A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tényleg nagyon szép lett Zsófi haja :D
Már több, mint Rugónak :wink:
Szépek a lányok.

Rugó haját már le kell vágni megint, belelóg a szemébe :roll: Éjszaka, ha elalszik, megnyesem neki. Úgyis vágni kell a körmét.

Heni, engem nem tudtak elaltatni az óvónők soha (abban a pár hónapban, amíg óvodába jártam). Megszokták :lol:

Rángat, :arrow:

Kép
vindolanda

De nagy a csend :roll:

Kép
vindolanda

Igen elég nagy a csönd! :-(

velünk nem sok minden történt..emma eszik egész anp..állandóan éhes..de legalább már majdnem 11kg! :-)
olyan fáradt vagyok, csak ásítok egyfolytában..majd elalszok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugónak is zabálós periódusa van vagy három napja. Korábban inkább válogatott, most meg mindenből eszik.

Pl. egy étkezés: egész szelet kenyér öt fasírtgolyó :shock:

A múltkor 11,3 kgnak mértem.

Emmával közösen híznak :D

Kép
vindolanda

Felteszem azt az 1 képet ami tegnap sikerült.
A többi szőrnyű lett :roll: Kirohantak a gyerekek, grimaszoltak, stb.... :lol:
na meg cicusról egy esti fotó, fürdés előtt.

Kép

Kép

Vindo rugónak még mindig álmában vágod a körmét?
Cicus már szerencsére símán hagyja :D

Panndi szépek :lol:

Heni pulykatekercs biztos finom lesz :D
Viranka hoz kalóriamentes somlóit extra tejszínhabbal :lol:
én nem tudom :roll: lehet viszek gyerekpezsgőt, hisz mégiscsak 3 éves buli :roll:

Regi de legalább igyekszik :lol:
jobbulást Szelikének.
Remélem a talira rendbe jön és jöttök.

KépKép
Kép Kép
l.móni

En is itt vagyok meg szokasomtol elteroen, apa suliban.

Itt volt a vedono delutan, hat csak lestem: Alex 7 es fel honaposan 9200 g, 74 (!) centi.... (2210-zel es 46 centivel szuletett..) Behoztuk a lemaradast, es tul is teljesitettuk! :D

Pandi, tenyleg csodaszepek a lanyok, nagyon nagyon aranyosak a kepeken! :D

Mesi, tok jol nezel ki! :D Gegi es Cica is edespofa! Milyen nagylanyos frizuraja van Cicusnak! :D Gyonyoru kislany, es az a csabos tekintet! :D

Vera te is nagyon jol nezel ki a kepen, de nem latom sajnos a frizuradat... :? :lol:
Vendég

Kb. minden második héten megpróbálom levágni simán, de kapálózik és üvölt :roll:
Egyedül nem bírom lefogni, meg annyit nem is ér a dolog.
A hajvágástól ugyan úgy üvölt, nem lehet ébren csinálni :roll:

Gréta gyönyörű :D
Gegi is milyen nagyfiú :shock:

Kép
vindolanda

Móni, jó képeket hoztál :)

Vindo, én is Zsófi körmét csak alvás közben tudom levágni :?
Vendég

Mármint Zsófi alszik, nem én :lol:
Vendég

Niki!
a színe már jó,most épp növesztem :) :) mert túl rövidnek találom :lol:

Kaqk!
csak nem jön 2ke :) állandóan aludnál....gyanus vagy Te nekem :)

körömvágás:B. üvölt,de muszáj :) ráadásul neki az ekcémája miatta keze sem olyan szép(bőre viszonylag jó :) 1-2 helyen szárazabb Maggie,s a körmei is ezért érdekesebbek

:arrow: míra megjött megyek altatni :)

KépKép
viranka

Körömvágás: nálunk sem teccik, főleg a lábakon, a kézem végig azt kiabálja, hogy fája a keze, Áron pedig végig kacagja :shock:

Vindo, de gondolom feküdnöd kellett az ágyban mig a többi aludt, tesóm mondta, hogy mindig akad egy gyerek az oviban, aki nem alszik, de szintén fektetik és csendben kell legyen.

Panndi helyesek a csajok 8)

Mesi méghogy lemerültél :roll: nem úgy látom :D

Heni
KépKép
heni81

Pár kép:
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Panndi :lol:
Akkor nem csak enyém gyerek ilyen makacs :roll:

Heni, szerencsére nem nagyon, mert ilyen zsák-anyagból voltak összecsukható ágyak, és lefulladtam tőlük :wink: Egyszer kipróbálták :roll:
Aztán már nem nagyon kellett belefeküdnöm.

De hogy mit csináltam, arra már nem emlékszem pontosan. Azt tudom, hogy ha megoldható volt a dolog, anya elhozott hamarabb, mert az ágyak felállításánál is problémáim voltak. De nem fektettek bele máskor sem.

Másfél éves koromtól nem aludtam nappal :roll: Szegény anya 8)

Heni, aranyosak a fiúk :D
Áron tényleg egyre pépörösebb :wink: Nagy a szerelem is :D

Megyek, levágom a haját Rugónak :arrow:
Aztán még dolgozgatok, de éjfél körül fekszek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hajvágás, körömvágás... :lol: Azért mi túléltük az ordítós-visítós ilyeneket, mostmár szépen nézegeti, hogy mit csinálok tulajdonképpen... :) Csak addig vágtam álmában, míg egészen pici volt, aztán iszonyat leszorítottam, hogy tudjam vágni, és ne a kezét, csak a körmét... Mostanra pedig megjavult. :)

Megint csak kb ennyi, mert ma éjjel nem volt alvás: Dani folyton felsírt. Fogalmam sincs mi a baja, próbálkoztam én mindnennel. Aztán tuti már azért nem tudodtt aludni, mert be volt dugulva az orra, meg már túl fáradt volt. De most kidőlt, és asszem hamarosan én is, csak fejek egy reggelit. Mármint időpontilag reggelit... :)

Ma lesz meg a tegnap leadott minta lelete, háááát, remélem, nem az a gond, ami miatt kellett a minta... Jajj...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jo reggelt!

Ma reggel Alex ugy dontott negyed hatkor, hogy felkel... :roll: Aztan persze felebresztette Raniat is. Mondjuk este 6-kor mar mindketto aludt, de azert negyed het, fel 7-ig igy is ki szoktak huzni...Csak nehogy elaludjak ma este a moziba.. :) Kilenckor kezdodik, ket es fel oras a film. :?

Heni, nagyon szepek a fiuk, Aron inkabb rad hasonlit, Pepor tiszta apja.. :D

Alex nalunk egyre jobban hasonlit az apjara....mindenki igy nez: :shock: meg en sem lattam ilyen hasonlosagot apa-fia kozott..

Rania felhuzta a szalmakalapjat, es a napszemuveget...neki is elege lehet a telbol.... :? :lol:
Hu, megyek, a dobverokkel uti a tv kepernyut.... :arrow:
Vendég

Zdori, remelem, minden ok lesz...+++++++++
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt! :)

Tegnap már sajnos nem tudtam jönni.

Hú mekkorák már a gyerekek nagyon szalad az idő.
Szépek nagyon:D !

Most csináltam a hisztikémről gyorsan egy képet.

Kép

Nem nagyon tudtam vissza olvasni csak a képeket néztem.
Most készülünk megyünk vissza K.-val a dokinénihez.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt :)

Rugó nyolc negyvenig aludt, szinte fel sem ébredt. Így, bár fél egykor mentem lefeküdni, jól vagyok 8)

Ma megyünk postára is, meg vásárolni (szerdán felvettem az ebédjegyeimet, el kell költeni gyorsan).

Mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ildike gyonyoru, milyen szep mosolya van! :)
Vendég

Hú, Ildikét én is írni akarta, tündéri :D

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

De helyes kiscsaj Ildike:-)

Niki jó korán alszanak már a gyerkőcök :shock: Nekem annó Péteke volt nagyon korán fekvő, most meg f10 tudom csak elvinni aludni, mert még nem álmos :?

Vindo jó vásárlást!

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Vera bár úgy lenne..apa mondta hogy mivel Karira gyereket kértem ajándékba :lol: ..majdem elgyengült védekezés terén....de sajna megjöt..szóval nem jön még 2-eske....de a mi késik nem marada el sokáig!!! :lol:

Panndi annniyra csajok!!!!! én is csajszit akarok még egyet aztán egy kiskrapekot!

Heni a fiaid..annnyira édesek..zabálni valók!

Mesi Gegi meg...hát csak ámulok milyne nagy és huncut helyes fiucska!

Jaj már nagyon várom a talit

sajtos sós rudacskák?????? jó lesz????

Niki Alex..mekkorát nőtt! ..tényleg behozta sőt :lol:

körömvágás, mi vasárnap hajmosás, és míg ap szárítja a haját addig vágom kezé, lábán..a keze még csak csak..de ha nincs lekötve a figyelme akkor lábánál sírni kezd picit hogy fáj neki!! :shock:

Vindo hogy ment a hajvágás?????

Hörcsög jaj de édes kis csaj Ildike!!! Ti jösztök talira???

Jaj már megbeszéltük Emmával hogy végig nézegetjük a képeket, h a talin ne legyenek olyan ismeretlenek a gyerekek..:-)

Na takarítás megvolt..apa itthon maradt..kissé fáradt..:-) itthonról dolgozik..és lassan indulunk együtt :-) Emmáért..biztos fog nekünk örülni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, igen, sikerült, bár nem lett tökéletes. De mától Rugó új frizurával hódít :D
Kép

Kép

A képek most készültek, és R. elég kómás rajtuk. Már kinn is csak ásítozott, most meg befeküdt az ágyba és Spongya Bobot néz :roll:
Nem is mozog :roll:

Szerintem kipofásodott a nagy zabálásba, amit napok óta művel.

Tali: én főzést-sütést nem vállalok, de viszek rágcsákat (chips, sörperec, csokis keksz, valamint bort, hátha megkóstolja valaki).

Megyek, megpróbálok életet lehelni belé.

Vettem virágföldet is, két kis sarjat le akarok szúrni :arrow:

Kép
vindolanda

Este még alakítok a frufruján :roll:

Kép
vindolanda

Zabálásban, nem zabálásba.

Kép
vindolanda

Francia gyereknek, igazi francia frizura 8) Péterke haja is már jó hosszú hátul, de ez már marad neki igy tavaszig tuti, nem macerálom vele 8)

Tutira örülni fog Emma az apukájának.

Mi meg kimentünk, annyira jó az idő 8) igazi tavasz van kinn, még a virághagymák is kibújtak :shock: jövő héten meg majd lehet lefagynak :?

Fiúk kifáradtak, alszanak már, Áron nem aludt el a babakocsiban, pedig nyügi volt, amikor kimentünk, de csak nézelődött :roll: aztán jól bekajált, majd kakilt is, remélem alszik egy jó nagyot.

Én délután szeretnék bemenni a tescoba, akciós a pelenka :roll: meg egy kicsit kikapcs. Apa bevállalta a 2 gyereket, hár kiváncsi vagyok végül hogy alakul :roll:

Heni
KépKép
heni81

Tényleg a Tescoban én is láttam a pelenka-akciót :wink:

Jó vásárlást :D

Vettem egy tábla boci csokit is, már meg itt ettem.

Rugó becipelte az újonnan átültetett növényeket a szobába és magára zárta az ajtót :?

G. állítólag este hoz polcokat, tovább lépünk hát előre a lakás berendezésének folyamatában :roll:

Kép
vindolanda

itt=is

Kép
vindolanda

Vindo egészségedre :lol:
jó lett Rugó haja :lol:

Heni hidd el, hogy jól meglesz a 3 pasi :wink:

Hörcsög Ildike nagyom szép :lol:

Bejelentettem Z-t meg Grétit fodrászhoz holnapra :D
Z már mondta, menjek én is mert hogy köti majd le a lányt míg vágják a haját :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

úgy köti le a lányt - hát, ezt először félreértettem :roll: :lol:

Ja, nekem is el kell mennem vágatni a hajamból. A múltkor Derecskén voltam egy leányzónál, vele meg voltam elégedve, de messze van kicsit :roll:
Az itteni fodrászat előtt elmentem a múltkor, és olyan alkalmazottak álltak kinn, hogy oda viszont nincs kedvem menni :roll:

MIre kezdődik a félév, azért csak elmegyek valahová :roll:

Már szeptember óta nem vágták :roll:

Gábornak én szoktam vágni, ő ébren van közben :D De előtte mindig hisztis szokott lenni :wink:

Kép
vindolanda

Ébren van közben :))))))))))))

Zsófi szerdán kezdi a csanát, nagyon kíváncsi vagyok, hogy megy majd..
Vendég

Király laptető :roll:
Vendég

Vindo G ébren van..:-) és előtte hisztis .:-)
Jó lett Rugó haja! :-)

Móni Én is elgondolkoztam ..de leesett! :lol:

Panndi Minden rendben lesz, haza sem akar majd menni! :lol:

Heni Biztos jól meglesznek!

Megyünk angolra!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Szelike már egész jól van, ma voltunk dokinál, hétfőn mehet bölcsibe. Bár még picit köhög, meg folyik az orra, de nem vészes, nem is kell már szívni neki, mert annyi nem jön... :)
Most viszont én lettem (megint) beteg... Még jó, hogy amúgy sem mentem dolgozni.

Próbálok kicsit visszaolvasni, Szeli alszik, de nemsokára ébred.

Panndi! Hajrá a csanához! :) Szerintem is jól ellesz! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Bocsi a kavarásért... :oops:
Akkor Vindonak boldog névnapot utólag is! :D
Meg mindenkinek sok boldogságot, aki mostanában ünnepelt!

Tali gondolom most lesz, én tutira fertőzök... :(
Unokatesómékhoz is mentünk volna ma szülinapozni, de ki kell hagynunk. Anyu szülinapját meg Szeli betegsége miatt áttettük most vasárnapra, remélem, addigra jobban leszek. Hadd játszanak a gyerekek!

Munkahely: Nagyon jól érzem magam, vannak kezdeti sikereim is, meg is lettem dicsérve, úgyhogy remélem, beindul a szekér! :)

Fogyi: Továbbra is csinálom, bár most elég nehéz, hogy beteg vagyok... én ilyenkor többet szoktam enni, de most próbálok nem. Eddig 2 kiló ment le.

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, szerintem egy hét alatt meggyógyulsz majd, ha beteg is vagy :wink:
Milyen kezdeti sikereid vannak? Hogy érzed magadat?

Ja, G. tényleg hisztis amúgy. Felhúzza magát, hogy már hosszú a haja, soha nincs idő levágni. De ha mondom neki, hogy most van húsz perc, irány hajat mosni, akkor elkezd szenvedni, hogy nincs kedve.
Ezt eljátsszuk vagy 3-4 alkalommal, mire le tudom vágni neki :roll:

MOst is kezd egyre hosszabb lenni :shock:

Kép
vindolanda

Ja, Móni, amúgy jó kis horror-film volt a múltkori. Igaz, nem szörnyes-kísértetes, csak szimpla gyilkolászós, ami Gábornak csalódást okozott, de végül is elrendeződtek a dolgok a végére, a gonoszok elhulltak (Utolsó ház balra, 2009-es verzió).

Kép
vindolanda

Apa hazajott ma koran (vagyis lehet, en is a kezdobetujen hivom ezentul, mint ti... :) ) szoval S. koran hazajott, aztan a gyerkocok elmentek aludni, mi meg neztunk egy filmet, nagyon jo volt. Francia elvont film Delicatessen.

Jo lett Rugo haja! Lehet masodallasban alkalmaznanak a helyi fodraszatban Vera! :D Legalabb lenne egy ertelmes arc is akkor! 8) :lol:

Regi, gyogyulj meg! Ugyi vagy, mivel erdemelted ki a dicseretet? Engem is erdekelne! 8)

Mar a delutani filmnezesbe majdnem elaludtam...Este a mozinak fel 12-kor lesz vege... :roll: Nem tudom, mi lesz velem! :?
Vendég

Ja, hogy jövő héten lesz a tali? :) Nagyon remélem, hogy el tudunk menni!!! Ha igen, akkor biztosan sütök valami sütit! :)
De hol lesz egyébként? Nem tudtam visszaolvasni... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Azt én sem jegyeztem meg, hogy hol lesz, de a tervek szerint megyünk :D

Niki, igyál kávét, csodát tesz 8) :lol:
Az elvont filmeken mindig bealszik Gábor is :lol: Nála pörögnie kell az eseményeknek :roll:

Hát igen, ha egyszer megszorulok, elmegyek fodrásznak. Elvégzek egy képzést majd, aztán kitúrom a csajokat innen :wink:

Kép
vindolanda

Szépek a képek!!!!! :)

Halottatok már erről? : béta-glükán immunválaszt erősítő cucc.. Most olvastam róla.
varga tünde

Pépör és Áron nagyon cukik! :)
Rugó is helyes az új frizurájával! :)
Meg láttam Grétit, hát eszméletlen gyönyörű azzal a felkötött hajjal! :)
Ildike meg tündéri kislány a képen! Csak a képen látszik annak??? ;) :)
Édesek a Csajok Panndi! :) Tényleg több haja lett Zsófinak! :)

Délutáni alvás: Szeli ha itthon van, csak 2 óra felé hajlandó aludni. Bölcsiben semmi gond az alvással, 12-kor fekszenek, nálunk minden gyerek alszik. De amelyik korábban ébred, annak is csöndben feküdnie kell, míg a többiek nem ébrednek.

Na, átnézek amoda is... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Hát, én nem hallottam róla :roll:

De nem vagyok nagy vitaminos. Egyszer elkezdtem egy kalcium-kúrát allergia-szezonban, erre tetőtől talpig tele lettem 1-2 cm-es vörös dolgokkal. Mikor meg multivitamint szedtem egyszer az életben, akkor jött ki az a bazi nagy csomó a mellemben. Azóta nem szedek ilyeneket. Kivételt a terhesség képezett, akkor szedtem vitamint az elején, meg ha beteg vagyok, eszek c vitamint. Nekem nincs velük szerencsém.
:roll:

Kép
vindolanda

Annak ellenere, hogy elvont volt a film, nagyon jo volt! Ajanlom! :)

Kave: Nekem ilyenkor meg se kottyan...amugy is iszok legalabb kettot naponta, biztosan azert...ha kialvatlan vagyok nem hasznal semmi, csak a jo kis alvas! :D
Vendég

El vagyok havazva.... Na de ez nem újdonság.

Lányok! Segítséget kérnék!
Megvan a gépünk a derékmelegítők és kismamabandázsok gyártásához. :)

Nemsokára beszerzem a kismamabandázshoz az alapanyagokat.
Kérdésem az lenne, ki milyen színűt viselne szívesen (csak hogy tudjam, vegyek-e hupililát mert arra pl. nagy a kereslet).
Előre is köszönöm!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki! Elolvastam a felettem lévő hsz-ed. Basszus, azon gondolkodtam, mikor csatlakozott hozzánk "Kave", és én miért nem tudok róla? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi jó fáradt lehetsz! :lol: lila, kék, zöld, fehér, fekete.....Mintás???? türkíz..vagyis minden szín :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Fekete, szürke, barna, max. drapp :wink:
Kizárólag egyszínűt :wink:

Hajrá Mesi :!:

Kép
vindolanda

sziasztok :)

Mesi!
én pl K.V vagyok :wink: :lol: lehet így kéne regisztrálnom :)

Regi!
vhol csepelen lesz talán csend utca :roll:

Niki!
zért írd le mi párod neve :) S. ről nem jut eszembe :oops:
jó mozizást:)

Rugónak nagyon tetszik haja :)

R.nek nem vághatom :) egyszer a majd derékig érő hajából csináltam Lisztferenc frizkót :) soha nem volt egyenes :)
Bálinton kiélhetem magam :) már amikor engedi Őurasága :)

Panndi lányai élőben is olyan szépek vagy még szebbek mint képeken :) mind2en olyan kis mosolygósak :) köszönjük még1* a vendéglátást :)

fiam ma hajnal 3kor kelt :evil: :evil: függönyt is elhúzta nem hitte h. hajnal van :) :) vmikor hn5kor ment nagyapjához ropit kunyerbálni :) sötétben játszott,vmikor sikerült visszaaltatnom :) persze Apa is elaludt,mert hiába szólt az ébresztője kinyomta és visszaaludt :) arra kelt7kor hívják melóhelyéről mi van már nem megy :)
aztán du. találkoztam oviskori barátnőmmel :) szegénykém megszívta sztrájk miatt 1 órát késett :( de addig is vásárolgattam magamnak :lol: jól esett kölykök nélkül lenni pár órára :)
most meg fáj fejem algopyrin még nem hat :evil:

:arrow:

KépKép
viranka

Gábor beesett hat után, majd negyed hétkor elment a borbarátok klubjába. Egy régi ismerősünk van ma a kultúrházban, még az egyetemről ismerjük, borászkodik. Meg akarja kérdezni, hogy mennyiért reális eladni a borunkat.

Öt percre ment, egy és egynegyed órája várjuk. Biciklivel ment :roll:

Lassan fürdetem Rugót, reggel óta fenn van :roll:

Viranka, van olyan hajtípus (pl. az enyém is ilyen, amit szinte nem lehet egyenesre vágni). A fodrászoknak sem megy. Vékony szálú, elektromos, csúszós, puha és kezelhetetlen :lol:
Szóval lehet, nem is a Te bűnöd, ilyen fajta a párod haja :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: