A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » A C:2100 érték terhesség alatt

Kép

Kép

Kép

000kata

Sziasztok

LKata +000Kata + reni
Olyan édesek vagytok mindannyian a képeken hogy csak csuda :):):)

Liza 2 napja megint nagyon nyügös, éjjel éjfélig is fenn van, szerintem beteg lessz,kerülgeti valami :(

Amugy meg Karácsonykor elkezdett menni és már tökre belejött,most már futni akar,csak nem megy neki még :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa: csak nem lesz beteg Izus,lehet ez az összevisza idő vagy a fogacskája.Nagyon ügyes hogy már igy tud menni.
Hogy teltek az ünnepek?képet kapunk?

000kata

B.U.É.K !!!!!!!

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Nagyon Boldog, sikeres, és békés Új Esztendőt mindenkinek!
Jó egészséget minden családnak!
:D

Nagyon édesek a képek :D
Kata..nagyon szép karácsonyfátok volt! Aranyosak vagytok! :D

Ancsa...Liza kiegyensúlyozottabb? Lehet hogy a fogacska. Nem bújt ki azóta?

Képzeljétek Norbinak 10 foga van kinnt, és most látom hogy napok kérdése és jön a többi! :shock: :D De jól viseli.
Apja megszerezte az Alma együttes új DVDt, azt nézi folyton, táncol, pörög, nagyon édes! :lol:

Kissé fáradt vagyok még, mert szilveszterkor is sokáig fennt voltunk. Norbi jól aludt, pedig volt ám felénk petárdázás!
Itt az új év! Hihetelen hogy repül az idő! :shock: :( Kicsit sajnálom, mert olyan gyorsan felnőnek a gyerekek! Nem?
Jaaaj, nekem meg hétfőtől fogyóznom kell (megígértem magamnak) :? Csak tudnám hogy csináljam hogy ne adjam fel 3 nap után. :(

Többiek?

Kép
Kép
lovaszkata

Olyan nagyfiús, nem? :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata:nagyon édes Norbika,igen olyan nagyfiú már :lol: Kevin is :lol: :lol: Nagyon hamar felnönek :cry: én nem akarom :lol: :lol: :lol: Na lesz kistesó???én ugy szeretnék egy kislányt ,olyan jó lenne.CSak olyan rossz h már csak 2 évig lehet otthon lenni hova raksz egy 2éves gyereket?én nem adnám bölcsibe :? de ha változna 3ra belevágnék.Nem tudom igy mi legyen.Te ezt hogy gondolod?

000kata

Sziasztok!

Boldog Új Évet kívánunk nektek!!!

Ancsa:Jajj,de jó akkor már Liza is megy nagyon ügyes :D Gratulálunk :D Hogy vagytok?Krisznek meg folyik az orra,de szerintem a fogacskától,mert jön a 9.fogacska :D

L.Kata:Tényleg nagyfiú már Norbika is :D Hogy repűl az idő :cry: Hát nálam lehet kilőve a fogyókúra,mert lehet kistesó van ma veszek tesztet.Valahol örűlnék neki valahol nem.De,ha van akkor megtartjuk az biztos.Kitartást a fogyókúrához.Azta jól haladtok ti is fogacska ügyben :D Meg viseli nagyon?Vagy észre se venni?Hát én már kb.2 hete fáradt vagyok szinte egyfolytában nem tudok annyit aludni,hogy azt mondhassam nem vagyok fáradt.Már délutánonként is alszok Krisszel együtt.Mert estig nem bírom ki.

Kata:Nagyon aranyosak vagytok a képen :D Szép fátok volt :D Hát nálam meg,ha esetleg tesó van akkor hiába vették fel Kriszt a bölcsibe nem fogják bevenni :cry: Hogy vagytok?Hogy teltek az ünnepek?

Többiek merre vagytok????

Most megyek,mert görcsöl a hasam lepihenek attól elszokott múlni.

Majd hozok képeket :D

Puszika

Kép
Kép
reni_24

Pár kép :D

Kép

Kép olyan nagy vagyok,hogy már a villanyt is elérem :lol:

Kép

Kép Anya és Krisztián :lol:

Kép :D

Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Reni:nagyon édes Krisz :lol: és azok a gyönyörű szemek :lol: :lol:
Kivi vagyok tesora,miért nem ma csinálod meg a tesztet én nem birám ki holnapig :lol: Mikortól kezdené A BÖLCSIT kRISZ?NEM FOG SIRNI H ILYEN ANYÁS?

000kata

Kata:Ma reggel csináltam meg csak rosszul :oops: 5 percig kellett volna a pisibe tartani minimum én meg kb.1 percig tettem bele :oops: Hajnal negyed 4kor csináltam alig láttam :oops: :cry: Ma veszek másikat.Én Krisszel is reggel csináltam meg,mert az biztosabbat mutat.És a korai terhességet is kimutatja.Köszi aranyos vagy :) Szeptembertől kezdené a bölcsit.Nem hiszem,mert anyuéknál is olyan jól eljátszik kishugommal,hogy észre se veszi,ha nem vagyok ott :shock: :lol: Ha gyerekek vannak akkor nem anyás. :D Neked mennyi volt az oltás H1N1?Azt tervezem,ha tesó van akkor beadatom majd 3.hónap után meg Krisznek is a bölcsi miatt.Persze,ha nincs baba akkor is,mert lehet nyáron elkezdjük a tesó projektet.
Ti,hogy vagytok?

Többiek merre vagytok?Hogy vagytok?

Puszika

Kép
Kép
reni_24

Reni: jol teszed hogy beoltatod magad a bölcsi meg teso miatt.Nkem az oltás 2000volt és a beadásért nem fizettem,kevinnek ingyen volt.Késöbb jövök mert Kevin vajjal dobálja a kutyát :shock: :shock: :shock:

000kata

sziasztok!

Reni....de izgi, lehet jön a tesó? :lol: Akartátok?
Kismamáknak az oltás ingyenes! Mindenképp adasd be!
De ne várj 3. hónapig, hidd el nem árt az első hetekben sem.
A baba nem kap a védőoltás anyagából semmit, majd ha megszületik akkor a szpoival kerül az immunanyag
a szervezetébe. Ezt én megkérdezte, tuti így van! :wink:
Isteni aranyosak a képek!Ezek a szemek! :shock: :D

Kata...Nálunk el lett csúsztatva a tesó projekt! Egyrészt mert fogynom kell, másrészt mert jó lenne ha Norbi egydül lépcsőzne,
nálunk sok a lépcső. s ha veszélyesztetett leszek mint Norbinál is, akkor nem fogom tudni cipelni. :?
Reméelem visszaállítják a 3 éves Gyed/gyest :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Ja és 12 fogunk van!!! :D

2 hét alatt 4 fog nőtt. :D :shock:

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata: jó lenne ha visszaállitanák,van rá esély???
Akkor mikor szeretnétek a tesot?én valószinű ugy szeretném h 2 legyen kevin mikor megfogan és 3 mikor születik.De ez még nem biztos.
Hogy vagytok.Mesélj

000kata

Sziasztok!

Hát megcsináltam a másik tesztet is és az is negatív lett így nincs kistesó sajnos :cry: De valahol most jobb is,mert anyóssal kezd eldurvulni a helyzet így most albérletet keresünk,mert szerintem Krisz is azért sír néha ok nélkűl,mert én mindig ideges vagyok :cry: Ha esetleg tudtok valami albérletet légyszi szóljatok.Sajnos kauciót nem tudunk fizetni,mert annyi pénzünk sajnos nincs :cry: De jó lenne elmenni innen,mert teljesen kikészülök itt :cry: :evil: Előre is köszönjük a segítséget.

L.Kata:Hát jó lenne,ha vissza állítanák a 3 évet majd.Köszike aranyos vagy :D Nem semmi ti is fog gyárosok vagytok? :D :lol: Nekünk még csak most jött ki a 9.fogunk rágófog :D

Kata:Hát akkor én is beadatom,mert jobb félni mint megilyedni.Krisznek is beadatom.Köszi az infót.

Ancsa:hogy vagytok?

Mennem kell.
Puszika

Kép
Kép
reni_24

sziasztok!

Ancsa...hol vagy???Remélem jó vagytok?

Kata...hát, mi annyit nem várunk, bár kitudja. :roll: Majd ahogy összejön. Most márciusig védekezünk az tuti, remélem addig fogyok is pár kg-ot. Most kevesebbet eszem és nincs kenyér, süti :roll:
Kéne mozogni is, tegnap tornáztam is, de itthon nincs akaraterőm. :oops: :( Jártam konditerembe, az tök jó volt de bezárták! :( Nincs itt semmi jó hely.
Ez a baj a vidékkel.

Amúgy jó vagyunk, köszi. Sajna apa megint sokat dolgozik. Ma is meló után még angolra megy.
Ilyenkor későn jön, fél 8 körül. :cry: Norbi is hiányolja, mert úgy megszokta az apját ünnapak alatt.
Most alszik, ha felébred kimegyünk, esett sok hó, kicsit játszunk, amég van.Holnap úgyis olvadni fog. :?

Reni...sajnálom az anyós problémát. nekem szerencsém van vele, bár lehet együtt nehéz lenne lakni.
Mi az én szüleim házát bővítettük, itt lakunk. De ezt már írtam.
Nagyon szuperül megvagyunk.Páromis szereti őket.
Nem ismerem Pestet, én nem tudok semmi albit :(
Sajnálom a tesztet, biztos beleélted magad. :( Majd legközelebb. :wink:

Hétvégi képeket hoztam: Norbi és a kis barátnője , Lara (aki 16 hónapos)
Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata:nagyon édesek a képek. :lol: Aranyosak együtt :lol:

Reni:te mit fogsz dolgozni?

000kata

L.Kata: 15hósan mi is 2 szurit kapunk. a kötelezöt és a prevenort.Szegények miért kell egyszerre kapni. 3-4-5 hósan is 2öt kapott mindig :cry:

000kata

vagyis 4-5 hósan is kapta a kötelezö mellé a prevenort.

000kata

Sziasztok!

Norbi beteg lett! :( Mégsem a foga a baja.
Reggel is már 38 fokos láza volt és berekedt, úgy nyikorog, hörög mint aki fuldoklik csúnyán köhög is néha, és zajos a tüdeje.
Nem eszik és nyűgöske! :(
Levittem reggel az orvoshoz, baromi sokat késett a doktornő áltítólag ez mindíg így megy. :twisted:

Addig a védőnővel dumcsiztam, nagyon kedves volt, lemérte Norbikát.
Hossz :82-83cm (nagyon nehéz volt megállapítani)
Súlya: 11,45 kg(pelusban)
Fej körfogat: 47cm

Kaptam egy könyvet tőle, a hisztiről és sok jó tanácsot is adott, mert meséltem hogy kicsit hisztisedik a gyerkőc.
Na a doktörnő légcsőhurutot állapított meg és picit piros a torka is. :cry:
Kapott homeos golyót, meg köhöségre szirupot, és ha esetleg fuldokolna vagy kruppos köhögése lenne akkor írt ki szteroidos kúpot.
ki is váltottam de ermélem erre nem kerül sor. :roll: Mehet a nurofen ha lázas.Csajok, otthagytam 6 ezer forintot! :shock: :evil:
Mondta hogy párologtassak, és szellőztessek, ne legyen túl meleg...stb.
De ezeket én is tudtam már.
szóval ez van sajnos, most alszik!

Mindenkienk puszi, most mennem kell!

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata: juuj szegény Norbika sajnálom.Remélem hamar meggyogyul.Drágák nagyon a gyógyszerek ,Kevinnek amikor a füle volt begyulladva 2* egymás után 14 ezeret fizettem gyogyszerre a 3 hét alatt mire meggyogyult.Szomorú és akinek nincs pénze hogy váltsa ki?
Sok sok gyógypuszi Norbikának

000kata

Kép

Kép

000kata

Sziasztok!

L.Kata:Szegény Norbika :cry: Jobbulást kívánunk neki!!!Sok-sok gyógy puszika neki!!!Hát tudod nekem is jobb lenne anyumékkal,de sajnos ők albérletben laknak így oda nem mehetünk.Mi is akartunk ide tetőteret,de anyósék kibírhatatlanok így ez kizárva.Most vidéken nézelődünk lakást hátha olcsóbban tudnánk venni mint pesten.De pesthez közel szeretnénk maradni.Hát majd meglátjuk mi lessz.Piri még mindig nincs hó végéig várok,ha addig se lessz semmi akkor elmegyek dokihoz.Hát igen eléggé beleéltem magam,de a sors nem így akarta biztos oka volt,mert aznap vesztem össze anyóssal.Az jó,hogy jól kijöttök :D Nagyon édesek a gyerkőcök :D Szép nagy Norbika :D

Kata:Nagyon édesek a képek :D Klassz a hóember :D Őszintén megmondom,hogy még fogalmam sincs,hogy mit fogok dolgozni :oops: Szakmámba nem nagyon szeretnék,de ha más nem lessz akkor vissza megyek eladónak valamelyik boltba.Múltkor találtam is 100ezer forintot lehetett volna vele keresni.Remélem majd augusztus-szeptemberben is lesznek ilyen állások. :D

Ancsa:Merre vagy?????

Mi is betegek vagyunk folyik az orrunk kicsit megfáztunk,de nem vészes hál istennek homeózunk meg panadolozunk.

Most mennem kell .
puszika

Kép
Kép
reni_24

Reni:jobbulást nektek is.Remélem sikerül valami jo melot találnod.

L.Kata:meggyogyult már Norbika?jelentkezz

000kata

Sziasztok!
Kata, Reni köszi!
Kata..Édesek a képek! :D kedves tőled hogy hiányolsz! :D Sajna nem úsztuk meg könnyen a betegséget. :roll:
Norbi rosszabbul lett, kórházban voltunk! 8-án fektettek be, Norbinak súlyos gégegyulladása lett, összeszűkült a gégéje és majdnem megfulladt nekem csütörtök éjjel.
Péntek reggel levittem a háziorvoshoz,teljesen rekedt lett a hangja és sípol, hörög mikor levegőt vesz és 39 fokos láza volt. :(
Azonnal kórházba küldtek, még az orvos adott neki két puffot(szteroidos gyógyszer amit ilyen babyhaler nevű kütyüvel kell befújni)
és a kicsi ordítva de belélegezte, attól jobban is lett.
Akkor már nem evett, és a mellkasa elégg behorpadt a levegővételnél.Nagyon rémisztő volt. :cry:
Szerencsére a Tatabányai kórházba volt anyás szoba és mert be vagyok oltva így benntmaradhattam vele.
Amúgy látogatási tilalom van!
Nővérek nagyon kedvesek voltak, és az orvossal is elégedett vagyok. Kapott branült is a kis kezébe , hogy oda kap gyógyszert, infúziót, és onnan vesznek vért is ha kell.
Szerencsére infúzió nem kellett mert ivott rendesen.a torka fájt mert enni alig evett. Fogyott is a kicsikém!
Kapott ott kezelést, inhalálást, napi 4x . Most láza már nincs, az elmúlt éjszakát kibírtuk fulladás nélkül, de rá kellett nyitnom
az ablakot és ment a hidegpára is.már eszik és jó kedvű is.
De a kórházban is vidám volt, pedig rajta volt az a kötés, ki volt merevítve a kis keze, hogy ki ne tépje a branül csövét.
Itthon csak inhalálni kell, vettem egy inhalátort, amit olcsobban felírtak receptre a kórházban, és köptetőt kell szednie.!
Már kezd köhögni hurutosan, ez jó jel, szakadozik fel a cucc!
Nagyon nehéz volt a kórházban, alig aludtunk, norbinak furcsa volt az a vas rácsos ágy meg a hely a szagok... :roll: :(
szóval már nagyon jó volt itthon aludni, bár én sokat nem aludtam mert hallgattam a légzését. :wink:
De már meggyógyul és már rosszalkodik!
Férjem olyan aranyos volt, kitakarított mire hazajöttünk :D

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata:Jújjjjjjj szegénykém :cry: Sajnálom,hogy ennyire beteg volt Norbika :cry: Nagyon szörnyű lehetett :cry: Belegondolni is rossz :cry: De örülök,hogy már jobban van maradjon is így.

Kata:Köszike már jól vagyunk :) Holnap megyek meló ügyben anyu talált nekem igaz 3 műszakos,de most muszály már elmennem melózni,mert találtunk jó áron lakást teljes bútorzattal és úgy döntöttünk,hogy megvesszük és így muszály elmennem,hogy tudjuk fizetni a törlesztőt meg ilyenek.Nagyon szép kis lakás 57nm-es :D Igaz a 4.emeleten van,de kell a testmozgás úgy is :lol: Remélem nem viszik el az orrunk elől,mert teljes bútorzattal eladó és nagyon jók a bútorok így jó vétel lenne.Csak a kiságyat meg a ruháinkat kéne vinnünk :D Légyszi drukkoljatok,hogy meg tudjuk venni.Előre is köszike.

Ti,hogy vagytok?

Ancsa:Merre vagy?Kezdek aggódni :cry: Remélem minden oké.

Többiek??????gröni,dawn????

Mennem kell.
Puszika

Kép
Kép
reni_24

L.Kata:Tényleg nagyon aranyos a férjed,hogy rendbe tette a lakást mire haza mentetek :D

Kép
Kép
reni_24

L.Kata: Úristen... :cry: :cry: :cry: :cry: Olvasni is rossz,szegények,nagyon sajnálom borzasztó lehetett,de fő hogy már jobban van.Rengeteg gyógypuszit küldök.Hány napig voltatok bent?És ez mitöl lehetett?

Reni:gratula a lakáshoz.Szoritok hogy sikerüljön.Hitelre veszitek?kaptopk hitelt?Milyen melot találtál?

000kata

Sziasztok!

Aranyosak vagytok csajok, már jobban vagyunk. :D

Bocsi ha nem sűrűn jövök, de mostam, vasaltam és Norbika nem igazán van el nélkülem. :? Pisilni se tudok elmenni, mindíg sír ha csak egy percre is eltűnök.
Gondolom ez a kórház miatt van. :( Pedig reméltem már elfelejtette.
Viszont az étvágya remek, újra eszi a főzelékeket, darabos dolgokat, kenyeret.... :lol:
De újdonságok nem izgatják, tegnap palacsintát adtam neki, meg se akarta kóstolni, csak nyomkodta az ujjával :roll:
Amúgy 20 dkg-ot fogyott, én látom rajta, de ha így fog enni akkor hamar visszaszedi .
:lol:
Ez vírus okozta fertőzés, de nem mindenki lesz ilyen beteg, csak egyszerűen a legegőben van, és Norbi érzékenyebb....most már tudom :?
Ha a családban van ilyen, vagy volt lyen jellegű, gégegyulladás, kruppos köhögés akkor számítani lehet rá. :(
De 4 éves korig kinövik a gyerekek! Bármikor kiújulhat sajnos. :(
5 napig voltunk bennt. Szerencsére nem kellett fizetni TB támogatta, még jó hogy én is ott lehettem vele,
mert amúgy nem bírtuk volna, így is szörnyű volt. :(
Már Norbi szépen szuszog, nem hörög. Nem volt gond éjjel.
De azt furcsállom hogy nem köhög, 2 napja még köhögött, de nem sokat és most semmi. :roll:
Pedig azt mondták hogy így fog kiürülni a váladék a torkából is. most akkor ez jó vagy nem jó????????????

Többiek???Most már én is aggódom! :(
Ancsa remélem nem vagytok betegek???

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata: sajnálom,de még jo hogy bent lehettél vele,mert van ahol nem lehet vagy napi 5-10 ezer ft :cry: Igazolnod kellett hogy bevagy oltva vagy csak kérdezték.Nagyon rossz lehetett bent,mit csináltak Norbikával?tudott azért bent aludni,szegények.
köhögés: lehet már felszakadt neki mind,ne aggodj.Már biztos meggyogyul.

000kata

Kata...háát, igen , pont az alvással volt a legtöbb bajunk.Az első éjjel mér 11 óra is elmúlt mire szegénykém sírások közepette elaludt.
Hiába vígasztaltam, vettem magam mellé, de volt jó úgy se. Hiányzott a kis ágya, szobája :cry:
A nappali alvások is nehezen mentek, 2 alvás helyett egy alvás volt, így egész nap nyűgös volt.
Most bezzeg akkorákat alszik itthon :lol:
Voltunk a doktornéninél, tiszta a tüdeje és a légcsöve, nem piros a torka. :lol: A köptetőt abba kell hagyni, ha amúgy se köhög.
Ahogy te is írtad valószínű már felszakadozott.
De még inhalálni kell napi 3x, és nem mehet sok ember közé.
A 15 hós oltást eltoltuk, majd 2 hét mulva kapja.

Nem tudom a többiek miért nem jelentkeznek? :roll: Remélem nincs baj velük.

Pár kép a kis betegről:
Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata:Örülök,hogy már jól van Norbika :D És,hogy minden oké.Norbi előtte nem volt ennyire anyás?Nálam Krisz ezeket csinálja mindig :cry: Ha egyedűl vagyok vele alig tudok valamit csinálni.Nem tudom mi lessz vele,ha elmegyek melózni bár tegnap apával volt egésznap szinte,mert melót kerestem.És mosolyogva várt és olyan nyugodt volt :D Nagyon édes Norbika :D

Kata:Köszi aranyos vagy.Holnap 11kor megyünk beszélni az eladóval.Remélem sikerűl meg győzni,hogy várjon február közepéig.Hát hitelre is vesszük meg nem is :D Fundamentával kombinált hitellel vesszük meg így a törlesztő nem lessz akkora mintha csak hitelt vennénk fel.Így tuti meg kapjuk a hitelt,mert a funda önerőnek számít.Hát a Lidl-be van felvétel és kb.100ezret lehet keresni elküldtem az önéletrajzomat remélem hamar jelentkeznek majd.Ha ez nem akkor megyek 4 órás takarításra ahol anyumék dolgoznak egyenlőre az is jó lessz,mert a gyesem megmarad a munka mellett.

Most mennem kell sajnos.

Puszika nektek!

Kép
Kép
reni_24

sziasztok!

Csak gyors bekukkk!
De látom Ancsa nem járt erre :( mi lehet velük??????

Reni ...beszéltetek az eladóval, megállapodtatok?
Hát, nem irigyellek hogy menned kell dolgozni :( olyan kicsi még Krisztián.

Norbi jobban van, legalább is se hőemelkedés, se rosszkedv.
Néha még érezni hogy picit" fátyolosan" veszi a levegőt, de nem köhög és nem is náthás. :roll:
Remélem kigyógyult rendesen.
Megyek is, mert ma anyóséknál eszünk, én meg sütök valami sütit. De még reggelizünk(Norbi még csak tápszert ivott) aztán inhalálni is kell.
Szép hétvégét!

Kép
Kép
lovaszkata

Jééé, ma vagyunk 15 hónaposak pont! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata:örülök,hogy meggyogyult Norbika.Nagyon édesek a képek azért ottvan a kis huncuttság a szemébe,nagyon szép majd nem gyözöd hesegetni a csajokat :lol: :lol: irtad h ogy Norbika 2* alszik.Ezt hogy csináljátok időbe és mennyit?Kevin egyszer alszik csak és igy s e tudom ágyba tugni 11 elött

Reni:szoritok h sikerüljön,irj ha van valami :lol:

Mi jol vagyunk.Kijött a 9. fogunk :lol: késöbb jövök.

Többiek???

000kata

Sziasztok

Gyors bekukk,rohanok .

Édes minden baba!! :lol:

Norbikának millió gyógypuszi .
Nekünk is van olyan inhalátorunk, ha kell segítség a hsználatban vagy bármi, csak szólj Kata!Oks?

reni
1000 drukk a lakáshoz!Nagyon szorítok

000kata
Mesélj,hogy vagytok?
Édi a kis krapekod :)

Nálunk megint beteg volt mindenki, valami vírust hoztak haza a gyerekek a suliból.
Hányás, hasmenés, láz, persze én megint elkaptam :( Valami nem ok velem, sokat betegeskedek.

Egyenlőre vizsgálgatnak hogy miért nem fogyok diéta ellenére,meg hogy miért hízok továbbra is.
Ha tudok valami konkrétat,majd megírom nektek.

Addig is legyetek jók És egészségesek!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

sziasztok!

Ancsa...végreee! :D De nagyon sajnálom hogy megint betegek voltatok :( , így van ott ahol több gyerek van.
Hát, nagyon kíváncsi vagyok mit fognak kideríteni a hízással kapcsolatban :(
milyen vizsgáltaok lesznek? Pajzsmirigy, vérvétel...gondolom...
Drukkk!

Én csütörtökön megyek a pajzsmirigy mintavételre. :( Eléggé félek tőle, mégis csak nyakonszúrnak, nemde? :roll: :oops: :(
Emlékeztek,meséltem, nekem meg minden évben nagyobbodik a pajzsmirigyem jobb lebenye, és nem tudják mitől. :roll:

Kata..Norbika nagyon jól alszik, és nagy alvásigénye van :D
Ő 6-7 között ébred, 10-11 között leteszem aludni, mert akkor már nyűgös, dörzsöli az orrát.
Néha alszik 2 órát is, de általában másfelet.
Utánna 4 körül lesz újra álmos, akkor alszik még egy órát.
7 órakor eszik(csipeget egy kis vajas kenyeret) utánna fürdünk, megeszi az esti tápszerét,és fél 9 kor alszik el!
Úgyhogy olyan 3 órát alszik napközben.
Külömben nem baj ha Kevin már csak egyszer alszik, mert írja is a szakirodalom hogy 14-18 hós korban áll át a szervezetük 1 alvásra.
De az baj hogy 11-ig fennt van! :shock: :? Hogy bírja? Nem álmos?
Lehet nagyon felpörög az esti játéktól?
Ilyenkor próbálj már nyugodt körülményeket biztosítani, ha lehet ne is szóljon a Tv, ne lássa...ne játszatok hangos játékkal.
Mi este fürdés után magnót hallgatunk(kellemes, gyerekdalokat,halkan), vagy éneklek neki, mesekönyvet nézünk, hogy lenyugodjon. :wink:
Persze minden gyermek más és más, lehet Kevin jobban bírja, nagyobb az energiaszintje. :D
Kajálással hogy álltok?Mit eszik már?

Sajna mennem kell, alvás idő van, Norbi már nem bír magával. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata: pajzsmirigy: nekem is találtak benne valamit goc,ciszta vagy minek hivják.Évente ellenöriztetni kéne hogy nő e d 3 éve nem voltam :? :cry: elkéne menni.
Neked miért kell mintavétel,azt hogy csinálják?nem hangzik zul jol.Nekem azt mondták ha nagyobbodik minig műtét és kiveszik a pajzsmirigyem vagy mit.De ettöl félek inkább el se megyek megnézetni :? :cry:
Alvás: nemtudom kevin hogy birja honnan van ennyi energiája.Nektek van külön szobája Norbikának?nekünk nincs pedig ugy könnyebb lenne.Apa este jön tv-zik,igy kevin nem akar aludni.
Kajcsi: még mindig sokat cicizik de most ugy veszem észre nincs sok tejem,tegnap teljesen kiszivta nem is jött több belöle.Enni eszeget mellette hol keveset hol többet.A szendvicset szereti eszik pár falatot,ma ettünk pörit,nokedlival,izlett neki bár sokat nem evett 7-8 kanállal.Krémturó édességek,puding az menne.... :? már a gyümit se nagyon akarja enni,kedvence volt a banán de azt se eszi 2 karikát kapott be.Nemtudom mi lesz igy,nem sokat eszik.Nem tudom mi lesz ha nem lesz tejem,most megilyedtem hogy elfogy.
15 hós szurit mikor kapjátok?kapjátok a prevenorral egyszerre?mi egyszerre kapjuk majd előre sajnálom szegénykémet.

na megyek sok puszi

000kata

Ancsa:örülök hogy jelentkeztél.Sajnálom hogy betegek voltatok,sajnos a suliból könnyebb hazavinni és elkapni is.
Gyere ám sürübben és kérünk képeket :lol:

000kata

Sziasztok!

Ancsa, Reni...mizu?

Kata...nekünk külön szobája van Norbinak, születésétől így van.
akkor ez a probléma, biztos ezért nem alszik Kevin, ne is csodálkozz ezen szerintem. :(
Nem tudjátok külön szoktatni?Van még egy kis szoba , sarok amit neki ki lehetne alakítani?
Vagy a párod máshol tvzne?Hm?
Ráadásul a TVben csak erőszakot lát, nagyon nem egészséges ez a kis lelkének.
Remélem nem veszed kioktatásnak, de ez sürgősen meg kell változtatni. :roll:

Mi az oltást jövő háten kapjuk, a 15 hósat és a prevenart egyszerre. :? A betegség miatt lett eltolva.

A pajzsmirigy kényes dolog, meg kéne nézetned, nekem is ciszta van benne amúgy.
Csak nekem sokat nőtt ezért vesznek blőle mintét is.
Egy tűvel csinálják, remélem nem fog nagyon fájni. :( Félek!

Jah, más, akartam írni hogy Norbika kukija nem javul ám. :(
Pedig mindíg tornáztatom neki a bőrt. :roll: Picit még gyulladt is. Lehet dokihoz kéne vinnem?
Eddig azt mondták a védőnők,hogy 1 éves korig tilos huzogatni! :shock:
Most meg mást mondanak. Sőt, doktornő célzott is rá hogy huzogatni kellett volna már korábban. :roll:
Valaki azt mondja jobb korán elvinni urológushoz, hogy ne legyen nagyobb baj, és ne emlékezzen rá. Van aki azt mondja hogy 3 éves korban mikor már szobatiszta, akkor kell elvinni. :? Mert úgyis letapadna újra.
Na most legyünk okosak! :evil:

Na, lépnek kell, pussz
:D

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata: nem veszem kioktatásnak,örülök a tanácsoknak.
Van egy kisszoba ha azt annak lehet nevezni mert egybe nyilnak ,kicsi a ház,Lehet akkor megprobálom kiszoktatni kevint ,kirakni az ágyikoját ,mert az kevinnek lett betenndezve,szekrénye,játékok stb-...De az ágya bent van velünk.
Pajzsmirigy: ne félj csak nem fog fájni,gyere mesélj majd milyen volt.És mitöl nö ez?mekkora neked?nekem is elkéne mennem.
Fütyitéma: sajnos mindenki mást mond én ezért nem hallagattam arra aki azt mondta hogy amig szobatiszta ne csináljunk vele semmit mert akkor már késő,kevinnek 6 hósan kezdtem és akkor már teljesen összevolt szükülve de mostanra jo lett.Nektek is jo lesz nagyon sok idő ám ,majdnem 1éves volt mire jo lett.És azért piros az eleje mert ahogy huzod neki nagyon összevan szükülve és feszül szét az nem baj,kevinnek volt hogy berepedt a bör és vérzett de ez nem baj nem fáj nekik.Én ilyenkor bekentem neki.Nektek is menni fog csak minden nap egy picit jobban probáld csak iggy megy.De ha nem vagy nyugodt vidd el urulogushoz,de ha kifogsz egy idiotát,nehogy hátratépje neki :? :cry: szerintem nem vagytok még elkésve.

000kata

Kata...köszi a bíztatést , túl vagyok a biopszián.
Apukám vitt, nem mertem egyedül menni :oops: , Fecó (férjem)meg dolgozik.
10.55 kor jött Fecótól az SMS hogy:Ügyes legyél kicsim!
Olyan jó volt az is. :D
Szóval túl lehet élni , de jó szar. Ráadásul 2x kellett szúrni mert az első mintavétel nem lett tökéletes. :?
Még érzem, picit fáj, mintha bennehagyták volna a tűt.

Hát fogalmam sincs mitől nől meg :roll: nem hormonális mert a vérképem jó.Ugyhogy passz!
Jobb oldalinak 12,8 x 11,4 mm a mérete. Minden évben 2 mmt nőtt.
Jövőhéten lesz eredmény.
Mennem kell, Norbi sír.

Kép
Kép
lovaszkata

Kata: és beleszurtak egy tűt a nyakadba?vagy hogy csinálták? :cry: ügyes voltál.Aranyos párod hogy irt :lol:

000kata

Kata...igen beleszúrtak egy olyan tűt ami picit vastagabb mint a rendes , de ez is üreges belsejű. :?
És közben a másik orvos ultrahanggal nézte hogy hol a ciszta és irányította a tűt vezető orvost.
Majd mikor elérik a zsövetet, olyan hangot hallottam mint egy pumpa, és szippantottak a szövetből egy pici darabot.
De ez így durván hangzik, hidd el nem olyan vészes. Maga ez a művelet 3-4 perc volt.
Könnyebb mint a császár vagy a szülés! :wink:

Na jó éjt, le kell fektetnem Norbikát, ma keveset aludt napközben, és nyűgös. :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Kata:hát nem hangzik valami jol.Ügyes voltál,reméljük minden rendben lesz.

000kata

Helló!

Hová tünt mindenki??? :(
Ancsa?Reni?Kata?
Meséljetek valami jót! :D A régiek közül tudtok valakiről valamit?

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok.Én nem tudok semmit a régiekről :cry:
Mi jol vagyunk.Meséljetek.Puszi

000kata

Sziasztok!

Megjött a cytológiai eredményem, szerintem jó :D de minden latinul van, és orvosi kifejezéssel :? ...úgyhogy majd leviszem a háziorovoshoz a papírt! :wink:

Képzeljétek kisfiam egyedül felül a hintalóra Olyan ügyes, még meg is tapsolja magát, aztán leszáll! :lol: Ennivaló!

Kuki:Hát már szépen ki tudom neki takarítani fürdés után, így nem gyulladt.
Norbi megkapta az oltásokat :( úgy sírt szegénykém!
Már eleve a fehér köpenytől fél, a kórház óta. :cry:
Még a kukit is meghuzigálta kicsit a doktornő, de szerintem az nem is fájhatott neki, óvatos volt.
Doktornő szerint van remény hogy le fog menni az a bőr, csak csinálnom kell rendszeresen a kukihuzogatást este a vízben.

Norbika fennt van a Szent Borbála kórház honlapján!
a K&H bank ajándékokat kozott a kórháznak és mi is le lettünk fotózva
http://www.tatabanyakorhaz.hu/szhonlap/szhonlap.htm
Nah, nem adja be egyből a képet De, felül a bal oldalsó bejegyzésben van a cikk részletezve, ott a kép is.

Többiek hol vannak????
Ancsa? Jól vagy?mi van a vizsgálatokkal?

Kép
Kép
lovaszkata

Norbi
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: