Ti tényleg előbb a szalvit ragasztjátok akeretbe, és csak utána festitek???? Látjátok, én még ezt sem tudtam. De ha rámentek a szalvira, akkor azt hogy korrigáljátok??
Most egy darabig nem jövök, mert a kiállításra kapok egy nagy paravánt és azt mégsem hagyhatom üresen! Péntek du.2 kor kezdődik! Nagyon izgulok ám!!! Na meg egy csomó mütyür madzagfalvi napos képecskét is kell csinálnom, mert azok ajándéknak hamar elfogynak!
Remélem tudok majd kpeket is eladni és nényan rá fogják majd mondani, hogy de szépek!
Túl sokat várok? Nem tudom! Ez életem első kiállítása! Valami különlegest is szeretnék, de nem tudom, hogy mire lesz időm! Geri mellett nehéz alkotni! Talán 20 képpel vonulok ki, de ha kell, megrendeléseket is veszek fel. Ha nem kell a kutyának sem, akkor volt egy jó hétvégém, ami kizökkentett a hétköznapokból. Majd ha lesz időm, akkor fotózok.
Ma voltam a barátnőmnél, aki fazekas mester!!!! Ő is kiállít. Talán egymás melet leszünk!
Készítettem a munkáiról egy csapat fotót és majd felteszem a honlapomra! De ez még később lesz! Érdemes lesz megnézni, mert szépeket alkot. Bár alig volt valamilye készen a kiállítás miatt, aztért így is volt min csemegéznem. Én is rendeltem tőle egy halom dekupálni való anyagot!
Na megyek is, mert sok a dolgom! Talán hétfőn jelentkezem a fejleményekkel!
Kellemes hetet...hétvégét nektek! És drukkoljatok!
))) Puszi!
Anyko

Brü-hü-hü...