A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Hüha milyen jó kis sármos fiús parti volt nálatok! De jó lenne megint veletek lenni egy kicsit! Nagyon édesek a dedek! Niki és Zsófi nagyon jól néztek ki, Verocs csigája meg lenyügözö! Nagyon tetszik!

Anna jól elsunnyogtál itt szépen csendben! Szívböl gratulálok a kis Muc2-hoz!

Nálunk minden rendben, 9 plusz 6 napon volt kb. 3 cm az ülömagasság, szóval korának megfelelö. Olyan kis gumimaci fazonra. :)

Ma nem nagyon volt jöhetnékem, mert egész nap baromi erös hányinger kínzott. Biciklivel mentem az oviba az aprónépért, de nem esett jól a tekerés, így hazafelé toltam.
Tegnap megmondtam a gyerekeknek és nagyon örültek. Eni reggel azzal kezdte a napot, hogy odabújt hozzám, simogatta és puszilgatta a hasam. :)

Kép
Vendég

Barbi, köszi a bókot! bár nem tudom, hogy mire gondolsz, én utálom magam visszanézni fotókon... :oops: gyerkőcök édesek lehetnek! tök jó, hogy ennyien vannak egymásnak!

Aproo, akkor jó volt a beszélgetés! örülök! gyógyuljatok, hogy végre talizhassunk!

Boni, picasaval az a bajom, hogy nem teszi fel eredeti méretbe... nem tudod a told a cuccotra feltenni majd esetleg valamikor!? léccilécci!

sophie27

Zsófi megprósza :lol:

Barbi nagyon édes gumimacid

:lol:
Vendég

Boni, mi is köszönjük szépen a mai napot, nagyon jól éreztük magunkat, és az a bukta.... hazáig emlegettem, tuti ki fogom próbálni én is receptet, ha már úgy belelendültem mostanában:)
Igen, bealudtak a fiúk, ahoyg elindultunk, bár Barnus 45 perc után felébredt, így 7-kor már itt szédelgett, el is vittem fürdeni és már alszik (ez is ritka). Druszám, tényleg jó lenne ha fel tudnád tenni a képeket a toldacuccot-ra, onnan könnyen le lehet tölteni:) előre is köszi:)

Alvás: Szisz, van remény!!! :) halkan jegyzem meg, hogy Barnus a tegnap estét átaludta, ma este múlt 2 napja, hogy nem kapott cicit, és meglepő, de most este már nem is kérte. Nem gondoltam, hogy ez ilyen könnyen fog menni, csak el ne kiabáljam:)

Apró, köszi a bogyót, egyelőre nem kell szerintem, feszül a cici, de nem vészes, csomóknak nyoma sincs, eddig, de figyelgetem:)

Zsófi, nagyon jó volt veletek is végre találtkozni, örülök, hogy össze tudtuk hozni!

Lei, ha olvasod, téged sem láttalak már ezer éve, jó lenne vmikor bepótolni, lassan már meg sem fogom Csabit ismerni, biztos annyit változott ő is:)

Anna, hatalmas gratuláció, tényleg jól titokban tartottad:)

Barbikám, örülök, hogy minden rendben, Eni nagyon édes lehetett:))) és köszi a bókot, bezsebeltem, rám fér a biztatás mostanában;)

Julcsi, mi sajnos csak kb. 11 körül értünk oda Boniékhoz, így azok a képek akkor készültek, utána Barnus rá m sem hederített, olyan jól eljátszott a többiekkel:)

Mazska, Laurának jobbulást, majd írd meg, hogy mi volt a bőrgyógyásznál. Remélem semmi komoly?!

sniky

Drusz, kiskanál nálunk maradt :wink:

képeket már tolom is, mail címeket kérek. :lol:
Vendég

semmi gond, Boni, maradt még pár kanalunk:))

sniky@freemail.hu-ra küldheted, köszi:)

sniky

Niki Küldtem :wink:
Vendég

köszi:)

sniky

Sziasztok!

Nagyon szuper volt a kispasi Party :) Remélem hamarosan mi is találkozhatunk veletek, még nem tudok semmit. nem hívtak a bankból...

Szuperek a képek, és Niki, tényleg nagyon szép kismama vagy! Én már csak akkor találkoztam veled, amikor 90 kilónál jártál, mármint kismama korodban, ehhez képest most nádszál vagy :D

Anna, nagy nagy gratula neked is!

Barbi, örülök, hogy veletek is minden rendben! Édes a gumimaci :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Niki drága! Emlékszel, hogy mit írtam? Amikor abbahagytam a szopit, föleg az éjszakait, hirtelen megjavult Dönci alvókája. Ezek szerint neked is bejött! Már csak Sziszka van hátra! Talán Málnus is már "csak" megszokásból jár rád éjszaka...
Nekem nem kellett fejni, sose feszült és nem is gyulladt be.

Léptem aludni.

Megkezeltem a hányingerem egy jó kis joghurtos ritter sport csokival. Gondoltam az jövet-menet ízleni fog, de most láss csodát, nyugi van! Minek a répa, ha csoki is van itthon? :) Most úgy is a gömbidomra gyúrok! :)

Apró köszi a hiányolást! :)

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Julcsi, most jutott eszembe, hogy nem küldtem a képeket, egy óra múlva érkeznek a videókkal együtt :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csajok, nekem nem lesz szívem leszoktatni, főleg amíg ennyire durván fogzunk, ugye nekünk most kezdődik, amin legtöbben már túl vagytok, a múlt éjszaka volt a 3. zsinórban, amikor fent voltam vele órákig, mert annyira fájt a foga, hogy nem hagyta aludni, kétszer kapott egy éjszaka fájdalom csillapítót, ilyen még sosem volt, szóval mi még egy darabig szopizunk, mert ilyen éjszakákon legtöbbször csak ez nyugtatja meg. Új fogunk most nem jött, csak ahogy törnek át a kisörlők azzal küzdünk. Ha már minimum 16 fogunk kint lesz, vagy jön a kistesó, majd akkor....

Akkor már csak Vera és én szoptatunk?????

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Boni, nálatok volt ugye slejmtől hányás? Simán felköhögte Zsigi?
Hány napig volt vészes?

Levi szegény fél9 óta próbál aludni, nem sok sikerrel, eddig 4x ébredt fel. Azon gondolkozom, hogy le sem fekszem, talán jobb, mint 20 percenként kelni. :?
Igazándiból nem dugul a nózi, csak picit, szóval volt már rosszabb is, inkább a köhögése nem tetszik, nagyon mély, hurutos, és nem akar följönni, csak öklendezik tőle.
Lehet, hogy elviszem holnap a banyához? Jaj, de nem ceretem az a nőt. :-(

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nagyon jó lehetett a Boni nap! Aranyosak a fiúk, Sniky iszonyatosan csinos vagy! Zsófi te is nagyon jól nézel ki! Miku csigája nagyon édi!

Barbi szép a kis gumimaci toljad neki a gumibogyószörpit! :D

Anna nagy gratula neked is!
MÁr alig maradtunk pocaklakómentesek :shock:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szisztok!

Először is nagy gratula Annának, Muc2-höz! Ügyesen titkolóztál!

BOni! Nagyon sajnálom, ami veletek történt, mármint az autót. Remélem a végén jól jöttök ki legalább anyagilag a dologból, és azzal nem lesz szivacs. Gyerekülés nekünk is ultimax, így seg-teni nem tudok.
Nagyon édesek a srácok a talin! Csiguszt alig ismerem meg néha a képeken, annyit változott. Lehet, hogy a haja miatt is, mert az is megnőtt.

Snky! Gratu a szopimentesítéshez! Örülök, hogy jól alakul a dolog! Nekem elég érdekes volt a tejtermelés-leállás. Kb Réka 10 hós korában volt kb egy mellgyuszim, akkor pár napig csak fél ciciből kapott, ezáltal szopi végégig abban kb 2x annyi volt, mint a másikban. Leálláskor amiben sok volt, az kb 1-2 hét alatt elapadt, viszont a másikból még 3 hónap után is jött minimális tejci zuhanyzáskor, mikor megmasszíroztam. Valszeg azért, mert abból sokáig csak keveset evett, és így kisebb volt a hirtelen mennyiségcsökkenés. Én fejtem a leállás után, bár napról napra kevesebbet. Kb 2 hétig. Majd érzed szerintem, hogy mikor kell rásegíteni....

Barbi! TÖk jó olvasni, hogy nagyobb gyerekeid is mennyire örülnek a pocaklakónak! HÁz ügyben: Esetleg nem jobb, h egy kicsit kisebb a telek, a házikó meg jobb állapotú? Persze gondolom végignézitek ami szóba jöhet....

Mecsi! Kalácsod irtó guszta! Na meg Niki kenyere is! Receptek mentek a recis topicba? Még a végén én is kenyérsütésre vetemedek! :wink:

És akkor helyzetjelentés rólunk:
pénteken sikeresen eljutottunk Dunakesziig, szombaton reggel meg indultunk Ausztriába. A célállomás ismét Obertauern, ahova már évek óta járunk. A hosszú utat (nettó 6 óra) jól viselték a gyerkőcök. Réka pl kb 10 percet nyüglődött a vége felé.
Tök jó itt, sok gyerek 6 család, 9 gyerekkel. Mi csak két gyerekes apartmanban vagyunk, de Réka és Dávid (13,5 hós) jól kijönnek egymással. két napig esett a hó, de ma szép napos idő volt végig. Minden nap van játszóházazás (itt helyben tök jó nagy, persze ugrálóvár nélkül, de csúszda (azaz Réka fordításban kúúúúú) van, nagy örömünkre. És persze odakint bobozás, ami szintén kúúúú. Nagyon élvezi Réka a havat, dombról lecsúszva a végén vigyorog, bólogat, és mondja, hogy bééé (azaz: még!) . Azt hiszem enyhén sebességmániás a leányzó, mert ha meg vízszintes a terep, akkor vigyorog, ha futva húzom. Van medence is, az egyetlen negatívum, hogy kicsit hideg a víz (30fok), így Répa fázik benne. Persze az elején van nyüszi, a végén meg azért, mert nem akar kijönni, habár már át van hűlve, de megy az ordítás.
Esténként beájulás, meg a kintlét-ebéd után szintén. Egyetlen negatívum, hogy az eddigi 3 éjjelből 2 nyűgösen telt RÉkánál. Persze valamelyest érthető, mert egy szobában alszunk, és ilyenkor mindig éberebben alszik, és reggelre az ágyunkban köt ki. Most meg éjjel 2-3 körül megébred vmiért, nyilván megy az ajaajaajaajaaja, jön az ágyunkba, csak nem bír visszaaludni. Kínlódik, próbálkozik, de dől ide-oda, fetreng. Ha visszarakom az ágyába megint jön az ordítás, ami annyira nem szerencsés a másik 4 felnőtt+ egy gyerek számára, aki velünk alszik.
Most kezd gyanús lenni, hogy elindultak esetleg a hátsó nagy rágók (vagyis az utolsó 4 a 20ból, aminek 3 éves korig illik kibújni), mert a popsiját is nagyon csúnyán kicsípte a kaki, és eddig mindig akkor volt ilyen, ha jöttek a fogacskák.Pedig már kis ügyes és egyből szól ha kaka van, szóval minimális amit a kaksi a pelusban tölt. Most kaptunk egy ismerőstől kevéske bepanthen plust, hátha az segít. Máskor ilyenkor már azzal a szép lila vagy piros színű ecsetelőel kentük, amit dokinéni felírt, és azzal gyorsan javult. De most ilyen nem hoztunk, mert már lejárt a szavideje, kidobtam. Esetleg ha vkinek van itthon ilyen, leírná, hogy mi van az üvegre írva? Hátha tudunk ilyesmit szerezni itt a gyogyitárban. Csandi! Asszem te írtad, hogy használtok ilyet ti is....

Persze mi meg minden este dorbézolunk, társasági életet élünk,nagyjából felváltva síelünk Csabival, de pár órára kettesben is el tudunk szakadni, míg Törpi alszik... Csak ezek az éjjeli kelések így elég durvák. Nagyjából akkor fekszünk (éjjel 1-2), mikor Réka elkezdi. muszáj aludnom vele délután különben hulla vagyok.

Apró! Réka is hányt többször köhögéstől (jellemzően este, a cumisüvegezés után), neki Rinathiol köptetőt javasolt dokinéni (babáknak valót). Az legjobb, ha reggel, meg mondjuk du. alvás után kapja, akkor van ideje feloldani a slejmot, meg felköhögnie a picinek, és megúszható talán a köhögőroham este....

Na megyek lassan aludni, ma se lesz nyugis éjjel, RÉka már 2x kel eddig....
Holnap jövök remélem!

Pussz: Panna

panna1

Jó reggelt vagy mi....

Én még ilyet nem pipáltam. Az az igazság, hogy már a kakaóra is gondoltam, de eddig nem okozott gondot.
Képzeljétek, Levi tegnap a délutáni alvás óta gyakorlatilag nem aludt egyben 2 órát, de részletekben sem többet.
Este fél9kor beájult, ott aludt 45 percet egyben és onnan apával váltásban szórakoztatjuk. Kiságy, nagyágy, nappali....semmi hatás, semmi kidőlés.
Hajnali 3 kor ebédet főztem, krumplit pucoltam, már mindjárt kész vagyok (minden értelemben)
Apa felkelt 5.30 kor, akkor én kaptam fél órát, és 6tól nyúzzuk egymást Levivel.
Dörzsöli a szemét, de az ágyba nem menne.
Volt már vkinél ilyen teljes éjjel kihagyás??? :shock: :shock: :shock:
Náthás, de levegőt kap, köhög, de nem vészesen és nincs láza. A germicid-c-től úgy felpörgött, hogy csak na. :?: :?: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok! Anna, gratulálok és problémamentes terhességet kívánok! :)

Nálunk a helyzet változatlan: nem jön kistesó, szoptatok (már négy és fél éve :) ) és továbbra se alszunk jól, hátha valakit vígasztal, hogy nincs ezzel egyedül. Ma éjjel óránként volt szopi, fél ötkor meg nem is tudtam tovább aludni, de már rég nem izgatom magam ezen. Fel is kelt megint Zsombi, mennem kell :)
Vendég

Csenge! Köszi, engem vigasztal :D Te még Zétit is szoptatod, vagy őt már nem? Mikor jöttök Paksra?
apró: Mi ugyan rossz alvók vagyunk, de ilyen azért sosem volt, Málnus visszaalszik előbb utóbb!
Sniky, éjszaka? Korábban Barnus nem aludta át az éjszakától ugye jól emlékszem? Hajrá :D

Mi ma éjjel elég jól aludtunk, Málnus és Apa még alszik, én már nem tudom, zsúfolt napunk lesz, szerintem csak este leszek!

Sziszkovics

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Aproo sajnálom :cry: milyen gyógyszert kapott Levi?

slejm felszakítására kiváló a Baby luuf kenőcs is az nálunk be szokott válni .

hányás általában este lefekvéskor szokott lenni, de tavaly amikor nagyon elkapta akkor naponta többször.. egy-két napig szokott tartani.. én pl kifejezetten örültem neki mert így tuti kijön a slejm

:oops:

nálunk teljes éjjel kihagyás nem nagyon volt.. sírt is, vagy csak játszani akart? mert ha végigsírta mindenképp megnézetném...

én a gyógyszereket már nem közvetlenül adom lefekvés előtt..hanem kegkésőbb 5-6 között .

köptetőnek nekünk a stodal most nagyon bevált 5 napon keresztül adtam reggel és este, plusz a kenőcs a hátira lefekvéskor és hideg párologtatás kamillateát töltöttem a gépbe vagy levendulát :lol:

jobbulást!

Panna jó síelést, remélem Réka "megjavul" igen mindenki mondja, hogy mekkorát változott

Szisz szerintem ne erőlködj leszoktatással, majd nyáron amikor kezdetek tesót gyártani :lol:

Csenge éjszakai nemalvás
cry:

nekünk most kijött a fogacska, úgyhogy éjszaka megint aludt végig...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.20 08:58-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek! :D

Boni,
Mi az a kenőcs amit a hátra kell kenni? Az segít felszakítani a trutymót?

Mazska,
Jobbulást Laurának! Szegényke! Majd írd meg, mi volt a dokinál.

Anna,
Hatalmas gratula nektek!! :)

Panna,
Jó, hogy jelentkeztél!Örülök, hogy jól érzitek magatokat!Javulást Réka popójának!

Barbi,
Jajjj de cukker az uh kép!! Jaaaa csak most mondtad meg a gyerekeknek?? :wink: Nagyon édes lehetett Eni ahogyan odabújt! Remélem hamar elmúlik a hányinger! Most mi a megérzés, fiú v lány?

Aproo,
Levi csak este köhög vagy nappal is? Mert Virág most csak este amikor vízszintesen van. Elvileg párnát kéne alá tenni hogy ne tudjon úgy hátra folyni a takony ami birizgálja a torkát. Én még nem próbáltam, de úgy is lemászna a párnáról... Jobbulást nektek is!Remélem alszotok egy nagyot ma!!

Kép
Kép
dia123

Sziszka, épp tegnap volt a párom hosszú kihagyás után Pakson, csak egyrészt nagyon korán ment, másrészt meg a kedd nem jó nekünk, mert akkor korán kell mennem Zétiért, megyünk angolra. Örülök, hogy téged vígasztal a mi sanyarú sorsunk :D de csak vicceltem, mert engem már nem zavar, régebben, míg Zéti kicsi volt, akkor még kiakasztott, most már nem idegesít, fejlődőképes vagyok. Inkább így írom :) hogy Zéti pont tegnap kéredszkedett cicire, már egy ideje nem kap. Kérdem tőle miért akar szopizni? Mert finom és szeretem. A kakaó nem jobb? Nem, mind a kettő jó. :)
Lehet, hogy nem várom meg míg párom elvisz hozzátok, egyszer meglátogatunk csak úgy, jó lesz? Vendéget is vigyünk magunkon kívűl? :)
Vendég

Vendég

panna , nem én mecsiéknél volt ilyen, ha jól emlékszem

ez a balzsam van nekünk is, de végül nem kellett használnunk mert csenginek még sosem volt bedugulva az orra :shock:
de én azért szereztem be amikor úgy tűnt kelleni fog, mert amikor a hugom kicsi volt akkoriban jött be hozzánk m.o-ra és nagyon hatékony volt és nem kellett macerálni...szóval a baba is élvezi , mert kellemetlenségmentes.
Vendég

Csandi Zsigának sincs sose eldugulva az orra, csak a megfázásra, lerakódára is tökéletes.. hörghurut stb stb :lol:
Vendég

Csengének elmúlt a hasmenése? :roll: hogy sikerül nagymami szülinapja?
Vendég

köszi a kérdést!elmúlt,de azóta 3órákat alszik napközben este meg kukorékol 11-ig és reggel meg minimum 9-ig alszik.
nem alvósoktól külön elnézés!!

nagyika lebetegedett sajnos ez lett az első ajándéka :(
így majd csak vasárnap ünnepelhetünk:(
Vendég

Csandi jó hogy elmúlt végre..de ha visszajön gondolom megnézeted nem e valamire allergiás :roll:

majd a másik gyerekem nekem is jó alvó lesz :lol:

nagymaminak jobbulást.. de remélem nem komoly :cry:
Vendég

Egyre remekebb a napunk...Levi láza meredeken ível felfelé, egyfolytában sír, gyerekorvos elérhetetlen. És sógornőm most hívott, hogy a kislánya hétfőre durván bárányhimlős lett. Ugye Levit most oltattuk volna, és a legszebb, senki sem emlékszik, hogy én voltam-e gyerekkoromban.... :cry: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jaj aproo sajnálom :( lehet akkor LEvi is elkapta? gyerekorvosi rendelőtökben ahova tartoztok megvannak a kartonok, utána tudnak nézni...
Vendég

Boni, apum egyedül nevelt, kiskönyv, orvosi rendelőhöz tartozás...na, nálunk sajna ezek nincsenek meg....most két hét cidri jön. Meg ma, hogy mizu van, ha végre vkit elérnék!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo nem emlékszik apa hogy hova vitt ha beteg voltál? vagy több helyről lenne szó? :cry: akkor nincs ötletem :roll:
Vendég

Boni!jó lett az új vonalzótok! :wink:
Aproo!jobbulást Levinek!
l.veronika

Vera :lol: :wink:
Vendég

Boni, kb. 5x költöztünk...és apum 70 fölött van....szóval ezt összeadva, nem, nem emlékszik.
De tesóm viszont velem együtt emlékszik övsömörre, csak azt nem tudjuk, hogy fél vagy kétoldali volt, mert csak az egyiket okozza a barivírus.....:-(
Tényleg édes lett az új vonalzó, szép Csigusz/csigusz nagyon!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Na ma mi is elmentünk Ringatóra a Stefánia műv.házba XIV.ker. én nagyon élveztem Áron már nem annyira :? mindig az ölemben ült megszeppenve. HÁt ilyen se volt még, bár rengetegen voltak lehet attól volt ilyen.
Ma én is kakaós kalácsot sütök, holnap jön Halásztelki barátnőm.

Panna mi használtunk piros lötyit de lejárt és visszavittem a gyógyszertárba leadni. De biztos megtudják mondani a nevét. Én akkor se szívesen használnám többet.

Laurának jobbulást!!!

Aproo nálunk detto ez a szitu hogy nem tudom milyen bajaim voltak apám meg kb. leszarja és nem hajlandó emlékezni, de valaki azt mondta nekem egyszer hogy állítólag a háziorvosodnál meg kell lennie a kartonon! Esetleg kérdezz rá!
Éjszakai pörgésre nem tudok mit mondani talán fog vagy valami lappang benne :?:

Csandinagyinak jobbulást!

Baby luffot mi is használtuk már nagyon jó kis cucc! Még én is volt hogy kipróbáltam :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.01.20 13:28-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hú, Aproo ,szegény Levi!!! Jobbulást neki!!! Ti aztán semmit nem úsztok meg :( Remélem legalább Te nem kapod el,ha tényleg bari :roll: Az árthat a babának? Na meg remélem akkor a munka illetve gyed-dolog rendben lesz legalább :wink:

Laurának is jobbulást!!

Meg a Nagyinak, is Csandi!!

Csenge, de jó lenne ha jönnétek erre, akkor mi is benne vagyunk egy taliban :D De most szombattól jövő péntekig nem leszünk itthon :wink:

Szisz, nem kaptam még Tőled semmit :wink:

Anna, micsoda hír, nagyon örülök :!: :!: Vigyázz Magadra :!: Ti nem jöttök Paksra valamikor?? Nem adják még át a szállót, nem tudod??

yuyu79

Nagyon édes Zéti a szövegével, meg Eni is, hogy így örül az újabb tesónak :lol:

yuyu79

Mecsi, a házidoki csak a régitől tudná elkérni az előzményeket, de mivel nincs régi....
Apum ugyan nem szarja le, de ő maga volt a doki, kb. soha nem voltunk orvosnál. Jellemző, hogy amikor kigyulladt a házunk és rámégett a ruha, akkor sem vitt be...nem felelőtlenségből, csak egyszerűen Ő másképp látta ezt az egész orvososdit. Mindegy túléltem a kísérletező kedvét!

Julcsi, persze azért gáz, mert a barivírus okozhat egy csomó genetikai balhét a vízfejűségtől kezdve sorolhatnám, de inkább nem teszem, mert csak rosszabb kedvem lenne.
Elvileg azzal nyugtatnak, hogy az első 12 hét és a szülés környéke a legéletveszélyesebb a babának, de bevallom, marhára nem lettem nyugodtabb ettől.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aktuális kedvenc képeimet Eniről hadd osszam meg Veletek, meg egyet rólam összehasonlítás-képpen :wink: Na, azért rám is hasonlít egy kicsit? A haja az enyém, csak a színe nem :lol:

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Sziasztok!

Laura talan egy kicsit jobban van - mar nem folyik ket percenket az ora. Vegul tegnap antibiotikumot kapott es mintha az segitene.

A kiutes valamilyen virus-kiutes, de az szerencsere nem fertozo. Kaptunk ra kremet, majd delutan elsetalunk a gyogyszertarba. Lehet hogy veszek e is ilyen Baby Luuf kremet. (A Heim Pal-ban egyebket tobb mint masfel orat vartuk, Laurat mar alig lehetett lefoglalni a vegere. Nem tudom miert nem csinalnak legalabb korosztalyok szerinti idopontokat... :evil: )

Holap megyek UH-ra, marnagyon kivancsi vagyok. :)

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

julcsi a szája meg az orra is a tiéd!!te meg tiszta anyád vagy ha ő van a feketefehér kép jobboldalán :D

aproo, ne gondolj a legrosszabbra!!szerintem a korunkbeliek 90%-a átesett rajta valamikor.nekem pl.semmi egyébb gyerekbetegségem nem volt csak a bárányhimlő, de az megvolt és most 3-4éve 3betegség mellett kijött egy övsömör is aminek a hólyagjai bárányhimlő vírust tartalmaznak és persze fertőző :shock: :shock:

köszönjük, átadjuk nagyinak a jókívánságokat!

mi is gyors gyógyulást kívánunk minden betegeskedőnek!
Vendég

Julcsi Kóci Eni szája az orra az álla és még talán a foga is a tied :)

Aproo sztem se gondolj a legrosszabbra.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Igen, Anyu van a képen... tényleg van benne belőlem is :wink: Pedig mindenki azt mondja hogy tiszta apja... Csak róla nincs digitalizálva kiskori képem...

Aproo, tényleg gondolkozz pozitívan +++++++++ Nem lehet semmi baj :!:

yuyu79

sziasztok!

jajj, Aproo! remélem, hogy Levi nem lesz bárányhimlős, illetve, hogy Te sem "kaptad" el. de amúgy én úgy tudom, bár lehet, hogy rosszul, hogy ritkán jár magas lázzal, inkább hőemcsi! persze attól függetlenül bármi baja is van Levinek, nagyon szomorú! :( az éjszakai nem alvást én is inkább a lappangó valaminek tudnám be!

jobbulást nektek!

Julcsi, nagyon édes Eni! és tényleg van hasonlóság közöttetek, a hajon kívül! :)

Andi, Zéti nagyon édes! elhiszem, hogy visszakívánkozott, ha Zsombinak lehet, neki miért nem lehetne, nem igaz!? :) amíg van...

amúgy Ti is szeretnétek majd még tesót?

Niki, nekem is nagyon jó volt a találkozó! lassan jön a jobb idő, talizhatunk már sűrűbben is, persze egy idő után megint ritkábban a kistesók miatt! :)

sajnálom amúgy, hogy a kibontakozós Barnusról lemaradtunk! :(

Beni egyébként az autóban alvás után, itthon már semmit nem aludt. ki is készült teljesen, velem egyetemben... az esti kakaózás közben, a karomban bealudt! :) legalább az esti altatás egyszer könnyen ment! de persze valahogy megint közénk került hajnalban... azt hiszem a férjem hozta oda, de, hogy mikor!? ezek elég sokszor kiesnek... :D

Csandi, jobbulást nagyikának! majd vasárnap pótoltok! ;)

Boni, szuper az új vonalzód! :) azon az Andis oldalon hol találom a bukta recit!? bocsi, de béna vagyok nadddon nadddon! :D

mail címem bpontzsofiakukacgmailpontcom és köszi előre is!

már megint nem tudom, hogy mit is akartam még...

Laura pöttyeinek jobbulást! remélem, hogy hamar elmúlnak!!! Mazska, uh-hoz sok szerencsét, majd képet ne felejts el hozni!!!

Panna, nektek további jó pihit, síelést! fotókat majd hozzál ám!

ja, pl. tenni Beniről új fotókat! ;)

Kép

Kép

Kép

sophie27

Nagyon vagány Beni :D

Panna, érezzétek jól Magatokat, remélem az éjszakák is javulnak :)

ja és Barbi Neked is gratulálok, hogy minden rendben a legkisebbel :D

yuyu79

Sziasztok:)

éjjelünk: halkan mondom csak: újabb kellemes éjjelen vagyunk túl, úgy látszik bejött a nem cicizés - alvás összefüggés:) este kidőlt 3/4 9-kor és utána 5kor picit megébredt, de 5 perc után vissza is aludt 8-ig. Jaj, csak így maradna, nem bánnám:)

Szisz, megértelek, én sem hagynám abba a szopit, ha nem fájna a mellem magától is és nem lett volna múlt pénteken ez az Istvánba rohanás a vérzés miatt. Kívánom mindenkinek az ilyen éjjeleket, mert én ezalatt a két nap alatt már úgy érzem, mintha kicseréltek volna:) egyébként Barnusnál volt 5 hét, amikor átaludta az éjszakákat (7 hetes korától kezdve), de utána "elromlott":) és nagyon nehéz volt hozzászokni a kelásekhez, mert ugye a jót könnyű megszokni;)

Panna, de jó lehet ott nektek:) örülö, hogy ilyen szuper minden, a rosszul alvás meg majd csak változik;)

Apró, szegény, sajnállak benneteket, nem lehetett könnyű az éjszakátok, na meg ez a betegeskedés... gyógyuljatok meg gyorsan!

Mazska, sajnálom a Heim Pál-os mizériát, tényleg szörnyű ami ott van, csak azt nem tudom, akkor minek adnak időpontokat... Laurának jobbulást, és szorítok a holnapi uh-hoz, én is holnap megyek a dokimhoz:) már nagyon várom!!! Pénteken pedig afp-re.

Julcsi, szerintem nagyon is hasonlítotok Enivel, hihetetlen ez a hajkorona:) te tényleg tiszta anyud vagy! :)

lányok, aranyosak vagytok, de már annyit dícsértek, hogy elpirulok:)) na, azért jólesik :oops: Barnusnál ilyenkor már 80 kg voltam, most meg csak 69kg (az eddig +5kg), az azért nem mindegy:)

na megyek eszek egy kis tejberizst, aztán még jövök:)

sniky

Apró!

Mi lenne, ha tüzetesebben átvizsgálnád az arcbörödet? Lehet, hogy hülye ötlet, de ha apukád nem parázott semmi betegségen, akkor a bárányhimlön se és ha volt és kiütésed is volt, jó az esély rá, hogy elkapartál egy párat belölük és megmaradt a hege. Ezek olyan befelé menö kráterek nem szabályos formával. Nekem van böven belöle... :)

Akárhogy is van, jobbulást Levinek és neked kitartást és pozitív gondolkodást! Szegénykém, nagyon rád jár a rúd az utóbbi idöben... :(

Yuyu tényleg tiszta anyukád vagy elsö nekifutásra. :)

Mentem. Ma még nem sok hasznosat csináltam, Döncit altatva engem is elnyomott a buzgóság!

Barbi
Vendég

Beni nagyon kis vagány a képeken, hihetetlen, hogy mennyit változott! Hozzánk jöhettek bármikor, tudod, már mondtam egy párszor:) ha már van kistesó, ha még nincs, akkor is:)

sniky

ezt ismeritek?
http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

ez érdekes.a kalkulátorban ha azt a választ adom, hogy nem vagyok jogosult, akkor 30ezerrel többet fizet gyedre?!?!
szerintetek ez , hogy lehet?
Vendég

ja és , ha májusban szülök akkor már csak egy évig jár a gyed????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: