Boni, a babyluufra gondolsz? Sztem én hoztam szóba, vagy csak akartam?
Szóval nyomjuk ezerrel.
Meg mi antibogyo mellé protexint adunk, azt mondják az jobb, mint a normaflor. Megerősíteni azért tudom, mert nekem közel egy évig tartó kemény hasmarsot okozott egy hosszabb antibio kúra és a normaflor cart sem ért, a protexin meg pár nap alatt rendbe tett, csak sajna későn hallottam róla.
Szorítok akkor ma csajok. Nekünk meg úgy tűnik, talán sikerül bejutnunk Hajdú Krisztinához, de nem a Praxisba...remélem összejön.
Sniky, Te mikor kezdtek érezni a mocorgást?
Mert én Levit extra későn, a 6. hónapban, jó lenne most előbb megérezni....
Mazska, hááát, én azért elvinném megmutatni vkinek, aki foglalkozik velük. De megint csak a szokásos kérdések, hány kiló, koraszülött volt-e, kajálásai rendben vannak-e...szóval azért ez eléggé összetett...de reméljük semmi vész, csak lustika a drága!
Ja, és nem igazán értettem ezt a gyedes időszakból 180 nap számít dolgot. Ha munkaviszonyban vagy közben, akkor az egész időszak beleszámít sztem, nem csak 180 nap...
Dia, a csaj helyesen mondta, mert még tényleg ez a szabály él, de sajna megszavazták az új törvényt már.

Pedig mindenki ellene volt, még a közt. elnök is visszaküldte, de akkor is megszavazták....mert persze nekik mit számít ez az egész és a nyugdíjasok édesgetését is fizetni kell valamiből áprilisig...