Vágtak
Éééés azokat a hülye nagy Tenákat dobjátok ki az ablakon...
A dúlától kaptam egyfajta betétet, ezt szerezzétek be. Ok nem olcsó, egy csomag 1500 Ft 8-10 db betét van benne (éjszakai és nappali kivitel), DE egy betét elég egy napra (nappal vagy éjjel) jó a nedvszívása, nem vagy büdös, szagos

és van benne egy anionos csík, amely megakadályozza a váladék bomlását. Tehát sterilen tartja a gátsebet. A doki aki ellenőrizte a gátsebemet nem győzött csodálkozni, hogy ilyen szép tiszta gátsebet még nem látott prakszisa alatt.
Íme egy fotó a méretekről (ez sem mindegy) a nagyobb a tena:
A Tenákat csak a magzatvízcsepegés miatt használtam, utálatos nagy volt, mintha pelenkáztak volna, ez normál érzés, nem csíp meg semmi se (odaraktam a kezem, hogy lássátok a méretkülönbséget.
Én a dúlámtól vettem: Bérczes Virág: 70-4219826, biztos segít ha felhívjátok, hogy honnan tudnátok beszerezni.
Neve: Love Moon: Anionos betét
http://www.lovemoon.hu/index_elemei/page0006.htm
A smucig természetem miatt nem vettem volna meg, mert sokalltam az egységárát, ma már egyáltalán nem bánom, hogy a szülés végén felhozta, hogy ezt használjam. Sőt, van két elajándékozandó Tenám, ha érdekel valakit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2010.01.20 16:04-kor.