A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bocsi mindenkitől, akiket külön nem emeltem ki tegnap, ma. Láttam ám a fényképeket. Csuda aranyos volt Jázmin is, Jó nagyfiú lett már Botond is (lehet, ha nem itt van a kép, meg sem ismerem :oops:) , és Nimródnak is nagyon jól áll a terepszínű nadrág :D . Remélem, nem hagytam ki senkit, ha mégis, az csupán feledékenység, de mindig minden képet és videót megnézek, és eddig még rosszat nem láttam egyikből se.

Vicusnak megint adtam gyógyszert, mikor felébredt, mert nagyon sírt.
Elég keveset szopizott, de azért evett, és most, hogy Nóci megjött az oviból (+ a gyógyszer hatása) egész jó kedvük van, játszanak. :)
Talán már az éjjel is jobb lesz kicsit.

Köszi a jobbulás-kívánásokat, mint írtam, szerintem megfázás, és remélem hamar túl lesz rajt.

Kispiskóta: nem tudom, írtam-e. A dokink a Béres cseppet ajánlotta. Bár először azt mondta, nem kaphat Nóci semmi ilyent a veséje miatt (úristen, leírtam először ly-nal! :oops: :shock: :oops: ). Aztán a súlyához mérten fél adaggal mégis megpróbálkoztunk + c vitamin. Ezt általában délután, este adom neki. Reggel meg Dr. Theiss féle gyermek multivitamint kap.
Vicus nem kap semmit, illetve ma megpróbáltam neki a C vitamin cseppet, de majdnem hányt, annyira ki akarta köpni.

Szisz: szerintem apát fáraszd le valami más módon...mondjuk vágass vele fát, ha meg emeleten laktok, vitess le vele valami nehezet a pincébe (garázsba), aztán jusson eszedbe, hogy hopp, nem is azt akartad leküldeni.... :roll: :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Jól itt hagytatok. :(

A cseresznyefa jelmezt 847-szer tekintették meg, és végül 65 forintért kelt el. :(

Sziasztok. :(

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi!

Annyira sajnálom,hogy beteg Vica :(

65 forint.. erre nem is tudok mit mondani :(

Figyu!

Tegyél fel valamit megint a teszveszre és én licitálok rá,bármi is legyen az! Komolyan mondom ám!!
Vendég

Hendegabi

Ha kívánhatnék hármat egy tündértől, az egyik az lenne hogy ne legyetek többet betegek :!:

65 Ft-ért csak egy szem cseresznye jár a jelmezről :evil:
Vendég

Szép estét Mindenkinek :lol: :lol:

köszönjük a bókokat Kicsifiam nevében!

KVzó: nekem is kiesik ám :lol: :lol: csak olyan szép, gondoltam, megmutatom Nektek...

Szisz,

ismerős a probléma :oops: :oops: :oops:
Remélem, azért rendeződtök Apával!

Ronmay,

köszi még1x a telefonszámot, jövő szerdán megyünk a csajszihoz Nimróddal.
Kistücsköm most 7200g (volt egy hete) a 69cm-jéhez. Az utóbbi pár hónapban hurkásodott ám csomót! Valahol Hugi és Ármin között lehet félúton :lol: :lol:

Sillia,

Lóci nagyon cuki ahogy hintázik!
Túlpörésre kíváncsi vagyok mit mondanak holnap, majd mesélj!

Hendegabi,

sajnálom :cry: remélem, hamar rendbejön Vicus!
Orrporszívó: múltkor megkérdeztem a gyerekdokinkat, hogy mikor kell leszívni, akkor is kell-e ha látom bennt a nagy fikuszt. Azt mondta, csak akkor ha a gyerek nem kap levegőt, mert amúgy felesleges irritálni a nyálkahártyát. Hát én ennek ellenére kiszedem ha nagy cuccost látok a nóziban, szerintem ő kicsit túldimenzionálja a dolgot...
Szóval, szerintem az a lényeg, hogy a picur érezze jól magát, amennyire csak lehet :? :?

Jelmez...
basszus, ezt utálom...pffff :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(legközelebb szólj, és licitálok rá szívesen :wink: )

Terepnaci:
használtan szerváltam, beleszerettem, annyira vagány-pasis!!! Akkor volt rajta először, imádom rajta... alig várom hogy megint ráadhassam :lol: :lol: :lol:

Hűűűűűűűűűűű de pangás van ma itt.....

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :lol:

Vagyok én is, csak zugolvasok :lol: :lol:

Hgabi: 65?! :evil: Basszus, akkor légipostán add fel, Washingtonon keresztül, 1000 dolcsis biztosítással, hogy legalább a postára fizessen vmit... :roll:
Remélem, Vica hamar meggyógyul! :)

Kép
agi125r

Hendegabi!
Apa reggel 8-tól este 8 ig dolgozik, plussz az utazás vonattól és busztól függően lehet akár másfél óra is. Tehát van hogy este 10-re ér haza, és még akkor is képes bármi huncutságra!!
Cserkó jelmezt miért nem raktad fel hosszabb időre? Vagy már régebb óta volt fent?
Conversano, meg én majd nyomjuk a licitjeidet legközelebb!! Csak szólj! :twisted: :twisted: :twisted:

Kispocok!
Te hogy rendezed le, hogy ne legyen sértődés meg vita? Vagy Tied Apa tudomásul veszi és kész? Enyém Apa frankón addig piszkál míg beadom a derekam. :oops: De így részemről nem az igazi, ha nyaggatós. Ha nemet mondok, akkor meg megy a sértődés, meg a csúnya viták. :(

Kép
szisz89

H.Gabi!
Először is jobbulást Vicusnak!
Az én gyerekorvosom (illetve Petráé :lol: ) azt mondta, hogy hetente nyugodtan le lehet szívni akkor is, ha nem náthás.
Ha fújkálsz neki sós oldattal, akkor nem szárad ki a nyálkahártya.
De ha nincs otthon spray, akkor forralj fel egy deci vizet egy mokkáskanál sóval, és mikor lehűlt, akkor fülpiszkálót márts bele, és azzal kenegesd be az orrocskáját. Az is lazítja a cuccot és nedvesen tartja a nyálkahártyát. Ez a legolcsóbb megoldás és használ. (24 óráig nyugodtan lehet ugyanazt használni) :wink:

Voltam ma tornán és egy új tornát próbáltam ki, az a neve, hogy Body art. Hasonlít a pilatesre, nagyon jó. És nagyon nehéz is. És fél 5-kor van, ami Petra szempontjából még jobb, mint a fél 6-os órák. :D

Kispiskóta!
Akkor már nem is érzem magam annyira furának, hogy Te is méricskéltél és írogattál!
:wink:

Képeket lehet, hogy én sem emeltem ki (nem emlékszem :oops: ), de minden baba nagyon aranyos! Én is mindig megnézem a képeket és a videókat!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

H.Gabi!
Én sem adnám el 65 ft-ért.

Csináltam Petráról képet rövid hajjal:

Kép

Ez meg a múlt héten készült az unokatesójával:

Kép

(Nikikém most tanul mosolyogni, mikor szólunk neki, hogy mosolyogjon, akkor felhúzza az orrát. :lol: :lol: :lol: :lol: )

És újra lehet ilyen csokikat kapni (Betűset is, csak olyat nem vettem):
Kép

Kép
katy76

Szisz,

nincs tuti receptem, abban reménykedtem, talán te tudod a megoldást :lol: :lol: :lol:
Nálunk is ugyanez van: nem veszi tudomásul, célozgat, próbálkozik, aztán megsértődik... néha meg beadom a derekam, de ugyanaz amit Te írsz...

KépKép

KépKép
kispocok13

Namostmáraztán holvanmindenki :?: :?: :? :?: :?:

Feladom, elmegyek fejni, aludni.
Szép álmokat!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :D

Elég nehézkesen indult a hét.... :D talán mindenkit felhívott a "nyert egymillió nettót, ehhez csak venni kell 15e ft értékű domino kártyát" pasi :lol:
Mi éppen Katát próbáltuk rávenni az almaevésre, amikor csörgött a telefonom, és ez a pasi hívott. Már az gyanús volt, hogy a t- mobiltól hív és nem tudja a nevem. Na jó, a feltöltőkártyás számon hívott, az akár lehet már másé is, nagy jóindulattal elnézem... De amikor mondta, hogy sorsoláson vettem részt /nem is jelentkeztem :lol: /, már erősen gyanús lett a dolog. Hát, amikor mondta, hogy nyertem, na akkor már súgtam apának, hogy marha nagy szerencse ért minket :D Aztán meg hogy kéne Dominot vennem. Apa mutogatott, hogy adjam át neki a telefont. Nem akartam, mert én is be tudok olvasni :D Csak aztán Kata arcán egyre több lett az alma, úgyhogy lepasszoltam a nemes feladatot :D Úgyhogy apa csúnyát mondott a bácsinak, erre a bácsi még csúnyábbat apának :shock: :lol: Egy t- mobilos bácsi nem mondhat csúnyát! :lol: :lol: Egyébként meg már évek óta írnak erről az újságok, ezer riport volt róla a tv- kben, van még aki bedől? :shock: :lol:
Felhívtuk a rendőrséget is, de azt mondták, hogy mivel nem ért minket anyagi kár, nincs bűncselekmény, ezért nem nyomoznak és nem kérhetik le a hívószámot a szolgáltatótól.... Mindenesetre már tudják, hogy a csalók ismét dolgoznak.... :D

Kép
agi125r

Katy!
jók a képek!!!!

Kispocok!
Enyém Apa azt mondta, hogy egy egy alkalommal fárasszam le, és akkor kibírja majd hosszabb ideig. Szerinted???? Addig szexeltünk,míg ki nem purcant, másnap megint a nyakamban lógott... Szóval nincs recept! Sajnos! :twisted: :twisted:

Kép
szisz89

Boo!
Nem bánom én azt, hogy ennyire kíván, csak ne nyaggasson már ezzel egész nap a hét minden napján!ha ezt lerutkítaná 2-3 naponkéntra azzal nem lenne semmi bajom, sőt :twisted: :twisted:

Kép
szisz89

Sziasztok!

Kispocok, nincs mit! :wink: :lol: örülök ha segíthetek :wink:

Viszont, nagyon rám jár a rúd, tegnap elestem gyerekestül.Rolónak semmi baja, mert a hős Anya úgy esett hogy ne legyen. Bezzeg nekem jobb bokámba részleges szalagszakadás, alig tudok járni. Mayát reggel kivittem az utca végéig, kemény 20perc séta volt.. :evil:
qva pipa vagyok, mert mikor már bika erősnek kellett volna lennem akkor kezdhetek el normálisan mászni.apicsába :twisted: :twisted: :twisted:

Hendegabi
jobbulást Nektek!

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Vigyázz magatokra!!! Akkor be is gipszelték a lábad? :(

Kép
szisz89

Sziasztok!

Csak nem tudok jönni olvasni! :evil: :evil: :evil:
Már nagyon elegem van.Tamara non-stop hisztizik,nem tudom tőle csinálni a dolgom,éjjel nem hagy aludni...
Már nagyon eddig-eddig vagyok.......... :evil:
Apa meg.. a szokásos.
Néha komolyan nem tudom mit is gondoltam..ááá.Hagyjuk inkább.
Megyek és próbálok nem begolyózni. :roll: :?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Hendegabi:
nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok, mielőbbi gyógyulást Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelmezre nem is tudom mit mondjak, a szívem szakad meg :cry: :cry:!
marietta1982

Sziasztok! :)

Alig bírom követni az eseményelet, akkora a pörgés. :shock: :lol: :lol: :?:

hendegabi!

Ezek után eszedbe se legyen megválni a jelmeztől! :( :( :( :(

nyuszi81!

Máskor is volt már ilyen TeApa? :shock: :roll: :?:

ronmay!

"qva pipa vagyok, mert mikor már bika erősnek kellett volna lennem akkor kezdhetek el normálisan mászni.apicsába"
A lényeg Roló, Apa meg nemsokára itthon van. :wink: A sziklák meg nem szaladnak sehova. :roll: :lol: :lol:

tímea83!

Mi baj? :shock: :?: :?: :(

Mi.
Itt okés minden. Részemről tegnap elvittem a fogamat a dokibácsihoz, aki nem talált semmit, de a biztonság kedvéért elküldött röntgenre. Utána visszaloholtam, és bejött amire gondolt.
Nem a fogammal van a gond, hanem az egyiknek a gyökere picikét belenyúlik az arcüregembe. Innen az érzékenység adott esetben.
Éééééééés nem mondtam hülyeséget a múltkor. Jól vettem észre, hogy ha az orromon megnyomok egy pontot, akkor alábbhagy a fájdalom. Az a csatorna az orrnak azon részével áll kapcsolatban. És néha egy egész picikét a fülemet is érzem néha akkor

Kép
Kép
200907?

Bond

Lehet a sziklák maradnak, na de én meg öregszem! :roll: ÉS egy év múlva hugi project van :wink: :lol:

Nekem is el kellene mennem fogorvoshoz.. :roll:

Szisz

Nem kértem gipszet, mert utána olyan merev a lábam hogy nem tom mire használni, és 2hó gyógytorna kell...sínt használok járáshoz..de sokszor még azt sem

KépKép

KépKép
ronmay

Szisz

szex:akkor nálatok a másik véglet van :lol: ha meg nem lenne az lenne a baj... :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay: most olvasom, hogy mi történt veletek, vigyázz magatokra nagyon!! De hogy sikerült így elesned? Használd ám sínt!! Gyors gyógyulást Neked!
marietta1982

marietta

Védtem Roló fejét, kendőben volt, így nem tudtam magamat tompítani, meg sikerült szarul is fordulni. ez van...köszi!

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Bond! Biztos tőlem akartad kérdezni,amit kérdeztél apával kapcsolatban?! :lol:

Ronmay! Sajnálom a lábad,próbáld meg a lehetőségekhez képest minél többet pihentetni!

Katy! Nagyon édes Petra a rövid hajjal!!
Body art: én is voltam már,nekem is tetszik nagyon!

Képzeljétek,Lili ma átfordult a hátáról a hasára!!! :lol: Juhéjj! és nem véletlenül,mert azóta már csinálja egyfolytában! Annyira happy vagyok :lol: Ja és miért fordult át? Hát persze,hogy a távirányítóért :lol: :lol: [/b]

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Igazad van, szisz89-re gondoltam. :oops: :oops: De azzal együtt te is válaszolhatsz, ami titeket illet. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Átfordulás: :P

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Szisz,
apáink nem ugyanaz az ember véletlenül? :? :? :? :? nálunk is dettó ez a helyzet...
Mindíg, mindenről ide lyukad ki, egész nap... sajna, már meg sem merem ölelni vagy hozzábújni csak úgy, mert akkor meg azt hiszi, most végre...
Ha meg nem lennének ennyire aktívak, tuti az lenne a bajunk amúgy...

Ronmay,
basszus, vigyázz magadra!!!
Most akkor tudsz egyáltalán járni?

Bond,
fogaddal akkor most csinál valamit, vagy ez van, ezt kell szeretni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,
átfordulás hurrááááááááá!!!!!!!
(nálunk a mobil a mega-motiváció sajna)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nemtom mi van ma, Nimród extra nyűgös, nem alszik egész nap, csak nyügizik, semmi sem jó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
megyek is...

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

A fogam felől nézvést jó, mert egyikkel sincs baj. :)
Viszont ha érzem, hogy érzékeny a fogam, akkor enyhe arcüreggyusziról lehet szó. Még sosem volt benne részem, és továbbra is ezt a rendenciát óhajtom tartani. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: A Bioptron lámpa jót szokott tenni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ronmay!
Jobbulást! Én ilyen szar latyakban ezért nem kötöm magamra Petrát. Tudom, hogy Te ezt nem teheted meg, és muszáj mennetek a kutya miatt. :(

Én ma nagyon szorgalmas voltam, voltam kontroll vérvételen a Krioban, és voltam rákszűrésen is. :wink:

És beléptünk a fogasok táborába!! Petrának már recés jobb oldalt lent, és bal oldalt is látni, hogy jön, és bal felül is ott van a fehér körvonala. :D

Kép
katy76

Katy: Petra nagyon édes az új hajjal :D Hajrá fogacskák! :lol:

Rommay: elesés :( óóóóóvatosan- mondom én is mindig, erre apa ment dolgozni, én zuhanyoztam, és majdnem elestem, pont mikor mondtam :roll: Úgyhogy hiába vigyázunk néha, sajnos megtörténik :roll: Gyógyulj meg hamar! :D

Timea: kitartás, hátha nemsokára elmúlik ez a korszak :D

Ancsurti? Ennyire belejöttetek Hangival a sétába? :D

Kép
agi125r

Kedves Tapasztalt Anyukák, fogas kérdésem lenne :oops: :oops: :oops:

Amikor a fogak kibújnak a picuroknál, azt rögtön teljes hosszukban és szélességükben teszik? Azaz, a fog tetejét végig lehet látni, vagy csak egy részét?

Nimródnál úgy néz ki, mintha a foga az ínye vonalával nem párhuzamosan nőne, hanem kb 45 fokot zár be vele...

Azért aggódok, mert nekem fogszabályzóm volt, a csontfogaim eléggé kuszán nőttek :cry: pedig a tejfogaim full szabályosak voltak.

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy,
gratula a fogicához! :lol: :lol:

Bond,
Hajrá lámpa... arcüreggyuszi távozzzzzzzzzz :evil: :evil: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Köszi, de most (sem) aktuális :) . Csak mivel már előfordult, hogy érzékeny, rendbe szerettem volna tetetni.

Kép
Kép
200907?

Egy csomó helyen azt olvasom, hogy sárgabarackot 8 hós kortól lehet adni. Én meg ősziből csak nektárt tudtam venni, ezért vettem sárgabarit Hippet. Erre az van ráírva, hogy 4 hónapos kortól. Most akkor mi van? :shock: Nem mindegy, hogy 4 vagy 8....

Kép
agi125r

Kóstoltatást ti hogy csináljátok? Szopi előtt- után, közben? Mert erről is ahány helyen olvastam, annyifélét írnak.... :roll: :D

Kép
agi125r

Vagyis nem közben, hanem között akart lenni... :roll: :oops: :lol:

Kép
agi125r

Ági,

nekem a védőnyanyi azt mondta, hogy közben legyen a gyümölcs egy külön tízórai - Nimród ugyanis 5x eszik egy nap: 9, 12, 3, 6, 8 - plusz/mínusz egy óra, ahogy kéri.

4-8 hónap: szerintem abból van a különbség, hogy anyatejes babáknál 8 hónapos kortól, tápszereseknél 4? (abból kiindulva, ami az orvosi kiskönyv közepén van táplálási útmutató) - Talán Bond be is másolta ide valamikor rég....

aztán lehet hogy hülyeséget írok :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Csak egy gyors eletjel :oops: !

Minden babanak gratula,akik rajottek az atfordulas rejtelmeire :wink: ,azoknak is akik hipp-hopp fogakat novesztettek,azoknak akik jol alszanak,szepen esznek,beszelnek,akiknek uj a serojuk,akik imadnak hintazni!!!
Minden kep es video elvezetes!!!
En zugolvasok mostanaban :oops:
A betegeskedoknek jobbulast kivanok,nyugosoknek meg megnyugvast :wink: !!!

Nalunk a helyzet vegre nagggyon jo iranyba latszik valtozni :lol: :lol: 8) En ennyire boldog mar regen voltam,vegre tudom elvezni Mukecommal a napjainkat!!!
Vidaman ebred,aztan jokat jatszik/jatszunk,tancolunk,eneklunk,alszunk,probalgatjuk az evest,es oriasiakat setalunk!!!
Nagyon szepen eljatszogat magaban is,elvezi a rengeteg jatekot,amit idokozben osszegyujtogettem,mivel sokat tudok turizni neki szerencsere,amik teljesen kifogastalan allapotuak!Sikerult beszereznem labdakat is,pici,puha darabokat,amiket szepen forgat a kezeben,es rugdossa is mar oket,mikor a jumperben ugral!A jumperral szemben voltak fenntartasaim,de lattam mar tobb babat is,akik nagyon elveztek,ezert elfogadtam,mikor kolcsonadtak!Makecom fel orakat is elvan benne,kozben kacag,magyaraz,nagyon tetszik neki az onnalosag! :wink:
A rizspepbol egy het utan kepes benyomni 4 evokanalnyit,mert hiszti van ha elfogyott a porcio :lol: :lol: de vissza kellett vennem a mennyiseget,mert iszonyatos hasfajasa lett,igy ismet csak 2 evokanalnyit keverek neki...
Az ejszakaink nem valtoztak miota kap mast is anyatejen kivul :? ,meg igy is rengetegszer ebred,pedig a tejem visszajott igy mensi utan,sot,adtam neki egy kis tapszert is lefekves elott,hatha ez a problema,de nem...semmi valtozas.Ugylatom,Makecom ram vagyik :? .Ez egyreszt nagyon jo erzes,de mar hulla vagyok,pasikam nagy erovel igyekszik a segitsegunkre ejszakankent,hogy visszaaltassa,mert ez igy kezd nehezkesse valni igy a 6.honap kuszoben.
A setaval vegre visszanyertem a "szabadsagomat",nagyon szereti,1,5-2 oras kiruccanasokat is megejtunk naponta!
A napkozbeni alvasok is valtozoban,kepes mar egy nagy alvast produkalni,ami 1-2,5 orasra is nyulik 8) ,es persze van egy rovidebb a babakocsiban is!
Azert varom am a tavaszt nagyon,mert kiprobaltuk itthon a hati hordozast is,es mindketten elveztuk,de igy a sok gunyaban meg nem idealis....
Probalgatja mar a kuszast is,kuzd rendesen,de eleri a kiszemelt jatekait!Fogaink szerencsere meg sehol,nem is latom a jeleit....

A hianyolast koszonom,igyekszek jonni....
Sok elintezni valonk van a papirjaim miatt,megejtettuk az orvosi vizsgalatokat is vegre(megint).Vervetel(AIDS)mazsalas,tudoszures,kerdoivek kitoltese,stb....fenykepek elohivasa,bizonyitekok gyujtese hogy egyutt elunk,nemsokara utlevel csinaltatas Makecnak....

Most megyek,hamizunk picit,aztan irany a nagyvilag,indulunk setalni!!!

Kispocok:fogakkal kapcsolatban...en is remenykedek hogy szepen bujnak neki elo,mert en is fogszabalyzos voltam,ossze-vissza novesztettem a fogaimat,es ez nalunk szinte csaladi vonas :roll: ...talan meg a helyere all az a kis egerfogacska,lehet meg keresi a helyet...bar en meg nem lattam kusza tejfogakat,ellenben csontfogakat sajna igen....

Bond:remelem az arcureged nem fajogat,azert az orom hogy nincsen egyeb baj a fogaiddal(eleg lehet ez is...)

Megmertem Pockot...fejkorfogat 44cm,mellkas 43,5cm...a tobbirol csak a 6 hos vizsgalaton tudok majd tobbet,az 25.en aktualis,igy 5 hos adatot sem tudtam produkalni,majd abbol atlagolok :wink:

Na szaladok,Hangi rizspepet kivan :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Kispocok: köszi a választ :D Lehet, hogy jól tippelsz... :D

Ancsurti: Jaj, de jó! :lol: :lol: örülök, hogy végre egyre jobbak a napjaid :lol: :lol: Hangi végre a babázás jó oldalát mutatja neked :lol: :lol:
Papírok: egyrészt jó, mert azt jelenti, hogy végre lesz valami, másrészt a sok utánarohangálás :roll: És ezek megint pénzbe kerülnek?

Kép
agi125r

Ancsurti,
hurráááhurrááá, hurrráááááááááááá
Kérünk fényképet, és videót a kacagásról, jumperolásról! Légyszilégyszilégysziiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fogak: én is ezért csodálkozom:shock: , mert kusza tejfogakat még nem láttam, remélem, nem is fogok :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

agi125r! :)

Két kaja közt félidőben szokták ajánlani. De én bizony "ellustultam", így nem sokkal kaja előtt szoktam. :roll: :roll: :roll:

ancsurti! :)

Csak röviden: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Újra papírozás: :? :? :? :? :? De remélhetőleg legalább végre sikerül mindent elintézni. :roll: :?

Arcüregem köszöni, jól van. :wink: :)

Kép
Kép
200907?

Egyaránt sajnálom a babát, és a mamát is :( :( :( :

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=595678

Kép
Kép
200907?

Kajcsi megvolt! 8)

Agi:en ugy tudom a kostoltatast,bar meg nem kezdtuk el,csak rizspepezni kezdtunk 1 hete....szoval szopi utan kb. 1/2-1 oraval,igy siman egy kulon tizorainak szamithat idovel,de ugye ez az elejen 1 hetig nem szamit mennyisegnek meg :wink:
Mi nem akarjuk meg joideig kivaltani a szopikat,tehat en majd a jovo hettol kezdek edeskrumplival,amit majd a reggeli es a deli szopi kozott szerenek adni.
De a szopi utan kinalom majd meg pici ido elteltevel....
A rizspep nalunk most ugy van,hogy felebred az alvasbol,kap egy kis cicit,ahogy neki jol esik,aztan varok 1/2-3/4 orat,es kapja a pepet.Eddig ez nekunk bejott...azert delutanra kezdtem el,hogy a delelotti legyen majd a zoldseg-gyumolcs,aztan szepen lassan majd ebedre kap fozeleket,ahogy szepen-lassan kezd mennyisegeket elfogyasztani.
De ez nem mervado,mindenesetre igy szeretnem kezdeni,aztan majd alakul ez,ahogy megszokja az izeket...nem rohanunk sehova...

Papirok:igen,ez azert mar haladas,de ujra rengeteg penzbe kerul az egesz akcio...ugyved,vizsgalatok,ugyintezesek.....
Jo lenne mar a vegere erni,sajnos emiatt adosodtunk el nemkicsit :? ....talan 3 ev alatt rendezodunk vegre,es akkor majd tiszta lappal indithatunk :? es en is vegre tanulhatok nyelvet,stb.....mert igy nekem meg minden sulyos vagyonokba kerul....

Ja es 27-tol jarni fogunk babas-mamas foglalkozasokra Hangival!! :lol:
A noverke intezte(=vedono)ugyanis a nyelvi hatranyaim miatt eleg nehezkes lenne ezt megoldanom,es amugy is rendesen megkerik az arat dolgoknak.Felhivott,hogy egy alapitvanyon keresztul elinteztek,hogy a tolmacs is elkiserhessen 8) :lol: ,es meg az utazasi koltseget is megteritik es meg kajcsit is kapunk....
Ez hetente egy szerdat jelent,0-1 eves koru babak es anyukaik reszere foglakozasok,tanulunk jatekokat,megerteni babainkat,stb.-stb....
Mar ugy varom,es tisztara kivancsi vagyok...izgulok :lol: :lol: :lol:

Most lepunk setalni!!!

Kép
Kép
ancsurti

Bond: eddig /khmm... 3 napja :D / én is a tízórai kaja előtt adtam... :lol:
A babának biztos jó helye lesz, találnak neki örökbefogadó szülőket, ahol jó sora lesz. Az anyukáját én is nagyon sajnálom, de biztos nem véletlenül rakta be az inkubátorba, s mivel már pár napos volt, volt ideje jól átgondolni a dolgot. Úgy tűnik, ő nem volt biztos abban, hogy fel tudná nevelni, és legalább nem az út szélén hagyta, hanem inkubátorban, ebből gondolom, szerette a kislányát :cry: mégis meg kellett hoznia ezt a döntést :cry:

Kép
agi125r

Ancsurti: köszi a kajás választ :lol: Rizspép nem kavart be Hangi pocijának? Én is vettem, de még nem próbáltam... :)
Babás- mamás foglalkozás: de jó! :lol: :lol: Rendes nagyon a nővérke :lol: :lol: :lol: Látod, amilyen rossz volt az elején, most annyira szépen alakulnak a dolgok :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: