A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Én pörit ettem nokedlivel. És igen igen igen, én is folyton csak ennék valami édességességet. :oops: Alig bírom megállni. Általában nem is bírom, csak húzom az időt a végletekig (a véglet nálam max. egy óra) :D Eddig egész jól tartottam magam külsőleg, de ha így folytatom ezalatt a pár hét alatt kifosztom a világ édességkészletét, és akkora gömb leszek mint a bolygónk :shock:

Kép
zsizell

Nekem van egy barátnőm, aki ezt a Love Moon-t forgalmazza. Ő szülésznő! :)
Ha kell gyorsan valakinek, fel tudom hívni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti én vennék ilyet, ha nem kell a világ végére menni érte!

Két apróság szülőszobás pakkba: hajgumi (idegesítő, ha ott szakad el) és a hálóing feltétlen rövid ujjú legyen a bekötendő infúzió és egyebek miatt!!!
Vendég

Sziasztok!

Egy kislányunk is van már! De jó! :) Csipike, gratulálok!

Edit, jó, hogy írtál, de ami még jobb, hogy férjednek nem lett nagyobb baja! Minden rendben lesz, meglátod! ;) Kitartás Nektek, nagyon szorítok!

Üdv újra, Zarja! Mégegyszer nagyon gratulálok!!! :) Nagyon aranyos a kisfiatok!

Ma én is a koránkelők közé tartozom, ugyanis fél ötkor ki kellett mennem pisilni, visszafeküdtem, aztán meg úgy fájt a hasam, hogy inkább kiültem a nappaliba. Járkáltam, leültem, de vissza már nem feküdtem. Próbáltam stopperrel mérni a fájásokat, de nem fedeztem fel bennük rendszerességet, hanem megint úgy egyfolytában fájt.
Aztán 1/4 8-kor elindultam a klinikára a dokimhoz. A CMV miatt levettek egy kémcső vért, mondtam neki a fájdalmakat, meg bemutatott egy doktornőnek, aki szintén szülész, hogy legyen valaki, aki, ha febr. 1. és 7. között mennék szülni, ott lesz tutira, és kicsit megismerhetem előtte. Nagyon kedves nőci volt, mindent, amit az orvosomnak is, neki is elmeséltem, és azt mondta a has-és derékfájásra, hogy ezek már valószínű a jóslófájások, és nem is fogok bennük rendszert felfedezni, fel fogom ismerni az igazi fájásokat, meg esetleg más jele is lesz a szülés beindulásának. (pl. magzatvíz elfolyik)
A seduxent 1/2, 1, 1 helyett már csak napi 2x1/2 mennyiségben kell szednem, a Magne B6-ból meg 3x1-et naponta. Tuti emiatt a csökkentés miatt fáj jobban a hasam is... De nem tudok mit tenni, azt mondta a doktornő is, hogy a 36. héttől meg már egyáltalán nem szoktak gyógyszert adni, addig meg folyamatosan kell róla leállni, úgyhogy ez van, szoknom kell a fájdalmat. (ez utóbbit már csak én gondoltam hozzá :)) No, azért eléggé idegtépő ez a fájdogálás... És bevallom (már lehet, nem elsőre :oops:), hogy kicsit félek, hogy összekeverem az igazi fájdalmakkal... Már nem első gyermeküket várok: nyugtassatok meg egy kicsit, kérlek, hogy fel fogom ismerni, ha itt az idő! :)

Aneszteshez már nem jutottam el, mert csak 13h-tól rendelnek 14h-ig, azt meg nem vártam meg, inkább megyek pénteken, amikor "szerencsére" megint mehetek vérvételre. Ez a sima, süllyedéses csapolás lesz, de oda nem kell már éhgyomorral mennem, és azt tanácsolta a védőnő, hogy menjek fél 11 körül, mert addigra elfogy a nép is. Hát reménykedem, és akkor már nem kel sokat várnom, hogy bejussak az aneszteshez. Sétálni már nem esik jól, nézelődni sincs kedvem, úgyhogy egy ebéd valahol még belefér, ér remélem ezt is el tudom intézni!

Egyébként Boti sokat mocorog, és nagyon kinyomja a hasamat itt-ott. :) Csak össze-vissza repedek... És majdnem csak a bal oldalon. Szerintem a jobb oldalam felé van a háta, balra meg a kezecskéi és a lábai.

Egyébként én is egyre gyakrabban járok pisilni, a gyomrom nekem sem tökéletes, hányingeres szinte egész nap.

Megjött a pizzám, megyek eszek, aztán, egy kicsit még visszajövök, után pedig ágyikóóóóóóóó! :)

Kép
erusverus

Nóri!
Ment a privi!
Remélem, meg is érkezett!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekem sem az első gyerek, mégis rettegek, hogy rá fogok-e jönni mikor kell menni.

Ja egyébként Nóri, én 84-ben születtem:)
Vendég

Na, most beszéltem a dokkeremmel. Nem lesz holnap UH... :cry: Majd a 38. héten. És ha nem bírom odáig??? Jó-jó! akkor már ott lesz a prüntyike élőben! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nah, en meg osszeszedtem magam es felhivtam Vikit, a szulesznot. Meg jo, hogy hivtam, o keresett volna, ha nem teszem, mert a sogornommel epp tegnap beszeltek rolam.
Holnap be kell mennem hozza, elkezdjuk a ctg-t, bent lesz a doki is, ha jo idoben erunk oda es a doki sem lesz elhavazva, akkor UH is lesz. De ha nincs extra ramaty allapotban a mehszajam, akkor a tenyesztest es vervetelt csak a jovo csutortokon veszik le, hogy majd friss legyen szulesre.
Holnap igy nekunk korhazasdi programunk lesz.
Delelott Kristofot visszuk H1N1-re a Szt. Laszloba, azutan en jelenek a Margitba. Tegnap Ferit kisertem H1N1re az ANTSZ-hez.
Most mar csak a kutyat kellene dokihoz elvinni, hogy a csalad minden tagja meg legyen bokdosve. :lol: :lol:
Vendég

én csak azért várom az UH-t, mint a messiást, mert még mindig nem tudom, hogy befordult e már a babám. Érzésre gyanítom, hogy igen, de látni akarom!!!!!!! De leghamarabb csak jövő héten mehetek, akkor már én is 37. hetes leszek.

Kép
zsizell

Micsoda véletlenek vannak, pont most kaptam egy reklám szöveget erről az anionos betétről... Tényleg egész jónak tűnik.
Vendég

Eddig tartott az ebédem...elteltem, kész! Bezzeg az édességet én is baromira kívánom; legyen az gyümölcsjoghurt, csoki, keksz, bármit megennék. :) De főleg a csokit. Mint Gombóc Artúr. :)

Barátainktól kaptunk is a napokban egy csomag naggyon finom olasz desszertet, s bár igen magas a kakaótartalma, most csak azért is benyomok egyet! 8) És már az ágyban! :)

Kép
erusverus

Hát én meg nem veszek másfajta betétet. Eddig sok nő hálát rebegett, hogy sima betét helyett Tenát vett (mert pl. az első szülésnél senki nem szólt neki). Most meg már a Tena sem jó?? Régen meg csak vatta volt... nem azért, ha nem muszáj, ne legyen kellemetlen, de én úgy látom, hogy "jó dolgunkban" nem tudunk mit csinálni.

Kép
zsizell

Én rendeltem pizzát. :oops: Minek kell előttem ilyeneket emlegetni? Már elgondolkodtam azon is, hogy felfalom Luca mikuláscsomagjának maradékait, amit ő nem szeret. De milyen anya vagyok már... :shock:
Vendég

Hát ha Luca nem szereti...akár te is megeheted :D
Vendég

Szerintetek tényleg szükségünk van erre a sok kajára, meg édességre, vagy csak unalmunkban eszünk??

Kép
zsizell

Édességre végképp nincs szüksége a szervezetnek. Kajára bizti. De én ritkán kívánok salátát meg mindenféle zöldséget. Azt inkább majd tavasszal. Most gyümölcs, édesség. Hús nem igazán.
Vendég

Nóri! Ha Luca nem szereti akkor úgysem fogja megenni és rá lehet fogni, hogy le ne járjon a szavatossága :lol: Ettől nem leszel rosszabb anya :lol: Mikuláscsomagokra fel Kép

bellerreni
Eger

Én is majdnem a telefonhoz nyúltam, mikor a pizzát olvastam! De van itthon kaja! :) Krumplipüré meg fasírt!
Viszont holnap nem lesz időm főzni, így asszem rendelek egy pizzát ebédre. Úgyis be kell majd mennem a munkahelyemre is, és ott megkapom a kajajegyeimet is. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én már rájöttem, az lehet a baj, hogy nem eszem jól tele magam. Ha dugig eszem magam,akkor sokáig rá sem bírok gondolni a kajára. Így meg, hogy rászoktattam magam a többször naponta evésre, egész nap csak ennék, minél többször, mert nem lakok igazán jól :shock: Mi az az egy banán, meg egy alma, meg gabonás keksz, egy szelet kenyér, vagy egy tányér nokedli is akár... Ajajjjj, most látom, hogy ebből a felsorolásból mára még csak a keksz hiányzik reggel 7-től, és még csak fél kettő van!! :oops:

Kép
zsizell

Csipi Vivi! Hatalmas gratula nektek.
Sok sok tejcsit kívánunk nektek.

Zsófi
Sztem a magas centrifuga tudja összegyűrni a tölteléket.
De mire én ide értem, sztem már a centrifugád is végzett.
milyen lett?

én is mostam ki ilyen takarot és nem volt vele gond

Kattkat
Bioptron lámpát nekem a védőnő ajánlotta h lehet használni
Majd ha jön akkor azért mégegyszer rákérdezek.

Kakti
Utcsó hetekben én is a kórházba jártam vizsgáltara a dokihoz és nem fizettem akkor már neki

Edit!
Kitartás, minden rendben lesz. Itt mindenki szorít értetek.

Hömérő
Mi a hagyományos digitálisat használtuk, én hónaljba mértük mindig.
Mikor még picik voltunk, akkor meg olyat amit a homlokra lehet ragasztani és mutatja ha magas. De mivel egyszer sem volt magas igy nem kellett kis korban mérni h mennyi is a magas. (remlem érthetően irtam)

Ja és ez a kórházban kapott csomagban volt.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Bár egy Leroy-os cézár salira elcserélném a pizzát. De utána megdobhatnának egy brownie-vanília fagyi kettőssel is!!!

Ezt mondjuk nehéz lesz megszokni újra Marosban, hogy nincs Pizza rendelés. Sőt semmilyen rendelés sincs. Meg üzlet sincs nyitva este 20után. Hétvégén meg 16után! :shock:
Vendég

De ezt írják is hogy ilyenkor mivel nincs is annyi hely a kajának, több kisebb étkezés.

tényleg, én is elraktam a mikuláscsomagokat :lol: :lol: fiúk nem látják, nem keresik :lol: :lol: meg is nézem mik vannak benne...

egyébként is egy hős vagyok, kivasaltam egy tonna babaruhát, lepedőt, pelust, kifogót, stb-t kívűl-belül.

na azért még maradt.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Bioptron lámpa: nagyon jó bőrtünetekre, égésre, ekcémára..stb. Kis korban, amíg nincs arcüreg, arra is. De később pl arcüreggyuszira a sima infra jobb megoldás. (bár vannak, akik szerint belesüti a váladékot, de nekem még nem tett ilyet.

Így mi arra az elhatározásra jutottunk, hogy jó nekünk a sima infra is!
Vendég

Nekem is van am etvagyam rendesen. Nah, mondjuk nem a hust kivanom. Szenhidrat, zoldseg, gyumolcs, edesseg is. Szinte barmi johet, ha megfelelo idoben kerul az arcom ele.
De en az a fajta vagyok, aki ha megkivan valamit, akkor nem azonnal akarja, varok ra turelmesen akar napokig is, viszont addig semmi sem esik igazan jol, amig az ahitott dolgot meg nem kapom.
Ertsd> napok ota csorgatom a nyalam a mekis CBH szenya reklamja alatt. De mindig olyankor voltunk meki kornyeken, amikor mar foztem valamit, vagy anyosom mondta, hogy mi lesz az ebed, vagy eppen nem voltam ehes. En meg feleslegesen nem viszek be ennyi kaloriat, szoval mindig halogatom.
Nah de ma!
Ugyis megyunk delutan vasarolni, ma tuti mekiben ebedelek. Csak eppen ez min delutan negykor lesz, ugyhogy en reggel ota nem ettem, mert turelmesen varom a szenyamra.

Es az agyam meg mindig azt diktalja, hogy este csak gyumolcsot egyek. Ami jo. Szerintem mar siman jarnek husz kilonal is, ha nem lennek ennyire turelmes kivanos.
Vendég

Nóri!
Nyissatok pizzériát! :wink:
Amúgy Vácról nem visznek ki kaját?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csajok
mennyi a max gyed összege 2010-től, tudja valaki?
és a tgyást, gyedet is szuperbruttósítani kell? az adójóváírás miatt kérdezem. mert ha kérem és túllépem a jöv.korlátot akkor meg büntetnek.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

A betet tenyleg jol hangzik, de en mar vettem tenat, meg annyi normal betetet, amennyit el sem birok majd hasznalni. Ugyanis megtalaltam meg masfel csomagnyit a multkori szulesem utanrol is. :lol:

Nekem mindegy, hogy milyen betetet hordok. Mindegyik kenyelmetlen. Ugyanis en 14 eves korom ota tamponos voltam, nem hasznaltam soha-soha beteteet, csak szules utan. Es ritka szar volt.
Mar ott kezdodik a problema, hogy en csak tangaban erzem jol magam, az osszes tobbi bugyi kenyelmetlen, a francia is. Marpedig egy normalisabb betetet keptelenseg tangaval hordani, szoval nekem a kenyelemnek mar lottek. Ugyan mindegy, hogy milyet hasznalok, igy is ugy is szar.
Vendég

Nóri:
Elárultad már magad, hogy melyik Maros az a Maros, csak lemaradtam, vagy titok?Larával kérdeztük a múltkor, mert már a képről gyanítottunk valamit..

zsó
Kép
pcd1985

Bea dettó. Én sem használtam SOHA betétet csak szüléskor! :shock:

Judy: asszem idén 102.900Ft a max GYED
Vendég

Zsófi:
Nagy... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ananácska:
végre valaki!!!
én ettől a betét-dologtól jobban kivagyok mint bármi mástól..arra gondolok, hogy mit nekem éjszakai felkelés, mellbimbó-kirágás, ha be leszek pelenkázva??
Nekem a kezdetekből vannak naggyon rossz élményeim a betéttel, és én is csak tanga+tanpon.

zsó
Kép
pcd1985

kakti :wink: köszi
(most jól bemószeroltad..)
sz.tem lehet vácról, Verőcéről pizzát rendelni, nálunk az a baj, h. a régi vágású szüleim szentségtörésnek tartják a pizzarendelést.

zsó
Kép
pcd1985

Vácról nem lehet rendelni. Az azért 30km oda-vissza. Sztem nem érné meg senkinek!

Kismarosról talán lehet a Morgóból. Az még jó is. Talán.
Van Maroson is pizza, csak nem hozzák ki. Akkor meg mi értelme, mikor én épp zsírban tocsogó hajjal várom a kupi közepén, hogy valaki enni adjon! :lol:

A legfurább, hogy itt kiteszem a lábam és 2kisbolt is van, ahol egy pohár tejfölt vagy bármit vehetek, ami lemaradt a kajához. Ott meg 5000emberre és 10.000hétvégézőre jut 1db CBA. Az is kb 2km. Meg van két másik BÓT, de az még messzebb. Kocsi nélkül esélytelen elszaladnom valamiért. Pedig alvó gyerek mellett néha jól jött... NA de 1000előnye van, mit rinyálok. Nyáron már tecsó is lesz Vácon! :lol:
Vendég

Legfeljebb nagyanyám főz ránk. Az se hátrány, mert ő 200Ft-ból 3fogásos ebédet rittyent 4embernek! Na ő aztán tud spórolni. Én meg csak főzöm, amit kívánunk!
Vendég

Hát Nóri, én kb három éve költöztem le Pestről ide Makóra. Még mindig nem szoktam meg a boltok nyitvatartását, sőt olykor hiányát... Meg persze a bicikliseket :twisted:
Vendég

Orulok, hogy tobben vagyunk anti-betetesek. Tenyleg szornyu volt, lehet, hogy gaz, de gatseb hianyaban (ez nem jo szo ra mert nem hianyoltam) engem szules utan kozvetlenul ket dolog viselt meg a legjobban:
1. baby blues az elso napokban
2. betet es nagyibugyi kombinacio

Utana a tejhiany, az vitte vegul a palmat, elfeledtetett minden egyeb rosszat.

Emlekszem, amikor mentunk be a korhazba csordogalo magzatvizzel. Szules utani betetet raktam be es felvettem a nagyibugyit. Kilencven kilo voltam. Es nem tudtam osszezarni rendesen a labamat a betettol! Olyan szarul ereztem magam, hogy legszivesebben nem mentem volna sehova. Nah, par oraval amikor szules utan mentunk haza a helyzet ugyanez volt, orias betet, nagyi bugyi, has nelkuli kover test. Alig birtam menni basszus es nem a fajo nunam miatt (az nem fajt, csak erzekeny volt), hanem a fehernemu berendezesem miatt.
OK, nagyobb bajom most se legyen, ez azert kibirhato, csak az erzekeny lelkemet zavarta.
Vendég

Én spagettit faltam ebédre, vacsira meg kivettem a mélyhűtőből egy kis töltött káposztát. Újra nagyon kívánom az erős ízeket, mint a terhesség elején. Igaz, most nincs édességundor, sőt..

Lassan indulok babalátogatóba, egy egyetemi ismerősöm két hónapja költözött haza Brüsszelből egy szinte újszülött babával. Folytatok némi előtanulmányt :lol:

Este hazafelé meg beugrom a Westendbe az Estéé Lauderbe, ahol a sminkes csaj egy óra alatt megtanít, hogy hogyan vakoljam ki szépen magam. Ha dolgozom, vagy megyek valahova, általában 1 max 3 percet szánok erre, de régi vágyam, hogy megtanuljam, mi áll jól. Ez persze jelen helyzetben nyilvánvalóan teljes idiótizmus akkor, amikor min. fél év itthonlétre készülök - itthon egy gramm festék nincs rajtam -, de a babától erre már nem venném el az időt, úgy ezt olyan terhes-úri-murinak fogom fel.

Boruska: nálam nincs takarítási mánia :( Főzési viszont van. Apa lelkesen eszi, csak nem lehet eldönteni, mi ízlik és mi nem, mert tapintatosan mindent dícsér. :?

Nem tudom, hogy a sok tornától van-e, de lassan kezd aggasztani, hogy se fájás, se keményedés. Ha nem fáj előre semmi, lehet, hogy gondok lesznek a tágulásnál :?: Mondjuk engem is úgy nyomtak ki anyukámból, hogy az orvos felállt egy székre, adott valami kábító-cuccot anyunak, majd teljes testsúlyával, két tenyérrel belezuhant a hasába. Állítólag két hétig kéken-zölden világlott a tenyérlenyomat. Na ezt nagyon nem szeretném.

Nóri: a fotós komment nálam célba talált :lol: Két mentségem van: 1. ha nagyon törném magam, se biztos, hogy sikerülne, mert a műszaki érzékem egy kétévesével vetekszik. Konnektorba mondjunk nem nyúlok. Bár ez sem igaz! Amikor beköltöztem a lakásomba, felrakattam egy gipszkarton falat közvetlenül az egyik fal elé, szigetelés céljából. A hülye gipszkartonosok tök pici lyulkat fúrtak a falból jövő drótnak, amit ugye a majdan felszerelendő konnektorba kell illeszteni. Erre elkezdtem benyúlkálni a lyukon és húzogattam a (szerencsére szigetelt) drótot, hogy ugye el fog érni a konnektorig. Amikor tudatosul bennem, hogy a 220-at tapogatom, két napig rosszul voltam. 2. bennem a munkám miatt van némi óvatosság a fotók felrakásával kapcsolatban. Pld. az iwiwen sincs fenn fürdőruhás képem, mert van néhány ötvenes, pasi ügyfelem is az ismerőseim között. Engem szerintem megbúbolna a kamara, ha képpel vállalnám az ügyfelek előtt, hogy pl. milyen puncim lett a kozmetikusnál, vagy épp milyen a szex szülés után. Bár az etikai bizottság nyilván nyálcsorgatva tárgyalná az ügyet :lol: Majd küldök a gmailre Apának szánt cserébe :lol:

Kép
juci-77

Én a Tűzoltó u. ból költöztem vissza Kismarosra, na ott volt,mindenféle gyorskaja, csak normális főtt kaja nem, szinte mindent rendeltem.
A bevásárlás itt is csak a helyi nyugdíjasokat elégíti ki:CBA parízer+ vizes zsömle.
Jön már Vácon a jó kis (amúgy nagy)TESCOOOO :D :D

zsó
Kép
pcd1985

a kép szó kimaradt az utolsó mondatból.

Nekem a kórházi csomaghoz még a terhességi csíkok elleni krém, meg füldugó jutott eszembe, hátha valakinek hangos szobatársa akad.

Kép
juci-77

böööááááá ananácska, legalább ne írd, ne írd !!
ebbe fogok belehalni

zsó
Kép
pcd1985

Bepakoltam a kórházi cuccomat. Hát elég sok lett. Mondjuk pakoltam arra is, ha még nem szülünk, de bent kell maradni. Egy gurulós bőrönd, egy válltáska, egy kis hátizsák (nekem ez van retikül helyett) és egy szatyor. Ha hazaküld úgy jövünk haza mint a málhás lovak. Bár a táskám, a válltáska és a szatyor nem nehéz. A laptop itthon marad, majd apa behozza ha mégis maradnom kell bent, de a modem nálam van. Akkor majd netezek. Jól elfáradtam. Mennyi cucc! Nektek is ilyen sok?

csipi: Gyönyörű ez a csaj. Jó sok haja van.

nóri: Hogy kell a gmailes címre mms-t küldeni? Lehet hogy ez lenne nekem a legegyszerűbb. Jól néz ki a fürdő, biztos nálatok is jól fog kinézni.

zarja: Akkor megpróbálok ehhez a kombinációhoz ragaszkodni, ha kell az oxy.
vicky79
Budapest III. kerület

Juci!

Igazad van! Nem sok képet láttunk Rólad! DE! Minden bizonnyal Veled találkozott a legtöbb ember a fórumról. Legalábbis én láttalak. Többször is. Sőt! Kakti is látott többször is! :lol: :lol:

Iwiw-re én sem szoktam pakolni képeket magamról. FÜRDŐRUHA???? Jesszus, azt még anyámnak sem mutatnám meg!

Viki!

Simán beírod ahova a számot kell az email címet. Ott is lehet változtatni hogy betű, vagy szám, mint az sms szövegnél.
Vendég

Én is antibetétes vagyok. Soha nem használtam betétet, csak legelőször, mikor megjött. Akkor már tudtam, hogy ezt nem nekem találták ki. Ja, és tanga - naná! Mikor kibontottam a Tenát (és már legalább tíz éve nem láttam betétet) elkezdtem Zsoltit szidni, hogy látod mit csináltál velem??!!! Ezt a mondatot egyébként egyre többet hallja tőlem. :lol:

Nekem egy közepeske utazó a kórházi csomagom - én már ezt is nagynak találom. És még mindig nem tudom, hogy külön szedjem e a vajúdós cuccot a többitől, vagy csak egy szatyorba tegyem a tetejére?

Kép
zsizell

nóri: Ennyi? Azt hittem macerásabb. Akkor lehet hogy ezt fogom tenni, de szerintem téged mindenképpen felhívlak, ha meg van a baba és nincs éjszaka. Ha nem baj.

zsizell: Hogy csináltad, hogy csak annyi lett a cuccod? Mondjuk én pakoltam befekvésre is, de akkor is soknak találom. Én külön raktam, bár a másik táska is a szülőszobán lesz velünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát ez az óriási betét engem is az őrületbe kerget. Na meg az a hálós izé, nagyon sexi. Pffff. Sajnos én nem tudtam az utóbbi fél évben (mármint a terhesség előtti fél évben) tampont használni, mert állítólag attól vérzett a méhszájam és a nőgyogyi azt mondta, hogy le kellene szokjak róla még mielőtt nagyobb baj lenne. Nem tudom, hogy igaz-e vagy csak a vidéki hülye orvos agyszüleménye volt. A mostani orvosom a terhesség előtt egy hónappal látott először :lol: De majd rá fogok kérdezni, hogy ő mit mondd erre. Egyébként én nem Tena betétet, hanem valami Seni márkájút kaptam a gyógyászati segédeszköz boltban. Én kis naív, nézem, hogy de jó, nem is olyan óriási (kívülről) mint amilyennek gondoltam. Erre kibontom és félbe van benne hajtva úgy 1 db :shock: Hát összehasonlítottam a csöppség pelusával és komolyan mondom, hogy a pelenka még kisebb :lol:

Na megjött az embőc, átadom a helyet

bellerreni
Eger

Viki!

Hívják nyugodtan éjjel is! Csipi is későn írt, de még simán fenn vagyok. Éjfélig tutira. Később meg simán felébredek és nem is zavar! Úgyis szoknom kell a kelést, mert apa elkényeztetett az utóbbi időben. Ha éjjel Lucához kell kelni, azt ő csinálta. A végén már fel sem ébredtem.. :shock:

Cucc: nekem egy nagyobb sporttáskám van. Sportcipő, két papucs Tena betét is fért bele. A vajúdós cucc is benne van külön szatyorban. Van még egy kicsi táska kajának meg innivalóknak. Tányér, müzli, pohár, 1l tej, rostos innivaló, keksz. Meg a pelenkázó táska. Abban van a hazamenős cucc és Bambi pelenkái. Ezen felül a szopipárnámat vinném, csak valahova eltökítettem a huzatot amikor kimostam... :x
Vendég

Csipi-Viki, jaj de kis drága, nagyon édes baba :D

Az anyatanya miért jobb mint ez?

Cumi-hőmérő: ez akkor ciki, ha a baba nem cumizik és emiatt nem hajlandó a szájában tartani :D

Zarja, a képen melyik betét a Tena? Mert amit én vettem Tena betétet, az ilyen kicsi, mint a fotón a kisebb…

Erusverus, fel fogod ismerni! Ha nem múlik semmire, akármit csinálsz vagy pihensz, akkor eljött az idő.

Nóri, és ha rendelsz majd valamelyik ételhordó cégtől (pl. Teletál)? Akkor minden napra van kaja. Nekem reggel 7:30-ra hozzák.

Juci, a füldugó nem biztos, hogy rossz 5let! Én 10 ágyas szobában voltam és 2-3 anyuka úgy horkolt, mint amikor a favágók láncfűrésszel vágják a fát az erdőben…ráadásul az egyik pont mellettem feküdt. Ők pihenten ébredtek reggel, a többiek és én is mint a mosogatórongy…

Nnnna, én kimostam és kivasaltam az összes bébi cuccot, pelenkát, amit kellett. A következő lépés a jövő héten, hogy összepakolom a kórházi cuccot. Utána, ha az meglesz, akkor kéne foglalkozni a baba alvóhelyével is, mert ott még nem tettünk keresztbe egy fűszálat sem. Pl. pelenkázó sincs még…
lara

Alakul a lakás. Már csak kosz van, kupi nincs! De holnap jön a taki, majd felszámolja a koszt is!
Egyre több a jóslóm. Olyan igazi. Érzem, ahogy tolja lefele a babát.
Vendég

Nóri, sportcipő???
lara

juci: Füldugó nagyon jó ötlet, bár ahogy én horkolok inkább a többieknek fog kelleni. :D De teszek be.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: