A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Pocak
Az jó lesz, köszi.... bátor tintanyúl vagyok, de azért jól jön majd a drukk... :D
Este 6 körül találkozunk, de még nem tudom a pontos időt, megírom majd úgy is Nektek is...
Vendég

Niki
köszi :lol: :lol: na azért remélem nem fáztál meg nagyon :oops: :oops:

Pocak
köszi kérdésed jól vagyok,csak állandóan azon izgulok hogy minden oké e bennt :oops: :oops:

Edi
bár nem tudom kivel talizol de azért megy a drukk :lol: :lol: :lol:

bibar

Gondoltam megmuztizom, hogy nekem is sokkal sokkal kisebb a pocakom reggel, így aggodalomra semmi ok :)

Egy "minden" után :lol: , reggeli előtti pocak :D
Kép
Vendég

Bibar
"apával" , ma beszéljük meg, hogy nem akarok apasági nyilatkozatot... Csak egyezzen bele, az a fontos... :)
Vendég

Bibar: hat persze, hogy minden okes odabent, csak okes lehet :lol:

Edi: Jeee, a Te pocid is olyan reggel, mint az enyem, csucsos..akkor tuti kukis a tied is. :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Edi
aha :wink: drukkolok :wink: jé mennyivel kisebb tényleg a pocid igy reggel :lol: :lol: na ez megnyugtató,én minden reggel tapizom hogy hová tünt :shock: :shock:

Pocak
remélem :oops: :oops: mi finomat főzöl ma??én borsó főzeléket csinálok,mert a fiam napok óta nem kapott főzit :oops: :oops:

bibar

Pocak
hááát, örülnék, ha tényleg nem nőne vissza az a majdnem kuki :lol: :lol: de igen, éppen olyan kis csúcsos mint a Tied:D

Bibar
Igen, félelmetes mennyivel nagyobb délután, de persze ebben a béldolgok vannak benne. Lesz még idő, mikor hiába van reggel, óriáspocak fog kikelni az ágyból :lol:
Vendég

Huuu Bibar, reggel ota ezen gondolkodom, hogy mit fozzek. Olvasztottam ki egy kis csirkemajat az Apafejnek, de magamnak vegkepp nem tudom mi vegat fozzek, lehet en is borsofozit, bar mar a konyokomon jon ki. Ma el kell mennunk vasarolni, semmi nincs itthon.

Edi szep a pocid es kesz..na ha este nagy is, a ferjemnek nagy a hasa es mindig azt mondja a nagy has nagy tekintely..ugyhogy.... :lol:
pocaklako

Hello Csajszik :D !

Bibar, Niki, Pocak, Csipetnyusza, Edi
Nagyon édesek vagytok, hogy velünk együtt örültök :D ! Köszi a drukkokat!

Niki,
ne bánkódj a távoli UH miatt, igazából én úgy vagyok vele, hogy örülök is+nem is, hogy 10 nap múlva megint megyünk (nem vagyok meggyőződve arról, hogy jó neki ez a "macera", bár tudom, elméletileg nem árt...).
Aztán pedig talán én is csak sokára látom majd Őt újra! Úgyhogy: kitartááás :wink: !

Pocak,
akkor tudtomon kívül sikerült válaszolnom neked :D ? Tök jó!

Edi, Bibar
akkor most végképp megnyugtattatok a reggeli pocaklapulással kapcsolatban is :D !

Azt hiszem megyek, összecsapok egy jó kis paprikás krumplit, már régóta fenem a fogam rá :D ! Aztán végre kimoccanunk itthonról, rég nem látott barátainkhoz megyünk kicsit beszélgetni, és most tudják meg a nagy hírt is :D !

További kellemes napot nektek!

u.i.: Bibar, próbálj nyugodt maradni, tudom, könnyű mondani :wink: ! Ne idegeskedj, minden esélyed megvan arra, hogy rendben legyen az eredmény is! Pihenj! Nyugipuszi :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Pocak
jóóót nevettem azon amit a Férjed szokott mondani :lol: :lol: akkor hamarosan mindannyian nagy nagy tekintély tulajdonosai leszünk :D
Vendég

No lányok, most indulok... előbb találkozunk.... remélem minden simán fog menni, majd jövök beszámolok....

Puszi
Vendég

sziaszok,

edi, meséld ám mi volt!!!!
remélem minden ok lesz, fel ne húúúúzd magad!!!!!

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Edi, megy a szoritas. Varunk nagyon, hogy mi volt.

Delutan lefekudtem egy kicsit, mert nagyon fajt es szurt a pocakom. Most meg kb. egy jo 15 perce iszonyu buli van odabent. Igy meg soha nem ereztem, ennyire. Persze ugy egy jo hete van szinte minden nap egyszer - ketszer bugyborekolas, de most rendesen ereztem. Jo, persze nem akkorakat rugott, hogy csillagokat lattam, de ez mar egy jo megtermett lepkeraj a hasamban.
Csajok Ti hogy alltok a babamocorgassal? :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Pocak
mi sehogy :oops: :oops: néha nagyon halványan érzem,de nagyon ritkán és nagyon oda kell figyelnem.
pedig annyira várom már én is hogy rendesen mozogjon,akkor legalább tudom hogy jól van :oops: :oops: akkor a vásárlás elmaradt??jó neked hogy van pocakbuli :wink: :wink: :wink:

Edi
drukk :lol: :lol: :lol:

Mamaki
köszi drága vagy :wink: :wink: hú de rég ettem paprikáskrumplit :wink: :wink: jó barátozást mára :lol: :lol:

bibar

Bibar: egyenlore meg gyujtom az erot, hogy elinduljunk. Az a baj, hogy nekem rogton megfajdul a pocakom, de ez sem megoldas, hogy ki sem dugom az orrom napok ota. Amugy meg csunya, hideg ido van odakint. De amugy mindenkepp el kell mennunk, elfogytak a narancsok itthon... :roll: :roll: :roll: :roll:
Ne aggodj, en is kb csak a 15 hettol elkezdve erzem, onnan tudtam, hogy az, mert attol a pillanattol kezdve elvagtak a hanyingerem, meg a rosszulletet.
Szoval kitartas!! Szoktal meg emelyegni?
pocaklako

Sziasztok!

Maki: nagyon jó eredményeket kaptál, örülök, hogy minden okés!

Niki: jobbulást!
Szerintem türelem a kisfiad szorongásához, el fog múlni. Minden babánál van ilyen, kinél előbb, kinél később, de elmúlik. Rájön majd, hogy ha nem lát, akkor is ott vagy a közelében. Én mindig beszéltem hozzá, ha kimentem is, hogy tudja ott vagyok, csak éppen nem egy légtérben vele. És megszokta. Sajnos nincs jobb ötletem. :(

Edi: remélem, már túl vagy a nagy találkán és nem idegeskedtél sokat. Majd gyere mesélni! Drukkok mentek, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél!

Pocak: nálam is mostanában előjött a pocakfájás, így a sok pihi és a magnézium segít rajta

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Pocak
már nem,csak a fejem fáj gyakran :oops: :oops: szóval majd csak jön a rendes mocorgás :wink: itt is hideg van nagyon :oops: :oops: szegénykém,nem lehet kellemes hogy rögtön megfájdul :oops: és ennyire szereted a narancsot??vagy narancstorta készül?? :lol:

bibar

ja, lemaradt, hogy a reggeli laposabb pocak nálam is mindig jelen van, de délutánra kikerekedik :lol:
De senki se aggódjon, ez totál természetes. Edi írta is az okokat.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka: igen asszem tenyleg csak a pihi es a magnezium segithet. Az elobb voltam pipilni es barnas volt, aztan meg tusoltam es rozsaszines. Igy inkabb Apat kuldtem el vasarolni. Nem aggodok, hiszen nalam ez mar mindennapos, sajna ez mar igy van, de jobb ovatosnak lenni. Van aki meg sem erzi, hogy terhes, nalam ugy latszik folyamatosan van valami kis gond. Mondtam a ferjemnek, ezt mar igy fogjuk kibojtolni, majd csavargunk egyutt ha Baboca megszuletett.
Bibar: a narancsot eddig nem szerettem, de a terhesseg ota olni tunek erte, a masik pedig hogy rendbe tette a szekletemet, es meg igy is verezgetek, belegondoltam ha meg szekrekedesem is lenne....
Csajok ma este pizzara faj a fogam..nektek mire???? :wink: :wink: :wink:
Edi, mar tukon ulunk..... merre jarsz?????
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Bibar: szerintem a fejfajasod is hamar meg fog szunni, kopp-kopp de mar egy hete nem fajt. Mondjuk most nincs is semmilyen front...kitartas, ja amugy mar lehet picit erosebb fejfajas csillapitot is szedni nekem a dokinom ezt mondta, de jobb ha rakerdeztek a sajatotoknal.
pocaklako

Pocak
jól tetted hogy nem mentél el :wink: pihizzél csak,lesz még bőven elég időd vásárolni :wink: én most ettem piritóst sonkával sajttal,jól esett :lol: :lol: én algót szoktam bevenni a fejfájásra,ma még nem vettem be,hátha elmúlik magától,annyira unom már :cry: érdekes ez a narancs kivánásod :lol: nekem nincs semmi ilyen különleges,néha semmit nem kivánok,néha mindent :lol: :lol:

Edi
na?????????

bibar

Helló Lányok...
Most értem haza... hááááát, teljesen más volt mint amire számítottam. Azt hittem flegma lesz, meg kötekedő, már készültem itthon, hogy veszekedés lesz. Ezzel szemben teljesen más volt.
Hozzá mentem át, mert ott nyugodtan lehet beszélni magányügyekről is. Meglátott minket, és azonnal a pocakomra vetette a szemét, majd kikerekedett a szeme, és elmosolyodott, majd azt mondta: "Mennyire szépek vagytok" . :? Ugye amikor szétmentünk még alig volt pocim, most meg ahoz képest óriási.
Egész végig, egy igazi kezes bárány volt, csak úgy lesett minket, mosolygott, meg kérdezgetett, hogy hogy vagyunk, meg hogy érzem magam, és stb stb... Esküszöm, szinte éreztem rajta, hogy bántja ez az egész, olyan feje volt mint egy kivert kutyának. Furcsa volt. Mikor a manóról meséltem neki, szinte majdnem könnybe lábadt a szeme, nem is értem...
Elmondtam neki a véleményem, hogy csak abban az esetben megyek bele abba, hogy apasági nyilatkozat legyen, ha ezt 100%-ra tudja vállalni. Nem csak anyagilag, hanem érzelmileg a baba felé. Sokat beszéltünk erről, végül egyet értettünk benne. Holnap találkozik egy ügyvéd barátjával, rákérdez Ő is ezekre a dolgokra, mondtam neki, hogy csak nyugodtan tegye.
Most jelen állás szerint abban maradtunk, hogy nem lesz apasági, majd talán a baba születése után, ha valóban bebizonyítja, hogy 100%-os apa tud lenni.

Elmondtam neki, hogy azt is mérlegelje, hogy ha meglesz a baba, és úgy döntünk, hogy apa lesz, akkor annak kell lennie akkor is, ha az akkori párjának nem tetszik. Itt nagyon tetszett a válasza, azt mondta: "Egyetlen egy csaj sem mondhatja meg, mikor látlak titeket és mikor nem. Ráadásul a gyerek előnyben lesz mindig". Ez jól esett. Mondtam neki, hogy biztosan lesz "apukája" a babának, mert nem tervezem, hogy egyedül legyünk, persze attól még lehet Ő is. Itt láttam rajta, hogy persze bologat, de szenved mint a kutya....

Hát nem is tudom, talán ahogy telik az idő úgy fog rájönni, hogy mekkora hülye volt. De bárhogy lesz, csak akkor engedek bármit, ha bizonyítja, hogy jó Apa.

Ennyi volt....
Vendég

edi...jól csináltad....bazi nehéz lehetett:) grat!!!!!

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy
hááát, nem volt könnyű.... de legalább túl vagyok rajta :roll:
Vendég

Drága Edi
elhiszem hogy nem volt könnyű,de ügyi vagy és jól csináltad :wink: :wink: :wink: szenvedjen csak egy kicsit,hát még amikor majd meglátja a picurkát....na akkor lesz neki a legrosszabb :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Mindjárt megyek visszaolvasni az elmúlt napokat, csak hoztam nektek két fotót Csenge lányunkról :D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Bibar:
Nekem is Ferenczi a dokim. :)
Remélem, hogy azért nem felváltva fog rohangálni hozzánk! :lol:

Képzeljétek, hogy becsábultam ma a Brendonba.
Kicsit körbenéztünk, s a pénteki beszélgetésünk kapcsán én is vettem egy zenélő babajátékot a picurkánknak...esténként elalvás előtt meghallgatjuk a music-ot! :)
Remélem tetszeni fog neki! Szerintem cuki, és a zenéje sem irritáló hosszú távon...főleg a mamáknak, papáknak! :D
Elneveztük a férjemmel Bobby-nak...ő lesz a kislányunk kis pasija.
:lol:
Ha meg babu nemet-változtat a pocakban, és mégis kisfiú, akkor az első igazi barátjára lelhet benne. (kislány babajáték változatban is volt...de a fiú jobban tetszett)

Kép Bobby

Kicsit pihentek vagyunk...
:D

Emi

email4
Budapest

Bibar: remélem, Téged sem fog gyötörni a fejfájás! Lassan belépünk mindannyian a második trimeszterbe, azaz a panaszmentes, gondtalan, boldog középidőbe. Hussssss fejfájás!

Edi: én is csak a gratulálók sorát tudom erősíteni. Ügyi vagy!!! Megbánta már szerintem most az egészet. Hátha észhez fog térni és tényleg Apaként tud viselkedni. Most tuti eszi a fene!!!!!!!
Mesélted, hogy nagy eséllyel kisfia lesz és Botondnak fogják hívni?

Mercy: nem felejtettem el a privire válaszolni, a hétvégén fogok mindenképpen!

Fókamóka: hatalmas gratula Csengéhez!!!!!!! Nekem nagyon tetszik a második képen, ahogy a kis buksijához teszi a kezét :)

Email4: Nektek pedig Bobbyhoz grat! :) Biztosan nagy kedvencke lesz majd!

Jó éjt Lányok!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Na, visszaolvastam :):)

Emi: gratula a kislányhoz! Én is pont február 10-én megyek legközelebb UHra :D 16. héten, ha mutatja magát a babó, elvileg elég biztosan megtudják mondani a nemét.

Bibar: utólag is Boldog Születésnapot Olivérnek! Örülök, hogy túl avgy a biopszián, és drukk a jó eredményhez! Nem hiszem, hogy rossz anya lennél, egyszerűen nem vagyunk egyformák. Ráadásul mire az amnio eredményt ad, a baba általában már elég nagy, anyukámnak volt, 22 hetes volt, mire meg lett az eredmény. Azt mondta, hogyha beteg lett volna se biztos, hogy képesek lettek volna elvetetni. Mások meg nem így döntenek. Szóval különbözőek vagyunk na, és ez így jó :)

Mercy: én Zalánnal jártam kismama tornára, szerettem, most itthon akarok majd tornázni mindennap egy kicsit.

Maki: nálunk az AFPvel együtt nincs UH, akkor csak a vérvétel van. Hogy vagy egyébként? Remélem meggyógyultál :) Én pocim is kisebb reggel. Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n, s drukk a sziv UHhoz.

Edi: örülök, hogy sikerült normálisan beszélgetni az exxel, aztán majd szülés után úgyis kiderül, milyen apa lesz. Gratula a mocorgáshoz, és a csinos pocakhoz! Én nem raktam fel pocakos fotót, jeleztem írásban, hogy jön a tesó :) Örülök, hogy minden rendben a kombinált teszttel.

Bébike: én kismama jógán egyszer voltam, de nekem valahogy nem jött be. Mondjuk ez teljesen egyén függő szerintem. Remélem már elmúlt a görcs, és jobban vagy!

Sakura: helyes pocid van!

Mokibuci: drukk a hétfi UHra! Szerintem nőtt egy picit a pocakod!

Mia: drukk, hogy megússzd a keményedéseket és a befekvést!

Aprooka: drukk, hogy Nálad elmúljon a köhögés, és ne tartson ki a szülésig!

Poci: szerintem a te pocakod is szépen gömbölyödik :) Melltartóból azt szokták mondani, hogy mindenképp olyat, ami kényelmes. Ha szopis az, akkor azt ;) Mózes szerintem jó, a merev falú főleg, mert keményfelületen fekszik a pici, én fiam nagyon szerette a mózeses babakocsit. Én babám ma a mozi alatt határozottan mocorgott!

Meme: a nyílt gerincet ráadásul UH-n látnák, ahhoz felesleges az amnio. A down miatt szokták javasolni, de állitólag a down tesztre az AFP teljesen alkalmatlan. Eltörölhették volna már, és akkor most nem kellene szivnunk miatta.

Niki: szeparációs szorongáshoz kitartás! Meg az UHig is, az elmúlt 1 hétben már én is tűkön ültem. Sajnálom, hogy visszatért a fejfájás :(

Tulpika: üdv itt!

Nyusza: örülök, hogy minden rendben volt a kombó teszten!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Hát emgem nem kimél a fejfájás :cry: :cry: egész éjjel fájt,majd szét robbant,annyira hogy azt hittem meghalok :cry: :cry: még hánytam is...ma is fáj,annyira elegem van :cry: :cry: Olivérrel a 12. hét után már nem fájt :oops: :oops:

Emi
jaj de jó :lol: :lol: jó lenne egyszer talizni a rendelésén,remélem összefutunk majd :wink: :wink:

Fókamoka
jaj annyira gyönyörűűűűű :P :P :P :P gratulálok hozzá,és milyen hajlékony,biztos balerina lesz :P :P :P köszi a szülinapi köszöntést :lol: :lol: én 16 hetes leszek mire megvan az eredmény,nem is tudom másnak miért huzzák annyi ideig :shock: :shock:

Manorka
édes vagy de egyenlőre nem kimél ez a fránya fejfájás :cry: :cry:

Na megyek szenvedni :oops: :oops: :oops:

bibar

Sziasztok lányok... :)

Pocak
merre vagy??? Te ilyenkor már rég írsz, remélem jobban vagy és nincs semmi gond...

Fókamóka
Azt hittem hirtelen, hogy ez a 4D mostani :D:D:D még jó, hogy lejjebb olvastam :P

Manorka
Igen, mondtam neki. Tetszett neki mindkét név is, de persze hangsúlyoztam, hogy valószínű Botink van, erre azt mondta, hogy Ő mindig is hitt nekem, tehát biztos benne, hogy fiú. (mert mindig mondtam neki, hogy fiút érzek).
Egyszer talán észbe kap, de az idő úgy is bebizonyítja...

Köszi lányok a támogatást, reméljük minden oké lesz.
Vendég

Bibar
óóóóó szegénykém :( és nem veszel be ilyenkor semmit??? vagy nem használ???
Borzasztó lehet :S :S :S
Vendég

Sziasztok,
visszaolvastam, mert tegnap este már nem tudtam jönni. Úgy belehúztunk a beszélgetésbe a barátainknál, hogy kb. 22.15-kor értünk haza :) , nagyon jó volt végre kimozdulni itthonról, a "karantén" után.

Manorka, aranyos vagy, hogy te is velünk örülsz :D !

Jaaaaajjj Bibar, annyira együtt érzek veled a fejfájás miatt, kegyetlen tud lenni :cry: ! Szegénykém!!! Nehéz ilyenkor tanácsot adni, mert mindenkinek más esik jól ilyenkor, de nekem a hideg vizes borogatás (nálam halántékon) bejött, esetleg próbáld ki. Ha nagyon alacsony lenne a vérnyomásod, attól is fájhat! Én kb. 1-2 hete minden reggeli után megiszom egy fél adag tejeskávét, és mintha tényleg hatna, mert -lekopogom- erős fejfájásom azóta nem volt. A friss levegőn mély belégzés is javíthat a dolgon, ha máshol nem, hát a nyitott ablaknál szívj egy kis friss levegőt, csak vigyázz, meg ne fázz!
Ja, és ha sokat feküdtem, nekem akkor is fájt, de hát vannak olyan helyzetek, amikor muszály feküdni :oops: . Amúgy sajnos ma én is érzek egy kis nyomást a fejemben, de ez semmi, remélem nem erősödik be. Mielőbbi jobbulást kívánok!!!

Pocak, remélem jobban vagy már, és nem fáj a pocakod!
Én azt vettem mostanában észre, hogy amint kimegyünk a hidegre, pár perc után bekeményedik a pocakom, aztán a melegben szép lassan újra ellazul. De persze nagyon zavaró tud lenni, ha bent a melegben is, ok nélkül bekeményedik és fáj is esetleg, sajnos a héten nekem is 2x be kellett vennem a "nagy" magnéziumot emiatt :oops: . Neked is mielőbbi javulást kívánok!!!
Jelentkezz, már várunk, hogy hogy vagy!

Fóka, nagyon éééédes a kiscsajszi :D ! A nevek között amúgy nálunk is felmerült a Csenge :D , nekem is nagyon tetszik, és ráadásul ősi magyar név! De persze még kavarognak a nevek a fejünkben, meg hát olyat szeretnénk mindenképp, ami mindkettőnknek tetszik.
Köszi kérdésedet, már egész jól vagyok náthailag, kicsit köszörülöm a torkom reggelente, de már csak ritkán fújom az orrom, úgyhogy a végefelé járok, hála az égnek! Köszi a drukkot is!

Edi, röviden: ügyes, talpraesett csajszi vagy :D ! Még a végén tényleg lesz "apa"...hátha észhez tér!

Anikó

Kép
mamaki73

Helloooo Lanyok!

itt vagyok am en is, koszi a hianyolast, jol esett. Mivel napok ota fajdogal a pocak, igy sokat vagyok vizszintesben, es rotkabban a gep elott. Ma csaladi takaritas nap lenne elvileg, amibol annyi valosult meg, hogy Apafej takarit, en meg ahol tudok besegitek de idonkent le kell magam tenni, mert erosen elkezd szurkalni a pocakomban, ugy a has alajan vagy a koldok kornyeken. Nektek ott szokott szurikazni? A masik azt vettem eszre, hogy ugy 2 napja iszonyu etvagyam lett, lehet a baba most kezd hizni, es keri a kajat. Mivel nalam eddig meg nem tul sok jott fol (kopp-kopp hala az egnek) szerintem most kerulnek majd a kilok potlasra. Na szoval velem ennyi...

Edi, nagyon nagyon ugyesen oldottad meg. Kepzelem milyen bunbano kepet vaghatott, gondolom neked meg nem volt egyszeru nem ellagyulni. Hiszen csak a kisfiad apja es csak szeretted valahol, most mar tetszik vagy nem ez a pici valamilyen szinten osszekot titeket. Szerintem majd idovel kidorrja magat a dolog. Amugy le a kalappal, ahogy viseled.

Mamaki: jol tetted, hogy kimozdultatok..neha kell is az. Talan mi a jovo hetvegen roffenunk ossze egy szinten juliusi babas kismamaval es a ferjevel, a ferjem gyerekkori baratai es egy het van koztunk.

Bibar: hogy van a fejed?? Nagyon rossz ateltuk mi is az ejjel-nappal szaggatot. Tul sok mindent en sem tudtam vele kezdeni, csak remenykedsz, hogy mielobb megszabadulsz tole. Kitartast neked, nekem jo, volt ha masziroztak a tarkom. Hess fejfajas....

Fokamoka: graula a picikehez, annyira szep kis emberformaja van mar. Akkor mar Nektek is tutira megmondtak, hogy kislany?? De jo....akkor jonas mit beszelt, hogy kisfiu :?

Szep delutant mindekinek...
pocaklako

Pocak
dejóóóó, hogy írtál...már izgultam... :D bár nem tudom miért, csak annyira megszoktam, hogy mindig írsz mire jövök:D
Semmi baj nincsen, természetes, hogy hamar keményedsz. Én a 12. től keményedek, ha bármi olyat csinálok ami kicsit megerőltetőbb vagy sokat megyek... Ilyenkor nálam is Magne B6 2szem, és én szedek mellé Rutascorbint, azt is 3x1-et. Erőssíti az érfalat, így nehezebben vérzel, és biztosan hatása van, ugyanis az utolsó hétfői hüvelyi uh után sem volt semmi rózsaszínke... pedig féltem tőle, mert éppen azért mentem ugye, hogy hétvégén mi volt, és gondoltam a hüvelyi uh csak rátetéz majd.... de nem koppkopp :D

Igen, nehéz volt tartani magam, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy közömbös, DE!!! mindig arra gondoltam, hogy csak akkor fog megbecsülni minket, ha meg kell küzdeni értünk, és nem adom magunkat egy könnyen :lol: :lol: :lol: :lol: hát itt a lehetősége... Itt is a gyerek érdekeit fogom mindig szem előtt tartani, nem a saját kis hulámzó érzelmeimet. Persze csak a jó dolgokra gonolok :D

No, most megyek, ma hozom el a Next cuccokat a csajszitól akitól rendeltem (rendeltünk Manorkával) :D

Szép napot Nektek csajok :D
Puszi
Vendég

Fókamóka
öööö most akkor én néztem félre, és ez mégis a mostani 4D lenne??? akkor ne haragudj... azért hittem azt, hogy a meglévő babódé, mert félreolvastam, hogy a 16. héten mi a szitu.... úgy olvastam, hogy most fogsz a 16.hetesre menni, és hátha mutizza a nemét már.... :D
Szóval bocsikaaaaa :roll: Félrenéztem :D
és gratula... már most nagyon csajos ám a képen :D Édes nagyon:D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a gratulákat!

Bibar: nagyon sajnálom a fejfájást :( A biopsziát hamarabb csinálják, mint az amniot, ráadásul anyumnak kétszer csinálták az amniot, mert 2 hét után benyögték, hogy nem volt elég megfigyelhető sejt a mintában, amit levettek :? Na meg ha valakinél pl a 18. heti UH alapján lesz gyanús valami, a 20. hét, mire eljut amniora, és még 2 hét az eredmény.

Edi: ez a mostani UH ;) A következő lesz február 10, az a dokimnál sima 2D-s, a genetikai :)

Mamaki: örülök, hogy jobban vagy :)

Poci: a Jónás azért nem mindenható ;) Étvágy nekem is van, kétszer annyit tudnék enni, meg általában vacsora után egy órával megint éhes vagyok.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Edi
majdnem minden nap vettem be gyógyszert,ma már nem akartam :oops: :oops:

Mamaki
drága vagy hogy ilyen sok jó tanácsot irtál,sajnos semmi nem használt :oops: :oops: egész nap fájt,egész nap hánytam,iszonyú volt :oops: :oops: most kezd jobb lenni :oops: :oops:

Pocak
neked is köszi,sajna nem jó a masszir sem,na mindegy,talán kezd jobb lenni már :oops: :oops: most kezdi a zsirréteget magára szedni a kisbabád,bizti azért lett nagyobb az étvágyad :lol: :lol:

Fókamoka
szegény anyukád,atyaég,ezt kétszer megcsinálni :cry: :cry: na akkor neked is jó étvágyad van :wink: :wink: :wink:

bibar

Sziasztok,

Bibar, csatlakozom, a múlt héten azt hittem, fáj a fejem, de az csak egy kis előzetes volt, tegnap annyira görcsölt, hogy alig bírtam felemelni a párnáról, éjjel szintén, aztán reggel vettem be gyógyszert, nem bírtam tovább, és most azóta elviselhető... Ez mitől van?

Edi, jó, hogy nem kellett veszekedni, a leírás alapján még simán van esély rá, hogy apuka apuka lesz...

Bébike, akkor közel lakunk, én a Bornemissza térnél, mehetünk jógázni együtt, ha jól leszel és van kedved.

Fókamóka, a második fotó tényleg gyönyörű! És a pocakfotók is jók, Edi a fekete pocak-fehér pocak nagyon profi. Csináltam én is, majd felvarázsolom...

Jó, hogy mondjátok, reggel nektek is laposabb a hasatok, én is minden felkeléskor megijedek, hogy eltűnt...

Arra nem válaszoltatok, de nagyon kíváncsi lennék, nektek is mondtak olyat uh előtt, hogy igyatok kávét vagy teát, meg egyetek étcsokit, hogy ébren legyen a baba? Nekem már két ultrahangos is mondta, de a férjem nagyon kiakadt rajta. Mit gondoltok?

Szép vasárnap estét,
Emma

Kép
emma.zunz

Bibar: szegenykem..remelem mar jobban vagy azota. Sajnos akkor kifogytam az otletekbol, nem tudom mit tanacsoljak. :(

Emma: a hormonoktol van a fejfajas, neked is huss fejfajas.
Szerintem csokit ehetsz, cukor van benne es elenkito hatasa van. A teat vagy coca-colat nem tanacsolom mert koffeintartalma van. Nyugodtan uh elott egyel meg egy csokit, vagy igyal meg egy gyumolcslevet, az enyemet mondjuk meg az sem ebresztette fel a 12. hetin.
pocaklako

Halihóóó :)

Emma
Nekem még nem mondtak ilyet, de én amúgy is imádom a csokit, tehát olyan nincs, hogy nem eszem, pláne most extra ütemben csúszik....

Meghoztam a Next-es cuccokat... hűűűű csajok ezt a Body minőséget, le a kalappal. Sima fehér ujjatlan body, 5db-os csomag volt 2600.- forint, és egy álom. Bátran tudom ajánlani, mert pont jó vastagságú, puha pamut, de az a nagyon finom puha.... Odavagyok teljesen... Áldom az eszem, hogy 2X5db-ot vettem, 56-os és egy 62-es csomi. Szuperjóóóó :D:D:D:D

Aztán benéztem az Arena Plazaba a H&M-be, de annyi jó cumó volt, hogy eldönöttem, hogy csak akkor veszek most már bármit, ha tudom milyen nemű a kis manóseggű odabenn :D:D:D:D:D

Bibar
Hogy vagy? Fejed????
Vendég

Bibar, Emma
nagyon sajnálom, hogy ennyire megkínoz titeket ez a randa fejfájás :cry: ! Most már nagyon remélem, odébbállt mindkettőtöknél :evil: !
Amúgy most kicsit megijedtem, remélem nem jön vissza nálam is a fejfájás majd a 15.héten, mint nálatok :( !

Kedves 16. hetes, vagy annál idősebb kismamák! Ha éhesek vagytok, egyetek csak, hiszen rengeteget nőnek a babókáitok, és ahhoz nagyon sok energiára van szükségetek :D !

Pocak, neked is mielőbbi pocakfájás-múlást kívánok :wink: !

Emma,
az én babócám az eddigi 2 UH-t alvással kezdte, és az UH-s doki nyomkodása hatására eddig mindig úgy felpörgött, hogy aztán meg alig tudták bemérni az adatait :wink: ! Pedig nem ettem, nem ittam semmi különöset - ha jól emlékszem. Persze azért jobb lehet egy kis csoki (ha meg bírod enni), mintha esetleg nyomkodják a pocakodat :? .

Lányok, képzeljétek, nálam is megtört a jég :D ! Ma elmentünk a férjemmel kicsit nézelődni, vásárolni. Vettem egy kismamanadrágot, és egy melltartót! A C&A-ban és a Kenguru Goldban egyelőre csak nézegettem a picurka ruhácskákat, de hát annyira édesek, hogy én sem fogom sokáig kibírni, hogy ne vegyek valamit Maszatkának is :D . Amúgy a Kenguru Gold tényleg nagyon drága, pl. egy szép kis plüss (56-os) hálózsák 3.490 Ft :shock: ! Teljesen elképedtem! Szóval nagyon jó volt a mai napunk :D !

Holnap találkozunk, mindenkinek szép álmokat!

Pussz

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Örülök, hogy megtört a jég Nálad is végre :D:D:D
Ha elfogadsz egy tanácsot, a Kenguru Goldban nem vásárolsz, ugyanis nem elég, hogy drága, de félelmetesen gagyi, ..ar ruhák vannak ott. A body-k műszálasak, szakadnak, a rugik ahhoz képest milyenek, horror drágák. Akkor ha ajánlhatom inkább a H&M, olcsóbb is, és sokkal sokkal minőségibb rucik vannak ott. Persze csak egy tanács, ha Neked bejöttek, akkor ne hari :oops:
A Tescoban kaphato Cherokee-ban lehet még jókat kifogni... :D

Akartam a múltkor még mondani Neked, hogy nálam is nagyon nyomták az uh-n a pocakot, a 4D-n. Akkor ezek szerint azért, mert nekem is hátrahajló a méhem. Hááát, nem volt túl kellemes...de már aklig várom a következőt:D:D:D annyira szeretném már a nevén szólítani :D:D:D Tényleg Maki, hogy álltok a nevekkel?
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Edi: nagyon jo aron vetted akkor a kis bodykat. Az oldalukrol rendelted? A vasarlassak kapcsolatban nekem tenyleg le kell allnom az angol ebay oldalarol, mert akarhanyszor felmegyek mindig veszek valamit. Akartam kerdezni toletek, hogy mi a velemenyetek a Mark & Spencer babaruhakrol. Nekem volt felnott fehernemum meg nagyon regen vettem egyszer, es emlekszem, hogy nagyon tartos volt, de a babaruha minsoeget vegkepp nem ismerem.

A masik: aki tudna nekem segiteni, sehol nem talaltam a neten egy olyan tablazatot ahol az angol melltartomeretek EU megfeleloje le lenne irva. Talaltam nagyon jo kismama (nem szopis) melltartokat, 2 db kerul 8 fontba + szallitas. Szeretnek venni, de nem tudom, hogy milyen mertut vegyek. :(

Koszi elore is Csajok!

Manorka, szabad tudni, hogy Te mit rendeltel??? Kivancsi lettem :oops:

Bibar: remelem ma reggelre mar nem faj a fejed :wink:

Szep napot mindenkinek...
pocaklako

Huuuuu.....17 hetesek lettunk, el sem hiszem :P :P :P :P :P :P :P
pocaklako

Köszi lányok aranyosak vagytok,mára már csak nagyon enyhén fáj :oops: :oops: tegnap durva volt,egész nap hánytam,fogytam 2 kg-ot :shock: :shock: szerintem nekem a hó érkezése volt a ludas :oops: :oops:

Emma
szerintem a front :oops: :oops: annó Olivérrel nekem is mindig kellett valamit ennem vagy innom uh elött mert mindig aludt Olivér,volt hogy egy kis colát ittam és ugy ficánkolt szegény :oops: :oops: én is halottam hogy ezt ajánlják :wink: most nem kellett eddig mert ez a babókám elég élénk mindig,eddig egy uh-án sem aludt :wink: :wink:

Pocak
17 hét :lol: :lol: :lol: jaj de jóóó :wink: :wink: én nem tudok nekem segiteni sajna,nem vagyok nagy internet bubus :wink: :wink: te hogy vagy??pocakod???

Edi
köszi az érdeklődést,mintha ujjászülettem volna hogy elmúlt a görcs :wink: :wink: viszont a fiam szülinapját jól tönkretettem,fel sem öltöztem csak énekeltünk egyet,még rá sem adtam szép ruhát,annyira fájt :cry: :cry: na majd jövöre :oops:
nem raksz képeket a rucikról??annyira jó hogy már nézegeted a kis bodykat :lol: :lol: nekem is hátrahajló a méhem.

Mamaki
nem jön vissza és kész :lol: :lol: :lol: kenguru goldot én sem ajánlom,nem jó minőségüek,vettem ott annó aztán egy egy mosás után olyan volt mintha a kutya szájából rángattam volna elő :oops: :oops: H&m-et IMÁDOM :lol: :lol: ha meglesz milyen nemű a babám első dolgom lesz az árkádba venni valami édeset :lol: :lol: mondjuk kislányban vannak ott valami csodásak,na jó fiúban is,fiamnak is sokat mazsoláztam ott :lol: :lol:

bibar

nekünk egyébként lánynévből 3 van:még nem tudjuk melyik:Petra,Dorina,Kinga
a férjemnek a Dorina tetszik,lehet hogy az lesz :lol: :lol:
fiúból meg egyenlőre az Áron van,csak még nem néztem utána a jelentésének,lehet hogy még változik :wink: azért remélem Dorina lesz :lol: :lol: :lol:

bibar

Szegeny Bibar, asszem teged viselt meg a legislegjobban ez a hanyos fejfajos tema. Nalam a 15. hettol mintha elvagtak volna. Latom most vagy 15+1 napos, na majd most jon a nagy attores. meglasd.
Nekem a Petra is nagyon tetszik nevbol, a Kinga annyira nem (bocsi :oops: ) Olivered melle most mar mindenkepp egy kiscsaj kell. :wink:

Koszi kerdesedat, a pocakom megvan, vigyazgatnom kell ra, hogy ne csinaljak semmi extrat, mert megfajdul. Hat nem vagyunk egyformak, de mar elkonyveltem, hogy ez mar igy van es kesz, kibirjuk. Bar nagyon vagyom mar ki a levegore, a setakra, de sajna fel ora mulva annyira faj a pocak, hogy majd megzavarodok. De az is lehet, hogy ez most csak egy ilyan idoszak, ebban a hetben a baba 4-5 cm-t no es 50 gr-ot hizik, gondolom gyorsan kell az anyakukcot megnagyobbitania azert is faj jobban.

Edi: dobjal mar fel paj uj rucis kepet....tudod, azert, hogy elvedd a kedvem az ujabb vasarlasoktol.... :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Sziasztok!
Tegnap nem voltam, úgy elment a nap... Délelőtt babauszi, délután pici szunyóka, majd kocsimosás, végül pakolászás. Tudom dilisnek tartotok majd, de helyet csináltam a tesó cuccainak. :D
Edi!!Nagyon ügyes voltál!!!!!!!!
Fókamóka!Nagyon szép a kicsi lányod.És de irigyellek, hogy már Te is tudod....Ilyenkor még nehezebb várni az uh-ra. :evil:
Bibar, szegénykém!!!Elég baj a fejfájás is, nem hogy hozzá még a róka is. De sajnálom.Igazán elmúlhatna már!!!!!
Emma, én a 4D-k előtt, meg a végén NST-k előtt ettem csokit és ittam capuccinot, hogy fellegyen Manó. De fent is volt. Egyszer kicsit túlzottan is. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jóóóó reggelt :D

Pocak
Gratulaaaaa a 17. héthez:) Rohan az időőőőő :D

Bibar
Ne szomorkodj, majd jövőre duplán ünnepeltek, még a kistesó is bulizik majd :D :wink:

A bodykat a www.next.co.uk oldalról rendeltem, az unisex rucik között van, sima fehér ujjatlan bodyk, egyszerű Next felírattal, isteni anyaggal :)
Hááát majd fotózok egy párat, mert vettem egy csomó rucit már megint, lassan nem lesz hova pakolni.
Jaaaa, és képzeljétek megnéztem élőben a Titi Triton babakocsit, hááát nem nyerte el a tetszésemet élőben sajnos :?
Azt hiszem, ha nem találok megfelelőt, akkor marad a Quinny Buzz.... Csak örültem volna, ha nagyobb kerekei vannak elől.....

Ma remek nappal ébredtem, jó kedvel, mintha kicseréltek volna. Tele energiával, vége a hányingernek tralalalala :P
éééés olvadozok, mert tegnap óriásbuli volt a Pocakban odabenn. Nem tudom mi volt az oka, de lefeküdtem és táncolt jobbra balra a kis manóseggű :D:D:D:D és már nem csak lepketalpnak éreztem, hanem rendesen éreztem, hogy mikor rúg vagy nyom egyet. Keményebb lett a pocakom ott, és rárakta a kezem és buli volt. Ha odatettem a kezem abbahagyta, ha elvettem azonnal reklamált és indult a rúgkapálás....
juhuuu ez SZERELEM :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: