Gratulalok a friss Zarja-csaladnak!
Gyonyoru mindket baba es olyan szep, nyugodt, bekes arcuk van! Orom nezni oket!
Kakti! Semmi gond, koszonom, hogy egyaltalan gondoltal ram. Nem birtam megallni es belogtam a sogornom gepehez delutan, igy vegul ertesultem en is a hirrol idoben. Megevett volna a kivancsisag kulonben, mert nemreg ertunk haza.
Hat csajok, en elkezdtem parazni. Nemtom, hogy hol jar mar pontosan az en fiam feje, de hogy nagyon lent, az biztos.
Tulsagosan lent a terhessegi koromhoz kepest.
Ma tobb alkalommal majdnem osszekakiltam magam, mert annyira fajt a hugycsovem, hogy majd osszeestem. Ahogy Erik fiam mozgatta a fejet, ugy hasitott szet lent. Olyan fajdalom ez, mint felfazaskor pisiles alkalmaval az a visitos, konnyezos fajdalom (csak egyszer eltem at az eletben, de eleg volt). A gaz csak az, hogy Kristoffal ilyen kozvetlenul a szules elotti heten volt.
Amugy jol sikerult napot zartunk!
Olyan boldog vagyok, meg elegedett, hogy csak nah. Az osszes cuccunkat, minden egyes dobozt sikerult atnezni, ami Maglodon volt es szetvalogatni lakterekre. Mar ez is nagy szo, ami meg jobb: kikerult az osszes babakelengyem. Szetszedtem az apro es nagyobb cuccokat, megvan mar a baldachin, a fejvedo, a lepedok, takarok. Egy komplett szaritonyi ujszulott cucc kimosva, masik adag mar a gepben.
Mindent megtalaltam, ami a korhazi csomagomhoz hianyzott, hazafele beugrottunk auchanba es gyogyszertarba, bevasaroltam.
Mar csak ossze kell raknom a szatyrokat!
EEEEEESSSSSSSSS! A nagy hir:
UGY NEZ KI, HOGY JOVO VASARNAP MAR BE IS KOLTOZHETUNK!!!!!!!
Alig hiszem el.