nóri: Csúcs lett a tábla. Lehet hogy tényleg a dokimnak lesz igaza, hogy 41.héten ő fog burkot repeszteni, hogy beinduljon végre valami.

De azt sem bánnám, ha mondjuk a jövő héten megszületne, csak nőjön még egy kicsit.
stephie: Levi nagyon édes, szép fejecskéje van.
erusverus: Én a szülésznőnek hazajövetelkor gondoltam, ha sikerül vele találkozni, vagy amikor esetleg menni kell még akkor megpróbálom elkapni. A dokinak szerintem a 6 hetes vizsgálatkor viszek lóvét, pláne ha még januárban megszülök. Februárban kapok plusz pénzt, meg a 6 hetes vizsgálatra meg kell már érkeznie az anyaságinak is.
bchris: Ez amit írsz a köldökhöz ez a gézlap akar lenni? Mert ezt olvastam itt-ott, de akik most szültek azok nem mondták hogy vegyek. Nem olyan a pelenka derék része, hogy nem kell? Vagy naív vagyok? Én még nem bontottam ki a pelust.
zuzmoo: A szülőszobán ott lesz mind a két csomag, de egy kisebbe külön pakolok, hogy ne kelljen a nagyban keresni a dolgokat.
bellerreni: Amiket Csipike pakol, azokat gondoltam én is.
Sterilizálás: Már akartam kérdezni azoktól, akik már használtak mikrósat. Most ezt hogy kell használni? Mert én beleöntöttem a vizet és pörgettem a 4 percig. Amikor kivettem, tiszta pára volt benne. Én kinyitottam és kiöntöttem belőle a maradék vizet. Szerintem a sterilitásnak itt lett annyi. De ha nem nyitja ki az ember, akkor hol távozik ez a nedvesség? Nem penészedik be? Mindegy, a kórházban majd még bedobom újra mielőtt használnánk.