A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Lara!

Én kb egy hétig tudom enni a rendelős kaját. Valahogy csak a rántott cuccok ehetőek, azt meg megunom. Szeretek is főzni, meg elég sokat mászkálok, így soha nem tudom, mikor eszem otthon. Illetve főzelékfaló vagyok, abban viszont rohadt finnyás.

A legjobb időszak a tavaly előtti nyár volt, amikor Luca már majd mindent evett de nem volt bölcsis. Sokat aludt, így a délelőtti alvás alatt kitakarítottam és megfőztem. Utána meg nagyot ebédeltünk együtt. Minden nap minifasírtocskák, halgolyók, sok zöldség...nyamm.

Mivel Maroson nuku bölcsi, 3éves korig tuti otthon leszek Noncsival. Majd melózom otthonról. Utána sem nagyon vágyom vissza az ingázós, koránkelős, mindenhova rohanós életbe! :oops:
Vendég

Leírom, mit tettem a tatyóba:
4db hálóing (ebből 1 szülős), 2db papucs, 2 nagy színes törölköző, 2 kicsi törölköző (+1 borogatós törcsi szülni), szopi melltartó+betét, Tena betét+hálós bugyi, rendes bugyik is, 4 pár zokni, köntös, fogkefe+fogrém, illatmentes tusfürdő+testápoló, Garmasant krém+Aventos krém, papírzsepi, homeopátiás golyócskák, szőlőcukor, ropi, csoki. Evőeszköz, wc-papír. Papír wc-ülőkét még be kell szereznem. Babának: 1 csomag pelenka, 1 csomag popsitörlő, Neugranormon krém. Ja, és a papírok, telefontöltő, fényképező, meg elemek. lesz még ásványvíz is hozzá valamikor. És Zsoltinak ki van külön készítve a kis szülős rövidnacija, meg pólója.

Kép
zsizell

Lara! Igen, sportcipő! Én rühellek papucsban totyogni! :lol: :lol:
Bár ez még a látogatási tilalom alatt lett betéve, amikor úgy volt, hogy az aulába kell mennem, vagy az utcára, ha látni akarom a családot. De én melegítőben és cipőben leszek. Mert az utcán is így járok. Nem papucsban és hálóingben! :lol:
Vendég

Rövidnaci??? :D Az cuki! :) (Bocsi, nem nevetlek ki, csak elképzeltem...)
Én Zolim tuti nem akar majd rövidnaciban rohangászni a szülőszobán! :)
Amúgy Szilvi, nálam is kb. ilyenek vannak összekészítve. De nem felejtettem ki a headsetet sem a telefonhoz, mert egyrészt rádiót ill. rátöltött zenét is tudok vele hallgatni, másrészt babázás közben is lehet telefonálni - szerintem folyamatosan csengeni fog a telefonom! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.20 15:24-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Amúgy könnyen lehet még látogatási tilalom újra! Nem riogatásképp mondom, de a második hullámot február-márciusra jósolják!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hááát, aszonták szülésfelkészítőn, hogy nagyon melege lesz apának, ha fariban akar "szülni". :D
Az mp4-et én is felírtam a listára, de még nem tettem be. Vannak ilyen betegyem-netegyem dolgaim. De úgy vagyok vele, hogy majd ha nagyon kell valami, akkor behozzák anyáék.

Kép
zsizell

Nekem sok helyet foglal a sterilizáló és belepakolva a mellszívó és a cumisüveg, ha mégis kéne. De a többi nálam is hasonló. A babának még raktam be sapkát, zoknit, kis kesztyűt és takarót. De lehet hogy ezek nem kellenek. Meg nekem van hintőpor és alkohol és ezekhez viszek fültisztítót a köldökcsonkhoz. Meg van egy utazós pelenkázó lapom, mert a Jánosban azt láttam, hogy a lányok az ágyukon teszik a babákat tisztába. Nem lenne jó a pisijükben aludni. Textil pelenkából is 5 db-ot tettem be. Még apának kell a papucsát eltenni, az inzulinomat és a cukormérőmet. Remélem nem marad itthon semmi. A cumit tüntetőlegesen itthon hagyom, hátha nem fog kelleni. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nálunk az ÁEK-ban aszonták, hogy nem kell semmi a babának pelenkán, meg popsitörlőn kívül, csak majd a hazahozós ruci. Azt majd behozzák, ha megyek haza. Mellszívót sem raktam be, azt is behozzák, ha szükség lesz rá. A köldökcsonkot ellátják a kórházban szerintem, ahhoz végképp nem kell cuccot vinni.

Ti gondolkodtatok már rajta, hogy miben mentek haza? Még kismama cuccban? Attól tartok, hogy a régi nacijaim nem fognak rám jönni, terhes gatyában meg csaknem járkálhatok továbbra is... és a felsők is, kitudja... :shock:

Kép
zsizell

Zsizell!

Még sokáig terhesgatya lesz csak jó Rád!!!! :shock:

És mi az, hogy ellátják a köldökcsonkot? Azt minden pelenkázásnál kell csinálni! És nem fognak helyetted pelenkázni. Konkrétan szarni fognak a fejedre! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nóri
nagyon tetszik a csempe.Biztos jól fog mutatni az új kecóban.

Nekünk fehér narancssárga kombináció van ( a fa rész brazil cseresznye színű). Öszintén szólva sose gondoltam volna h ilyen csempém lesz. Sőt először el is mentünk mellette az üzletben.

Zsizell
Nekem 1 táskám van, annak a tetejére pakoltam ami a vajudáshoz szükséges

Vicky
1 táskám van (közepes méretű, gurulos), lesz még egy szatyrom amiben viz, ücsi, rágcsa lesz.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Tényleg, csak terhes naci? Az végülis jó hír, nem kell rögtön újat vennem. Csak azért fura, mert ez is alkatfüggő. Van egy barátnőm, aki mikor bement szülni még csak a terhesgatya ment fel rá, de haza már a kedvenc farijában tudott menni. Mondjuk más ilyen példát nem tudok. Mivel híztam seggre meg combra, még ha a hasam le is menne, akkor sem jönne rám semmi.
A köldökcsonk ellátást úgy értettem, hogy adnak hozzá cuccot alkoholt meg mindent. Gondoltam, hogy nem pelenkáznak annyi gyereket ők. :)

Kép
zsizell

Akkor mi van, ha nem műkszik a mellszívóm? Qrva drága Avent okos köcsög. Csak épp nem csinál semmit. Még a kézivel sem műkszik. VÁÁÁÁÁ. Itt vagyok szülés előtt és ilyenekre nem gondoltam!
Vendég

zsizell: Hát majd kiderül, de nem akarom hogy valami kelljen és ne legyen nálam. Ha én pelenkázok kint, akkor nekem kell a köldökcsonkot is leápolni, nem? Adnak hozzá dolgokat? Akkor majd hazahozatom apával, bár az alkohol úgyis ott lesz nálunk, mert abban ázik a fülbevaló. (Bár már erről is annyi mindent hallottam, hogy berakják-e vagy nem.) Ezek mondjuk nem foglalnak el sok helyet és a Jánosban is azt mondták nekik a felkészítőn hogy nem kell semmi. Inkább kapnánk pelust, az több helyet foglal. Szerintem én abban a cuccban jövök majd haza, amiben bementem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: valóban nem foglal az már sok helyet. Csak meglepődtem, mert én úgy tudtam, hogy a köldökápoláshoz adnak cuccot.

Lehet, hogy kisebb gondom is nagyobb lesz annál, hogy miben jövök haza? Elvégre kocsiban leszek, nem a kifutón vonulok végig. Mondjuk Zsolti mikor pakoltam a kórházi pakkomat beszólt, hogy jó lenne, ha olyan színű zoknikat vinnék, amik mennek a hálóingemhez. Aszonta ne parasztkodjak már, ne égessem le :lol: Ja, és mikor mondtam, hogy keresek szülni valami hálóinget a régiekből, akkor is azt mondta, hogy jól kell mutatnom a fényképen, nem lehetek gagyi hálóingben. Hát mondom, maximum akkor a hálóing fog jól mutatni, nem én :lol:

Kép
zsizell

Most írt Anita! Majd Zsuzsa jön és beszámol a hogylétükről. Gondolom akkor volt bent náluk...
Köszöni a jókívánságokat, meg hogy gondoltok rájuk és gratulál a többi kismaminak!
Vendég

zsizell: A köldökápolós cuccra majd írunk, valamelyikünk csak hamarabb szül, mint te. :) De ha te szülsz hamarabb, akkor majd te mondod el az infókat. De akkor hozod nekünk a buktát. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nem szándékozom hamarabb szülni. Ha mégis, szerencsétek van, mert fini buktát tudok ám sütni! :wink:

Kép
zsizell

Én plagizálom Nóri ötletét: a pelenkázótáskában fogom vinni a pelust, popsitörlőt, hintőport, meg a hazahozós cuccot is. És akkor abban van pelenkázólap is, így mégsem az ágyat pisili majd össze, ha baleset történne... :)

Hogy-hogy nem műxik a mellszívód???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Olyan, mintha nem venné fel az áramot a konnektorból. És mivel a szívást motor működteti, akkor is, ha kéziként használom... Még lesz egy próbám elemekkel, hátha. De ha beszart, megölöm! :evil:
Vendég

Azt nem csodálom! Dühítő az ilyen, pláne, ha kevés az idő a javításra... Az avent-bolt itt van a XIV.ker.-ben. Talán tudnak segíteni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én abban a cuccban jöttem haza amiben bementem. és tök sovinak éreztem már magam :lol: :lol: aztán amikor itthon mérlegre álltam eléggé csalódtam :lol: :roll:
de a 6 hetes kontrollon már megdícsért a dokker, hogy ismét karcsú vagyok..

kis sapit és plédet én is viszek be a bébinek a szülés utánra ha velünk lesz az örzőben. Gellikére nagyon idétlen sapit adtak...

Vicky
sterilizálót is kell vinni? én csak a mellszívót viszem és majd megkérem hogy sterilizálják..

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ez a betét kérdés engem is megvisel - én is csak tamponozok már vagy 10 éve, ezeket a tisztasági betéteket sem szeretem (sajnos most kell... :()

Engem érdekelne ez a betét, amit írtatok, mert még nem vettem meg a tenát. Kakti, te mondtad, hogy tudsz vkit, aki foglalkozik vele? Hogy lehet beszerezni? Dobsz egy privit, ha mégkérlek? Előre is köszi!

Olyan lassan telnek a napok... Főleg az a része, amikor más sötét van, de apa még nincs itthon... Az kb 4 teljes óra. Hímezgetek, olvasok, tévézek, de szétunom az agyam :(

boruska

Voltam Anitánál, gyorsan leírom amire melékszik a megzizzent fejem, azután visszaolvasok és reagálok is. :)
Szegényt épp ebédidőben zavartam, de később meg ment az intenzívre Levihez. Mindenkit üdvözöl! :)
Először is a lényeg, hogy már ő is jobban van lelkileg, (tegnap még nagyon ki volt borulva) és Levinek is megjött az átvágya, szépen eszik. Szoptatni nem engedik, de amit lefejt, azt adják oda.
A szülés: dél körül ugye írta, hogy elment a nyákdugó, de azután sem voltak fájásai, csak keményedett, de minden rendszer nélkül. Végül felhívta a dokit, aki azt mondta, menjen be egy vizsgálatra. Először egy szülésznő vizsgálta, már 4cm-re volt tágulva, megkapta az előkészítést, felvitték a szülőszobára, ekkor már 7 centi volt és nem voltak fájásai. (a ctg szerint 50-esek voltak, de ő nem érezte) Bekötötték az oxyt, de attól sem érzett fájdalmat, majd a dokija nagyon feltekerte az oxy cseppszámát és akkor beindultak a fájások és hamarosan meg is született Levi. EDA-ra nem volt idő, a gátsebet helyi érzéstelenítésben varrták. A magzatvizet sárgának látták, de a baba egyébként jól volt. Úgy tűnt minden rendben.
Gondok: az elejétől Levi nagyon aluszékony volt, nem akart szopni, nem nagyon tudták ébreszteni. Egy napos volt Levi, mikor volt egy légzés kimaradása. Anita kb pár percig nem figyelt rá, majd azt látta, hogy sárgás-szürke a gyerek. :shock: Épp nála volt a szülésznő, gyorsan megpiszkálták és akkor egy hatalmas sóhajtással vett levegőt. Azóta légzésfigyelő volt rajta, a szülésznő szerint lehet, hogy nem is az első ilyen eset volt. Anita azt üzeni minden bizonytalankodónak, aki nem tudja, hogy vegyen-e légzésfigyelőt, mert drága, hogy elég ha egyszer nem veszik észre hogy gond van, (olyan pedig nincs, hogy a nap 24 órájában, minden percben a babádat nézed)
Levi később sem akart szopizni és be is sárgult, így áttették az intenzívre, ahol jobban tudnak rá figyelni. Inkubátorban van, de légzéstámogatást nem kell neki adni. Anita pedig átköltözött a kismama szállóra. Naponta csak adott időben (3 óránként) mehet át hozzá, Levit az ápolók etetik meg cumisüvegből a lefejt tejjel és esetleg megengedik, hogy megbüfiztesse.
Eddig kapott infúziót is, de azt mától nem kell, mert már jobban eszik. Indítottak neki egy 5 napos antibiotikum kúrát, ez ha jól emlékszem pénteken jár le, így valószínűleg leghamarabb hétfőn engedik haza őket.
Nem tudják biztosan, hogy valami felszálló fertőzést kapott, vagy meconiumos lett-e a magzatvíz és abból nyelt. Csináltak egy tenyésztést, aminek kb egy hét múlva lesz eredménye.

Remélem nem hagytam ki semmi fontosat. :)
Ja, igen áttöltöttünk a mobilomra még néhány képet, majd felteszem a gmail-re :D
zuzmooo

ááá
én is szétunom az agyam!!ma még mostam ugye délelőtt, meg kézzel is a kényeseket, holnap vasalok, hű de nagy program!
Pénteken de. nst, amire vonatozhatok+ taxizhatok be, apukám jön értem, délután takarítás.hú :?
Kórházi cucc:
ööö nekem nincs bepakolva, de van:1 térdíg érő hálóing, meg egy ing, ami nem háló, de abban leszek, plusz 2 db top, mert én meg anélkül nem bírom ki, ha meleg van, ha hideg....
most itt ülök 5 perce, de nem tudom mi van még, de úgy érzem csak összekapom majd a törölközőt ilyesmiket, minek álljon ott bőröndbe??
Ami számomra a legfontosabb:
én az utolsó ruhadarabíg beviszem magammal a gyermek hazahozós cuccát, mert sem apára nem merek bízni ilyesmit, anyukámra meg aztán végképp!!!

zsó
Kép
pcd1985

nem szeretem az ilyet:végülis minden OK, csak semmi nem OK...
(Anitáék)

zsó
Kép
pcd1985

Nekem is kb. ezek vannak a kórházi pakkban, nekem össze is van pakolva, ugye a múltkori dokilátogatás óta, mert ugye beparáztam :lol: A hazahozós cuccot én összekészítettem a hordozóba, azt csak be tudja hozni embőc hiánytalanul :lol: (csak a fülét kell megfogni a hordozónak és hozni :lol: )

Szegény Anita! Rossz lehet, hogy nem ő gondoskodhat Leviről... Sajnos ez bármelyikőnkkel megeshet... :shock: De szülésnek én is valami hasonlót kívánok magamnak is és mindenkinek. :lol:

Na megyek mert megkelt a pizzatésztám :roll:

Puszka mindenkinek

bellerreni
Eger

Lenne egy kérdésem és főleg azoknak, akik szintén kisgyerekkel vannak otthon meg egy hatalmas pocakkal.
Ti hogy bírjátok, most őszintén????
Lehet, hogy csak rossz napom van, de mingyá megőrülök. Imádom a lányomat, mert egy tündér, de ma az őrületbe kerget. Meg egyébként is. Itthon vagyok egész nap tök egyedül, egy kétévesen és egy kutyán kívül nincs kihez szólnom... Sokszor még arra sincs lehetőségem, hogy nyugodtan sz....jak egyet. Amikor alszik dolgozni próbálok, amikor fennt van szimultán főzök, takarítok, olvasunk és énekelünk, miközben próbálok tartani egy nagy nagy nagy hasat. Arra, hogy esetleg némi önmegvalósításra is legyen időm szinte esélyem sincsen.
Most komolyan, ti HOGYAN CSINÁLJÁTOK?????
HOgy csináljátok, hogy ha valamit 26.000. kértek és 26.001.-szerre is megcsinálja nem rohannátok ki a világból?
Vendég

juti: Nem kell feltétlenül a sterilizáló, de én abba beletettem az összes ilyen cuccot és így az is bent lesz. Bent valami folyadékkal sterilizálnak, így meg csak víz kell bele.

zuzmoo: Köszi az infókat Anitáról. Reméljük lassan tényleg jobban lesznek.

pcd: Én a babás cuccokat beletettem a hordozóba és csak azt kell apának behoznia majd. Ezt meg tudná a tiéd is csinálni. Úgy látom nem csak én gondoltam így.
vicky79
Budapest III. kerület

:meg tudná csinálni,apa, csak félek, ha három napíg vagyok korházban, kb 3x lenne felülbírálva a csomag tartalma, anyukám által, és a párom semmiben nem tud neki ellentmondani.Így is a lelkére kötöttem 1-2 dolgot, de kis esélyt látok rá, h. úgy lesz, ahogy én gondolom.

zsó
Kép
pcd1985

Vivi nagyon cuki hajas-baba! :D

Átküldtem gmailre a képeket Leviről.

Az édesség evésre én is nagyon rákattantam! Tegnap kezdtem, de már a végén járok egy hatalmas doboz vegyes bombonnak. :roll:

Délután elmentünk Apacival (és a lényeg hogy kocsival) bevásárló körútra. Most már van kádunk, lámpa a gyerekszobába és szopis-párnám is. :D Megrendeltük a fotelágyat, de nagyon nem tetszik... (viszont más nem férne el, amin aludni is lehet) Vettünk mindenféle apróságot, de azért kihagytam ezt-azt, hogy legyen mit csinálnom a hátralévő 1 hónapban is. :)
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:52-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

pcd: Értem és sajnálom, hogy anyukád ilyen, de megértelek mert az enyém is valami hasonló. Csak nálunk a párom talán ragaszkodna azokhoz, amiket én pakolok be. De anyu 200 km-re van, szóval ez a veszély nem fenyeget. :D
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
nincs erőm visszaolvasni. a férjem állapota tovább romlott. reggel,mikor altatásbol keltették légzési elégtelenség lépett fel, összeomlott, ujra kellett altatni, ismét lélegeztőn van. belázasodott, keresik az okát.
édesapám délután meghalt.

Edit

Kép
ézsóné

edit: Őszinte részvétem, ez nem lehet igaz.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mennyire sajnálom! :cry: Sok sok sok erőt kívánok és rengeteg kitartást! Ha bármiben segíthetünk, csak szólj...

Kép

Ági
agic83

Edit: Őszinte részvétem! :cry:
zuzmooo

Kattkat: nagyon szívesen leszek a kontaktod. Remélem nem éjszaka vagy hajnalban fogsz szülni (én legalábbis napközben szeretnék :) ), de nyugodtan írhatsz akkor is, gyakran ébren vagyok :D
zuzmooo

Hazaértem. Hulla vagyok :oops: Tán le kéne már nyugodni kicsit, nem ennyit császkálni. Ma kétszer majdnem megtörtem a kocsit, Apának el se merem mesélni. Benéztem egy elsőbbségadást, meg addig bambultam a tükörben a külső sávot, hogy közben majdnem belecsúsztam az előttem lévőbe. Hülye-hülye lány. :evil:

Gyorsan visszaolvasok, aztán megyek aludni.

Eszembe jutott még valami. Vízforralót kell be vinni, vagy van kincstári? (Bár szerintem ha van, én akkor is viszek sajátot, az ilyenekben nem bízom) Mert klassz, hogy visszük a szoptatós teát, de hát ugye ahhoz melegvíz is kéne. Sőt állítólag vajúdás közben is fájdalomcsillapító hatású a forró vízbe mártott törülköző deréktájon.

Anyukák: a tejet zacskóban vagy dobozban praktikusabb gyűjteni? És más típusú tejeszacsi kompatibilis az Avent mellszívóval?

Kép
juci-77

juci: Az ÁEK-ben van mikró, abban lehet vizet melegíteni. Én még nem is vettem szoptatós teát, de mikor a védőnőtől kérdeztem akkor azt mondta, hogy ráérek itthon inni. Odabent minőségre megyünk, utána meg mennyiségre. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! Őszinte részvétem. Nagyon sajnálom. Férjednek küldöm a sok imát, neked meg a sok pozitív energiát és nagy nagy öleléseket, meg buksisimit. :cry:

bellerreni
Eger

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:53-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Hát én ezt már nem tudom felfogni! Edit! Részvétem! Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

edit:őszinte részvétem :(

zsó
Kép
pcd1985

Edit!
Őszinte részvétem apukád miatt! Nagyon sajnálom, ami történt! Továbbra is jobbulást kívánok a férjednek. ÉS küldök egy hatalmas virtuális ölelést! :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit, döbbenet, ez már nagyon durva, legyél nagyon erős!!! Ennyi csapás és ráadásul egyszerre, hihetetlen :(

Nóri, én az ételrendelős kaják közül meg pont a rántott cuccokat nem szeretem, mert a rántott kaják csak frissen jók. Érdekes, ki mit szeret :D
Maroson nincs bölcsi? Hát esetleg majd a magánbölcsi jöhetne szóba, ha nagyon muszáj, az tuti van!
Melegítőruha a kórházban: anno egyszer én is melegítőt és pólót vettem fel, úgy ültem az ágyon. Rám szóltak, hogy legyek szíves pizsamába vagy hálóingbe öltözni, mert jön a vizit és igy nem lehetek a kórházban…:?

Kakti, köszi a headset-es tippet, gyorsan fel is írtam! :D

Hazajövős ruha: én személy szerint most is a 27-es normál csípőfarmeremben járok övvel és bandázzsal, így haza is ezekben jövök, de most nem gáz szerintem kismamanadrágban sem hazajönni, úgyis nagykabát kell majd nagy valószínűséggel, meg az autóig, amíg beszállunk, ki lehet bírni akármilyen ruhában.

Pelenkázás a kórházi szobában: de hát a kórházakban minden szobában van pelenkázó, nem? Miért kellene az ágyon pelenkát cserélni???
lara

Edit!

NEm találok szavakat.
Öszinte részvétem apukád miatt.

Férjedért nagyon drukkolunk, küldjük a pozitiv energiákat.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

köszi lányok. igyekszem nem meghülyülni. és a kicsi még mindig kitart bent. szívós kiskrapek.

Edit

Kép
ézsóné

lara:
a kórházi csomagaokkal kapcsolatban:
tudod. lemaradtam az utolsó szül. tanf. ról.(bár gyúrok a következőre, akkor csak 3 napot kell túlhordanom, szerinted sanszos? :wink: ) )
csak pelenkát"pakoltam be"a gyereknek a kórházi létre, akkor más semmi nem kell majd szerinted??
most kezdek ezen izgulni, ha eszedbe jut, valami, írd meg...
És te akkor csak szülni mész be tul. képpen vácra?
(nst-re ilyesmire nem oda jársz.....)

zsó
Kép
pcd1985

Edit, részvétem apukád miatt! Azt hiszem itt az idő, hogy én is elkezdjek imádkozni.
Csanád egy igazi erős kisfiú, tartsátok egymásban a lelket!!

boruska

Keszitettunk ma pocakfotokat. Itt van osszehasonlitva a harom hettel ezelottivel szembol es oldalrol:
Kép
Kép

Itt pedig a mait raktam a szinten 36. hetben levo Kristof-pocak melle. Nem is kisebb szerintem az Erik-pocak. Pedig hanyszor vegighallgattam mar, hogy most kisebb van, mint akkor volt! :evil:
Viszont most lentebb van, vele meg a tetejen volt a kezem, most meg mar nem ott van a teteje. Most az alja log ra mar a bugyimra.
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: