Sziasztok!
Nekem két kisgyermekem van, már lassan 3 éve itthon vagyok, és még 2 év tuti. Vidéken lakunk, Pest közelében, de már most attól tartok, hogy hol fogok elhelyezkedni. Tanári diplomám van, és szinte 0% esélyem, hogy tudom hasznosítani. Már egy ideje nézegettem mindenfelé az álláshírdetéseket, hiszen a hiteleinket nehezen tudjuk fizetni a férjem fizetéséből. Mindenhol zsákutcába futottam, sajnos én is feladtam már néhány ezer forintot az álláslehetőségek reményében.
Januárban azonban úgy adódott, hogy Anyukám, aki anyagilag az egyik támaszunk volt, megbetegedett. Gyógyszerek nem hoztak javulást, így az alternatív gyógyászatban kerestünk segítséget. Így jutottam el egy termékcsaládhoz, mely bevált Anyukámnál, bevált a gyermekeimnél, és nálam is. Tapasztalataimat elmondtam néhány barátnőmnek, hátha az ő panaszaikat is tudjuk orvosolni. És tudtuk! Mindeközben elindult a folyamat(észre sem vettem), és már egy kereseti lehetőség körvonalazódott ki előttem. Szépen-lassan (saját tempómhoz mérten) növekszik a jövedelmem, és nagyon remélem, mire 2 év múlva a kislányom is oviba megy, már főállásommá válik ezen tevékenység, mely biztosítja a családom egészségét, és az anyagi függetlenséget.
Szívesen segítenék más kismamáknak is, hogy megismerjék ezt a lehetőséget!
Üdv. Anita

Sziasztok!