Onlány: férfiból vannak, ha valamit megtiltasz, úgyis megteszi. A bosszúval meg nem mész semmire, hagyd a fenébe, a váza sajna attól még törött, és még jól össze is vesztek. Nem éri meg, az a fontos, hogy most nyugiban legyél.
Torna: van egy nagyon gyenge tornadvd-m, ami nem is torna, csak átmozgatás, de amikor azt csináltam, híztam tovább. Aztán megszereztem a Rubint Réka kismama tornát, és azt nyomom, ezzel megállt a hízás. Nem kedvelem RR-t, meg az egész Norbi csapattól kész vagyok, de más tornát nem tudtam szerezni, és végülis jól bevált.
Én Danival hiperkeveset híztam, pedig azt és annyit ettem, amennyit akartam. Ez a teljes terhesség alatt 5,5 kg-t jelentett. Most viszont a 12. héten már plusz 3kg, a 22. héten plusz 5, 24.-en 6. Azóta tartom ezt a súlyt, ami biztos, hogy a tornának köszönhető, mert mindent ugyanúgy eszem (csoki, süti), mint előtte.
Nekem azt mondta a doki az első terhességnél, max 10 kg-t hízhatok, ha túlmegyek rajta, addig fog cseszegetni, amíg vissza nem fogyok a plusz 10-re..
Red: nem vagy hülye! Én is mindig korábban szeretnék szülni. Most is mondtam a fiamnak, hogy két héttel előbb jöjjön, meglátjuk mennyire lesz szófogadó.

Én türelmetlen vagyok, és már szeretném a kezemben fogni.
Gota: nem irigyellek a kezdeti hányós időszakért.. Egyébként a lényeg, hogy a baba rendben legyen, és ha 4 hét alatt 1kgot hízott, akkor rendben is van.
Pénteken voltunk 4d uh-n. Nem nagyon akartam menni, de mivel Daniról is van dvd, legyen a másik babáról is. Hááát, ismét nagyot csalódtam. Az ára 3000-rel több lett, mint a telefonban mondtak, a minőség pocsék, életlen még a 2d-s rész is, gyakorlatilag semmi nem vehető ki. A 4d-t akár a kukába is dobhatjuk, annyira semmi nem vehető ki. Persze szegénykém a végén már menekült, elbújt, úgyhogy aztán már végképp nem lehetett róla képet készíteni. Összességében rövidebb időt töltöttem bent, mint amennyi a vizsgálat ideje lett volna, többet fizettem, csak még azt nem tudom, miért is fizettem egyáltalán, mert semmit nem látunk a dvd-n..
Némi vitába is keveredtünk ott, aztán odadobtam a pénzt, fogtam a dvd-t és se köszi, se viszlát eljöttem..