GratulálokKépNe idegeskedj előre olyan dolgokon amiről még nem is tudod, hogy érinthet-e vagy sem...Kép

Puszi:Doris
doris

Jo reggelt Lanyok!

1,5 ora mulva mar a korhazban kell lennem vervetelen...aaaaaaaalmos vagyokKép

DorisKép
Most egeszen nyugodt vagyok,tok jo erzesKépMeg a verveteltol sem felek-a multkor nagyon ugyesen vettek le.

Lenne egy ujabb kerdesem-mindig foglalkoztat valami: azt meg tudjatok nekem mondani,hogy ebben a terhessegi korban mennyinek kell lennie a betaHCG-nek?Most nezik.Nekem ugy remlik,multkor nem neztek,-de lehet,hogy csak almos vagyokKép

Szep napot!Delutan jovokKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta Kép
Nekem is aug 5-én volt az utolsó mensi Kép
Én holnap megyek dokihoz, és izgulok egy picit, de ez csak olyan egészséges várakozás, hogy na, akkor ö mit is mond.
Ti láttatok már UH-n valamit?
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Kriszta Kép
Nem tudják. Kb. érték van. A lombiknál azért lehet megmondani, mert ott pontosan ismert a megtermékenyítés időpontja és valószínűsíthető a beágyazódás időpontja is. Mivel a betaHCG kb. 1,5 naponta duplázódik, így természetes ciklusnál (ahol órára/napra sem ismert a megtermékenyítés időpontja) nagyon eltérő adatok jöhetnek ki ugyanarra a terhességi korra.
Nem igazán számít, hogy nézik vagy nem. Én a progeszteronnak jobban hiszek, mert az szerintem természetes ciklusnál jobban mutatja, hogy mi van a terhességgel.

Friss mamik Kép
UH nagyon sokáig semmit sem lehet látni. Mert az, hogy mit mutat, nagyon függ az UH készülék minőségétől. Én azt mondom, hogy a 6. hét előtt, ha nem lát semmit az UH, akkor nem kell kétségbe esni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép
Köszi a válaszokat, egyenlőre akkor várunk még.
Most szeptemberben kell visszamennem kontrollra at dokimhoz. Azért reménykedek, hogy pozitivan áll hozzá Kép
Azt hiszem ugyis tegnap volt pé-m, ugyhogy a második hónapot is lekéstük már.
Gratula a friss kismamiknak és minden rendben lesz. Remélem karira már mindenki + egy főre ehet Kép
krinyoka

Minyu
Neked is gratulálok!

Krinyoka
Nekem méhen kívüli terhesség után 2-3 hónapot mondott a doki. Szerintem érdemes kivárnod azt az időt. Értem én, hogy már nagyon szeretnéd a babót, de szerencsésebb, ha előtte a szervezeted teljesen rendbe jön.

Mea
Én is több helyen olvastam, hogy 4 hónap még nem hosszú idő, az átlag egy év stb., de én a 6. sikertelen hónap után (ami remélem nem következik be!) biztosan elmegyek kivizsgálásra, hogy megtudjam minden rendben van-e, és csak várat magára a kicsi, vagy valami oka van, hogy nem jön össze.

Nekem is lenne egy kérdésem. Pénteken úgy gondoltam, és írtam is, hogy sajna megjött. Később kiderült, hogy csak barnázgatás volt 3 napig. Most hétfő reggelre (5 nap késés után) viszont tényleg megjött, de a hőm 36,9-36,8 volt eddig. Ennél nem kellene alacsonyabbnak lennie? Vagy ez még normális szerintetek? Előre is köszi

Adri
adri77

KrisztaKép remélem minden ok volt a vérvételen, hihetetlen, hogy MinyuvalKép egyszerre lettetek "babásak".

ZsuKép már csak egy nap! Nagyon szorítok!

VikiKép ne aggódj, a következő hónapban majd te kerülsz sorra. Én előre engedlek. Kép Elkezdtük szervezni a lagzit, eddig ezért nem mertük bevállalni, milyen lenne terhesen végigtáncolni a lagzit! Kép. Úgyhogy én megelégszem egy Karácsonyi vagy tavaszi fogantatással is :-) Csajok, addig tiétek a pálya, mert kell ám a segítség és a tapasztalat az újonnan jövőknek! Kép Kép Kép Kép

Krinyoka, (Zsu) Kép nem akarlak elkeseríteni titeket, nálunk a vetélésem óta (6. hét) nincs baba, ezért mentünk el a BMC-be. Ez pedig tavaly januárban volt Kép és azóta semmi. Ez persze nem jelenti azt, hogy nálad is így lesz Krinyoka. Sőt, nálad biztosan nem így lesz! Nagyon szorítok érte és küldöm neked a pozitív energiákat. Csak nálunk ez a tapasztalat, és amiatt, hogy spontán terhes voltam, sokáig nem mentünk el szakemberhez, sőt, néha még mindig reménykedem, hogy hátha... Konc doki azt mondta, hogy ez mindenkinél így van, reménykednek, hogy hátha a természet... de azért a BMC a biztos, úgyhogy ne várjunk fölöslegesen, ha ők tudnak segíteni. Kedves volt.

Zsu, csatlakozz holnap a csajokhoz, hogy legyen meg a három grácia! Kép
Ha így folytatjuk, kiürül a topik karácsonyra. Mennek a babatapasztó energiák! ++++++++++++++++++++++++

Puszi

Noémi
Vendég

Valaki tudja, hogy ki vezetett régen táblázatot a topiklakókról? azt hiszem Zita vagy Dodo?

Nehezen követem a drukkos időszakokat, jó volna látni. Mit szóltok? Legalább lehet zebrázni a sorokat.

Doris, te nem tudod véletlenül?

Puszi
Noémi
Vendég

NoémiKép
Anno még 2002-2003-ban Gitta csinálta nekünk a táblázatot de Ő most "pihizik". Valaki olyat kéne kijelölnötök akinek otthon is van nete, hogy minden nap tudja követni az eseményeketKép
Megy a drukkKép

doris

Noémi!

Ha jól emlékszem, Zita vezette (de talán nem ebben a topikban).

Henci
henci

Utána néztem a régebbi hozzászólásokban, és Zituska vezette a táblicsku.
Ha nincs más jelentkező, akkor én egy darabig csinálom, ha valaki elmagyarázza, hogy hogyan kell. (van-e kész táblázat, vagy csak csináljak egy sima excel táblát és betegyem ide? Képként, avagy táblázatként?)
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok lanyok!

Jaj, nagyon izgalmas idoket elunk! Emlekszem tavasszal volt egy ilyen jo kis hullam, akkor is orultul izgultunk itt sokakert, akik azota mar mindjart szulnek isKép

Jaj, de jo lenne minel hamarbb odaerni nekunk is, nekem is!!!
Karacsony az jonak tunik nekem!!!!

Orsi!

Tok jok a takarok, majd en is szeretnek varrni, es akkor majd kerem a tanacsodat.. Meg majd megnezem az ujakat is, ha felteszed oket a netre!

Tegyel fel egy kepet magadrol is, legyszi!
Ugy szeretnelek megnezni ilyen nagy pocival is!
Cat is olyan helyes a nagy pocijaval!!!!

Igen, Zitus csinalta a tablazatot, de o mostanaban nem jon tul gyakran. Illetve lehet hogy majd egyszer csak megerkezik, es azt mondja: Lanyok, van egy ketcsikos tesztem! Zitus, jo lenne, igaz? Mar nincs messze, hidd el!!!!!
Drukkolok neked is!

Gratula a friss kismamaknak, es igerem nem maradtok egyedul, megyunk utanatok!!!!

Zsu!
Legyszives te legy az elso, aki megy utanuk holnap reggel!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok lanyok!

Jaj, nagyon izgalmas idoket elunk! Emlekszem tavasszal volt egy ilyen jo kis hullam, akkor is orultul izgultunk itt sokakert, akik azota mar mindjart szulnek isKép

Jaj, de jo lenne minel hamarbb odaerni nekunk is, nekem is!!!
Karacsony az jonak tunik nekem!!!!

Orsi!

Tok jok a takarok, majd en is szeretnek varrni, es akkor majd kerem a tanacsodat.. Meg majd megnezem az ujakat is, ha felteszed oket a netre!

Tegyel fel egy kepet magadrol is, legyszi!
Ugy szeretnelek megnezni ilyen nagy pocival is!
Cat is olyan helyes a nagy pocijaval!!!!

Igen, Zitus csinalta a tablazatot, de o mostanaban nem jon tul gyakran. Illetve lehet hogy majd egyszer csak megerkezik, es azt mondja: Lanyok, van egy ketcsikos tesztem! Zitus, jo lenne, igaz? Mar nincs messze, hidd el!!!!!
Drukkolok neked is!

Gratula a friss kismamaknak, es igerem nem maradtok egyedul, megyunk utanatok!!!!

Zsu!
Legyszives te legy az elso, aki megy utanuk holnap reggel!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok,

nem voltam egy napik és alig bírlak követni titeket.

KrisztaKép
gratulalok a Prücsökhoz, annyira örülök, hogy sikerült.

MinyuKép
Nektek is gratula, szuper, hogy egyszerre 2 kismami is lett.

VikimiKép
megy a drukk, a hőm nekem is mindig a menzi napján esik le

MeaKép KrinyokaKép
üdv itt, de ne maradjatok sokáig.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mióta bejelentkeztem, és milyen sokat írtatok! Nagyon pörgős ez a topik! Kép De sajnos én így nem tudom követni. Kép
Mindenkinek gyors babásodást kívánok!

Valucky
valucky

Megértelek Valucky Kép
Eddig én sem tudtam minden nap jönni, és alig győztem visszaolvasni.
Csak nagyjából nyomonkövettem, kivel mi történt, de irni meg végképp alig volt időm.

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Nem baj, lanyok, en sem tudom, de mindegy. az a lenyeg, hogy minel tobben bebabasodjunk minel elobb, es akkor mar nem kell itt kovetni semmit, mert nem lesz itt senki!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Felteszem újra a kérdésem, hátha tud valaki válaszolni. Pénteken úgy gondoltam, és írtam is, hogy sajna megjött. Később kiderült, hogy csak barnázgatás volt 3 napig. Most hétfő reggelre (5 nap késés után) viszont tényleg megjött, de a hőm 36,9-36,8 volt eddig. Ennél nem kellene alacsonyabbnak lennie? Vagy ez még normális szerintetek? És a barnázgatás meg a késés mitől lehet? Jártatok már így? Vagy csak nekem fura ez, mert mindig normálisan meg szokott jönni?

Viki
Tényleg biztos vagy benne, hogy meg fog jönni? Mi ez a negatív hozzáállás??? Azért én drukkolok, hogy ne így legyen. De ha mégis, akkor a következő hónap remélem a miénk lesz!

Zsu
Holnap reggel minél előbb várom a jó hírt!

Adri
adri77

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat a problémáimra.
Jól esett :-) és mindenki nagyon kedves itt, de azért remélem mindenki aki babát szeretne rövid ideig tartozkodik majd itt.
Puszi mindenkinek :-*

Mea
mea

Dodo, egyetértek!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mizújs veled? Veletek???
Vendég

Adri, nekem nem volt még hasonló tünetem.
Nálam is minden percmű pontosságú, úgyhogy szerintem a legjobb ha elmész az orvosodhoz, hogy nézzen meg. Abból baj nem lehet.

Írj, hogy sikerült-e valamit beszélned vele. Talán az is segít, ha felhívod. Kép
Vendég

Adri Kép

Konkrétat én sem tudok irni, ha jól tudom, a barnázás hormonproblémák miatt van. Lehet, hogy ennek tudható be a késés is.
Hőmérséklettel kapcsolatban nem értem tisztán: most ennyi, ennyire esett le, vagy egész ciklus alatt ennyi volt? Tudod, az is számít, hogy mennyi az "alaphőd", ha alacsony, akkor nem biztos, hogy felmegy 37 fölé. A görbéd íve a fontos! Azt hiszem. Kép

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Noémi
Úgy gondoltam, hogy csak akkor hívom fel a dokit, ha ebben a ciklusban is valami gondom lesz. Azért nem akartam még most beszélni vele, mert el tudom képzelni azt is, hogy miután júliusban teherbe estem utána pedig valószínűleg felszívódott a baba, ez zavarta meg a szervezetem. Reménykedem, hogy a mostani ciklus rendben lesz, de ha nem, mindenképp megfogadom a tanácsod.

Minyu
Kicsit pontosítom: ma 36,8 volt (2. cn.) Múlt pénteken 37,00, csütörtökön 37,1. Ennyit kell kb. esnie, vagy többet? A ciklus alatt végig nem mértem, csak az utolsó pár napban.

Köszi a válaszokat lányok! Megy a drukk mindenkinek!

Puszi
Adri
adri77

AdriKép

nekem hasonló a ciklusom vége. Csak aznap esik le kicsit a hőm mikor megjön és nem hirtelen lezuhan, hanem 2 tizedenként csökken. A menzi előtt van barnás maszatolás a progihiány miatt. A barnás maszatolás már előbb elkezdődne, de szedek progipótlót 10 napig utána abba kell hagynom hogy megjöjjön ha nincs babó. Ha késne, kellene tesztelnem és azonnal folytatni a gyogyit. Remélem segítettem.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!!!

Gratulálok a babásoknak!!!KépKép

Képzeljétek, megfogadtam, hogy ebben a hónapban nem gondolok annyit a babákra, megbeszéltem magammal, hogy ha itt az idő biztosan sikerül, ne akarjam túlságosan... stb. Ezt tegnapig tudtam tartani.KépElmentünk a férjem testvéréékhez, ahol egy kéthetes kisbabát fogtam a kezemben. Annyira aranyos volt. És azóta az jár a fejemben, hogy nekünk mikor lesz már? A férjem persze nyugtat, hogy ne legyek türelmetlen, meg, hogy ez még csak a 3. hónap, de ti azt hiszem tudjátok milyen ez.
Bocsi, hogy kicsit lelkiztem, meg hogy ennyit írtam.Kép

Szilvi
szilvi26

Sziasztok csajok!
Tegnap voltunk a dokinál, és elkezdődött a stimu, lombikolunk!! Elkezdtem szedni a gyogyikat, holnap adatom be a puregont....huuu
Szorítsatok!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

anna!
Nagyon szorítok,tuti minden oké lesz és hamarosan te is zebrecsíkosan térsz vissza.

Adri!
Igen biztos vagyok benne,hogy meg fog jönni,mert a cicifájás elmúlt,a hőm igaz még 37,és nagyon görcsölgetek,de ezek csak olyan percig tartanak,belenyilal.Olyan érzés mintha már most meglenne.
Kép
A visszaesés látható a diagrammon.De a jövő hónap a mi hónapunk lesz!
Vendég

Sziasztok!

MinyuKép
Ez szuper,hogy egyidosek vagyunkKépMi meg csak a petezsakot lattuk,ami 4mm volt,de Ti szerintem lehet,hogy mar tobbet fogtok latni,hiszen kesobb meszKépSzoritok nagyon!

OrsiKép
Koszi a Hcg-s infot.A progeszteront mivel jelolik
a leleten??

NoemiKép
A vervetelt szerencsesen tuleltem,nagyon ugyesek a korhazbanKépDu pedig 1,5 oran at dajkaltam egy 5 hetes kisfiutKépGratulalok a leendo lagzidhozKépKép

AnitaKép
Koszonom a gratulatKép

AnnaKép
SZORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Noémi!
Sok sikert az esküvői előkészületekhez,és nagyon sok boldogságot és tuti bulit/lagzit.Kép
Vendég

Anna Kép
Nagyon drukkolok!!!

Kriszta Kép
Progeszteron néven fut a leleten is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AnnaKép
Veled vagyunk Mi isKép
doris

OrsiKép

KosziKépNa majd holnap megirom az adatokat-kivancsi vagyok...

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Negatív!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

Ez biztos??Ici-pici 2. csikot sem latsz??En a helyedben meg azert sem adnam fel!!!!!!!!!!!KépHiszen annyi olyat irtak itt is a lanyok,hogy csak kesobb lett pozitiv,meg ikrekkel is.

Legyszi-legyszi,ne keseredj el!!!!!!!!!!!!BIZZ!!Az en jelmondatom: A REMENY HAL MEG UTOLJARA!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: