Katy!
Hmmm, vadas....

.
Viccelsz?! Vadasnak még én sem állok neki, nemhogy Bond
Merion!
Részletet olvastam a cikkből neten, és sztem nagyon jó fej Lilu

! Tök őszintén nyilatkozik, nem vetít, pedig a legtöbb hírességnek "mintagyereke" van, ami nyilván lehetetlen! Ő simán bevállalta, hogy volt olyan, hogy a kisfia visítva sírt órák óta, ő pedig bement a szobába ordítani

. Nekem tényleg álomgyerekem van, de még én is csináltam ilyeneket, mikor pocakpara volt

.
Lilisgabi, Boo!
Bondnak teljesen igaza van! Látjátok én is milyen jól elvagyok vele, pedig utálom

!
Neeeeemiiiisiiigaaaaaaz, módfelett kedvelem őt, főleg hogy ilyen jófej kiscsákót, és egy ilyen ugrómászó(

) szuperhősnőt nevelget

.
Sírás:
A valódi sírás az nálunk fehér holló, na de a hiszi...

. Apánál soha

! Egy hangja nincs, gyönyörűen el van egyedül, vagy együtt is eljátszanak bármivel. Anyánál néha, mert mivel nem síros, hamar reagálok. Maminál állandóan

! Édes jó anyám ugyanis rajong érte, és rengeteget van kézben a bébi, mikor itt van. Ha nem az ölében ül, és "tanulnak", akkor a földön tornáztatja egész nap

. Tegnap mondom neki: Anyukám, tedd le a szivacsra, ott nagyon szeret lenni! Erre anyu: Jól van kicsim! Majd a hóna alá vágott egy plüssállatot, és leheveredett a gyerekkel a földre, és bábozni kezdett neki

. Ezek után peeersze, hogy azonnal panaszkodik a gyerek, ha egydül hagyja

. De hát ez a nagyik dolga, és hála Istennek, nálunk továbbra sem nagyon veti be

.
Kaja:
Reggeli: tejcsi, tízórai: gyümölcsturmix (a lefagyasztott tejet magában nem eszi meg, pedig kiönteni nem vagyok hajlandó, viszont ha teszek bele gyümit 180-at bever belőle

), ebéd: tejcsi, uzsonna: főzelék, vacsora: tejcsi (+ tápi), 3-4 felé pedig megkapja a lefekvés előtt lefejt tejemet, így reggelre van elég

. És lassan estére se kell a tápi, mert megint van elég tejem

. Hiába ittam ezerrel a Lactoherbet, meg szedtem a homeokat, semmit nem hatottak

. Szóval múlt héten vettem MoreMilket megint, és bár rohadtul drága, de nekem naaagyon bevált

! Most megint szépen gyarapszik, és kezdi tologatni az étkezéseket, szóval sztem átállunk a 4 óránkénti evésre. Próbáltam leszoktatni az éjszakai kelésről, és simán vissza is alszik, de később felkel, mert reggelig nem bírja. Viszont ha 5-kor felkel enni, akkor már nem is alszik vissza

. Szóval jobb az, hogy 3-4 felé eszik, aztán 7-ig szunya, mint hogy 5től kukorékol

.
Czigka!
Ez a család-metafora nagyon édes

. 18-án vizsgázom 3-ból, 19-én is van egy, meg 27-ig egy beadandóm... De most egy-két napig olyan vagyok mint egy zen buddha

.