Ismet csak rovid leszek, tulajdonkeppen mar mentem volna lefekudni, csak meglattam Aniko hozzaszolasat es nem akartam, hogy itt arvalkodjon.
Aniko, ez tok jo, hogy ilyen konnyen sikerul bejutnia Zsofinak! Remeljuk, hogy elvezni fogja majd. Az elejen biztosan nehez lesz, de miutan hozzaszokik, hogy nem anyan log egesz nap, biztosan jol fogja magat erezni. Lollival hetfon megyunk probanapra az uj bolcsibe.
Meseltem mar, hogy van kocsim? Csak meg idom nem volt beleulni. Meg meg se neztem belulrol. Nigel rohog rajta, hogy engem ennyire izgatnak az autok, hogy meg meg se neztem kozelebbrol. Mentsegemre legyen, hogy tegnap zenebolcsiben voltunk, utana jatszohazban, aztan meg sutogettem. Ma delelott szinten a konyhaban tevekenykedtem, aztan du. mentunk vendegsegbe es csak keso este ertunk haza.
Aniko, remelem kezded te is megszokni az uj helyet. Persze, tudom, hogy milyen uj helyre koltozni, foleg, ha teljesen mas, mint az elozo. En is nagyon szerettem az elozo hazunkat, de muszaj volt onnan elkoltozni, mert gyerekkel az nem volt idealis kornyek.
Nagyon ugyi vagy, hogy mar igy allsz a dekoracioval. En meg sehogy se, de azt se tudom, hogy fogjak bele.
Egyebkent azt a kastelyos tortat csak januarban fogom megsutni, akkor lesz a baratnom lanyanak a szulinapja, de ma is csinaltam egy tortat, amit vittunk a vendegsegbe. Ma meggyes-gesztenyeset csinaltam, de nem lett lefenykepzve, ugyanis annyira rohantunk, hogy itthon mar nem volt ra ido, Nigel meg elfelejtette hozni a fenykepezogepet. Nagyon finom volt. Olyan regen ettem mar gesztenyeset, mivel itt eddig nem lattam gesztenyemasszat. Most viszont felfedeztem. Valoszinuleg nem lehet egesz evben kapni, csak karacsonykor, mivel van aki azzal tolti a pulykat. Persze nem olyan finom, mint a magyar, mivel ez izesitetlen, natur massza, de jol megrumoztam meg gyumolcscukroztam, ugyhogy vegul hasonlo ize lett, mint az otthoni gesztenyepurenek.
Eryka, Domi miket ki nem talal?! Bar, varjuk ki a veget, meg a kis baratnoje is kovethet el hasonlot a csizmajaval. Lolli imad a vizzel jatszani. Szerencsere itthon magasan van a csap a konyhaban, a furdoszobaba meg nem jut be nelkulunk, mert nem tudja kinyitni az ajtot. A bolcsiben viszont van ra esely, mivel ott eleri a csapot es amugy is szinte mindig at kell oltoztetnem, amikor ertemegyek, mert allandoan pancsol a vizzel es csurom vizes a ruhaja. Itt se veszik eszre a nevelok, ugyhogy mindig en oltoztetem at, amikor megyek erte.
Martinhoz meg kitartast! Lollinak is amilyen angyali pofija tud lenni, sokan el se hinnek rola, hogy milyen rossz is tud lenni. A szofogadas neki se tartozik a jotulajdonsagai koze. Vele is nagyon nehez, ha rajon a hoppare. Valamikor meg hihetetlenul edes es mindent ugy csinal, ahogy megkertem ra. Sajnos ez a ritkabbik eset, altalaban nagyon akaratos es azert se csinalja ugy, ahogy mondom. Nalunk kicsi a haz nagyon es igy csak egy-ket cserepes viragom van, az is szamara elerhetetlen magassagban, ugyhogy a foldet nem tudja kiramolni a cserepekbol. Tavaly viszont a kertben vegzett olyan rongalast, mint egy kolyokkutya. A vegen mar feladtam es nem is vetettem, ultettem uj novenyeket, mert Lolli ugyis kiasta vagy ugy nyakon ontotte az ujonnan vetetett magokat vizzel, hogy kimosta a viz a foldbol.
Szerencsere o a jatekaira es konyveire vigyaz.
Olyan jot nevettunk ma, Lollinak volt egy nagyon edes aranykopese. A vendegseben, ahol voltunk ma, a hazigazda nagyon magas srac es Lolli azt mondta, hogy olyan magas, mint a templom.
Irnom kellene mar az aranykopeseit, mert el fogom felejteni idovel, pedig igen jokat szoktunk nevetni rajtuk.
Kiraktuk ma este az ablakba a cipot es varjuk a Mikulast
Boa, gondolom, hogy nagyon el vagy most foglalva, de ha akad nehany szabad perced, irjal nekunk nehany sort, hogy hogy vagytok!
A vegen csak hosszabbra sikerult az iromanyom. Lolli felebredt es nem mertem lefekudni. Inkabb itt ulok a gepnel es varok, hogy kell-e meg hozza bemenni. Utalok az agybol felalomban kiugralni.
Most mar viszont tenyleg megyek aludni, mert mar leszedulok a szekrol.
Puszi mindenkinek:
Olive

Nagyon szeretem Baby Pomot...
Decemberben a zenebolcsiben
Elso nap az uj bolcsiben
A kastelytorta [/img]
Peppa Pig