A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo nagyon sok boldog névnapot

és boldog 3. topikszületésnapot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog névnapot, vindo, boldog születésnapot topic :)

Mi nagy döntésre jutottunk, illetve már cselekedtünk is:

Zsófi februártól heti három délelőttöt csanában lesz.

Ma voltunk beiratkozni, mikor indultunk haza, szóltam Zsófinak, hogy menni kelle haza, odajött, adott két puszit, közölte, hogy nem fog sírni, és visszament játszani :shock: Persze végül még hazajött velünk nagy nehezen, d enem bánnám, ha majd élesben is így menne.. :)
Vendég

Vindo Boldog Névnapot!..
Hm most látom a nap is kisütött Neked!

Irina sajnálom h nme jösztök! :(
Viranka tudom nagyon kellemetlen..de jobb elmenni és tudni hogy minden ok. :?

Heni elhiszem h felháborodtál!

Regi jó rég nem írtál magatokról!

Dóri akkor ++++++++++++++h ne legyen baci a mintában!

Panndi milyen volt 3 gyerekkel?

www.womenscare.hu

minden nőnek, fiatal lánynak ajánlom!

Tegnap zenebölcsiben voltunk! emma nagyon élvezet..mindent csinált, a mondókákat, a játékokat, a táncokat..mindent és közben mondta , énekelte...:-) annyira szereti a zenét, táncot... :lol: :lol:
és beszélt egyfolytában..

imádom, mikor vagyunk valahol..lehetőleg sokan, és bejelenti: megyek pisilni, de jövök vissza! és jó hangosan hogy mindenki tudja hova lettünk :lol:

na a tökfőzi kész..( szeretem mert kb 10 perc ) lassan indulok prücsökért...olyan jó h süt a nap :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi biztos így marad..nagyon fogja szeretni..akik így reagálnak..azok szeretni fogják hogy gyerektársaságban legyenek...majd minden nap akar menni! :lol:
Emma is imádja első perctől..sosem volt hiszti hogynem akar menni, vagy maradni...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog 3. szulinapot a topiknak!
Egy kivetelesen szuper csapat jott itt ossze, es orulok, hogy a tagja lehetek! :D
Vendég

Vindo!
Boldog névnapot!

Topic!

CSak így tovább! Még sok 3 szülinapot!

Heni!
Jó, hogy volt lélekjelenléted!
Mérleg: :evil:

B. elvitte B-t autót mosni! Még mindig nincsenek itthon! Mikor fog így aludni!? L. alszik. Mire hazajönnek felkel majd. Utána pedig mennünk kellene a kórházba.
A vadasom kész. Zsemlegombóc nincs, mert reggelire megettük a zsemlét. Senkinek nem kellett a rozsos kenyerem. :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Vindo!Boldog Névnapot! és Boldog 3.Szülinapot a topicnak! :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na, gyerekek agyban, en szusszanok, es kavezok! :D

Heni, ez nagyon gaz, amit a szomszedek csinaltak! Egyertelmu, hogy a javitas koltsege oket terheli. Nem is tudom, ezt hogy gondoltak... :roll:

Irina, de jo, hogy nincs baj! Csodamami? Nagyon koszonom, de tenyleg nem vagyok melto erre a cimre.. :roll:

Maggie, sikeres vizsgat Neket is! :wink:

Panndi, biztos nagyon jo lesz Zsofinak a csana! Mi is erosen gondolkodunk rajta, hogy Raniat par orara beiratjuk egy heten.. O is biztosan elvezne, imad gyerekekkel jatszani. Egy napon pedig a heten talan Alexet is elviszem... :roll: Ezen nagyon gondolkodom, mert meg olyan pici, de vegulis Raniaval lenne, es csak 1 napot 3-4 orat... :roll: Nekem itt semmi segitsegem nincs, es olyan jol jonne par ora egy heten, amikor csak magam vagyok, vagy ha ezt a napot pentek delutanra raknank, akkor Apa is itthon van, igy akar be tudnank iktatni valami kis programot Apaval kettesben... :roll:
Nektek mi a velemenyetek? Vagy nagyon korai lenne? (Mondjuk csak aprilis-majus korul kezdenenk, akkor meg mar majdnem 1 eves... :roll: )
Vendég

Sense még jó hogy már ettem.imádom a vadast! jaj de rég ettem..és senki nem szándékozik csinálni! :-(
Botond akkor ma lehet nem alszik.. :?

zsemlegombóc..sebaj.. :wink: a rozskenyeret pedig szintén imádjuk... :lol: én is szoktam sütni..mondjuk apukám csak az igazi fehérkenyeret hajland megenni, de nekem az már nem igazán esik jól..mi inkábba rostosabb, nehezebb magvasabb kenyereket szeretjük..Emma is szereti szerencsére..többnyire azt kapott eddig.. :wink:

nálunk meg elromlott a garázskapu...most kézzel kell felnyitni, ami nem lenne baj, ha lenne hozzá kiképzés..de nincs, mivel elektromos. :? hívtunk korábban szerelőket hogy nagyon recseg, nagy a hangja...erre befújták vmivel ( mondván be kell zsírozni ) hát pár napja megállt, nem mozdult, apu hívta őket..elvesztek..nem jöttek..szétszedte apu a motorját ..hát kiderült h azért recsegett mert a motor "megette" a fogaskereket! király4 vagy tud apu csináltatni vagy venni kell egy új motort!!! :evil:

Emmának ez annyira tetszett h et hajtogatja hoyg pap megjavítja a fogaskereket, szerelőbácsik nem jöttek, a kapu nem működik....

most alszik, én meg segítek apának kicskit!

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki Szerintem próbáljátok meg..legfeljebb nem tetszik neki....de egy évesen még olyan kis rugalmasak....
már én is nagyon vágyom egy kettesben apával programra!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

ma már totál kiakadok,

Lali elvitte a mérleget a javitóba, hát mondják, hogy ütést kapott a mérleg, mivel meg van csavarodva az alja :shock:
Péntekre tud okosabbat mondani, hogy egyáltalán meg lehet e csinálni :roll: :shock:

A szomszéd csaj, csak annyit mondott, hogy ők vigyáztak rá, nagyon sajnálja :evil: én is :evil:

Vindo BOLDOG NÉVNAPOT! aztán nem hogy berúgsz este :wink:

Panndi szerintem igy lesz élesben is, Péterkével is van, ha valahol vagyunk nem akar haza jönni :shock: jól elvan már nélkülünk is, pedig eddig nem lehetett volna sehol otthagyni. Most meg már hisztit is csap ha jönni kell haza :shock:

SEnse megoszthatnád velünk a vadas illetve a zsemlegombóc receptjét:D
Rozskenyeret nagyon szeretjük:-)

Mesi apukát még nem ismerjük személyesen:-) már örülünk előre, hogy megismerhetjük:-)

Heni
KépKép
heni81

Énénénismerem ZsozsiGegiApát személyesen is :)

Heni, hát remélem!

Meg azt is, hogy jól döntöttünk! Majd elválik...
Vendég

énis ismerem Gegiapát :) :) S R. kicsit itatta is :) :) :)

vo9ltunk Móniéknál :) láttuk Zsozsit,csábító Gegit(ahogy tud nézni aza kispasi :) :oops: ) no meg Grétust(B. a végére már így hívta :) ) Móni ragyog :)
végén jó volt :) sírt Gege,Zsófi,Míra is rákezdett Gréta Bálint meg csak nézte :) :)
reméltem gyerekeim kidőlnek hazafele,legalábbis Bálint :) aha persze végig veszekedtek,felváltva üvöltöttek,röhögtek sikongattak :) már a végén üvöltöttem velük fejezzék már be egaymás szekálását :? hazaértünk B. így szól Mírához: Dedus inkább labdázzunk együtt szerintem :lol: :lol:

Panndi!
biztos jól fogja Zsófi érezni magát :) meg te is :) :)

Niki!
lehet Te nehezebben válnál el Alextől,mint Ő tőled :) próbáld ki max. lesz tapasztalatod :)

:arrow: B. már kezd kómásodni :)

KépKép
viranka

Vindo
Nagyon boldog névnapot!
és akkor Vera neked nem :lol:

És boldog szülinapot magunknak :)

Olvasni még nem volt időm...egész nap foglalkoztatni kellett a csajszim. Délután nem aludt, remélhetőleg este időben fog.

Majd még jövök valamikor

KépKép
KépKép
fleur

Szép jó estét :lol:

Csoda jó volt, hogy itt voltak Mesiék és Virankáék :lol: :lol:
Az 5 gyerkőc hatalmasat játszott, Gegi szenzációsan tud bűvölni a szemeivel :D retteghetnek majd a csajos anyukák pár év múlva :D

Viranka sajnálom, hogy nem aludtak.
Ahogy én bejöttem, adtam cicának tejszínhabot, megette, leült majd beájult.
Amikor felébredt rögtön kérdezte, hogy mikor jönnek újra Bálóék és Zsozsiék :lol: :lol:

Mesi gyertek ti is máskor is.
Zsozsika meg nagyon sokat változott és csakis előnyére.
Tüneményes csajszi :D

Irina de jó, hogy nincs baj :D :D
Ádó jókat mond :lol:
Sajnálom, hogy nem jöttök :(

Heni micsoda szomszédok :?
egyértelmű, hogy kifizetteted velük a javítást!.
Sokszor kell lélekjelenlét a gyereknevelésben.

Panndi biztos tetszeni fog Zsófinak.
Neked meg könnyebb lesz egy kicsit :D

Niki egyetértek Virankával.
Téged jobban megviselne ha Alex is menne :D

Sense én is a friss zsemlét ettem volna :roll: :oops:

Dettyk hogy Panka mennyire nagylány lett :shock:
még mindig szépek a gyermekeid :lol:

Regi írj magadról!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, csajok, Gábortól Davidoff-parfümöt kaptam :shock:
Meglepődtem nagyon, mert úgy volt, nem kapok semmit :roll: Mondtam, hogy nem kell. De a Davidoffot mindig nézegettem a neten meg a boltokban.

Amúgy olcsóbban jutott hozzá, egy ismerősünk piacozik, lehet tőle kérni rendes meg hamis parfümöt is. Ez persze nem hamis, de nagykerből hozta:)

Van képetek a minitaliról?

Heni, megáll az eszem :shock:
Ma nem iszok, nem tervezem :wink: Aztán meglátjuk...

Most nekem sincs másra időm.
MIndenkinek köszönöm a köszöntést
8)

Én már találkoztam Mesi férjével, meg Heniével, meg Kaqkéval, persze Maggie Albertjével is 8)

Mással még nem.

Kép
vindolanda

Panndi, szerintem sem lesz gond, Zsófi stramm csaj 8)

Rugó most elkezdett ragaszkodni a többiekhez benn :roll:
Táncikál velük zenére meg hasonlók :roll:
Megáll az eszem.

Kép
vindolanda

Niki, szerintem ha Rania is ott van, lehet, nem lenne gond Alexszel.

Egy próbát megér, ha nem működik, nem csináljátok.

Tökéletesen megértelek, nekem sincs senkim, Rugó nem alszik nappal, szóval totál K.O.
December eleje óta nem tudtam vasalni :roll:

G. éjjel-nappal dolgozik :roll:

Szóval próbáljátok ki, mert rátok fér :roll:

Rugó egy éves volt, mikor a nagy szigorlatom volt. Vadidegen helyen hagytam ott egy PhD-s lányra, akit még életében nem látott. Kés és fél óráig nem volt semmi baja, az egyetemen tett-vett :roll:

Én viszont rémesen ideges voltam, de nem a vizsga miatt.

Kép
vindolanda

kés és fél óra = két és fél óra

Eszek Túró Rudit :arrow:

Kép
vindolanda

gyerekeim kidőltek :) B. fél órája,m. 10 perce :) csend béke nyugalom :)

gondolkoztam Vindo honnan ismeri Heni férjét :) aztán rájöttem :) :)
milyen kedves G :) :)

Móni jöttök Ti :) :) ígérem csinálok madártejet :) :) de csak azért mert úgy ennék :) zsemlét ettem itthon :) somlóit csak talira viszek :) :) :)
hazafele B. beszólt,ne menjünk haza menjünk buliba :lol: :lol: :lol:

képeket Móni csinált párat :) nagyon nem volt lehetősége mert meg nem álltak 1 pillanatra sem :) bár elején B. haza akart jönni,mert Grétus hozzányúlt az autóihoz :) mikor mondta Móni előveszi a sínpályát vonatokkal fiamnak akkorára nyíltak a szemei :)
Míra meg lelkesen cipelgette Gegit :) szegény Mesinek okozott egy kisebb sokkot(szerintem :) ) főleg mikor odaértünk :)
köszi Móni még1* :)

:arrow: hímezni :) 8)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nem igazán jutok ide, olvasni se tudtam.
Szelike lázas volt a hétvégén, úgyhogy a héten nem vittük bölcsibe. Már egész jól van, valami vírusos fertőzése volt, nem kaptunk gyógyszert az ügyeleten. Orrspray, oscillo, C-vitamin... ilyeneket kapott, + ACC-t az orrfolyásra. Most kicsit köhög, úgyhogy kapja a Stodal szirupot. Eddig Apa volt vele itthon, holnap és holnapután meg én leszek.
De Apa nagyon bénázott, egyik nap a gyógyszerét felejtette beadni neki, másnap meg lefektette pelenka nélkül, frankón be is pisilt, mindegy csupa pisi lett, a matrac is.. sikálhattam... :evil: Az ebédjét odaadta neki délelőtt, aztán felhívott, és megkérdezte, hogy mit ebédeljen... :shock: na, ezen már röhögtem... :lol: tiszta őrület. Tényleg ennyire bénák a pasik, vagy én fogtam ki... ?????

Szeli közeledik...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Boldog 3. topikszülinapot! :)

Regi, jaj, de biztos nagyon igyekezett... Bocsánat, tudom, nektek nem volt vicces, éde én elmosolyodtam... Az én párom is alakít néha, de meg kell hagyni, ügyes apuka. :)

Jó lehetett a minitali! :)

Panndi, jó lesz Zsófinak! ;) Mibe kerül a csana?

Megyek, mert szanaszét vannak a gyerekek...

Kép
Kép
Kép
zdori

Bizony, jó volt a minitali nagyon!!!!! Móni! Köszi még egyszer! :D :D :D
Én csak lestem, mennyit fejlődtek a kicsik, Mira is már olyan nagy lány... Bálóval is, Grétivel is lehet kommunikálni.. Idáig ugye ilyen nem volt.
Bizony, Mira néha ide-oda cipelgette Gegit, engem meg a frász kitört, Veráék meg csak rötyögtek rajtam. :)
Zsozsikám rettenetesen jól érezte magát. Hihetetlen klasszul eljátszott, élvezte nagyon a gyerektársaságot. Már látom, oviban nem lesz gond. Egy baj volt, hogy eljöttünk. Gegi nagyon álmos volt, ő azért hisztizett, Zsozsi meg azért, mert el kellett jönni.
Kocsiban kereste Grétit: hol van Gréti? Vissza akart menni. :)
Bizony sokat változott, engem is meglepett, hogy gyerektársaságban nem anyás.
Bálint szépen beszél, teljesen jól lehet érteni, és valóban gúvadtak a szemei (de valami félelmetesen leakadt :lol: ) a vonatsínre.
Gréti is nagyon sokat változott! Egy-két játékot azért persze visszaszerzett magának (na jó, melyik gyerek nem), de nem volt lökdösődés. Sőt, ahogy megjöttünk, Gegit és Zsozsit is "lesmárolta" :lol: , de annyira, hogy gyerekeim dőltek jobbra-balra. :lol:
Édesek voltak na, én is jól kikapcsolódtam.
Várjuk ám azt a pár darab képet!!!! :)
Viranka! Mikor megyünk hozzátok madártejet enni? 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Éljen Vindo, és a Topik!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Boldog névnapot Vindo!!

Boldog topic szülinapot mindenkinek!! :D

Maggie: Azért nem jöttem mert nem volt uh-n mert megjött végülis majd hétfőn megyek akkor kaptam másik időpontot,de kedves vagy hogy érdeklődsz.

Vera,Móni,Mesi: Háát csajok irigykedem rendesen a mini tali miatt de remélhetőleg 23-án találkozunk :D

Regi: Szeli és Apa :lol: :lol: Annyira jó mikor ők vigyázznak rájuk.Nálunk főleg a sál marad el vagy a sapkát nem köti be rendesen mikor jönnek értem :D de simán leteszi aludni pelus nélkül Peti is :D

Bölcsi: Képzeljétek tegnap mikor Peti ment érte szólt a gondozónő hogy mondogassuk itthon Petrának hogy mással is játszon ne féljen a többiektől ennyire :oops: :roll: Elég rosszul éreztem magam emiatt hogy mi lehet a baj mit rontottunk el vajon :roll: És itthon kérdezgettük vagyis inkább próbálkoztunk kiszedni belőle mi a baj bár teszem hozzá csak szavakba beszél de azt is nagyon keveset :oops: és közölte hogy a csoporttársa Bogi megütötte(Petra úgy mondja hogy bummot kapott).És másnap csak Peti érdeklődött hogy mi volt a baj mert Petra ezt hajtotta itthon.A gondozónő tök sértésnek vette és közölte Petivel hogy szerinte mit csinál egésznap?a gyerekeket figyeli.Mire mondta hogy ő ezt nem kétli de akkor mi volt a baj a Bogival? Erre mit mondott hogy mikor a Petra elkezdett sírni pont nem látta mert épp háttal állt nekik és nem tudja hogy mit csinálhatott a Bogi :shock: :roll: Jó gyerekek aláírom mert mindenhol előfordul...De a gondozónő miért veszi fel ennyire?Olyan idegesítő.... :roll:

Bocsánat a litániáért :oops:

Panndi: Szerintem is Zsófi pikk pakk be fog illeszkedni tök jó lesz neki :D

Vera: Akkor jössz hétfőn??? Lesz időm utána bőven tududnk dumálni is :wink: ha ráérsz :roll:

Vindo: Akkor ért meglepetés rendesen :lol: legalább eltalálta mit szeretnél :D

Fleur: És milyen a két gyerekes élet? :D Dani éjjel sokat kel?

Sense: jó olvasni rólatok. :D

[b]Meryke: Jösssz a talira??[/b]

Kép

Kép
agica1126

Vindo, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

ÉLJEN, ÉLJEN DRÁGA TOPIKUNK MÉG SOKÁIG!

Aranyosak vagytok, hogy írtatok, de higgyétek el, én sajnálom a legjobban, hogy nem lehetek ott a talin.

Kép
Kép
irina

Megyünk horror-filmet nézni 8) 8)

Nap közben jól haladtam a dolgaimmal :wink:

:arrow:

Ágica, ez a bölcsőde elég érdekes hely :evil:

Regina, G. is ilyen, de lelkes :lol:

Boldog topik-szülinapot :!:

Csinálok egy forró kakaót 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Bezzeg a múltkor nem jöttetek Mesi és Viranka család :evil: :lol:
Akkor még + 2 gyerek lett volna.
Meglepődhettetek volna, h az én lányom milyen sértődős és hisztis tud lenni (korábban abszolút nem volt rá jellemző gyerek társaságban) és hogy Dani mekkora. :)

Én gyerekeim is alszanak Lilla 8, Dani fél 9kor egy hatalmas trotty után elájult, persze esélyem nem volt tisztába tenni és alvó gyereket én nem piszkálok.....

Eddig Eli Stone-t néztem, de a fene vége lett a 2. évadnak is és nem biztos, h lesz 3. mert ahogy olvasom nem megy a sorozat...:( :(

Na pusz :)

KépKép
KépKép
fleur

Vera én is megyek madártejezni :) állítólag jót tesz a tejnek :lol: jó indok nem?? :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Olyan jókedvűek vagytok, lányok! Nagyon örülök! :)

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

jó reggelt :)

B. felkelt bakker f5kor :evil: :evil: nem hiszem el ezt a kiskrapekot :? tegnap nem aludt semmit sem reméltem legalább 6ig csend lesz :) Vera tervez....
Apát bevittem dolgozni éljen a sztrájk,Nagyi elhajtott B. olvasgat :)
Regi!
bocs de én is jót röhögtem :) igen Apák ilyenek :) R. múltkor pulcsit oviban hagyva csak kabátban hozta haza Mírát :) de képes volt elaltatni B-t úgy h. nem etette meg :shock:
Fleur!
mi mentünk volna,de B. elkezdett csúnyán köhögni és inkább kihagytuk :) igen madártej jót tesz a tejnek :) :)
jövő héten vmelyik nap?

Dóri!
érdemes rossz kedvűnek lenni? ha bajunk van kiírjuk oda :wink:
Danival mi van? kiderült mi baja van?

Ági szerintem jó lesz,szombaton mindenféééleképp hívlak legkésőbb,mert Apuéknak de, programjuk van aztán tudok csak elszabadulni :)

:arrow: támad törpe :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Én ma nem túl jól. Leszakad a derekam, fáj a hasam és még taknyos is vagyok :?
Grétike tegnap oly nagyon kifáradt, hogy ma reggel 1/2 8-ig aludt (éljen, éljen) :lol:
De jó volt. Csak lustiztam, még Z-t se kisértem ki.
Ő megint kocsival ment a hülye BKV sztrájk miatt :twisted:

Fleur naná, hogy gyere a madártejes partira :lol: :lol:
megeheted majd az én adagomat is :lol:

Jövőhéten van a nagy tali is, vagy rosszul emlékszem :roll:
Megnéztem, akkor van.
Azt követő héten esetleg Viranka?

Vindo jó volt a film?

Ágica ez nekem kezd úgy kinézni, hogy a gondozónő fog szólni azért is ha adtok Petrára sapkát és azért is ha nem :roll:
Erre nem tudok mit mondani :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Móni vigyázz magadra!

Este meg próbálok képet tenni ha meg találom a kártya olvasót.

Később jövök most megyünk vásárolni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jo reggelt! :D

Moni, probalj meg kicsit pihenni ma...mar ha Cicus engedi... :roll: :)

Koszi lanyok a velemenyeket, hat igen, mar a gondolattol is osszeszorul a szivem, aztan elojon az onzo enem is, aki szeretne egy par ora szabadsagot... :roll:
Ha Rania nem lenne, nem is jutna eszembe, de szerintem Raniaval tok jol ellesz, lehet, azon akadna ki, ha o nem mehet...ki tudja...meg hat amugy is csak par oraban gondolkodom hetente, ez tenyleg nem nagy ugy... :roll:
Rania tuti, hogy nagyon elvezne, meg el kell kezdenie mindenkepp a tarsasagba jarast, hiszen jovore iskolaba megy! :shock: Iden szeptembertol meg mehet "pre-school"-ba, ahogy itt hivjak, heti 16 ora ingyenesen jar. Oda termeszetesen vinni fogom.

Viranka, Balo jo koran kelt... :shock: Jo lehetett a tali, ugy irigyellek mindig Titeket ilyen esemenyek kapcsan! :(

Vindo, jo kis meglepid volt akkor! Ezek szerint nem ittal tegnap este? En megint boroztam egy kicsit, de megfajdult a fejem tole...biztos valami sz@r bor volt...

Holnap jon anyosom vigyazni a gyerekekre, mi meg megnezzuk vegre az Avatart! Nem is emlekszem, mikor voltunk moziban utoljara.. :roll:
Vendég

Ja, kepzeljetek, multkor, mikor anyosom vigyazott a gyerekekre, jottunk haza, kerdeztem minden rendben volt-e? Erre elkezd neveti, mondja biztos, kiderult lemerult a hallokeszuleke (gond van a hallasaval szinte teljesen suket) es elfelejtett elemet hozni.. Hat en ugy elkezdtem rohogni, elso gyereknel biztos kiakadtam volna, harmadiknal mar ilyenen nem parazok... :lol: (Persze csak poenbol adta igy elo, utana mondta, hogy 5-10 percenkent csekkolta oket.. :D ) Azert remelem, holnap hoz elemet... :roll: :lol:
Vendég

Itt vagyon én is :wink:

Rugó még az ágyban fetreng, dvd-t néz, reggelizik.
Én is reggeliztem, tüzet raktam, kifizettem a kaját, most fel kellene öltöznöm :roll:

Niki, jó szórakozást :!:

Móni, szegény Te, de legalább alhattál egy jót :wink:

Most én is nyolc órát aludtam, és olyan vagyok, mintha kicseréltek volna :shock: Rugó végre kilenckor kelt, tegnap meg fél tízkor aludt el. Mint a régi szép időkben 8)

Hát igen, ennek a parfümnek örülök, ezt a típust férfi változatban is szeretem. Sokáig Gábornak is ilyen volt.
Amúgy nekem elég nehéz parfümöt találni, mert a virágos-nőies illatoktól ki tudok szaladni a világból :roll: Ezeket a hideg-illatokat szeretem, abból meg nincs túl sok. De lehet, van egy csomó, csak nem ismerem ezeket. Nagy szakértő nem vagyok.
De most már van. Még az előző fajta sem fogyott ki egészen. Azt akkor vettem, mikor két évvel ezelőtt volt a névnapom. Rugó három hónapos volt, autósülésben vittük be a boltba :shock:

Viranka, ez a fél öt nagyon durva.
Nekem ez az időpont csak a rémálmaimban jön elő, mint ébredés :x Mikor aludt el tegnap este?

Na, tényleg megyek dolgomra.

Kép
vindolanda

Ez a zenélős babanet :shock:

Hallókészülék :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, parfum-ugyben egyforma az izlesunk! :wink:

En leveszem a hangot a laptoprol, igy nem lehet hallani... :roll:

Ma delutan jon a vedono, Alex 8 honapos vizitjere...Biztos ekkorat nez :shock: reg latta, amikor meg pottom volt..Mar nem az! :D
Vendég

Nalunk is jo ejszaka volt, Rania nem aludt napkozben tegnap, igy mar hnegyed hatkor kidolt, Alex meg negyed 7-kor. Mindketto fel 7-ig aludt. :) Igy csomo mindent csinaltunk Apaval este, a Maltai nyaralast terveztuk, angol comedy-t neztunk, boroztunk, es meg beszelgettunk is! :D
Vendég

Helló!

Írtam a másikba..

Nálunk is korán volt kelés.. B. stresszel ezt nem írtam oda és már korán 6kor vagy előtte felkell,gyomoridegeli magát sz.tem...
varga tünde

Vindo!
tegnap felkelt f6kor reggel.egyész nap nem aludt kidőlt fél7kor,majd ma reggel felkelt f5kor....már kezd tompulni,lassulni,de felpörgött mert át kell emnnünk barátnőmhöz és már rángat is :)

KépKép
viranka

A fenébe is :evil:
Ma se állapodtak meg a tárgyaláson, valószínű folytatódik holnap is a BKV sztrájk :twisted:
Kifizetik vajon a többlet költséget?
A bérlet mit sem ér most és az autó meg benzinnel megy :roll:

Viranka hátha ma kidől délután :roll:

Niki hallókészülék :lol: :lol:
jó mozizást :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, ezt a sztrájkolgatást én sem értettem soha, speciel örülök, hogy most van munkám, korábban meg annak örültem volna, ha lett volna :roll:

De lehet minimalista vagyok.
Meg hát sztrájkolhatnának a közmunkások is, meg a mekiárusok stb.

Nem tennék keresztbe egy csomó embernek azért, mert nekem mondjuk csak 6 % fizetésemelésem van, pedig én 10-et szeretnék.

De ez saját vélemény.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!
No, én is itt. Anyukám még itt van, úgyhogy most jó dolgom van. :)

Viranka!
Hű, ezt a korai kelést én sem bírnám. Mieink reggel 8-ig húzzák, f2-től delelés háromig, akkor keltem őket, aztán este f10, 10-kor alszanak be.

Irina!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira...

Vindo!
Utólag is boldog névnapot!
Örülök, h Rugó adott neked egy jó kis éjszakát! Ez az ő ajándékat. :)

Niki!
Örülök, h jól alakult a Ti éjszakátok is!
Hát én most az ovitól is parázok, ahogy közeledik, úgyhogy én nem vagyok mérvadó abban, hogy elvidd-e Alexot csanába néhány napra, vagy sem. Bár az eszem szerint igenis kell egy kis kikapcsolódás neked is!

Móni!
Sajnálom a derékfájdalmadat. Pici torna? Nem gondoltál rá?
Látod milyen rendes Gréti?

Minitalisokra irigybirigy! :)

Hirtelen ennyi...

Puszi

Kép
gica1

Vindo de rendes, és figyelmes G!

Viranka koránkelés.. :evil: délben kidölt?

Gica de jó h anyud ott van!

Móni sajnálom a derekad

minitalira én is nagyon irigy!!!!

Niki hallókészülék :lol: :lol: :lol: akkor már a jó mozizást nektek!!!

Regi :shock: :lol:

Mi jól!
megszületett egyik barátunk kislánya.....apa tejfakasztó buliba megy este... :?

KépKép
kaqk
Debrecen

jaj tegnap kaptunk 2 óra kimenőt...sétáltunk, beszélgettünk.jó volt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

TEgnapi elmaradásomat ma sikerült behozni 8) mivel tegnap ideges voltam a mérleg miatt nem csináltam semmi házimunkát, igy ma sok volt, de meg van:-)

Gyerekek is alszanak, igy egy kis szabadidőm is maradt 8)

Móni bizony most lesz tali a jöv héten, majd beszéljük meg, hogy ki mit hoz 8) hogy legyen valami kaja szerű is :roll: sok lesz a távolról érkező. Én bevállalok esetleg egy pulyka tekercset 8)

Kaqk tejfakasztó buli

:shock: na ezt igy sem hallottam még :roll:
Biztos jót tett a séta. Mi is voltunk tegnap előtt este, igaz gyerekekkel, de úgy is jó volt.

Vera én továbbra is csak azt tudom tanácsolni, hogy na hagyd felkelni reggel olyan korán. Nekem is kelt Péter ha emlekszel, de szépen idővel megszokta, mig sötét van, alszik a kukori, ő sem kel fel. Igy ma már f8 ig alszik :D időbe telt, de megszokta a szervezete. Igaz ő reggel 6 körül iszik kakaót, amit valaki becsempész a szobájába az ágyába egy hűtőtáskába 8) ő ezt megtalálja , megissza és még alszik tovább 8)

Délutáni alvással szintén igy volt, mindig csak egy órát aludt, majd egy óra után befeküdtem mellé, igy lett 2. Aztán megszokta és azóta is alszik egyhúzomban 2 órát.

Én a délutáni alvást sem hagyom ki soha, ha álmos , ha nem, alvásidő van, oviban is lesz, azért jó ha megszokják.

Vindo parfüm 8)

Heni
KépKép
heni81

Tejfakasztó buli nálunk is divat 8)

Hoztam fotókat :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Panndi!
át kell mennem hozzátok megcsodálni a lányokat :lol: :lol: Zsófi hajával mit csináltál :) nagyon csajos hosszú lett :)

Heni!
ma reggel 1 órán keresztül próbáltam visszaaltatni :( kapott tápit is,de nem akart aludni :( sötét volt lámpát kihúzva tartom :(
ált. du alszik,csak ugye tegnap felpörgött :)

:arrow: felkelt :)

KépKép
viranka

Vera, hajrá, gyertek, itthon vagyunk holnap délelőtt is ;)

Semmit, egyszer csak megnőtt :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: