Edit! Részemről is mennek az ölelések, imádkozás, és a sok pozitív energia! Férjednek hihetetlen erőt fog adni kisfiatok születése, így hamar fel fog épülni!!!!!!!!!
Anesztesnek annó nem adtunk pénzt, nem is tudtuk, ki volt, nem mutatkozott be, és a hátamnál dolgozott, nem is láttam (bár abban az állapotban nem is emlékeztem volna rá). Bár rémlik, mintha nem sokkal a műtét után bejött volna érdeklődni... És nagyon rendes volt, figyelt rám a műtét alatt. De tényleg nem emlékszem rá, nem igazán voltam magamnál, s mivel nem fogadott orvosom volt, senki sem volt hajlandó nekem visszakeresni, ki volt velem...
Napilap mellé jó ötlet lehet a 2010-es évjáratú bor elrakása is! És arról még tuti senki sem csúszott le!
Ma megjártam az első CTG-t. Már 5 perce ot voltam, Emő baba aludt, amikor beviharzott a dokim. Tökre megörültem neki, hogy lát, tudja, hogy ott vagyok, így azt is meg tudtuk beszélni, hogy keresni fogom a CTG és az UH után. Nem tudom, ezt érezte-e meg Emőci, vagy ő is örült a dokinak,

de elkezdett rugdosni. Fájások nem voltak. Utána az UH-n is minden rendben találtatott. Újabb mm-ekkel nagyobb lett a manó. Aztán a dokival leültünk beszélni, átnézte a szülési tervem, semmit sem kifogásolt rajta, sőt, tök jó hír, jelen pillanatban semmi akadálya nincs a természetes szülésnek! Aneszteshez nem kell külön mennem, hétfőn lesz vérvétel, annak az eredménye fog kelleni, meg nálam ugye tudható, hogy nincs a gerincen eltérés, Borival spinális volt, ha azzal nem volt gond, az EDA-val sem lesz. Beírta a dokim a kiskönyvembe a mentősöknek, hogy szülés esetén fogadnak. Szóval jó hírek! Ma nagyon fel vagyok dobva! Bár ahogy jöttem olvasni, s megláttam, mi van Edit férjével, nem merek úgy örömködni.