A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kispiskóta! :)

Hugit dícsérted meg hogy milyen ügyes, és hogy milyen nagy szemei vannak. Erre fel mondtam ez erőlködést, és a szem meresztést. :lol: :lol:

Az anyakönyvezést pedig arra értettem, hogy Bende már 10 kiló, és hogy a Manó is egy anyakönyvezhető név. Érdekesen festene egy ekkora baba ilyen névvel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kispiskóta

Bond szerintem arra gondolt hogy Bende nem éppen manóméretű :lol:

A sétánál csak annyit tettem, hogy belepaszíroztam Lócit a rég kinőtt hurcibába és a régi babakocsival mentünk.
Nem értem mennyivel jobb a rázkódós narancssárga kocsi mint a puhán guruló kék, és miért jó beszorulva kocsikázni :roll:

Persze így is lesznek majd sírások bizonyára, de a kék babakocsit teljesen egyértelműen utálja. Illetve az a valószínűbb hogy fél benne.
Vendég

Nyuszi!
Tudom, hogy hülyén veszi ki magát, hogy pont én mondom, hogy ne aggódj Lili mozgása miatt, de pont 6 hónapos lesz, mikor visszamentek. Ennyi időt igazán adhatsz neki. Úgyis mindent elmondasz az orvosnak, aki remélhetőleg jól megvizsgálja majd. Ha bármi "gond" lenne, azt nyilván kiszűri és megoldást (esetleg spec. torna) javasol rá.
Viszont ha megnyugtat, akkor ne várd meg a 21-ét és jelentkezz be egy képességfelmérésre a Gekkoba, vagy találtam a múltkor egy másik helyet, az a neve (ha jól emlékszem), hogy Mackó rendelő. Valahol a Moszkva tér környékén van, és sokkal olcsóbb, mint a Gekko.

Kispiskóta!
Nem irigyellek az emelgetések miatt! :wink:

H.Gabi!
Nagyon figyelek majd, de elgondolni sem tudom, hogy hol lehet ilyen dolgokat kapni. Szerintem Bond lesz a megoldás, ő szokott szelepet, zárat, kilincset és más alkatrészeket beszerezni. (a babatalira is kilinccsel érkezett :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
katy76

Barna üvegcséket én egyelőre félreteszem, de vissza fogom vinni. Nem a 30 ft miatt, hanem inkább visszaviszem egy-egy séta alkalmával, mint hogy bedobjam a szelektívbe, ahol ripityára törik. A patikában legalább felhasználják. (a múltkor vettem egy vitaminos kézkrémet, és az 50ml tégely 200ft volt. :shock: :shock: ) :shock:

Kép
katy76

Egy nap nem jöttem olvasni és annyit termeltetek, hogy esélyem sincs visszaolvasni.

Norka: 5 hós adataink : 7500g és 67 cm

Ma voltunk a gyerekdokinknál tanácsadáson és lehet, hogy új gyerekdokit keresünk. Kezdettől fogva valahogy nem az igazi érzésem van vele kapcsolatban :roll: :roll: H avalamit kérdezek, sokszor olyan lekezelőnek érzem a választ, lehet, hogy neki ezek a dolgok a tök természetesek, de nekem Hédi az első gyerekem, honnan kéne tudnom?

Pénteken megyünk könnycsatorna átmosásra :(

Ja és van egy újabb parám: pár napja lettem rá figyelmes, hogy olyan furán tartja Hédi a lábát, olyan mintha az egyik lába rövidebb lenne :roll: Ha a hátára fektetem és kinyújtom mindkettőt akkor nem, a redők is szimmetrikusak, voltunk ortopédián 1 és 3 hónapos korban, ott azt mondták minden ok....de akkor miért tartja ilyen furán?igazából olyan mintha nem nyújtaná ki rendesen...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

[quote="katy76"]
írta:
katy76H.Gabi!
Nagyon figyelek majd, de elgondolni sem tudom, hogy hol lehet ilyen dolgokat kapni. Szerintem Bond lesz a megoldás, ő szokott szelepet, zárat, kilincset és más alkatrészeket beszerezni. (a babatalira is kilinccsel érkezett :lol: :lol: :lol: :lol: )

Éééértem ááááám a céééélzááááást! :lol: :lol: :lol: Majd ha lesz picike időm, jó? :wink:

Kép
Kép
200907?

Katy, Bond: előre is köszi. :D

Tike: könnycsatorna átmosás: :(
Lába miatt ne izgulj. Ha 2x is nézték, és okés volt, aligha lehet probléma. csikizd sokat a lábikóit, hátha akkor kinyújtja :roll: (ez csak tipp ám :oops: )

Kép
Kép]
hendegabi

katy76! :)

Mi bajod a szelektívvel? Legalább azzal is munkát adsz valakinek. :wink:

tike! :)

Milyen mozgásokat csinál most Hédi? (Esetleg van ultrahangos vizsgálatra lehetőség a közeletekben? :roll: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Jaj nagyon rendesek vagytok h drukkoltok nekünk!
Tegnap éjjel 39 fokos volt a láza.Azóta lejjebb ment,de nem tudom mitől lehet.
Semmi baja egyébként.Látszólag.
Holnapra tudtak csak időpontot adni.
Azért élem meg ekkora tragédiának a dolgot,mert ha éjjel megyünk ügyeletre h újra belázasodott akkor bent fogják.
Elegem van ebből!
Egy aszisztensnő látatlanba hogyan tudja eldönteni h ez tényleg ráér holnap?
A védőnőm sincs helyettesít,felírtam már egy valog kérdést,és ha végre ideér hozzávágom! :evil:
Már másfél hónapja nem láttam kb.

elolvasgattam ám amit írtatok,de most mennem is kell,mert egész nap nyűgös,most aztán végképp nem akar egyedül maradni!

Tike:Neked gyorsan azért válaszolok :Tamara egyik lába is ilyen!
Minket külön is megnéztek ez ügyben,mert a családban volt rá precedens,de szerencsére semmi.Azt mondták oké,és ez normális ahogy most van.
Nemsokára megyünk megint,azért majd újra rákérdezek.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

tímea83! :)

Lázcsillapításra nagyon jó a Nurofen szuszpenzió. Ti már kaphatjátok.
Igazából senki nem tudja az okát, de létezik egy ún. 3 napos láz, kisbabák szoltak átesni rajta. Jön és megy, de semmi különöset nem hoz magával. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond :lol: eskü, ha nem írod le, fel nem fogom, hogy mit miért írtál.

Sillia, úgysem érthetjük ezeknek a manóknak a lelkivilágát. Ha ő a régi narancssárgába, zötyögősbe akar utazni ráadásul beszorulva, úgyis lesz. :lol: Ezen azóta is rötyögök. :lol:

Zsiri nagyon édes!!! Szotyi :lol:

A Nurofen tényleg nagyon jóóóó, de mondjuk mi csak kúp formájában használtuk.

kispiskóta

boo! :)

Szeretem a Zsir husit! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

A BKV sztajk kapcsán:

"A buszvezetők mind mogorvák
Odacsukják az utasok orrát,
Ahogy az orrok ellilulnak,
A buszvezetők felvidulnak"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: Uh-t nem tudom, de utánanézek, tudjátok nálunk családi örökség a csípőficam. Ráadtam a terpeszpelenkát és ebben normálisan tarja :roll:
Mozgásai: forgás hátról hasra mindkét irányba, hasról hátra még csak 2x csinálta ( 1 jobb-1 bal) Hason fekve most már szépen elvan jó darabig és néha olyan mintha kúszni akarna, legalábbis a lábaival rugdalja magát előre, csak a felső teste nem mozdul. Ha megunja akkor pedig jön a hason egyhelybenfutás. Ami új és pár napja nagy sláger az hanyatt fekvésben a lábak szájhoz húzgálása. Ha az ölembe "ültetem" akkor is rögtön görnyed előre és a lábait fogdossa, húzkodja a szájához.

tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:48-kor.
Vendég

Kép

akkor....

Kép

és most :D

tike

Boo,
Zsiri annyira hihetetlenül aranyos!!!! Imádom a szemeit! Az első kép a legeslegédesebb!

Timea,
remélem, nem lesz semmi komoly! Ha esetleg feljebb megy a láza, a hűtőfürdőt szokták javasolni még.
Gondolom, nem vigasztal, de mi is átestünk ilyesmin, csak akkor Nimród kb 2 hetes volt. 39 fokos láz, kórház 1 hétig, mindenféle kivizsgálás (lumbálfunkció, kardiológus, neurológus, szemészet, röntgen, UH ésmégnemistudommicsoda), semmi eredmény, szerencsére minden lelet negatív. Nekem is azt mondták, amit Bond ír, 3 napos láz, oka ismeretlen.
Szorítok!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Szotyika :lol: :lol: :lol: :lol:

Naggyon édespofa :lol: :lol:

Még Lóci is felfigyelt rá, mert legalább 10 másodpercig nyugton maradt az ölemben és nézte Zsirit :)

j lék0m,,qf
ű
áa

Na ezt Lóci írta nektek. Közben megnyitott két újabb ablakot a böngészőben :shock:
És az utolsó pillanatban húztam vissza hogy ne a billentyűzetre csandázzon :roll:
Vendég

szerintem Dodi úgy megtanulta az anyagot hogy reggel óta csak mondja és mondja a vizsgáztatóknak :roll:
Vendég

Zsiriprofesszor nagyon komoly! Tündérbogyó! :D
Hédike meg igazi kishölgy. Sokáig már őt sem lehet az ágyon hagyni.

Lóci és a számítógép: :D
ezek a gyerekek már így születnek, hogy a vérükben van. (Nócim 2 éves korától szuperül kezeli a telefonokat, távirányítót, dvd lejátszót (persze csak felügyelet mellett 8) :oops: )

Kép
Kép]
hendegabi

Akkor hozza a papírost Hédi. Ez jó. :D Ha viszont már volt csípőficam a családban, akkor lehet, hogy nem ártana mégint megnézetni. :roll:

kispocok13! :)

A hűtőfürdő tényleg nagyon hatásos, de egy ekkor babánál nem tudom, hogy hogy csinálnám. :roll: Múltkor vetettük be Manónál. Neki nevált, de az apját azóta is megviseli, ahogy hallotta Manó sírását. :roll:

Nem vagyok parázós típus, de ettől azért beijedtem volna, hogy egy ekkora babát össze-vissza vizsgálnak mindennel, és mégsem tudják, hogy mi a baja.

DM-es pelusra is igaz, hogy mindenkinek más jön be. (Mi soha nem használtunk Pampers-et vagy Huggies-t, csak Liberot.)
Viszont a popsi benemkenésért ejnye-bejnye, mert elég kellemetlen tud lenni a pelenka kiütés. (Mondjuk fiúknál még istenes, de a lányoknál necessebb, ha áthúzódik a szeméremajkakra. :roll: )

Czigkát a tojástartóba? Inkább a jégkockáéba. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

sillia! :)

"Na ezt Lóci írta nektek. Közben megnyitott két újabb ablakot a böngészőben
És az utolsó pillanatban húztam vissza hogy ne a billentyűzetre csandázzon"

:lol: :lol: :lol: :lol:

"szerintem Dodi úgy megtanulta az anyagot hogy reggel óta csak mondja és mondja a vizsgáztatóknak"
Az meg már térden állva, sírva könyörög, hogy: "Elég, elég, átengedem, könyörgöm, csak hagyja már abba! Kérem!!!!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem azt mondtam, hogy már régen pelenka kiütéseknek kéne lennie Zsirinek ennyi "gondatlanság után". :roll:
Én addig szoktam puceválni a popsit, amíg már egy kicsit sem marad színes utána a törlőkendő. Úgy figyeltem meg, hogyha a egy picikét már kezd érdes lenni (érdekes módon ezt nem annyira tapintásra szoktam érezni, mint inkább azt látom, hogy hogyan oszlik el a krém. Ha egyenletesen akkor okés, ha picike "lukacskák" maradnak benne, akkor nem) onnantól már hajlamos a kipirosodásra és a kiütésre.

hendegabi! :)

Ezt találtam neked hirtelenjében:

http://langor.addel.hu/search.php?searchtext=vesta

Nem tudom, hogy pont ilyen gomb kell-e neked, de ami biztos, hogy ez a bolt a XV. kerületben van. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Igen, ezzel találkoztam.

De ha megnézed:

kéne 3 db főzőgomb: 3x220=660
+1 sütőgomb 310
Ez összesen 970.-
A szolgáltatások címszó alatt meg a következő szöveg:
Csomagküldést minimum 3.000,- Ft bruttó áruérték rendelésétől vállalunk, a következők szerint:
Mi a lótúrót rendeljek még tőlük 2030 ft értékben???? :?:

Amúgy igen, ilyen gombok kellenek.(2-es és 4-es)
A 15. kerületben ki jár, lakik? :roll: :D

Kép
Kép]
hendegabi

Boo: Dm-es pelus nekünk sem vált be, nálunk pelenkakiütés is lett tőle :twisted: ,bár Hédi bőre extra érzékeny és a Bond-féle érdesség sajna elég gyakran befigyel :?

Bond: sajna anyai ágon több csípőficam is volt, bár az ortopéd doki szerint mivel ldalágon voltak a súlyosabb esetek, ezért nem annyira veszélyeztetettek vagyunk. Egyébként apa is megnézte és bebizonyította nekem, hogy egyforma és túlparázom én meg azért még figyelgetem pár napig és lehet, hogy tényleg visszaviszem az ortopédiára.Megkockáztatok még egy nem is értem minek jötteket, némi fintorral és lenéző hangsúllyal, mintsem egy életen át szívjon vele :twisted: Már az 1 hónapos vizsgálatért is könyörögnöm kellett, meg 354x elmondanom, hogy azért szeretném mert több is volt a családban, mert a 36. hétig faros volt, mert téraránytalanság miatt lett császár és mert lány, egyébként meg mert akarom és kész és nézzék már meg a jóéletbe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

"A" verzió: jó alaposan tárazz be belőlük a következő 200 évre
"B" verizó: rendelj jó sokat, és add el a gázszerelőnek. :lol:
"C" verzió: rendelj még égőházat is
"D" verzió: szétnézel az új termékek között és megörülsz, hogy van szénmonoxid riasztó.
Ez utóbbi verzió: Bond ajánlásával . :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo!! Nagyon édes Zsiri! Nekünk is van ugyanilyen ruhánk,kapta karácsonyra. A bodyja is tök édes!! :lol:

Tímea! Drukkolok,hogy lejjebb menjen a láza Tamarának és ne kelljen ügyeletre mennetek! A kúp már nem segít?

A gyerekem átesett a ló túloldalára: amióta kap gyümit,napjában 4-5-ször kakál és ráadásul kemény kis bogyókat. Nem erőlködik meg semmi,csak konkrétan kemény a kakija és irtó büdi :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Te TB-t fizetsz, ők pedig pénzt kapnak a munkájukért. :evil: Neked az a dolgod, hogy gyereket nevelj, és aggódj érte. :?

(Széf: utálom, amikor látszik valakin, hogy fingja sincs a dolgokról, és mákja van. :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Jaj még gyorsban el kell mesélnem valamit, mert apa már rosszalóan néz :twisted:

Ma a tanácsadóban 3-an voltunk, a 6 hónapos maja és 2éves Regő, akik unokatestvérek éppen bemutatták nekünk, hogy hogy szeretik egymást.Maja kapálózott Regő felé, Regő meg átölelte. Mi oldalról figyeltük az idillt, amikor Hédi teljesen előredőlt a kezemben, belekapaszkodott Regő anyukájának kezébe és húzta magát Regőhöz. Épp csak azt nem mondta, hogy én is ...én is :D :D Amikor Regő őt is átölelte akkor meg olyan elégedetten vigyorgott azt hittem megzabálom.

Nekem is tegnap jött meg a mensim először normálisan, eddig 2x volt szülés óta, de az közel sem volt ennyire erős. Ez jó alaposan visszavetette a tejcsit is, remélem ez helyreáll és azt is, hogy nem fog 12 napig tartani,mint Gab1nek :shock:

tike

DM-es pellus: Nócinál szinte végig azt használtam, így kézenfekvő volt, hogy Virágnál is azt veszem.
Újszülöttkori volt Libero, aztán akciósan vettünk Pamperset is, és utána jött a Babylove. Nnnna, hülye anyuka mindjárt megvett egy százas kiszerelést. 1 nap után olyan pöttyös volt a gyerek nunija, alig látszott normál bőrfelület.
Úgyhogy az olcsó pellus piszok drága lett, mert annyi neogronormont meg sudokrémet használtunk el, míg lementek a pötyik, hogy elég lett volna éves koráig. :evil:

Bond: nagyon kedves vagy. :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Tényleg Gabi1 nem jött még ma. Csak nincs valami baj???????

Tike: biztos aranyosak voltak. Amúgy Vica is a gyerekekhez "húz". (főleg Nócihoz)

Kép
Kép]
hendegabi

Most viccen kívűl: "D" verzió.

Kép
Kép
200907?

fával fűtünk kazánba, melegvíz villanybojlerből jön, idebent csak 1 gázpalack van a tűzhelyhez.

Kép
Kép]
hendegabi

És hogyha a szél visszanyomja a füstöt? (Mit tudom én, hogy hol, mit használtok. :evil: )

További ajánlataim: hőmérő vagy nyomásmérő a kazánhoz. (Ha ez sem, akkor ültesd le Apát a gép elé, és mondd meg, hogy válasszon valamit :twisted: :twisted: :twisted: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.12 20:55-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond: :)
A kémény a "házon kívül" van, egy úgynevezett kazánházban, ott a kazán is, ott fűtünk, bent a házban csak a radiátorok vannak, meg melegvizes csövek.
De apát is megkérdeztem, tutira nincs rá szükség.

Kép
Kép]
hendegabi

Ez előző hozzászólásomat kicsit módosítottam, nem tudom, hogy láttad-e. :roll:

A büdös életben nem volt közöm kazánhoz, de azért az megvolt, hogy a kémény a házon kívűl figyel. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: :) elhiheted, hogy én is annyit értek a kazánhoz, hogy hol kell megrakni, hol kell lezárni.
Amikor áramszünet volt, rémülten hívtam a férjem, hogy mit csináljak, mert már 70 fokon van a kazán, mindjárt felrobban. Akkor mondta, hogy a keringető szivattyúról át kell kapcsolni egy karral gravitációra.
De tényleg nem akarunk most mást venni, köszi. :)

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiDe tényleg nem akarunk most mást venni, köszi. :)

És egy új tűzhelyet? Tudod, amit grátisz adnak a gombok mellé. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo és Tike:Nagyon jók a képek,imádni valóak!
Tike:Remélem vissza áll a tejcsid!
Nekem is kétszer jött meg eddig,sokáig tart és nagyon sok. :?
Nem hiányzott,na. :wink:

Bond:(Széf: utálom, amikor látszik valakin, hogy fingja sincs a dolgokról, és mákja van. Confused Confused Confused )
[quote]
írta:
Én így érettségiztem földrajzból! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi:Mi is bogyózunk!Szegény néha komplett golf labda készletet nyomat. :o

Sillia:Tamara is imádja püfölni a billentyűket két kézzel.A múltkor már szóltam apának h kicsit foglalja el,mert annyira belendült h azt hittem a billentyűknek annyi.Tök ari volt figyelte a monitort h mit ír.
Már azt is tudja h a távirányítót a Tv felé kell tartani és nyomkodni. :roll:
Jó lesz ha jön a tavasz,kicsit sokat Tv-zünk.. :roll:

Tamarának azóta nem volt láza(kopp-kopp).
Remélem tényleg semmi különös.Úgy örültem h nem volt még beteg..Tiszta pánikban voltam az éjjel.

Na mennem kell,mert nyűgös a kicsi husi.

Ja ma kész lett a sunka. :wink: a fogyókúrának majdnem nyekk!

tímea83
Ajka

na ezt jól megszerkesztettem. :lol:

tímea83
Ajka

tímea83! :)

Nyugi, én sem sokat tudtam mondani a mittudoménmilyen hasonulásokról az érettségin nyelvtanból. :roll: :roll: (Viszont annyita tetszett a műelemzésem a magyar szakos dirinek, hogy gyakorlatilag az egész nyelvtant elmondta helyettem. :lol: :lol: 8) :lol: :lol: )
Csak azt nem bírom, amikor játszák az eszüket, hogy: "Jajjj, pont tegnap néztem át..." Szerintem ez a gáz, nem pedig a "Fogalmam sincs róla". :?

Kép
Kép
200907?

Hendegabi,
asszem, ha egy nagyobb sétát nyomok Nimróddal, meg tudom oldani a problémádat :wink:
akkor 3 főző és 1 sütőgomb? Tuti nem kell más? :lol: :lol:

Bond,
gondolhatod, mennyire voltam nyugodt...

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:49-kor.
Vendég

Czigka,
látom, Bond nagyon kihozott a sodrodból :D

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="czigka"]
írta:
czigkaBond!

Leengedtétek a kiságyat???
(na most beleköt, hogy nem az egész ágyat kell leengedni? :twisted: :twisted: )

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Egyelőre hétvégén fogjuk. Csak éjjel van benne, kb. hajnali négyig. Akkor átköltözik hozzám. :? Azzal együtt skubizom, és vigyázok. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]C írta:kispocok13zigka,
látom, Bond nagyon kihozott a sodrodból :D

Mivel? Azzal, hogy be akartam rakni a hűtőbe? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

nyuszi: szerintem sem aggódj, én 7-8 hónap között kezdtem el fordulni... :wink:

boo: annnyira aranyos Zsiri!!!! :D :D :D

kispocok: köszi! :wink: Nektek is gratula a fogacskához!:)

Bond: milyen ügyes már Hugi! :shock: :D :D Már én is úúúgy várom, hogy Dorki ilyesmiket csináljon, bár még biztosan nem mostanában lesz a közel 9 kilója miatt. :roll:

sillia: de édes Lóci!!!!! és milyen szuper, hogy ilyen jól tűrte a sétát! :D :D :D

katy: én is bízom benne, hogy meg fog gyógyulni anyósom. Csak nagyon sajnálom szegényt, mivel iszonyatos nagy fájdalmai vannak, ma is sírt. :cry: A dokinő azt mondja, hogy ennek már nem szabadna lennie. :roll: :?

marietta: igeeeen! Megköszönni sem lehet a sok segítséget, amit Tőled kapok/kaptam!! :wink: :D :D :oops: :oops: Kösziiiii!!

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:49-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: