Csipike: Nagyon gratula a kislányhoz!! Várjuk a beszámolót
Edit: én sem tudok mást írni, mint az előttem lévők, nagyon szorítok Nektek és szívől kívánom, hogy a párod mielőbb maradéktalanul felépüljön. Az valóban jó jel, hogy a baleset után magánál volt és egyben óriási szerencse is, hogy ott nem történt komolyabb sérülés. Reméljük ma már jobb híreket kapsz. Hidd el, neki rengeteg erőt fog adni az, hogy hamarosan itt a pici és ez segíteni fog a gyógyulásban. Próbálj a jelenre koncentrálni és a realitásoknál maradni, próbálj ne arra gondolni, hogy lehet maradandó nyoma, stb, mert abba belezakkansz. Elképzelni sem tudom, hogyan reagálnék hasonló helyzetben, de anyukám túl van sajnos pár hasonlón és ő állítja, amikor az élet a legnagyobb megpróbáltatások elé állít minket, akkor derül ki, milyen erősek is vagyunk. Mindnyájan szívből szorítunk Nektek!
Vicky: egy cipőben járunk, annyi különbséggel, hogy nekem még a méhszájam is tök zárt. Fájás, keményedés nuku. Lehet, hogy bentmarad a babó? Bár néha nyom ott alul, mintha feszegetne szét, de ez nem olyan fájdalmas, hogy bármire is jó lenne szerintem.
Kakti: köszi a tippet, ennek majd utánaérdeklődöm. A szülőszobára viszont azt találtam ki, hogy itthon pár fél literes jeges teát, ásványvizet bevágok a mélyhűtőbe és fagyottan visszük magunkkal, mikor indulunk a kórházba. Pont kellemes hőmérsékeltű lesz, mire a vajúdás finisébe érek.
Kórházban szerintem ne fizess, erre való a tb. Én múlt héten voltam a fogadott szülésznőmnél, ő megcsinálta az első CTG-t magánrendelőben 5 ezerért, és mondta, hogy továbbiakra menjek inkább a kórházba, mert ott ingyen van, itt meg 4 ezret kéne fizetni értük alkalmanként. Én végül menni fogok hozzá, mert sokkal közelebb van, mint a kórház, meg gondoltam, ha minden jól megy, max. három alkalom és legalább ismerkedünk egymással egy kicsit szülés előtt, meg feltehetem a kérdéseimet. (tudod, kis papír

)
Babamegfordítás: jógán azt mondták - pár hete még nekem is esedékes volt, de aztán befordult magától - , hogy feküdjünk le a földre, a fallal szembe, a lábakat tegyük fel úgy a falra, hogy a fenekünk a szegélylécnél legyen, magyarán a hát-láb 90 fokot zárjon be, és ebben a fordított testhelyzetben érdemes akár negyedórát is eltölteni naponta.
Nálam nagy a nyugi, mondjuk a vérképem elég szar lett, a fehérvérsejt számom majdnem 16. (a referencia tartomány 5-10), meg van még vagy 7 csillagos értékem, igaz, ott kicsik az eltérések. Megírtam a dokinak, kérdeztem, van-e teendő, azt írta vissza, minden ok...
Ja, amúgy kettő óta no alvás
Valaki, ébren?