Zsuzska: én szinte minden egyes UH-n tüszőnek nézem azt a bizonyos artériát, annyira hozzásimul az adott oldalon lévő petefészekhez. Amikor először mutattam Dévisznek és nem értettem, hogy miért nem számolja bele azt a "tüszőt" is, egy rettentő gonosz mosollyal a szája szélén megkérdezte, hogy " biztosan megszúrjam?" Egyből leesett, hogy abból tragédia lenne és akkor elmesélte az idevágó rémtörténeteket. Azóta tudom, hogy az utolsó tragédia hol történt és pontosan miért is. Nálad "csak" megszúrták, ez közel sem akkora gond, de nyilván nem tette könnyebbé a tüszők leszívását.
Ami a protokollok közötti különbségeket illeti, egyes helyeken legalább akkora arányban alkalmazzák a hosszút, mint Dévisz a rövidet (ezt "véletlenül" tudom, 93%), a sikerráták között ennek ellenére sincs szignifikáns különbség. Ott lassabban nőnek, jellemzően sokkal többet is szívnak le, de rosszabb a megtapadás.
Bízzatok abban, hogy a picit is be tudják ültetni holnap a megmaradt naggyal együtt, így jobb esélyekkel mentek neki a 3 hétnek, mint ha két db 4-5 sejtest kapnátok vissza pénteken. Ez a felállás statisztikailag nagyobb sikerrel kecsegtet, bár nem tudják megmondani, hogy miért is. Nálunk a másodiknál ebből indult el valami, csak rossz helyen.

Ilyenkor a pici még túl "fiatal" ahhoz, hogy AHA-val kapd vissza, de ezt majd Dévisz holnap úgyis el fogja mesélni. Bízzatok az 1 pici + 1 nagy kombináció sikerében!