A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Nóri, most néztem meg a kéglit. Szuper!!!! Ingatlanos oldalakon találtatok rá? Csak azért kérdezem, mert mi is szeretnénk váltani, de még nem találtuk meg a nagy "Ő"-t

Sajna a város másik felén :cry: DE mobil vagyok :wink: :D

Kép
csipike09

Na, lehet hogy mégsem Zarja lesz az első?! :shock:

Stephie-Anita most írt, hogy 7 centire ki van tágulva, majd még jelentkezik! :D
zuzmooo

Ohh, Anyám! Anita!
Hajrá-hajrá!

Nóri!
Én is szívesen pezsgőzöm! :wink: A lakás zsííír! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.15 20:05-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem, anyuék ott laknak és minden héten elmentünk előtte. Csak amit a kezdéskor adtak 34,5-ért (akkor is néztük, de annyiért sokalltam) most fele áron megy. Szóval nagyon-nagyon jól jártunk!!! (remélem :D )

Amikor a saját ügyvédünknek átküldtem a szerződést, visszaküldte és annyit írt bele megjegyzésnek, hogy a foglalóhoz beleírta az eladó, hogy teljes összegben visszajár, ha nem kapjuk meg a hitelt erre jegyezte meg a mi ügyvédünk, hogy "hihetetlen". Valamint a vételár mellé írta oda, hogy "biztos?" Szóval nem csak mi hüledeztünk az áron. Nem véletlen, hogy 2hét alatt megvettük.

Tény, hogy kompromisszumos, mert nem ház, nincs garázs, csak beálló. De ennyiért kb egy panelt kaptunk volna. Így ha eladjuk amink van, nem lesz hitelünk és még marad is pénz. Akkor azt már elutazzuk, félretesszük, vagy veszünk még egy lakást, vagy esetleg egyszer építünk olyat, amilyet mi akarunk.
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Anitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nem ér....én iiiiiiiiiiiiis

Edit

Kép
ézsóné

Nóri!!! Nagyon tutti a lakás... az árak valósak??? Mert borzasztó olcsónak tünnek!!!!/jó, ez viszonyítás kérdése, de tényleg rettentő jó árak vannak írva a lakásokhoz!/
Gratu hozzá!!!!!!

Stephie!!!! Te jó ég, akkor már a kórházban??? Megy a drukk ezerrel!!!!
Hogy mi van itt ma?????? :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

A 7cm az már majdnem finis. Jézus, mi van ma? Szolidaritásból megszül mindenki???? :lol: :lol:
7cm???????
Vendég

Nóri, közben mindenre válaszoltál!!! :lol: :lol:
Akkor nagyon gratu, tényleg jól jártatok, szerintem.. itt nálunk drágábbak a házacskák, pedig ez csak egy falu..igaz debrecen alvó városa, de akkor is.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ja! Csak mihez tartás végett: nem telehold van, hanem újhold. :) telehold Szilveszterkor volt. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hú lányok, ez egyre izgisebb, és ez már így lesz az elköv. másfél hónapban :D

Voltunk szülésznőnél, NST-n, meg feltehettem a kérdéseimet. Hát ide kell vinni pelust, meg popsitörlőt, gátmasszázsolajat is. Homeos bogyókat viszont kapok tőle. Ajánlotta - mint első szülő kismamának - , hogy vegyem fel a kapcsolatot egy csecsemőssel is privátban, mert állítólag két csecsemősre jut 40 gyerek, magyarán kis apanázs nélkül sokmindenre ne számítsak. A szülésznő egyébként irtó szimpi, örülök, hogy őt választottam. Magzatmozgás volt, méhösszehúzódás nulla. Szóval én még egyben maradok egy darabig, semmi jele, hogy a kisasszony korábban akarna jönni.

Zarja: (ha még olvasod) csípőset próbáltál enni? Chili, curry állítólag csodákra képes.

Na megyek, megnézem Nóriék új fészkét :wink:

Kép
juci-77

verinájsz :D

Kép
juci-77

hát én beszarok. jaj de irnám már én is hogy ACTION VAAAAAAAAAAN :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Micsoda?! :shock: STephie beelőzi Zarját??? :shock: :shock: Hú, ez már tényleg izgi helyzet. Atyavilág!

Nóri! Megyek kuksizni a kéglit...

Ja, a kedves most jött haza félórája. Hát mit mondjak, semmi extra ömlengés, hogy jó lesz, vagy hogy tetszik vagy bármi. :roll: Pedig anyukám és én kitettük a lelkünket a héten a folyamatos takarítással, ablakpucolással és egyéb ügyintézésekkel. :? (Bár őszintén szólva inkább anyu csinált mindent, én csak pofáztam.) Még jó, hogy ma délután inkább lefeküdtem szundizni, hogy szarok mindenre.

Kép
Kép
molmar

Edit! :)
Remélem, nem szarsz be ténylegesen - legalábbis nem annyiszor, ahányszor írod! :lol: :lol: :lol: (Boccs...) De amúgy tényleg nagyon izgis a nap! Le sem merek majd feküdni, mert nem tudom, mire ébredek reggel! :)
Apropó: láttad, hogy feltettem a képeidet?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Egy-két órácskára nem jövök, és mit látok? Stephie beelőzi Zarját??? Mi lesz, ha egész hétvégén nem jövök????? Meg sem merem kockáztatni :lol:

Megkuksizom én is a kéglit!

Kép
zsizell

Húha, Anita, ez gyors volt! Drukkolok oda is! :)

boruska

na, most egyre többen érzékenyek vagytok a nem olyan szép beszédre? :shock: :shock: :shock: na akkor én kopok inkább.
nem láttam kakti, de köszi.

Edit

Kép
ézsóné

Edit!
Nemáááá!
Én nem vagyok érzékeny! Káromkodj nyugodtan, engem aztán nem zavar! :) Csak nevetek rajta! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Huhh, micsoda események.

Talán Eszterék is elindultak, mert nem válaszolt egy ideje.

Én most csak egy véleményt szeretnék valakitől:
http://shop.kikol.hu/ifjusagi/csecsemo.html?view=503
Eztet néztem ki, van még más választott is, de ez olyan jó masszívnak tűnik.

Megyek én is megnézem a Balogh kecót.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

nem sok idő múlva a bekakkantás akut probléma lesz mindegyikőnk életében - még ha nem is mi csináljuk, hanem a poronty :)

enyémuram még nincs itthon, úgy hiányzik :( hétvégézni akarok!

boruska

De jo, de jo!!!
Az elso babank 15-ei lesz, ez mar tuti.
Legalabbis amikor en 8 centis voltam, akkor mar csak annyit mondtak, hogy probaljak meg zuhanyozgatni meg egy kicsit, meg nyomogassak, kozben meg mar orditottak a telefonba, hogy jojjon le a szulesz orvos az emeletrol.
Asszem ez olyan hat ora korul volt. 43 perccel kesobb mar Anya voltam. :D :D :D
Vendég

Jól gondolom, hogy Eszternél hatott a koktél? :lol:

Én már rég húztam volna a kórházba oxyért könyörögni. Lássuk be én gyenge vagyok! De mélyen tisztelem érte, hogy kitart az elképzelése mellett. Abban teljesen tisztában vagyok, hogy egy pillanatra sem veszélyezteti vele Bulcsit.

De én gyáva nyuszi vagyok, első fájásra berohanok majd edáért és oxiért puncsolni. Én nem szülni szeretek. Meg a terhességet sem szeretem. Én a gyerekemet imádom. Adják oda a kezembe és happy leszek! :roll: :oops:
Vendég

Áááááá! Csajok! Ez hihetetlen. :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita! Mennek a drukkok, de már lassan túl is vagy rajta... Kép Kép Kép Kép

Edit! Neked is eljön az időd nyugi. Lehet már éjjel menni kell. Ne sürgesd, majd jön a kis drága ha úgy látja, hogy neki már jobb kint :lol: Amúgymeg beszélj csak nyugodtan csúnyán, én pont ezt szeretem Kép

Nóri! Nagyon irigy vagyok... Nekünk ilyen sajna sose lesz, hacsak nem nyerünk a lottón :roll:

Na megyek.

Kép

(Remélem felkelek Zarja sms-ére és tudom hozni a híreket :oops: )

bellerreni
Eger

Hát Nóri! Sárga vagyok az irigységtől! Nagyon szuper a kecó, és rohadt olcsóóó!!! Mostmár még nagyobb gratula, mint délután! :D

Kép
zsizell

Nori gratula a lakashoz! Tenyleg nagyon szep es meg milyen szep lesz!

En is felnezek Zarjara a lelki nyugalmaert. Teny, hogy en mar vajudtam otthon elfolyt magzatvizzel, tehat ha ugy nezzuk "tapasztalt" vagyok a temaban, illetve en sem igenylek Zarjahoz hasonloan semmifele mesterseges beavatkozast, amig az egeszsegugyi allapotunk nem teszi szuksegesse, de nem hiszem, hogy egy egesz napig kepes lennek otthon varni. Kizart, en ehhez tulsagosan fosinger vagyok. Foleg ha szulok. Akkor en lapitok, mint egy kiskutya, elbujok egyedul, nyalogatom a sebeimet, meg kovetem az utasitasokat uveges szemekkel. Nem valaszolok, de csinalom, amit mondanak.
Legalabbis igy volt ez akkor, amikor mar ugy tenyleg fajt.
Vendég

MOst megyek én is nyugovóra. Hétvégén ugyan nem szoktam gép közelbe kerülni, de most benézek, mert izgulok én is a többiekért.

Jó éjt!

Kép
zsizell

Csilla!

Elfogult vagyok, mert nem szeretem a fenyő bútort. De ha fenyő, akkor ok. Én mondjuk inkább 140-eset vennék, mert azt nagyon sokáig tudja használni. De a maga kategóriájában sztem jó. (remélem nem az 56eFt-osra gondolsz... :oops: )
Vendég

célegyenes.megjöttek a fájások indulunk pécsre:-) drukoljatok

Üdv Zsolti

zarja

Amúgy Nóri!
Mi a 69nm-es kecónkat vettük 16,9-ért... Jó, hogy a főváros peremén, de azért a mi lakásunk még a hasznos területetekbe is kétszer belefér. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Húúúúúúúúúúúúúúúúú!
Egy baba ma tuti, de jön mégegy holnap is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát elárulom, hogy mi még annál is olcsóbban vettük. Ezért nagy a pofám, hogy ki lesz fizetve még idén. (14M)
Vendég

Na végre Zarja! Szurkolunk nektek is. Kép Kép Kép Kép Kép Várom sms-ben a híreket!

bellerreni
Eger

Jah, egyebkent van egy olyan "problemam", hogy van meg egy fiu-nevem. Mar hetek ota kattog az agyam, hogy mit is csinaljak.
Ez a nev az Ervin.
A gond:
1. Az Erik most mar marad, mert akarom es kesz. Mar nem valtoztatunk.
2. Masodik nevet eleve nem szeretnenk, meg nem is akarok kicseszni a gyerekkel, hogy Hermann Erik Ervin-kent kelljen elnie. Ez igy tul sok ER.

Szoval nagyon ugy nez ki, hogy ha tiz ev mulva a tervek szerint bevallaljuk a 3. gyermeket, akkor is muszaj lesz fiu-t csinalni. Nincs mese. Nem adom az Ervinemet.
Feri igy van a Szofiaval. Szoval lehetnenek ket peteju ikrek is.
Vendég

Nóri, a 25 ezres változatra gondoltam. :wink: Sajna a 140x70-es nem fér be, úgyhogy nincs nagyon választásunk.
Én szeretem a fenyőt, és ugyan a Brendonban is borovinak írják az ágyakat, valahogy ez olyan igazi masszívnak tűnik. És mondjuk egy árban vannak. Még az IKEA-s Gulliver játszik, de ember szerint az túl egyszerűen szögletes.
Muszáj valamit végre vennünk, mert minden belevaló megvan, mosni, vasalni kéne, de nincs hová tenni. :)

Nagyon klassz a lakás és a környezet, gratula hozzá! Árvízvédelem megoldott?

Eszter, hurrá, hurrá! Ügyik legyetek!

Én 25-én megyek még védőnőhöz, utána 1 hétre rá ő jön hozzánk. Nem úszom meg úgy látszik. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri: tök jó a lakás. Nagyon tetszik az a környék. Biztos szuper lesz ott élni. :)

Beindultak a babák látom. :shock: Anita neked is megy a drukk!!!!! :D

Edit: te leszel a következő, ne izgulj. :wink:
Vendég

Esetleg ez lehetne még befutó, de nem tudom mennyire masszív a másikhoz képest. http://www.vatera.hu/uj_radek_vii_fenyo ... 52512.html

Valaki esetleg egy Micimackót?
http://www.vatera.hu/uj_fisher_price_ma ... 52477.html

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Sztem vedd meg nyugodtan! Jó kis Milán-lak lesz. Tágasabb a mostaninál! :lol:

Nincs árvíz! :lol: Aszonta az eladó, mindenki ezt kérdezi elsőnek. Mondom mindenki, kivéve, aki ott játszott az építkezésen gyerekkorában és akinek az egyik palalemez vágta át csontig a lábszárát (ez lennék én :lol: ) mert én tudom, hogy végigfut a töltés alatta és ezen a részen akkor lesz víz, amikor a Gellért-hegyen, Pesten.

Bejárás: Marosról zónázó vonat jár a Nyugatiba. 40perc a menetidő. Apa régen Vácrátótról járt be, Az sincs közelebb. Most minden nap megteszi az Óbuda-Budaörs távot. Igaz közelebb van, de a Megyeri-híd miatt időben nem lesz több Maros sem. Én meg ugye szeretnék otthonról dolgozni később is!
Vendég

Szülés után szívesen látok mindenkit baba-mama talira. Lógatjuk a lábunkat a medencébe, csinálok hideg limonádét meg házi fagyit. Na?
Vendég

Nóri!
Jó az ötlet! :wink: Támogatjuk! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jövő héten végignyalom a kecót! Asszem nem tudom kikerülni ezt a szülés dolgot én sem...
Vendég

Húúúúú Anita HAJRÁ!!! Szerintem itt már meg is van a babó. :D

Zarja, nektek is megy a drukk!

Kép

Kép
csipike09

Ja csajok! BKV sztrájk! Észrevettétek, hogy a kukások nem sztrájkolnak soha? Pedig nem hinném, hogy többet keresnek a bkv-sonál. És a melójuk is szarabb!!!! Ezen elgondolkodhatna az a sok paraszt, aki tönkreteszi mások életét. Bezzeg a szakszervezeti vezetők milliós fizetést kapnak. De még egyik szájából sem hallottam, hogy lemond a fizetése feléről, mert válság van, vagy egyebek!
Vendég

Húúúúúúúúúúú, Csipi!
Ez de durva kép! :lol:

A BKV-ról annyit, hogy vhol írták, hogy ezzel a sztrájkkal simán hazavágták azt, amivel jobban járhattak volna. Mert most csak a kollektívszerződés miatt ba..akodnak a néppel, akkor viszont a bértárgyalások kezdődtek volna. Most már hiába kezdenek újabb sztrájkba! Sok seggarcú!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, akkor jó. Tényleg nagyon klassz környék. Király.
Az biztos hogy a jelenleginél mindenképpen nagyobb helye lesz Milánnak ebben az ágyban. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Amúgy én egy gazdag osztrák cégnél dolgoztam. Ott is elvették a céges nyaralást. A havi 13e kajajegy helyett csak havi 5e-t adtak. Nem volt fizetésemelés sem. Volt némi zsörtölődés, de mindenki belátta, hogy ha csődbe megy a cég, a fizetést sem kapjuk meg! Ők meg simán pattoghatnak, mert törvény adta lehetőségük sztrájkolni! :?
Vendég

Elhoztam a gyerekorvostól a recepteket. Most azon filózom, kiírhatom-e Luca nevére? De inkább hétfőn megaskolom a dokinénit.
Vendég

Boruska, nézd mit találtam :D

Kép

Kép
csipike09

nóri: Én is megkaptam már a recepteket, de nekem nem sürgősek, mert mi kaptunk hintőport meg alkoholt. Csak a popsikrémet kell apának majd behoznia. Nagyon tetszik a lakás. És a környék is gyönyörű. Jó lenne egyszer tényleg egy ilyenben lakni. A 12,5 millás mekkora lehet? Mert szerintem rossz alaprajzot hoz fel, mert arra is a 165 m2-t írja. De azt meg már tényleg nem hiszem el. Kár hogy nem egy pár év múlva van ez a kecó, mert amikor itt lejár a panel plusz részlete, akkor 10 m-ért mi is el tudnánk ezt adni. Ha meg visszahoznák a szoc.pol.-t, akkor bevállaltunk volna még egy gyereket és már meg is van a lóvé. De sajnos most nem így állunk. És azt se tudom hogy lehet átterheltetni a hitelt másik ingatlanra.
vicky79
Budapest III. kerület

Én még nem kaptam meg a recepteket, de nem is izgatom magam e miatt. Vettem sudocremet, nagyon dicsérik. Hintőport és nem használtam, de szerintem annyit, amennyi a köldökre kell, majd csak adnak. De emlékeim szerint a Jánosban a gyerek orvos írta fel a mamának a recepteket.

Lányokról semmi hír? Bár biztos kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy nekünk írjanak.

Kép
csipike09

Csipi!
A Jánosos kórházbavivős csomagban szerepel, hogy vinni kell a Hexachlorophenes hintőport is. Átküldjem neked azt a listát, amit adtak? (Vagy már átküldtem, csak nem emlékszem?)

Amúgy Vicky!
Ha jól nézem, csak tetőtéri kecók vannak már ott, Nagymaroson, és azok mind ilyen bazinagyok. Csak gondolom, a Dunai panorámások a drágábbak. :) De amúgy tényleg hihetetlennek tűnik az a 12 és fél milla! :) Mindjárt hazaér Apa, meg is mutatom neki! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.15 22:02-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: