A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

akkor ha a többieknek is jó legyen délelőtt.. mert úgyis általában ebéd után sokat alszanak a csöppök :lol: én meg korán kelek..

csajok HAlász Judit Csiribiri dvd je tényleg cupp.
Vendég

Sziasztok!

Épp most töltöttük le mi is a halász juditot, ha kell valakinek, akkor jövő hétre meg tudjuk írni, és ami még meglett, az a mondókák és gyerekdalok dvd, amit Panna ajánlott, most írjuk ki éppen, kíváncsi leszek Málnusnak tetszeni fog-e, ezt is tudjuk hozni, ha kell valakinek!
Most épp a kockásfülű nyulat nézi, bejött neki, a végén mindig tapsol :)

Julcsi, meglett az autóban, ne keresd :D

Apró, ezt a harisnyát a mikulás vette KIK-ben, nagyon szuper vastag!!! Igaz, az ára is meleg nadrág majdnem, mert 2000 ft, de nagyon szeretjük, és fiúsban voltak még akkor!

SZilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok,

Boni, nekünk is jó a délelőtt, Barnus kb. 13-14 körül szokott beájulni, most két napja pedig már fél 12-kor elaludt:) szóval akkor reggel érkezünk, ha a bkv is akarja, Deákról tudok csak menni 105-sel...

tegnap ringatóról hazafele jövet aludt el, nem volt egyszerű felvinni, de sikerült, úgy hogy ne ébredjen fel:)

Sziszka nagyon jók a képek, Julcsi is nagyon szép és Te is sokat fogytál, nagyon jól nézel ki!. Remélem tudunk veleltek találkozni, bár nekem a hét második fele dokikhoz rohangálós (nőgyógyász, afp, védőnő). Na majd meglátjuk, ha most nem, akkor legközelebb:)

A ma reggelünk borzasztó volt, az Istvánban kezdtünk, mert elkezdtem vérezni. Szerencsére nincs baj, megvizsgáltak és mindent rendben találtak, de azt a pár órát nem kívánom senkinek! Állítólag méhösszehúzódás, szopizás is okozhatta, így záros határidőn belül sajnos fel kell függesszem a cicizést. Barnust sajnálom, mert biztos üvöltés lesz az ára pár napig, de nem tehetek mást.

na most megyek, eszek vmit, mielőtt összeesnék....

később majd jövök!

sniky

Snicky átérzem min mehettél reggel keresztül, mert én kórházban is feküdtem miatta 1 hétig. 3*2 magne b6ot kellett szednem és feküdni... ez utóbbit kivitelezni nem nagyon tudod.. esetleg hüvelykúpot nem kellett használnod? mert attól is lehet... ölelés

Szisz természetesen ha jöttök BPre, akkor én is szívesen találkozom veletek, ha úgy jön ki a lépés!
Vendég

ja nekem is megvan a gyerekdalok és mondókák, nagyon jó :lol:

és van még egy olyan dvd is, (Balázs szerezte meg alternatív forrásból :wink:) amin szülőknek van gyerekdalokból karaoke :lol: :lol:
Vendég

Boni, szerencsére a magne b6-on kívül nem kell más, de azt eddig is szedtem, mondjuk csak napi kettőt. És ha lehet nem kéne cipekednem és szoptatnom.... rám is rámijesztettek a telefonban, mert mondták, hogy vizsgálat után derül ki, hogy be kell-e feküdjek... na akkor nem tudom mi lett volna.... a lényeg, hogy nagyobb volt az ijedtség, mint a baj és ez maradjon is így:)

sniky

Druszám ja a hüvelykúpot úgy értettem,hogy korábban? mert nekem az marta fel a méhszájamat.. méhszájseb is okozhatja..

szóval nem lesz semmi baj.. onnantól fogva én se cipekedtem... 1,5 kg a max amit vihettem..

kitartás neked! :lol: nekem azért kellett befeküdnöm, mert dokim elment szabira és így volt nyugodtabb, bár szabi alatt is bejött hozzám egyszer.. és szerencsére akkor még nem volt egy másik gyerekem.. de az egyik szobatársamnak otthon volt a 2 éves fia, akkor volt a szülinapja.. és csináltunk neki babazsúrt a szobába, gyerekpezsgővel, sütivel.. :lol: tündéri volt.. :oops: :lol: meg egy másik anyukáűnak is otthon volt a kislánya, és sokat sirtak :cry:
Vendég

Hello lányok4

Kezdem átérezni a sokat kelős babók anyucijának helyzetét :shock: :shock: ma n5től fent voltunk reggelig. Nagyon nehezen akarnak kibújni ezek az alsó fogacskák, és ezek még csak 7-8dik fogacskák, de most legalább nem utálja az ágyát.:D

Niki pihenj most pár napig ha tudsz egy kicsit , vigyázz magatokra!

Boni neked majd akkor jó lenne valamikor délután is a találkozó? Autóról nincs semmi hír? Zsiginek milyen nagy most a haja :D

Sziszka Engem érdekelne Halász Judit , csak nem tudom hogy eljutunk e a randira :?

Vera köszi a dícséretet :D

Aproo aukciós oldalas bandázs nem tetszett abból is biztos lehet kérni nagyobbat vagy az nem tetszik? Hogy sikerült a mai napotok?

Mazska mi volt a dokinál? 16 fog :shock: nem kevés. Laura hogy van?

Mára olyan szép idő lett délután megyünk sétálni kicsit ha még sütni fog a napocska, apa meg este lelép pókerezni, bár egész héten alig láttuk sajna.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi persze :lol: simán jó délután és a CSiribirit én is oda tudom neked adni..
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Niki, de jó, hogy nem lett semmi baj! Egyébként ettől én is félek, hogy ha valamikor tavasszal összehozzuk a kistesót, akkor mi lesz a szopizással, Málnusnak egyenlőre esze ágában sincs leszokni. Monsjuk mi már régóta csal alvás előtt és éjjel szopizunk, de erről úgy tűnik sosem akar majd leszokni..sok siker neked hozzá, remélem Ferci partner lesz ebben, mert azt olvastam valahol, hogy tőled minidg várni fogja a cicit, ilyenkor talán célra vezetőbb, ha apa próbálja elaltatni, és apa megy be hozzá éjjel! Sok sikert hozzá!

Mecsi, addig még egyeztetünk cd ügyben, de tényleg szívesen megírom, max. elküldöm valakivel nektek! Málnus most 3 napja kicsir jobban alszik éjjel, de napközben viszont sokkal nyűgösebb, ráadásul eddig szépen eljátszott egyedül, most meg igényelné, hogy egész nap őt pátyolgassam!

upsz, felébredt a kutyaugatásra, mennem kell....

<
sziszka78
Tolna

boni, d ejó végre élesben is látni zsigit!!
niki, szerintem barnust egyáltalán ne emelgesd és lehetőleg mást sem!!költöztesd le a pelenkázót a földre...meg ilyesmi.este meg ferci emelje a kádból ki meg be.ha meg nemtud otthonlenni fürdetéskor akkor meg marad a cicamosdás...
mecsi,nem akarlak elkeseríteni, de a fölső örlők egy fokkal még rosszabbak :evil: nálunk még a nurofen is be lett vetve.
mi most a 13-14-15-16.fogakkal küzdünk kb.egyszerre.ez a 4 a szemfogai lennének és a két fölső rágó már egy hónapja áttörtek , de azok is csak félig vannak kint.azt hiszem ez már 6fog összesen akárhogy is számolom :( szegénynek most nem csak a fosi meg a kaki savasodott nagyon el, de már a pisikéje is és véresre csípi neki hiába sudokrémezem napjában 100szor vastagon.
ha gondolod én elcserélem a nemalvásra a kicsípést :roll:
Vendég

bakker ilyen időben ki sem lehet mozdulni:
http://www.tiszta.levego.hu/
Vendég

Niki jézusom, ne ijesztgess minket!! Vigyázz Magadra nagyon!!!

Sziszka, most küldöm a képeket!! Én is kérem a Tieidet, és lécci írj nekünk is egy Halász Juditot, aztán ha lesz tali, átvesszük :wink: Örülök hogy meglett a fülbevalód!!! Mikor vetted észre hogy kiesett?

yuyu79

JUlcsi, elküldöm nagyon szívesen, de minden szerénység nélkül a tieid most sokkal jobban lettek, nagyon jól elkaptad a pillanatokat, én meg valahogy mindig lemaradtam :) A fülbevalót már akkor este észre vettem, csak nem akartam szólni, amíg nem nézek körül...végül a gardróbban volt, a sarokban, képzeld, Málnus hozta ...ő találta meg.....olyan édes volt.

Csandi, együtt érzek, egyébként Málnusnak egyszer csípte ki a fenekét, pont amikor sudokrémet használtunk, és a gyógyszertáritól jött rendbe, azóta csak azt használjuk, és többet nem is lett piros, pedig nekünk is 4 jön, próbáld ki, hátha segít!

Szeretem , amikor elárasztotok a képekkel :D :D :D ha ilyen jó most a told a cuccot, akkor lehet, hogy én is újra megpróbálom Vera képeit feltölteni....

Boni, természetesen ha kedden jövünk, akkor mi is csatlakozunk, ha meg nem, akkor egyeztetünk :) Nagyon jók az új képek Zsigiről, örülök, az új gépeteknek :)

Julcsi, a dvdt el tudnám küldeni nektek a Cseke Klárival hétfőn, mit szólsz?

Megyek Barbi féle csigát sütni, remélem, jó lesz :)

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Szisz most eszembe juttattad.. van egy nagyon tuti recim, innen van, Bukta.. én egy tepsihez duplázni szoktam ennek olyan a tésztája, hogy elszáll még másnap is(feltéve ha marad) és tojás sem kell hozzá! :lol:

ebből csinálom a kakaóscsigát és a túrós buktát is.!

csak ott a kakaót kikeverem olvasztott vajjal
túrót citrommal meg cukorral és tojással

és én a tetejét olvasztott vajjal kenem meg

http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30282658
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.16 23:28-kor.
Vendég

Köszi Szilvi, de a héten se értünk oda sünire, szóval lehet jobb ha Nálad marad míg találkozunk ;-)
Akkor most az autóban vagy a gardróbban volt? ;-) :lol:

yuyu79

Hi, a nap aranyköpése :)

Soha ne add fel, hisz Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanikot pedig profik :D

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Biztosna jól sikerül én azóta e recept szerint sütöm, legutóbb diós töltelékkel, nagy favorit lett. :)
Vendég

Andi, sajnos nem nagyon tudom elkerülni, hogy ne emelgessem Barnust, lehetőség szerint nem teszem, dehát ő is pici még és ha a nadrágomat ráncigálja sírva, hogy "fel, fel" akkor nem tudok mit tenni...

ha meg állandóan Fercire várnék a fürdetéssel, akkor jó párszor kimaradna... sajnos sokszor későn jön, ma meg zenél, nem is alszik itthon... ez van;) azért vigyázok, amennyire lehet, de nem tehetem félre a gyerekemet azért, mert jön a következő....

sajnálom Csengi popóját, orvos látta egyébként? Mert ez a fosi dolog már tart egy ideje, én a helyedben megmutatnám dokinak, nem biztos, hoyg a foga miatt van....?!

sniky

nekünk egyébként ilyen esetre (egyszer ment Barnus hasa 3 napig) a Sudokrem melett a Bepanthen plus is segített, próbáld ki hátha....

sniky

Na, bedobtam a kenyérsütőbe....
Azaz igazság, hogy Málna teljesen rákattant a kókuszos fornetti csigára, és gondoltam kipróbálom tudok-e olyan finomat sütni én is :)
Szóval fele lesz csak kakaós, másik fele kókuszos.
Csak közben császármorzsára vágyott a férjem, így a csiga eltolódott :)
Majd elmesélem hogy sikerült :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

nem azt mondom, hogy rakd félre, hanem inkább hajolj le te hozzá vagy ülj mellé a földre amikor elkerülhető így az emelése.tizen kilókat nem szabad kismamának emelni...én csak erre gondoltam...alternatív megoldásokat keresek és használok magam is ...fontos, hogy ketteske is bent maradjon még egy jóideig!!
Vendég

tudom Andi, de hidd el, feleslegesen nem emelgetem, csak ha muszáj, nálunk nem elég ha leülök mellé.... sokszor fél percig sem marad egy helyben:) egész nap mozgásban tart:) az utolsó szöszig minden érdekli, a lámpára egyelőre még nem akart felmenni, de ami késik...:) és az emeletre is fel kell menjünk vhogy, bár egyre többet lépcsőzik, már ha hagyja, hogy fogjam közben a kezét:) szóval nem unatkozunk....

sniky

húú Sziszka, éhes lettem:) küldj légyszi egy keveset belőle, legalább virtuálisan:)

sniky

Sziasztok!

Remek napom volt, bár nehéz menet volt az uh, mert 360 fokban pörgött a kis drágám, így semmit sem lehetett megmérni elsőre. De így legalább vagy fél órát nézegethettem. Már két doki állt sorban mire végeztünk...
Minden okés és a többi vizsgálat is pikkpakk volt.
Levi jobban, bár itt anyóséknál mindig elemében van, ezer tagú a nagycsalád, mindig tud bandázni vkivel.

Találkoztam a szülésznőmmel is és végre átdumcsiztuk a 1,5 éve történteket és most kaptam egy visszaigazolást, hogy nem én spiráztam túl. Szóba került az orvosváltásom, kérdezte miért, elmondtam, hogy sztem nem tisztességes egy 25 órája vajúdó első szülő és összevissza hányó nőt rákényszeríteni hogy egyedül döntsön a császárról. Mert anno ez történt. Sztem azon kevés esetek közé tartozik, amikor a dokinak is támogatni és állástfoglalni kéne, nem rásózni a felelősséget egy kikészült emberre. Mert ott akkor nekem kellett volna egyedül döntenem, ha nincs ott Erika, aki a legcsasziellenesebb, de még ő is összetette a két kezét, hogy műtőőőő. Pedig Ő 50 éves körüli, volt több ezer szülése, így van tapasztalata. És elmesélte, hogy ugyan a sógorom nem mondta de szülés után sírva hívta fel, hogy miért kellett ennek így történnie, Ő is kibukott. És ha így van, akkor ez kicsit engem igazol. Meg hogy egész szülés alatt 2x láttam a dokit, és a benn töltött napok alatt egyszer sem! :? :shock:
Na, a lényeg, hogy jó volt más ott lévő szájából is hallani a dolgokat, mint Péter, aki ugy eléggé elfogultan áll a dolgokhoz...

Tehát egyenlőre minden okés, ez a doki teljesen alapos, mindent részletesen végigmutogat, elmesél és úgy tűnik érdekli is amit csinál. :-)

CSandi, jók az új vonalzók, meg avatar!

Niki, én megértelek, tegnap közel két órát kellett cipelnem Levit, leülni ritkán lehet vele.
Persze óvatosan meg minden, de azért nem egy embert ismerek falun, aki pocakosan is melózott keményen a másik 3 mellett.
Sztem is inkább a szopi okozhatta a bajt, de örülök, hogy nincs nagy gáz!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jujj Aproo neked tényleg ennyire szörnyű volt :cry:
Vendég

köszi aproo a tieid is nagyon jók lettek és külön örülök, hogy 3-otokról raktálbe közös képet!!
akkor a második meg Vivien lesz?
Levente és Vivien az utónév könyv szerint a jelentésük mindkettőnek "élő,eleven"
Vendég

Húúú Aproo én nem is emlékeztem hogy neked is ilyen hosszú volt a vajúdásod azt hittem csak én szenvettem annyit.(mármint időben gondolom) Igazából nem is értem hogy lehetett veled ilyen az orvos még hogy te döntsél. Tőlem ilyet meg se kérdeztek. Szülünk és kész , csak pihenjünk előtte. Persze biztos megvan mindennek a miértje de ha nem muszály minek műteni főleg ha te is inkább természetes úton akarod a világra hozni a csemetéd. Én ezért annyira tisztelem a dokimat bár igazából a szülésznő az akinek mindent köszönhetek de akkor se hagytak magamra és mindenben segítettek amennyire tudtak.
Örülök hogy túl vagy a 2napos mizérián.

Áron drágám kidőlt 2perc alatt a kezembe miközben dúdoltam neki :D
Zsófika megint kifárasztotta.

Niki akkor is kíméld magad amennyire tudod!!!!!

CSandi azt hiszem inkább nem cserélek , de a neogronarmont kipróbáltad már ? Nekünk a sudocream cart se ért sose , a neogtól meg helyrejött. Meg volt hogy kaptuk azt a piros lötyit a doktornénitől az is pikpak helyrehozta. De azt csak 1x használtuk mikor nagyon vészesen nézett ki neki. Ja és ilyenkor minden alkalommal csak vizes vattával mostam a popóját semmi popsitörlő! Meg tegyél kamillát a füdővizébe leforrázva. Vagy már próbáltad hátha ?! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.01.15 21:50-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mi ilyen kalácsot szoktunk sütni ez a recept nagyon jó Kakaós kalács és csokikrémmel van töltve.
http://www.mindmegette.hu/kakaos-kalacs ... dra.recept
ilyen lesz ha felvágod:
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni, rég volt és fő az eredmény... de kitekerem vki nyakát, ha még egyszer hagynak tök feleslegesen ennyit szenvedni! :wink: :oops: :lol:
Másodjára sokkal de sokkal jobb lesz, még ha nem engednek normál úton szülni, akkor is! De erről még alkudozom. :-)
Nekünk is picivel jobb lenne a délután talira, mert Levi 9 körül kel, szóval mi 11 előtt nem érnénk oda, akkor meg már késő. De ha mindenkinek a délelőtt fekszik jobban, akkor majd mi megoldjuk egyszer másképp!
Fotómasina szuper képeket lő, de az alany is cukker.

Csandi, akartam még írni, hogy Levinek is volt már sebes nagyon, amikor szorult és napi 8-10 bogyót sikerült kierőltetnie.
Nálunk egymagában semmi sem vált be, de:
előbb befújtam aloe-val, aztán mindig mást tettem rá, gyógyszertári, neogranormon, sudo, és egy szuper, de itthon nem kapható, baromi zsíros kence.
Ja, és a johnsonnak is van egy levakarhatatlan atomzsíros kenőcse, az is szupi.
Na és persze semmi popitörlő, csak mosás lehetőleg semmi vagy nagyon kevés olajos babafürdivel. Mondjuk Levi nem is engedte ilyenkor a törlést, annyira fájt szegénynek.

Mecsi, nem is írtam még, apa külföldi ötlete hajmeresztő. Tudom, érhetőek az indokok, de akkor is. Így viszont mindenképp döntésre kényszerülsz második baba ügyben, nem?
Éjjelt sajnálom nagyon!

Csiribiri dvd-t én is elkérhetem vkitől? Nagyon, nagyon köszi.

Szisz, kockás fülű nálunk is totál kedvenc, ez is dvd, vagy egyszervolt.hu-s?
Bár mi egy nap egy kis mesét nézünk, az esti kakaózás alatt, szóval olyan sokat nem látott még Levi, hogy kialakuljon a "meseízlés".
Harit köszi, majd megnézem, de sztem inkább jövőre a picúrnak, erre a télre már van készlet.

Mazska, Zsófi? Hogy vagytok?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Húú, de jók a talis képek!! Tényleg milyen göndörke Eni!!

Mecsi,
Örülök, hogy jobban! :)
Húúú,micsoda kalács, ez a napokban megfogom csinálni!! Milyen nagy tepsibe szoktad őket tenni?

Aproo,
Az szuper, hogy találtál szülésznőt. Az a lénygeg, hogy bízzál benne, és ne félj a rossz emlékek miatt. De minden szülés más, pláne hogy már van tapasztalatod, tudod nagyjából, hogy milyen az a fájás stb. Én emlékszem, hogy nem is a szüléstől féltem, hanem hogy egyáltalán honnan fogom tudni, hogy milyen AZ a fájás, mikor kell kórházba indulni stb. De most már tudom. :wink:

Sniky,
Csak óvatosan. Hajolásnál, meg amikor felemeled Barnust, mindig hajlított térdel tedd, és figyelj arra, hogy ne lendületből hanem inkább karizomból emeld. Ez kíméli a derekad meg pocid, meg egy kis karizom erősítésnek sem utolsó :wink:

Rólunk: Virág már szerencsére jobban sokkal, már csak az orra folyik de már nem vészes. Köszi a sok jókívánságot, átadtam neki! :)

Kép
Kép
dia123

Amíg írtam, Mecsi megelőzött hasonló ötletekkel popi ügyben!

Mecsi, igen az egész nagyon furi volt ott akkor. Csak tudod, tapasztalatlan anyukaként egyszerűen nem lehet mást tenni, mint a dokira hagyatkozni. Másodjára viszont van viszonyítási alap. És megvan, hogy mit nem akar az ember lánya. :-)
Kakaós kalács ismerős, nálunk is ilyen vagy hasonló a darázsfészek, csak abban egy csomó más féle töltelék is van. Diós, lekváros, csokis...nyámi.

Hú, most vakarom a fejem és vissza is olvastam. Írtam, hogy Vivien?
Csandi, honnan jött az ötlet? Lehet, hogy én voltam megtévesztő, de nem látom hol.
Amúgy nem, lánynévnek megtartottuk a 10 éve stabil Zselyke Zsuzsannát, ahol még vita tárgya, hogy Zselyke vagy Zsejke....:-)
Fiúnak meg eddig maradt ugye a Nimród, de mellé a Miklós passzolna, az meg nem tetszik apának.:-( esetleg másik nagypapi után Antal, de a Miki jobban dalol mellé.
Van a Zalán de mellé ott a Zoltán, ami szintén nem jön be apának.:-(
És felmerült a Zétény, mert ahhoz a Péter passzolna, apa nagy örömére.
Na, de nekem nagy és régi álmom az első két verzió is, szóval megy a harc még.
Aztán ez még alakul, Levit sem tudtuk anno, csak úgy jött. Mármint a név is nem csak a KisBüdös. :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Még egy dolog ma lent voltam a gyógyszertárunkba van itt egy tök kedves homeos gyógysezerés és fogzásra kértem tőle tanácsot. Mi eddig chamomilla ch15-öt használtunk és kérdeztem tőle a d12őt . Azt mondta az gyengébb szer, ne váltsak rá semmiképp, maradjak inkább a ch 15nél vagy inkább próbáljam ki a ch30at. ch15öt naponta 2-3x 5golyó szájba adva elszopogatva, vagy vízbe oldva . a ch30at meg csak napi 1adagot 5golyót pohár vízbe feloldva egész napra kortyonként adni. Persze gyermek függő, és kikérdezett róla Áron hogy viselkedik stb..... szóval nagyon alapos volt és nagyon kedves. CSak gondoltam megosztom veletek hátha valakinek hasznos lehet.

Aproo hát 2eskével nem tudom mi lesz valóban. Ha apa menne, lehet megint Afgánt választaná ,mert ott több a pénz, viszont mindenhol fél év van, egyszeri hazajövetellel. Viszont azt még talán bevállalnám hogy mielőtt kimegy terhes legyek és mire hazajön majd együtt szülünk. De akkor meg nyáron nagyon belekéne húzni hogy összejöjjön. Se így se úgy nem lenne könnyű ,itthon egyedül, nehéz döntés . Engedném is, de leginkább nem féltem az életét! Nekem fontosabb ő mint a szaros pénz.

Tényleg hol van Zsófi :?: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.01.15 22:07-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na kinek a mosolyát örökölte Virág?? :D :wink: :wink: KépKép

Kép
Kép
dia123

Dia köszi! Jajj nagyon édes ez a mosoly !!!!
Abba a nagy fekete tepsibe tedd egymás mellé a 3at amit adnak a sütőhöz. azaz a legszélesebbbe. Inkább kis lángon süsd és középre tedd nehogy odaégjen. Ja és egy jó tanács én mielőtt feltekerem megvizezem a tészta szélét hogy egymáshoz tapadjon és ne folyjon ki a csoki majd belőle.

Aproo én Zétény Péterre szavaznék :D vagy Nimród Miklós .
Kalács olyan mint amit nálatok lehet a pékségben kapni.

Adriékkal mi újság lehet 15dike van!!!! Én gondoltam ma rájuk sok ++++++ al.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na mára eldugulok sokat járt a szám bocsi. Holnap megyünk vendégségbe , vasárnap édes 3as családi nap és semmittevész.

Szép álmokat mindenkinek!Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

köszi csajok a tanácsokat, amit tudok, megfogadok belőle.... viszont most is 1 órát ringattam a karomban, mire le tudtam tenni. Sehogy nem volt jó neki, nagyon zaklatott volt szegényke:(
így viszont olyan bicóm lesz, ha így folytatjuk, hogy lassan mehetek skanderezni:))))

hú Mecsi, ultra brutál ez a kalács:))))))))))) ki fogom próbálni:)

Apró, én sem emlékeztem már, hogy ilyen durva volt nálad a szülés, illetve, hogy ilyen sokáig tartott. Nálam 19 óra volt, de afelével is bőven kiegyeztem volna, főleg, hogy kb. 10 órán keresztül kaptam az "áldást" (oxitocint) a karomba:( reménykedem, hogy ketteskével már könnyebb lesz;)

Mecsi, nem könnyű tényleg a döntés a párod részéről, de én is elég veszélyesnek érezném, inkább üljön itthon a fenenkén...
gyógyszertár: rám is elég furán néztek, amikor d12-őt kértem, senki nem vitte előttem, mindenki a c15-öt... na majd meglátjuk, tegnap óta adom neki a 3x5 golyót, ha nem használ, lehet áttérünk a picit erősebbre...

dia, milyen nagy a hasonlóság:)) jók a képek!

na most megyek lányok, elteszem magam az ágyikóba, ilyen zűrös nap után rám fér a pihenés, remélem alhatok jó sokat:) jó éjt!

sniky

Húh Dia, nagyon hasonlít Rád Virág :) Szerintem az orra is ugyanaz :D

yuyu79

Sziasztok!

Ma voltam a dokinal.ugy tunik minden rendben van - UH0ra csak jovo csutortokre kaptam idopontot, ugyhogy remelem akkor vegre latjuk is Babonkat. :) Ma megmondtam a munkahelyemen is, eleg jol fogadtak.Meg kb. 3 honapot dolgozok, ha birom.

Laura sajnos nincs jol, sot egyre rosszabbul. :( Tegnap este mar majdnem 39 fokos laza volt, szerencsere ma visszamant 38 korulire. Folyik az ora, egy kicsit kohog, kiutese van es most este hanyt is. :( Valakinek volt valami hasonlo? Allitolag valamilyen virus - remelem gyorsan tul leszunk rajta es en sem kapom el. Igy szerintem mi a jovo heti talikat kihagyjuk, nehogy valakit megfertozzunk - majd utana bepotoljuk.

Sniky - vigyazz magadra!Emelgetes - nalunk ugyanez megy - raadasul az emeletre fel-le is kell vinnem naponta tobbszor, van amikor megy magatol, de sokszor inkabb nem. Azert probalom kevesebbet emelgetni, de eleg nehez megoldani. Most meg hogy beteg, inkabb hozzam bujna.

Namegyek, lefekszem en is.

Jo ejszakat mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

[quote="dia123"]N írta:dia123a kinek a mosolyát örökölte Virág?? :D :wink: :wink: Kép

Kép

muszáj voltam tükrözni :oops: annyira édes! és tényleg a nózi is clónozva van :lol:

Mazska jobbulást! Laurának :cry:

Anna ha olvasod! nektek van Cybex gyerekülésetek?
Vendég

Aproo gyertek át nyugodtan délután Kedden :lol:

Mecsi nyamm nyamm kalács!

Szisz hogy sikerült csigabiga? csődbe mehet a fornetti ? :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Csiga jelenti tegnap isteni finom volt, ma reggel viszont már nem annyira, és ugye Málnus csak reggel tudta megkóstolni...nem lett a kedvence, kicsit száraz lett reggelre, végül a te receptedet csináltam meg, mert tényleg nagyon jól nézett ki a képen....
HOgy te miket tudsz csinálni a képekkel... :shock:

Mazska, örülök, hogy minden rendben a babóval, Laurának gyors jobbulást kívánok!

Dia, nagyon durva ez a kép, tényleg olyan mintha klónoztak volna :) :shock:

Apró, akkor a másodikkal sem fogsz unatkozni :D :D :D Örülök, hogy nálatok is minden rendben!

Sniky, hogy sikerült az éjszaka cici nélkül? Engem nagyon érdekel a téma! Mesélj folyamatosan kérlek...

Csandi ezer hála a képekért!!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz nekem másnap is puha.. mondjuk én tuppenware edényben tárolom vagy lezárt edényben. :oops: :lol: Zsiga másnap is megette :lol:
Vendég

Nekem is van tupperem, de eszembe sem jutott beletenni :( Igazából olyan későn lett kész, hogy a tepsiből sem vettem ki, mert nem hült ki még...majd legközelebb :)

Hallgat most valaki rádiót? Kossuthot....az a téma, hogy a H1N1 járvány mekkora átverés, amiben a WHO közreműködött, és már a madárinfulenza is az volt.
Az Európai Bizottság pedig megszavazta, hogy nyomozást indítanak az ügyben...

Nagyon Durva!!!

<
sziszka78
Tolna

Szisz, egy német jrványspecialista orvos is perli az egész bagázst.... én tuti nem oltatok továbbra sem...

éjszaka, cici nélkül:))) : na az még odébb van. Délután már anélkül alszik, kb. másfél hete, ami azt jelenti, hogy helyette ringatás van, mert az nem megy, hogy beteszem a kiságyba...:( egyből talpon van és ordít:(( azt is próbáltam, hogy a nagyágyon mellé fekszem, mesélek, simogatom, de másfél óra nyűglődés után feladtam:( éjjel, tegnap 4kor kelt először, de utána követelte a cicit, először ellenálltam, de amikor már fél órája üvöltött nem tudtam mást tenni, minthogy odaadtam neki. Ráadásul felettün kpici baba van, nem lenne túl jó őt is felébreszteni állandóan.... szóval küzdünk továbbra is;) hátha egyszer végre megérti, hogy nincs több cici.... este még tettem tápszerrel egy kísérletet pohárból, belekortyolt, de elutasította...

sniky

nem aproo nem írtad csak viccből gondoltam rá mivel olyannyira mozgákony mint levi :D zselyke nekünk is tetszett, de egy barátnőm beelőzött vele.
köszi lányok a hsz-okat, már sokkal jobb a helyzet.szerencsére csak egy két nap ami vészes, de gyorsan regenerálódik a bőre.

szisz, biztosan más is szívesen megtett volna ennyit. Nekem ez természetes!(kb. 20perc alatt kiválogattam a többit a 7órában a gép önnálóan csinálta)
én is hallgattam és bár eddig is tudtuk, hogy nagy pénzről van szó és az a kutya ugat...de én nem bánom, hogy be vagyok oltva, mert bajom nem lett és nem is hiszem, hogy lesz tőle.ha csak az nembaj, hogy biztosan nem betegszem meg!!én nem akartam az az egy százalék sem lenni aki kórházba kerül és kitudja milyen kimenetellel...legrosszabb esetben ittmaradna a másfélévesem a 48éves apukájára??egy gyereket már fölnevelt szegény egyedül...de megérthető, hogy mindenkinek más van a mérlegen...(nagyon sokáig magam is kitartottam a nem oltás mellett, de titinagyon aggitált)
Vendég

ultrabrutál:
http://www.tiszta.levego.hu/

a 10-órás érték 345volt!!!!!ilyet még sosem láttam :shock:
Vendég

Lányok álmaim vevőivel ismerkedtem meg, tegnap késő este raktam fel a kanapénkat eladni,ma reggel hívtak is hogy el is vinnék :D Van egy hétig egy üres nagyszobánk lehetne nálunk is földöncsücsülős partyzni :D

H1n1: Én sokáig ellene voltam, mégis beoltattam magunkat. Ha akkora kamu lenne az egész , mi van azzal x-számú halottal és családjával??? ők is kamuztak? Sztem inkább jobb félni mint megijedni, jön még a melegfront, a járvány meg még itt van hazánkban.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Küldtem emailba meséket vagy mit nem tudom , mert nekem sajnos nem nyitottam meg a gépem . Valakinek sikerült megnézni? Remélem mese volt benne :oops:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

vagyok én is, csak, hát tudjátok... próbálom lekötni magam mindenfélével. most is anyukáméknál vagyunk, Benit épp most altatja anyu, férjem meg a legjobb barátjánál.

Niki, nem semmi lehetett ez a hajnali vérezgetés! de jó lett volna, ha nekem is "csak" ennyi. drukkolok, hogy minden jól alakuljon, és Barnus is sikeresen leszokjon a cicizésről, nem is túl nagy áron! kitartást!

Aproo, örülök, hogy jól sikerültek a vizsgálatok! csak így tovább! nevek szuperek! bár nekem a Nimród Antal is nagyon tetszik! de persze úgyis lányka lesz, igaz!? :)

Mazska, Laurának jobbulást! örülök, hogy nálad is minden okés!!!

Mecsi, ez a kalács, tényleg nagyon tutin néz ki. meg is jegyeztem a linket! :) nyammi!

velünk továbbra sincs semmi. nem tudjuk, hogy hogyan lenne jó. persze a kistesó nagyon fontos nekünk, de sajnos anyagilag nem tudjuk, hogy hogyan jövünk ki, ha Beni betöltötte a kettőt, szóval lehet, hogy vissza kell mennem dolgozni. de azt sem akarom. szóval megint őrlődünk! :( francba! milyen szép is lett volna az élet... :(

Andi, nálunk is szokott fájni Beni popsija, szegénykém sír is, amikor fürdetem, vagy kenem neki, akár sudo, akár bármi, nekünk mindig nagyon kicsípi a kaki! :(

na megyek, nem akar aludni! :(

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: