A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Sziasztok!

Én is ideértem igy lassan a nap végére.

Hatalmas Gratula Gerinek és Ábelnek. Jó egészséget és sok tejcsikét kívánok neki.

Az én szülésznénim a kattkat féle elsó variációs homeos bogyókat javasolta.

Kakti
én is a 2010.02.10.-el szemezgetek.
Kicsilányom 2008.02.08.-én született :D

Csuppancs
Grat a vizsgákhoz. Most már jöhet a megérdemelt pihi, a babaszoba stb

Zsófi
Nekem nagy kerekű babakocsim van. HAuck a márkája. Ha földes uton szeretnéd tolni akkor mindenképpen felfújható kerekűt ajánalék.

Zsolti, Eszti
A tejcsi nekem is csak a 3. nap indult be. Amig a kórházban voltunk az én pici lányom is csak aludt, nem akart enni. Mikor hazaértünk szépen beálltak a 3 óránkénti szopik.
Remélem nektek is sikerülni fog. Bizom benne h az otthoni nyugodt körülmények segitenek ebben.

Az alvás mostanában egy kicsit jobb lett. Nem fáj annyira a derekam mint szokott.
Enni én is mindig édeset ennék. De én már 15 kg plussznál tartok. Viszont mindenki azt mondja h az csak a hasamon van. Iszonyat nagy már. Ülni, állni, felkellni már minden nehézkesen megy.
És még 1 hónap van.

Most megyek vizszintbe teszem magam, mert hosszú volt a nap.

Kriszti
36+7
bchris

:twisted:
tudtam
pedig annyira odafigyeltem, hogy ne írjak hülyeséget
zsó
pcd1985

velem és a picivel minden ok. viszont a férjemnek agyvérzése volt délután, életveszélyes állapotban fekszik az intenziven. ne haragudjatok, nem tudok többet írni, mert csak bőgők, próbálok nyugodt maradni a gyerek miatt. ahogy tudok jövök.

Edit

Kép
ézsóné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:59-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

B+....... :cry: :cry: :cry:
Hát ez szörnyű Edit!
:cry:

Kattkat

Kép
kattkat

Edit!!!
Te jó ég, nagyon sajnálom!!!!!

Kép
Kép
ronci

Kriszti!

Vannak elérhetőségeid a táblában? Esetleg megbeszélhetnénk, hátha szülünk együtt?! :lol:
Legalább nem ugyanaz a szülésznő meg a doki sem!
Én holnap délelőtt megyek randizni a szülésznőmmel.

Akkor Te most is 02.08-ra van kiírva?

Mindenki a mi dátumunkra pályázik? Mi van Veletek? A terhesség 40. hét! Várjatok a sorotokra szemtelen libuskáim! :lol: :lol:

Viki helyére jöhet valaki. De az csak 1. Ne szemezzen 10.02.10.-zel senki! Ahhoz máskor kellett volna kamatyolni! :lol: :lol:
Vendég

kattkat!!!
Anita este szült, ugyhogy szerintem csak holnap mehetnek haza..bár nem bizti, de...

Kép
Kép
ronci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:59-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jézusom!
Edit!
Neked aztán kijut a "jóból"!
Nagyon sajnálom, és jobbulást a férjednek! Ha bármiben tudunk segíteni, szólj!!! De komolyan!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit... Nincsenek szavak... :cry: :cry: :cry: :cry: Nagy ölelés!
Vendég

Jajjj, Edit! Nagyon sajnálom. :( Nem is tudom mit írjak most Neked. Hatalmas lelkierőt, kitartást és bizakodást, hogy minden rendben lesz. Imádkozom a párodért és küldöm a pozitív energiát!

Móni
kokonya

Hát Nóri!
Én hiába kamatyoltam akkor is Apával, mint tudjuk, nálunk közrejátszott a biológus néni és a doki bácsi is. Szóval mi gruppenben nyomtuk! De ettől még tetszik az a 10.02.10. :lol: Már csak azért is, mert minél kevesebb eseményről szeretnék lemaradni az olimpiából! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit..
ilyenkor nincsenek megfelelő szavak...szerintem itt mindenki gondol rátok
pcd1985

Le is fexem aludni, nem baglyoskodok itten.
Én sosem gondolkodtam a dátumokon, csak annyira, ha túlhordom 1 héttel, apjának a szülinapi ajándekja lesz ..
(azthiszem ezt már írtam)
ez az Edit...miket produkál az élet..döbbenet..
jóéjt
zsó
pcd1985

Edit!

És van most veled valaki? Remélem nem egyedül vagy otthon. Ha van erőd, esetleg megírhatnád, hogy mi történt, vagy figyelem elterelésnek, hogy mi volt a dokinál, mit mondott babóról?

De ha nem akarsz" beszélgetni" úgy is jó. Ahogy neked most a legjobb.

Veled vagyunk!!!!!!!

Móni
kokonya

Edit!

Ez borzasztó, nem is találok szavakat... :shock: :(
Hatalmas nagy ölelést és sok-sok simit küldök Neked, a férjedért meg mindannyian imádkozunk, hogy mihamarabb felépüljön.

Kép
Kép
molmar

Edit, erre tényleg nincsenek szavak. Nagyon szorítunk hogy a férjed mihamarabb rendbejöjjön. Én is remélem hogy nem vagy egyedül!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, mivel nekem programcsászár lesz, nyugodtan pályázok a február 10-re. 8)
Meg ugye eleve kábé annyival számítják nagyobbnak. :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! A progi császár és a jó tanulmányi eredmény minden alól felment! :)
Vendég

Edit: nagyon sajnálom! Sokat gondolok rátok és imádkozok, hogy a férjed minél előbb felépüljön!
zuzmooo

Edit
Nagyon sajnálom, az szörnyű...........Gondolok én is Rátok, hogy minden rendben legyen...........

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Edit, ledöbbentem és szólni se tudok. Imádkozom értetek.

Lányok, tessék-tessék csak február 10-én szülni, én meg majd február 11-12-vel eszem a buktákat :lol: én 11-12-re pályázom ugyanis :wink: bár azt hiszem ott középen sokan vagyunk egyszerre kiírva...

Vicky, csak hogy pontosan értselek:
szerdán megnéz a doki és utána dönt vagy tuti a befektetés :?: Én szerdán akartam szülőszobát nézni, de még ma utána megyek lesz -e tényleg szülőszoba látogatás...

KépKép

KépKép
beneildi

Edit!

Ez borzasztó…nem tudom mit írjak, csak bámulok ki a fejemből… ha bármiben segíthetünk szólj!
:cry: :cry:

Kép
Kép
szana80

Jó reggelt!
Vendég

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok.

edit...sajnalom,kitartas es jobbulast a ferjednek.

kakti nagyon cukik a kutyulijaid :)

vicky,izgulsz?lehet hogy csutortokon mar meglatod a lanyod.vagy szeretnel meg egyben maradni?

erusverus a meresek sokszor csalnak,szamold ugy a terhesegi korod mint eddig.

az en ohajtott szulesi datumom 27e,a paromszerint hetfon kedden meglessz Noci.pentektol szabad az ut neki,akkor jon vissza a dokim a szabirol.

Kép
monyo83

Tegnap este nálam is elindult a folyamat. Jóslók jönnek-mennek. Legutóbb 1héttel szülés előtt volt ilyen! :oops:
Vendég

Húha, Nóri!
Várjuk már Noncsit is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit: nagyon sajnálom és a legjobbakat kívánom nektek! Remélem, hogy nagyon hamar minden rendben lesz, legalábbis gyorsan javulni kezd a férjed állapota.

Nóri: hát igen, épp ez idegesít engem is. Hogy két napja jóslóim vannak. De nekem még korai. Mert én tényleg negyven hetes terhességet szeretnék, így szerződtem és kész! :D
Amit nem tudok még hova tenni: szintén tegnapelőtt este óta fáj a belső és a külső combom. Mintha fél év pihenő után széttornáztam volna magam, közben meg erről szó sincs. A csípőm is fáj. Meg a derekam még mindig.
Kristóffal semmi ilyen nem volt, még viszonyítani sem tudok, mert akkor a derekam max a súly miatt fájt, de akkor a medence és combfájdalom elmaradt, fájdalmas jóslóim sem voltak.
Vendég

Jah és tegnap délután sütöttem túrós zebratortát! Ajánlom mindenkinek, gyors is, könnyű is, finom és mutatós.
Felrakom a receptes topicba. A kép nem saját lesz, mert mire fotózhattam volna már elfogyott! :lol:
Vendég

Nori izgi :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Köszi a tanácsokat a számolásos ügyben. Úgy döntöttem, nem foglalkozom ezzel többet. ;) :)

Edit! Nagyon sajnálom a férjedet, remélem, szépen, hamar felgyógyul! Kitartás!!! Bármikor írj, ha úgy érzed, hogy segíthetünk legalább lélekben!!! Imádkozom értetek!

A CTG-s magas (80-90-es) értékekre nem reagált a dokim tegnap, csak a védőnő. Ő meg azt mondta, hogy más már ilyenekkel kb. szülni megy... Persze MagneB6-ot és a seduxent is szedem még, csak csökkentett adagban.
Egyébként holnap megint mehetek a dokimhoz, mert a CMV IgM értékem pozitív lett, és kell egy kontroll vérvétel a köldökzsinórvér-levétel miatt. Ilyen CVM-es rubrikát a kiskönyvben is találtam, de oda nekem eddig még nem írtak be semmit, sőt kimaradt a TVK és SeFe rész is. Azokat már nem vizsgálják? Nem mintha annyira hiányozna, csak érdekel, hogy nálatok ezek megvannak-e. Nekem már csak egy vérvételem lesz (a CMV IgM-től függetlenül) pénteken. De ezt a CMV-s dolgot nagyon sürgeti a dokim, mert ma reggel hívtam emiatt, és holnap már be is kell mennem. Remélem, nem okoz semmiféle problémát!

A derekam egyre nehezebben bírja a kiképzést, úgyhogy kicsit megint hanyagolom a topicos életet.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
erusverus

Bocs: CMV akar az mindenütt lenni az előző hsz-omban.

Kép
erusverus

Edit, b.sszus, ez szörnyű! Remélem a férjed gyorsan túl lesz rajta és mivel fiatal, gyorsan regenerálódik!

Katica, isteni ez az újságos oldal, nagyon jó 5let! Te akkor rendeltél már ilyet? Megéri? És kábé akkor 6-7eFt, jól néztem?

Nóri, nekem minden este 2 órán át 10-20 percenként jönnek a jóslók...először még reménykedtem, hogy na biztos lesz valami, de semmi...úgyhogy már meg is szoktam őket, igy ez a rendszeres esti program.

Képzeljétek tegnap este szadiztam a bébit. Zseblámpával rávilágitottam a hasamra, mert ugye azt írják a könyvek, hogy ilyenkor már a fény felé fordulnak, stb.
Erre úgy elkezdett mozogni, mint állat, annyira kinyomta a lábát, hogy én még ilyet nem láttam és pont oda próbált rúgni, ahol a fény volt, ha arrébb vittem, akkor meg oda...
Nem tudom, hogy idegesítette aztán azért mozgott tőle ilyen nagyon vagy tetszett neki...(?)
Egyébként felhúzható zenélővel is szoktam neki zenélni, és már megismeri a dallamot, mert ahogy meghallja iszonyatosan mozogni kezd, teljesen függetelnül a napszaktól! Kiváncsi leszek, megismeri-e majd a születés után is..
lara

Sziasztok!

Gyors bekukk a melóhelyről.

Edit! Imádkozom....
.........................................................................................

Beneildi, tegnap beszéltem az ÁEK-s szülőszobával és azt mondták, hogy jan. 20-tól megint van szülőszoba látogatás és nem kell bejelentkezni, csak odamenni és kész. Szóval nyugodtan mehetsz, mert lesznek. Mi majd február első hetében tervezünk menni, mert akkor már nem dolgozom, úgyhogy jobban ráérek. De ha mész a héten, légyszi oszd meg velünk az infókat, hátha nem jutunk el :)

Szülés időpont: Én február végét lőttem be, szóval febr. 20-tól jöhet a gyerek. :)
Na megyek vissza a mókuskerékbe... Jók legyetek és Mindenki vigyázzon magára!

Kép

Ági
agic83

Jó reggelt!

Edit... Nagyon sajnalom!Kitartas es jobbulast a ferjednek! Imádkozunk érte és hívj, ha bármiben segíthetünk.

Nemrég kászálódtam ki az ágyból. Tegnap este nem tudtam elaludni amig az embőc nem ért haza, volt 1 óra mire elaludtam. 5-kor felébredtem pisilni és utána meg nem tudtam visszaaludni. :? Semmi kedvem semmihez. Nyomott vagyok, de már feküdni sem tudok, mert mindenem fáj. :x

Megyek összeágyazom.

bellerreni
Eger

Jah és Nóri! Már nagyon várjuk az első kislányt a topicba, úgyhogy ha te nem, akkor valaki lányos anyuka húzzon bele :lol: Na jó csak viccelek.

Egyébként bár én február végére vagyok kiírva, nekem a Valentin nap tetszene, még ha buktát kell sütnöm akkor is... :lol: Vagy esetleg tesóm február 9-én született, még az is jó. Mindegy csak februárban szüljek és nem hamarabb :lol: (meg ne is később, azért márciusra már nem szivesen várnék)

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Edit, mivel szóhoz sem jutok....egy nagy Kép küldök Neked. Kitartás! Itt Mindenki drukkol Értetek!

Én most értem haza a dokitól. Babó 3500g és valóban kezd elöregedni a méhlepényem + kicsit sok a vizem + a babó bőre alapján már jöhetne ki = holnap megint jelenésem van CTG-re + UH-ra kórházi csomaggal. Ha az eredmények indokolják, már haza se engednek és a Doki átgondolja mikor legyen a nagy nap. Szóval, ha holnap a dufolyamán nem jelentkezem be, akkor megint élvezem a kórház vendégszeretetét :roll: .

Ja, ma reggel "csak" 7 szülés volt/van folyamatban. Szóval teltház.

Katica ötlete nagyon jó.

Kép
csipike09

Ágica, ez érdekes, mert nekem ma azt mondták reggel, hogy januárban elmarad az összes szülőszoba látogatás és csak februárban lesz :shock: szintén szülőszobai info :roll:
Apával már letettünk a holnapi napról, majd emlékekből szülünk, bízva, hogy helyesek az infoink és sok minden nem változott, berendezés nem érdekel :wink: majd holnapután kipróbáljuk a diabetologia előtt feltalálunk-e még a szülőszobára
:wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri, csak nem kedvet kaptál babázni? :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát ez tényleg fura... Tegnap hívtam a szülőszobát és egy Gabi nevű csaj azt mondta, hogy 20-tól van látogatás, de semmi többet nem tud mondani, csak ennyi van a papírján... Hát nem tudok mit mondani. Akkor talán február első hetére eldöntik és ha mienkgyerek is úgy gondolja, akkor elmegyünk. Csak azért lenne fontos tudni a dolgot, mert mivel elég lehetetlen időpontban van embőcnek ki kell vennie szabit, azt meg nem szívesen pazarolnám el.

Neked mondjuk már van tapasztalatod, úgyhogy úgy könnyebb ;)
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha nem látom a szülőszobát előre, akkor is meg fog születni a gyerek, feltételezem :D Nekem csak olyan kérdéseim lennének, hogy most akkor kell-e új akk, vagy jó a régi. Mert ismerős, aki dec. 30-án szült annak még kellett... Meg csak annyit szeretnék látni, hogy mégis melyik épületbe, hanyadik emeletre kell menni mikor szülünk :) Ha esetleg elmondod, akkor megköszönöm. Jöhet priviben is... Köszi!

Kép

Ági
agic83

Ági!
Szerintem nincs vesztenivalótok kikérni egy másolatot az akk-ról. Ingyen van, és max. lesz kettő. De biztos, ami biztos, nem akkor kell majd apának rohangálnia. :wink: Nálunk - a Jánosban - nem kell 300 napnál frissebb.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csipike! Húúúú, ez komolyan hangzik. :lol: Lehet te leszel a következő? Kinek fogsz szólni, ha esetleg benntartanak. Én szívesen állok rendelkezésedre.

bellerreni
Eger

Mi pénteken szerzünk egy új akk, biztos ami biztos.

A szülőszoba a főépület vagy új épület 3. emeletén van. A Dózsa György úti bejárat 0-24 nyitva van, onnan szerintem egyszerűen megközelíthető. A szülőszoba ajtaján csengő van, itt kell csengetni és kijönnek érted.

Csütörtökön tesztelek :wink: utána leírok mindent.
szülni én csak februárban szeretnék :wink:
Viki lehet frissebb infokat hoz csütörtökön :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Végre hazaértem... a végén már gőz-pingvin módban közlekedve.
A kórházban kezdtem reggel. Kiváncsi leszek az eredményre. A múltkor egy keresztes volt a pisim a védőnőnél, ezért most kértem vizelet vizsgálatot is.
Szülésfelkészítő tanfolyam február 3-án indul legközelebb (a korábbiak elmaradtak a látogatási tilalom miatt). Ha Bendegúz időben jön, elméletileg belefér (febr. 03, 10, 17).

Bevásároltam homeopátiás szerekből (Caulophyllum, Arnica, Cimicifuga), vettem málnalevél teát, hálós bugyit (gusztustalanul néz ki :lol: ), melltartó betétet, Domestos kendőt, WC ülőke-takarót és a Skálában nem bírtam ellenállni egy kis szőrös, macifüles (leakciózott) rugdalózónak :D
Kismama melltartót akartam még venni, de megint csak C-ig találtam, illetve Triumphból volt F (az meg szerintem nagy és még drága is). A múltkor az egyik bababoltban mutaott a csaj kb 2-3 ezerért, lehet, hogy azért visszamegyek. Szerintetek jó az amelyiken csak egy háromszög alakú területen nyitott? Mert nekem elég nagy mellem van és így a bibmóudvar egy részét takarja. :?

Homeó-tudorok: van valami amire figyelni kell a gólycsákkal kapcsolatban (pl: tárolás? mikor kell bevenni? hogyan? mivel tilos? stb...)
zuzmooo

Zuzmoo!

Írom ami nekem egy papírra van leírva "szabályok" címszó alatt:

1 adag=5 golyócska
nem szabad kézzel megfogni, bele lehet a kupakjába tekergetni és onnan bekapni
nem szabad lenyelni, összerágni, el kell szopogatni nyelv alatt
előtte-utána ne egyél igyál egy fél óráig
mentolos dolgok semlegesítik a hatását (ne fogmosás után vagy rágó után közvetlenül vedd be...)

nekem ennyi van írva a papírra, de még azt is mondták hozzá, hogy elektromos dolgok mellett nem szabad tárolni...

bellerreni
Eger

Edit!
Remélem, eljut hozzád ez a rengeteg együttérzés, amit kapsz - bár tudom, pillanatnyilag úgy érzed, semmit nem ér...
Folyamatosan te jársz az eszemben... Nem tudom, hogyan tudnék neked segíteni - pedig szívesen tenném... Az biztos, hogy rengeteg erőre és kitartásra lesz most szükséged, hogy végig tudd csinálni, és ép ésszel túléld a következő napokat, heteket. Ha csak annyiban tudunk Neked (Nektek) segíteni, hogy meghallgatunk, hogy megpróbálunk ötleteket adni, talán az is sokat számíthat. Gyere nyugodtan, és panaszkodj!
Remélem, szüleid/szüleitek ott vannak, és tudnak támogatni - ha már mi nem lehetünk Veled!

Millió puszi Neked!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:01-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:02-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: