Sziasztok!
Julcsi, szuperek a képek, én is most akarom majd feltölteni, de jó lenne, ha átküldenéd, mert vannak pillanatok, ami neked jobban sikerült
Mazska, még nem tudok pontos napot, de ahogy meglesz rögtön megírom, nekem mindegy hol találkozunk, csak találkozzunk

Mi járunk mindenhova Málnussal, ez az influlenza járvány nekem továbbra is sántít....
Ha úgy alakul, hogy kedden jövünk, akkor szívesen csatlakozunk Boniékhoz is!
Zsófi, köszi, hogy felajánlottad a képeket, de Csandi megelőzött, és mindent átküldött, ezúton is köszönöm neki!
Boni, örülök az új gépnek, legalább valami jó is van, és nagyon édesek Zsigiről a képek!
Betegeskedőknek jobbulást!
Ritus neked kitartás, mostanában Málnus is kicsit nyűgösebb, ezer oka lehet, reméljük, hogy nem a kistesó! Örülök, hogy jól vagytok!
Katica, rólatok is jó hallani! Szerintem Pistike és Málnus alvása hasonló lesz. Nekünk ha jó éjszakánk van, akkor kettő körül, és 6 körül kel, szopizik és alszik tovább.
Kata, nekem is rosszul esett, amikor színházban voltunk, órákig ott hagytuk anyósnál, és amikor megjöttünk, igazából nem is érdekelte...ilyenek az anyák
Biztos sok mindent akartam még, de kicsit fáradt vagyok a tegnapi naptól...Lackó megfürdette Málnust, és altatás közben kidőlt, előbb mint a gyerek
Szilvi